Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek!

 
      ESL & Intel işbirliği ile Malta'da düzenlenen CS2 ligi ESL Pro Lig Sezon 19'da yarı final 2. gün karşılaşması tamamlandı. Karşılaşmanın sonucunda MOUZ rakibi Complexity takımını 2-1 mağlup ederek büyük finalde Team Vitality'nin rakibi oldu. 
 
     C grubunda oynadığı tüm karşılaşmaları mağlup olmadan tamamlayan MOUZ, Playoff etabında adını doğrudan çeyrek finallere yazdırdı. Çeyrek finalde G2 Esports ile eşleşen MOUZ, rakibini 2-1 mağlup ettikten sonra Complexity ile yarı finalde mücadele etti. Yarı final karşılaşmasının sonucunda 2-1 galibiyet elde ederek adını büyük finale yazdırmayı başardı.
 
     Büyük final ise bugün, 5 maçlık seri formatında Team Vitality ile MOUZ arasında oynanacak. Kazanan takım ESL Pro Lig Sezon 19'un şampiyonu ve IEM Cologne 2024 turnuvasına katılma hakkı elde edecek.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak

yaratıc1KLAVYE

12.5.2024 21:12:04

0
Ulan 3 galibiyetin gerektirdiği bir turnuvada 3-0 bitmesin be. Bu sene ikinci kere böyle oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız