Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warren Spector, Epic Mickey 3'ü Yapmayı Çok İstediğini Açıkladı

 
 
Deus Ex'in yaratıcısı Warren Spector, Epic Mickey serisi hakkında yeni açıklamalarda bulundu ve serinin üçüncü bir oyununu yapmayı istediğini belirtti. Ancak bu sözlerinin ardından işi gereği bunun tamamen imkansız olduğunu aktardı.
 
Epic Mickey: Rebrushed sürümü şu anda geliştiriliyor
 
 
 
Her ne kadar en çok Deus Ex oyunlarıyla tanınsa da Spector aynı zamanda ilk Epic Mickey'in yönetmeni ve devam oyunu Epic Mickey 2: The Power of Two'nun yaratıcı yönetmenliğini üstlendi. ComicBook tarafından fark edildiği üzere Spector'un LinkedIn sayfasında Epic Mickey'in yeniden düzenlenmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden bir yazısı bulunuyor. Spector bu kapsamda şunları aktarıyor:
 
“Epic Mickey oyununun Switch ve diğer platformlara geri dönmesinden oldukça mutlu ve heyecanlıyım. Orijinal ekipteki herkesin yanı sıra remaster üzerinde çalışan Purple Lamp ve THQ Nordic ekipleri de oyunu hayata geçirmek için harika bir iş çıkardı. Herkese teşekkür ediyorum.”
 
Epic Mickey oyununun yeniden yapım sürümü Switch konsoluna gelmeye hazırlanıyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberle beraber Epic Mickey: Rebrushed'ın bu yılın sonlarında Switch, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC'ye geleceğini aktarabiliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Epic Mickey Wii Disney Junction Point Studios
Helldivers 2'nin Sunucu Kapasitesi İki Katına Çıkarıldı Mart Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunlarından Biri Sızdırıldı!

KristalTürk

27.2.2024 20:33:07

0
Belli olmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız