Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

250. Yu-Gi-Oh! Championship Series (YCS) Turnuvası Nisan 2023'te Üç Farklı Lokasyonda Gerçekleşiyor

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), 250. Yu-Gi-Oh! Championship Series (YCS) etkinliklerinin Nisan 2023'te üç farklı lokasyonda gerçekleşeceğini duyurdu. YCS etkinliklerinde dünyanın dört bir yanından en iyi Yu-Gi-Oh KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) oyuncuları yer alacak ve bu tarihi etkinliklerde şampiyon seçilme şansı için Düello yapacak.
 
1-2 Nisan 2023'te aynı anda üç YCS etkinliği birden gerçekleştirilecek. Konami Digital Entertainment, Inc., Kuzey Amerika YCS'yi Los Angeles, California'da bulunan Los Angeles Kongre Merkezi'nde, Latin Amerika YCS'yi ise Kolombiya’nın Bogota kentine yer alan Agora Bogotá Kongre Merkezi'nde düzenleyecek. Konami Digital Entertainment B.V. ise Avrupa YCS’nini Londra’da yer alan ExCeL London'da gerçekleştirecek.
 
Ana etkinliklerde kayıtlı tüm Düellocular, bir Oyun Matı ve Saha Merkezi Kartı’yla ödüllendirilecek. Bu prestijli etkinliklerin üç şampiyonu ise etkinliğin anısına benzersiz bir Ultra Rare Anotherverse Dragon kartına ve çok özel YCS Şampiyonu ödülüne sahip olacak.
 
Ana turnuvanın dışında, YCS etkinliğine katılmayan Düelloculara da açık olan herkese açık etkinlikler de dahil olmak üzere, hafta sonu boyunca katılımcıları bekleyen birçok eğlenceli etkinlik var! 3vs3, Tag Duel ve hatta Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL turnuvaları bunlardan sadece birkaçı. Düellocular ayrıca önceki YCS etkinliklerinin formatlarını kullanan Zaman Sihirbazı etkinliklerinde de yarışabilecekler.
 
Etkinlikler için kayıtlar 2023'ün başlarında açılacak, bu nedenle daha heyecan verici açıklamalar için resmi sosyal medya kanallarımızı takip edin.
 
Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyunseverin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU ile ilgili en güncel haberler için aşağıdaki hesapları takip edebilirsiniz:
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji turnuva
Espor Dünya Finali Sona Erdi! Red Bull Campus Clutch Dünya Şampiyonu ABD oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Championship Series
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız