Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remnant II için Yeni Fragman Avcı Sınıfının Özelliklerini Öne Çıkarıyor

 
 
Gearbox ve geliştirici Gunfire Games ekipleri yakında çıkmaya hazırlanan aksiyon macera rol yapma oyunu Remnant II için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragman oyunda yer alan avcı sınıfını bizlere tanıtıyor ve çeşitli özelliklerini öne çıkarıyor. 
 
Avcı sınıfı hangi özelliklere sahip?
 
 
 
Remnant II dünyasında yer alan avcı sınıfı oyunda seçebileceğiniz sağlam sınıflardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Uzun menzilli ve hassasiyet odaklı oynanışla beraber karşımıza çıkan avcılar oyunda yer alan hedefleri kolayca tespit edebiliyor ve üzerlerine yıldırım gibi çökebiliyor. Avcılar genellikle daha savaş başlamadan önce sinsice etrafta dolanabiliyor ve düşmanları alt edebiliyor. 
 
Farklı farklı sınıfların yer alacağı oyunda istediğiniz sınıfı seçerek ilerleyebiliyor ve çeşitli zorluklara göğüs gerebiliyorsunuz. Remnant II, 25 Temmuz'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmayı bekliyor. 
 
İşte avcı sınıfı fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera rpg
Beklenen Oyun Baldur's Gate 3 Yakında Tam Sürüm Olarak Geliyor: İşte Tüm Detaylar One Punch Man Hayranlarına Müjde: One Punch Man: World PC için Geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Remnant II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız