Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Offworld Trading Company Nasıl Bir Oyun?

5 Temmuz 2016 Gökhan Yılmaz 14 İzlenme Sayısı: 42173 Video süresi: Video İnceleme
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Civilization yapımcısından Mars'ta ticaret yaparak rakip firmalarla rekabet ettiğimiz strateji oyununa bakıyor ve nasıl oynandığını uzunca gösteriyoruz.

offworld trading company mars civilization ticaret iş simülasyonu strateji video inceleme
Casper Excalibur ile Project Cars ve VR Deneyimi Video Haber: Pokemon GO Fenomen Olma Yolunda!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sozinn

11.7.2016 05:00:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Haplo Bazı arkadaşlar çok absürt yorumlarda bulunmuşlar. Mesela biri "ben bu tür oyunlara uzak biri olarak 66 dakika video izlemem" demiş, uzak olduğu zaten anlaşılıyor. Yalnızca 10 dakikada hangi strateji oyunu hakkında, gerçekleri olduğu gibi yansıtacak bir inceleme çekebilirsiniz ki? Bu bir aksiyon oyunu olsa, haklı olabilirdiniz. 5 dakika trailer gösterir, 5 dakika da gameplay aksiyon gösterir, bu sırada da hikayeyi anlatır, gerisini de zaten biliyorsunuz; anlatacak, gösterecek fazla şey yok "öldür, ilerle, boss, yeni mekan, yeni düşman, öldür, ilerle, boss, so it goes~" belki quest falan olur en fazla. Strateji ile ilgisi olmayan, "1 saat RTS uzun" diyenler için söylüyorum: Normalde şu kurmuş olduğu oyun çok daha uzun, çok daha çekişmeli geçerdi. Adam RTS oyununu pause yardımıyla oynayarak oyunu yavaşlatmadı; tam tersine bize sıkıştırılmış bir özet sundu. Hatta patentleri de göremedik, fakat ar-ge binasi gibi şirkete buff'lar sağladığını anlattı; end-stats'da da bir iki tanesini gösterdi, biz de anladık. Bazıları da anlatımı sıkıcı bulmuşlar; strateji oyununda nasıl bir bağırış, çağırış, heyecan, aksiyon bekliyorlar anlamış değilim. Asıl, sahte dışavurumlar, zorlama espiriler, kendi söyleyip kendine gülmeler işitmek, yaşını başını almış izleyicilere fena halde yüz ekşittiriyor. İncelemenin sıkıcılığından veya uzunluğundan yakınanlar, ilk 10 dakika sonra videoyu durdurabilirdiler. Adam zaten oyunun amacını, ne yaptığınızı, nasıl kazanacağınızı daha başında anlattı. Strateji sevmediğinizi anlıyoruz da, adamın yüzüne "sıkıcı" deyip, üzerine bir de "10 dakika yap geç" diyerek lüzumsuz önerilerde bulunup da bizim zevklerimize karışmasanız bari. Ayıp. Benim burada bulunup bu videoyu 1 saat seyretmemdeki amacım, başlıkta belirtildiği üzere bir "inceleme" izlemek; nasıl bir oyun olduğunu görmek, öğrenmekti. İnceleme amacına ulaşmıştır. Oyun hakkında, satın alıp oynamadan edinebilecek bütün artı ve eksi izlenimleri abartısız, reklamsız, pazarlıksız elde ettim. Ekonomiye Giriş 101 tadında, gayet anlaşılır bir incelemeydi. Teşekkür ederim.
Tamam belki içerik olarak farklı oyunlar ama bu sitede 7:30 dakika RTS oyunu da anlatıldı. http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Command__Conquer_Red_Alert_3-42.htm

Haplo

10.7.2016 06:09:43

+2
Bazı arkadaşlar çok absürt yorumlarda bulunmuşlar. Mesela biri "ben bu tür oyunlara uzak biri olarak 66 dakika video izlemem" demiş, uzak olduğu zaten anlaşılıyor. Yalnızca 10 dakikada hangi strateji oyunu hakkında, gerçekleri olduğu gibi yansıtacak bir inceleme çekebilirsiniz ki? Bu bir aksiyon oyunu olsa, haklı olabilirdiniz. 5 dakika trailer gösterir, 5 dakika da gameplay aksiyon gösterir, bu sırada da hikayeyi anlatır, gerisini de zaten biliyorsunuz; anlatacak, gösterecek fazla şey yok "öldür, ilerle, boss, yeni mekan, yeni düşman, öldür, ilerle, boss, so it goes~" belki quest falan olur en fazla. Strateji ile ilgisi olmayan, "1 saat RTS uzun" diyenler için söylüyorum: Normalde şu kurmuş olduğu oyun çok daha uzun, çok daha çekişmeli geçerdi. Adam RTS oyununu pause yardımıyla oynayarak oyunu yavaşlatmadı; tam tersine bize sıkıştırılmış bir özet sundu. Hatta patentleri de göremedik, fakat ar-ge binasi gibi şirkete buff'lar sağladığını anlattı; end-stats'da da bir iki tanesini gösterdi, biz de anladık. Bazıları da anlatımı sıkıcı bulmuşlar; strateji oyununda nasıl bir bağırış, çağırış, heyecan, aksiyon bekliyorlar anlamış değilim. Asıl, sahte dışavurumlar, zorlama espiriler, kendi söyleyip kendine gülmeler işitmek, yaşını başını almış izleyicilere fena halde yüz ekşittiriyor. İncelemenin sıkıcılığından veya uzunluğundan yakınanlar, ilk 10 dakika sonra videoyu durdurabilirdiler. Adam zaten oyunun amacını, ne yaptığınızı, nasıl kazanacağınızı daha başında anlattı. Strateji sevmediğinizi anlıyoruz da, adamın yüzüne "sıkıcı" deyip, üzerine bir de "10 dakika yap geç" diyerek lüzumsuz önerilerde bulunup da bizim zevklerimize karışmasanız bari. Ayıp. Benim burada bulunup bu videoyu 1 saat seyretmemdeki amacım, başlıkta belirtildiği üzere bir "inceleme" izlemek; nasıl bir oyun olduğunu görmek, öğrenmekti. İnceleme amacına ulaşmıştır. Oyun hakkında, satın alıp oynamadan edinebilecek bütün artı ve eksi izlenimleri abartısız, reklamsız, pazarlıksız elde ettim. Ekonomiye Giriş 101 tadında, gayet anlaşılır bir incelemeydi. Teşekkür ederim.

bersgurs

10.7.2016 03:28:35

0
Gökhan'dan stellaris izlemesi keyifli olur aynı bu video da ki gibi

S.P.E.C.I.A.L.

9.7.2016 05:33:21

0
Keyifle izledim. Teşekkürler.

Luc4sHood

7.7.2016 19:32:45

0
Yahu oyunun sonuna kadar yakıt tüketimi sana zarar ettirdi bi çözmedin onu resmen sinir oldum burda :D

Kayser

7.7.2016 17:16:15

+1
ilk defa endüstri mühendisliği hakkında doğru yorum duydum, genelde her şeyden biraz biraz...

Neverwinter81

7.7.2016 11:30:14

+1
Daha videonun en başında şirketi kuracağınız yeri seçerken kameranın kayıp durmasından yoruldum inanın ki. Orada bıraktım bu yüzden. Biraz daha enerjik anlatabilir ve kısa tutabilirsiniz.

mert1905x

6.7.2016 23:44:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS... Yine bir Gökhan Yılmaz video inceleme ve yine berbat sıkıcı ve kötü..keşke tunahan yapsaydı şu video yu da güzelce renkli bi şekilde izleseydik...
Gökhanın mizacındanmı yoksa istemeyerek mi işini yaptıgı için öyle anlamadım misal 2si tarzı programalrda yada az önce izledigim bayramda ne oynayalım program cekimlerinde sanki bitsede gitsek havasında hep. anlatçak yarım yamalak analtıyor sıkılmış bezmiş gibi adam :)) bende keyif almıyorum izlerken. talha ile dayzleri eglenceliydi bitek.

-Prometheus-

6.7.2016 20:12:18

0
Yine bir Gökhan Yılmaz video inceleme ve yine berbat sıkıcı ve kötü..keşke tunahan yapsaydı şu video yu da güzelce renkli bi şekilde izleseydik...

HIGHER

6.7.2016 15:16:06

0
ÇOK SIKICI BİR İNCELEME! misal ben bu tür oyunlara uzak olan birisi olarak 66 dakikalık video izlemem ama eski incelemeler gibi inceleme olsa, yani metin yazıp okusanız 10 dk lık felan olsa izlerdim ve belkide alırdım oyunu. bu nedenle eski tarz incelemelere geri dönseniz iyi olur.

BSC Misafiri

6.7.2016 08:05:53

+1
oyun güzelmiş ancak ya video ya sonradan ses kaydı yapıldı yada ses senkronu kaymış montajda farkedilmemiş.

DgnByz

6.7.2016 01:09:33

0
Prison Architect olsun Offworld Trading Company olsun güzel, başarılı ve yeni birşeyleri kovalayan oyunlar. Lakin oynanabilir içeriğin fiyatına kıyasla az olduğunu düşünüyorum. Oyunlar yavan, uzun vadeliyi de geçtim 5-6 oyundan sonra monotona düşebiliyor. Umarım daha iyi hallere gelirler. İnceleme için teşekkürler.

mementopolis

6.7.2016 00:11:50

+1
inceleme icin Tessekürler.

Guest-2D6B32B7D

5.7.2016 21:03:02

+1
merhaba oyunları bilemeyene anlatma tarzı yerine beraber öğrenme gibisinde bir konuşma olması ilgi çekici olabilir, hatta yeni bir seri oluşturabilir böyle düşünmemin sebebi şu, çoğu oyunun başında oynamayı öğretmek için oyuncuya bin tane şey anlatıyor, çoğu akılda kalmıyor ve bu da baya sıkıcı ve gıcık birşey. bunu video izlerkende yaşamak istemiyorum
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD