Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom başkanı: Street Fighter 6'nın 10 milyon satmasını hedefliyoruz!

 
 
Köklü serileriyle karşımıza çıkan geliştirici ve yayıncı ekip Capcom'un başkanı dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6'nın 10 milyon adet satmasını beklediğini söyledi. Famitsu ile yapılan bir röportajda başkan Haruhiro Tsujimoto'ya çeşitli sorular yöneltildi ve bu kapsamda çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
Tsujimoto birçok soruya yanıt verdi
 
 
 
Röportajda Haruhiro Tsujimoto'ya "oyunun (SF) kapsamının genişletilmesinin ve daha çekici hale getirilmenin" geliştirme maliyeti üzerinde bir etkisi olup olmadığı soruldu. Tsujimoto: "Street Fighter serisi bizim amiral gemimiz. Bu yüzden ona yatırım yapmakta hiçbir zaman tereddüt etmedik" yanıtını verdi.
 
Tsujimoto sözlerine şöyle devam etit: "Son birkaç yılda Resident Evil serisindeki birçok oyun 10 milyon adet sattı ve Monster Hunter serisi için de artık 20 milyon satışı hedefliyoruz. Street Fighter V ise 7 milyondan fazla adet sattı, Bu satış sayılarına bakacak olursak bir sonraki oyunla beraber bu satış adetini 10 milyon olarak öngörebiliriz."
 
Capcom'un belirttiğine göre Street Fighter V'in 7 milyon adet satışı, onu (ev konsolu satışları açısından) serinin en çok satan oyunu haline getiriyor. Bu satış rekoru Street Fighter 6'da da bekleniyor.
 
Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle dövüş aksiyon macera
Eski Witcher 3 geliştiricilerinin yeni oyunu The Invincible'ın oynanış videosu yayınlandı Raporlara göre PlayStation 5 Pro 2024 yılının sonlarında geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.5.2023 16:55:21

0
Sf2 etkisini hiçbir dövüş oyunu yakalayamadı. 1990'ların başında bu dönemki pazarlama, tanıtım ve satış imkanları olsaydı olay bambaşka noktaya gider kırılması güç bir satış rakamına ulaşılırdı.Ben Mortal Kombat serisinin Warner Bross markasıyla diğer rakiplerinin 5-6 adım önünde ancak kalite olarak yetersiz görüyorum.Sf,tekken ve diger dövüş oyunları kanımca yerinde sayıyorlar.

BSC Misafiri

4.5.2023 19:52:03

0
Eski nesile çıkmasıyla gönlüme taht kurmuştur.Biliyoruz tamamen duygusal:D

İhsanblack02

4.5.2023 10:06:25

0
dövüş oyunları eskisi gibi değil hocam artık birbirini besliyorlar o yüzden yakın zamanlar da çıkıyorlar.

KAKÁ

4.5.2023 09:17:55

0
Rahat satar bu sefer ama bu yıl tekken 8, mk 12 çıkacak ilk yıl işleri zor.

lextor

4.5.2023 08:22:55

0
Adamın umrunda değil diğer pazarlar. Türkiye de 2 milyon satış yakalasa yine koymaz türkçe. mermer kafalı caponlar. Bkz. Nintendo.

İhsanblack02

3.5.2023 22:31:08

+1
2-3 dil daha ekleselermiş iyi olurmuş Türkçe nasıl olmaz anlamıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız