Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar

 
 
Microsoft ve IGN yeni bir canlı yayın sunumu gerçekleştireceklerini duyurdu. Açıklanan detaylara göre yeni etkinlik 29 Nisan tarihinde Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Daha çok bağımsız oyunlara hitap edecek olan bu sunumda, yeni fragmanlar, oynanış içerikleri ve daha fazlası yer alacak.
 
ID@Xbox Showcase bağımsız oyunlarla ön plana çıkacak
 
 
 
ID@Xbox Showcase adıyla karşımıza çıkacak olan sunum içerisinde "Survivors," "Dungeons of Hinterberg," "33 Immortals," "Lost Records," "Bloom & Rage," "Palworld" ve daha birçok bağımsız oyun bizlere sunulacak. Bu oyunların yeni fragmanları, oynanış kısımları ve tanıtımları ön plana çıkacak.
 
Diğer taraftan açıklanan çıkan detaylara göre sunumu YouTube, Twitch, Facebook, Twitter, TikTok ve IGN.com üzerinden izleyebileceksiniz. Tercih ettiğiniz sosyal medya platformuna göre beklemeye koyulabilirsiniz. İlerleyen süreçte etkinlik hakkında daha fazla detayın yayınlanması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız