Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titan Quest 2 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Fragman

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Grimlore Games'in üstlendiği Titan Quest II PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için duyuruldu. Oyunda çeşitli modlar yer alacak. Bu modlar arasında tek oyunculu, iş birliğine dayalı çok oyunculu ve PvP modları bulunacak. Oyunun duyurusuyla ne zaman çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Yeni bir aksiyon rol yapma oyunu geliyor
 
 
 
Titan Quest'in klasik mitolojiden esinlenen dünyasına geri dönebileceğimiz Titan Quest II'de antik Yunan'ın fantastik yeniden tasarımıyla beraber büyük bir maceraya atılacaksınız. Bu büyük macera içerisinde yol alırken efsanevi canavarlarla mücadele etmek durumunda kalacaksınız. Aksiyon ve rol yapma unsurlarını içeren oyunda geniş çaplı bir hikaye oyunculara sunulacak.
 
SpellForce 3'ün tasarımcılarından oyunculara sunulmayı bekleyen aksiyon rol yapma oyununda geliştirilmiş yağma sistemi, çevrimiçi çok oyunculu modlar, geniş kapsamlı karakter özelleştirme sistemi ve daha fazlası yer alıyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Titan Quest 2
Tempest Rising'in Demo Sürümü Yayınlandı: Sınırlı Süre için Geçerli Gothic 1 Remake için Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Leona Heidern

13.8.2023 13:01:54

0
Bu türü bana sevdiren oyunlardan birisidir, devamının gelmesine çok mutlu oldum, umarım fazla bekletmeden ön siparişe açıp oynamaya başlarız.

BSC Misafiri

12.8.2023 18:46:51

0
İnşallah bu sefer oyuna kan koymayı unutmazlar(!) Koskoca arpg oyununda kan efekti yok şaka gibi! Mobil oyun gibi hissettiriyordu ilk oyun. Umarım bunda öyle bir hata etmezler...

Dhalsim

12.8.2023 18:33:11

0
THQ Nordic napıyor böyle ..güzel güzel..

BSC Misafiri

12.8.2023 17:45:39

0
Nvidia Geforce kütüphanesinde sızan oyunlarda vardı zaten.T.T. müthiş bir oyundu.Sırada Titanfall 3,Xcom 3,Half-Life 2 Remastered gibi oyunlar var :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titan Quest ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız