Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak

 
 
Geçtiğimiz günlerde Sony kanadında yaşanan gelişmeler oyuncuları bir hayli öfkelendirdi ve şimdi ise diğer bir PlayStation oyunu için yeni açıklamalarda bulunuldu. Bildiğiniz üzere Helldivers 2 için PlayStation Network zorunluluğu getirilecekti ancak oyuncuların eleştirileri nedeniyle bu hamleden vazgeçildi. Şimdi ise Ghost of Tsushima için de bu zorunluluğun olmayacağı doğrulandı.
 
Oyunun tek oyunculu modunda PSN zorunluluğu bulunmuyor
 
 
 
Ghost of Tsushima stüdyosu Sucker Punch yayınlanacak olan Steam sürümünde herhangi bir PSN zorunluluğunun olmayacağını açıkladı. Oyunun tek oyunculu kısmında bu ifadeler vurgulansa da çevrimiçi çok oyunculu modu olan Legends’da bir hesap açmanız gerekiyor.
 
Beklenen PC sürümlerinden biri olan Ghost of Tsushima: Director's Cut 16 Mayıs tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak. Açık dünyada samuray tarzı savaşları girebileceğimiz bu yapım ilk etapta PlayStation konsoluna çıkışını gerçekleştirdi. Şimdi ise PC platformunda yer almaya hazırlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Curtius

8.5.2024 13:19:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu açıklamalr yeni değil helldivers 2 den sonra buna da böyle yaptılar gibi bir olay yok yani baştan beri böyleydi. Online için psn gerekli dendi ilk duyurulurduğunda sadece açıklama tekrar edildi o olaydan sonra bundan sonra pc de olan online sony oyunları psn ister zaten concord gibi gelecek mp oyunlar ister helldivers 2 de de demişlerdi sonradan gelecek diye ama fanboylae ağladı oyun hypeı bir tık sönsün onda da zorunlu olur adanlar bunun için sistem yaptı pc de ki online için psn overlayı getirdi kullanacaklar tabii ki online olanlarda
Grammar has left the chat.

BSC Misafiri

7.5.2024 18:52:27

0
Bu açıklamalr yeni değil helldivers 2 den sonra buna da böyle yaptılar gibi bir olay yok yani baştan beri böyleydi. Online için psn gerekli dendi ilk duyurulurduğunda sadece açıklama tekrar edildi o olaydan sonra bundan sonra pc de olan online sony oyunları psn ister zaten concord gibi gelecek mp oyunlar ister helldivers 2 de de demişlerdi sonradan gelecek diye ama fanboylae ağladı oyun hypeı bir tık sönsün onda da zorunlu olur adanlar bunun için sistem yaptı pc de ki online için psn overlayı getirdi kullanacaklar tabii ki online olanlarda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız