Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Helldivers 2'nin Sunucu Kapasitesi İki Katına Çıkarıldı

 
 
Arrowhead stüdyosu tarafından oyunculara sunulan ve nişancı aksiyon içeriği ile dikkat çeken Helldivers 2, geçtiğimiz süreçte sunucu sorunlarıyla beraber oyunculara zor anlar yaşatmıştı. Suncu problemlerinin akabinde bağlantı sorunları, oyundan atılma ve diğer sorunlarla karşılaşan oyuncular oyunu bir noktada eleştirdi.
 
Helldivers 2'nin sunucu kapasitesi 800 bine çıkarıldı
 
 
 
Geldiğimiz noktada geliştirici ekip yayınladığı yeni bir gönderi ile beraber oyunda herhangi bir sunucu sorununun olmadığını ve sunucularının kapasitesinin 800 bine çıkarıldığını aktardı. Bu da önceki eş zamanlı oyuncu sayısının yaklaşık olarak iki katına denk geliyor.
 
SteamDB tarafından bildirilene göre oyunun PC sürümü geçtiğimiz cumartesi günü 458,709 eş zamanlı oyuncu sayısı ile rekor kırdı. Geliştirici ekip ilerleyen süreçte artık oyunun yeni bir yol haritasının olacağını ve ileriye yönelik içerik planlarını açıklayacaklarını belirtti. İsveç merkezli Arrowhead Studios'un şu anda 100'den fazla çalışanı bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Shooter PS4 PS3 PS Vita Arrow Head Studios Sony Konsola Özel Oyun
Stardew Valley'in Dev Güncellemesi için Çıkış Tarihi Açıklandı Warren Spector, Epic Mickey 3'ü Yapmayı Çok İstediğini Açıkladı

gamerasi

27.2.2024 19:49:40

0
Oyunun başarısı karşısında "hazımsız" arkadaş çatlıyordur şimdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Helldivers ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız