Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! 2023 Dünya Şampiyonları Belli Oldu!

 
 
Yu-Gi-Oh! 2023 Dünya Şampiyonası (WCS), 6 Ağustos Pazar günü Japonya'daki TOKYO BIG SIGHT'ta (Tokyo Uluslararası Sergi Merkezi) düzenlendi. 2019'dan bu yana ilk kez düzenlenen turnuva, üç farklı kategoride kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yaptı ve Dünya Şampiyonlarını belirledi.
 
Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) Ana Karşılaşmasında, Kuzey Amerika'dan Paulie Aronson, finalde Peru'dan Juan Mateo Augusto, Renteria Pastor'u mağlup ederek 2023 Yu-Gi-Oh! TCG Dünya Şampiyonu unvanını kazandı. Şampiyon, kıyasıya geçen finalde 2-0 galip gelmek için Ejder Zincir Destesi kullandı.
 
 
 
Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS finali ise Takagi ve Yukoo arasında gerçekleşen çekişmeli maçın ardından Takagi’nin 3-0'lık şampiyonluğuyla sonuçlandı.
 
Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL bu yıl ilk kez WCS’ye dahil oldu ve 3’e 3 oynana takım maçlarıyla nefes kesen bir turnuvaya ev sahipliği yaptı.Finalde Takım 7, snipehunters'a karşı mücadele etti. Sonuç 5-3 şeklinde snipehunters lehine sonuçlandı ve Josh, QuantalThink ve Emre, ilk kez Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL Dünya Şampiyonları oldu.
 
Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası, üç kategoride dünyanın en iyi Düelistlerini belirleyen bir turnuvadır. Daha fazla bilgi için adres: https://www.konami.com/yugioh/worldchampionship/2023/en/
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji turnuva
Retro Tarzı Nişancı Oyunu Fortune's Run Yakında Geliyor: Nostalji Deneyimi Touhou Danmaku Kagura: Phantasia Lost PC için 8 Şubat 2024'te Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Championship Series
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız