Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster ile Canavar Hareketler - Bölüm 67

2 Aralık 2015 Tunahan Safdır 23 İzlenme Sayısı: 20689 Video süresi: 13:43 Canavar Hareketler
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Memleketten ve dünyadan en güzel oyun manzaraları yine Canavar Hareketler'de! Daha iyisini yapabilir misiniz? O zaman ne duruyorsunuz!?

- Videolarınızı 8 Aralık Salı gününe kadar gonder@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirsiniz.

- Videolarınızı dosya eki olarak değil yüklediğiniz sayfaya ait link ile gönderiniz.

- Her hafta en iyi görüntüler seçilerek BSC editörleri tarafından yorumlanacak ve bu programda isminizle birlikte yayınlanacak. Ayın ilk haftası ilk 3'e girenler sonraki haftada da yer alacak ve diğer haftalarda gelen videolar ilk 3'e girmek için yarışacak. Ayın sonunda ilk 3'te yer etmeyi başaran canavar hareketlerin sahipleri, 1.'ye 90 TL, 2.'ye 60 TL ve 3.'ye 30TL'ye kadar istediği bir oyun olmak üzere ödüllerin sahibi olacaklar!

- Oyun türü bulunmamaktadır, herhangi bir zamanda çıkmış istediğiniz oyunu oynayarak videoları gönderebilirsiniz! (Oyunun ismini belirtmeyi unutmayın)

- Videoları YouTube'a, Vimeo'ya veya Dailymotion'a en az 720p çözünürlükte olmak şartıyla yükleyerek göndereceğiniz maile linklerini ekleyebilirsiniz.

- Oynanış videosunu açıklayıcı kısa bir yazı yazmanız gerekmektedir. (Videodaki olayı anlatan)

- Oynanış videolarınız 2 dakikayı geçmemelidir.

- Komik bulduğunuz sahneleri, oyun hatalarını, başarılı hareketler sergilediğiniz multiplayer maçlarınızı veya açtığınız nadir bir Achievement'ı bile gönderebilirsiniz!

- Videolarda yorum ve müzik bulunmamalıdır, editlenmemiş saf oynanış görüntüsü olmalıdır.

- Mail adresine Canavar Hareketler'de görünmesini istediğiniz isminizi veya nick'inizi eklemeyi unutmayınız.

- Gönderdiğiniz oynanış videolarının editlenmemiş ve parça parça olmamasına dikkat ediniz (10'ar saniyelik iyi görüntülerden oluşan montaj videoları yerine kesintisiz bir oynanış videosu kullanınız).

- Nasıl oynanış videosu çekeceğinizi merak ediyorsanız videonun sonundaki anlatımı izleyebilirsiniz.

- Hadi, şimdi sizde canavar hareketlerinizi gönderin ve ödüllerin sahibi olun!

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
İlk İzlenim: Just Cause 3 Oyun Dünyasında Bu Ay - Aralık 2015
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Funder

7.12.2015 06:17:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Blooods Yahu ne batman'miş. Hiç oynanadım ki bu da ilgimi çekmediği için. Fakat bi arkadaşın "senin videolarında bana sıkıcı geliyor" kısmına bende katılıyorum. Sonuçta sana destek olan kadar hatta belkide daha fazla video'nun ilgisini çekmediği kesimde var. Sana kalırsa her challenge videonda birinci seçilmen gerek. Fakat bence böyle düşünmek saçma. Bu yarışmada benimde haksız gördüğüm durumlar olmuştu. Fakat bu kadar ego kasman yersiz. Neyse başarılarının devamını dilerim.
Her ay headshot fps videolari ilk 3 e giriyor ama ? Ona bakarsan izleyicilerin çoğunada gına geldi aynı tür görüntülerden editörlerin kendisi söylüyor bunu.Her türlü oyundan yarışmaya katılabilirsiniz demek kendisine göre sıkıcı olup olmadığını katmadan başarının değerlendirilmesi demek.Hem arkham knight popüler bir oyun kıytırık bir oyundan önemsiz bir skorda yollamıyorum.Herkez benzer hareketleri hergün her fps oyununda yapabilir ama benim skorlarımı beni taklit etmeden ve oyundaki predator sistemine aşina olmadan geçemezsin.Böyle konuşunca ego diyorsunuz.Genede teşekkür ederim dileğin için.

Luc4sHood

6.12.2015 17:23:45

0
Yahu ne batman'miş. Hiç oynanadım ki bu da ilgimi çekmediği için. Fakat bi arkadaşın "senin videolarında bana sıkıcı geliyor" kısmına bende katılıyorum. Sonuçta sana destek olan kadar hatta belkide daha fazla video'nun ilgisini çekmediği kesimde var. Sana kalırsa her challenge videonda birinci seçilmen gerek. Fakat bence böyle düşünmek saçma. Bu yarışmada benimde haksız gördüğüm durumlar olmuştu. Fakat bu kadar ego kasman yersiz. Neyse başarılarının devamını dilerim.

Trapdoor

5.12.2015 11:26:10

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Funder / Seviyenize düşünce ağlar olduk.Ben birşey kazanıp kazanamamasında değilim.Editörlerin oyun hakkında bilgi sahibi olmayışından,başarının değerini görmemiş olmalarına tepkimi koydum.Ayrıca bana her hafta tanımadığım insanlar benim videolarım hakkında haksızlık yapıldığını söylüyor.Ha şimdi başka bir çocuk çıkar ''gereksiz senin videolar yhaaa'' der diye koyuyorum.Rocksteady'den hediye almışken BSC'nin fps yarışmasından alamamak koymuyor yani merak etme :) (Resimler donanımhaberde gözüküyor bsc sitesinde gözükmüyor)
Konuşmadığın ve "artık yarışmaya video göndermem o zaman" tavrını takındığın zamanlarda sana daha çok hakveriyordum ama acayip düşürdün seviyeyi, BSC'nin editörlerinin bilgilerini sınamak sana mı düştü? Onu da boşver, şu yarışma olmasaydı birçok kişi senin skorlarından bi'haberdi, hem BSC'nin oluşturmuş olduğu bir sistemde listeye dahil olarak adını duyurdun, hem de çamur atıyorsun. Ayıp ayıp.

Funder

5.12.2015 00:54:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MrKattchup bir şeyi kazanamayınca ağlayıp ,adaletsiz seçim ,şöyledir böyledir diyen tiplerden bir tek ben mi irite oluyorum. Bana göre de senin videolar sıkıcı geliyor ona bakılırsa, illa benimki en iyi diyorsan başka yarışmalarda şansını dene herkes senin gibi düşünmek zorunda mı
Seviyenize düşünce ağlar olduk.Ben birşey kazanıp kazanamamasında değilim.Editörlerin oyun hakkında bilgi sahibi olmayışından,başarının değerini görmemiş olmalarına tepkimi koydum.Ayrıca bana her hafta tanımadığım insanlar benim videolarım hakkında haksızlık yapıldığını söylüyor.Ha şimdi başka bir çocuk çıkar ''gereksiz senin videolar yhaaa'' der diye koyuyorum.Rocksteady'den hediye almışken BSC'nin fps yarışmasından alamamak koymuyor yani merak etme :) (Resimler donanımhaberde gözüküyor bsc sitesinde gözükmüyor) [simage=2]http://store.donanimhaber.com/84/09/7a/84097aaf4cbe93d182427c219976c9c0.jpg[/simage] [simage=2]http://store.donanimhaber.com/60/90/a0/6090a005057eb5e28e2046efbac0bf5e.jpg[/simage]

MrKattchup

4.12.2015 23:09:25

+2
bir şeyi kazanamayınca ağlayıp ,adaletsiz seçim ,şöyledir böyledir diyen tiplerden bir tek ben mi irite oluyorum. Bana göre de senin videolar sıkıcı geliyor ona bakılırsa, illa benimki en iyi diyorsan başka yarışmalarda şansını dene herkes senin gibi düşünmek zorunda mı

Funder

4.12.2015 14:47:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: stun

kanka bu kadar ego sana yeter.. sanki başka oyun yok.. niye oynıyım ben o oyunu okadar uzun... yaptıgın haraket.. sadece batmande çok iyi bir haraket.. diğerleriyle kıyaslayınca okadar iyi değil.. egondanda belli knk nasıl düşündüğün abarttıgın.. ben batmani %100 bitirdim bütün görevleri bütün riddle throphyleri açtım .. en zor kısmı bütün riddle throphyleri açmak oldu.. ama challange işine girmek için ya başka oyun alamıyıcaksın falan o durumda olman lazım.. yada agır işsizlik yani. .başka oyun yok sanki..
Yukarıdaki arkadaşın dediği tanıma tam uymuşsun bitirip elinden çıkaran tarzda.Oyna oynama beni ilgilendirmez ama seninde ustalaştığın bir oyun vardır illaki o zaman herkez işsiz.Bozuka atan adam işsiz işsiz fakir fakir hergün battlefield oynayarak yaptı o zaman.Adam radardan gelen uçağı tahmin ederek vuruyor.Ne işsiz adammış.Kendi mesajınla çelişiyorsun.Bir şey üstünde çok çalışman madem işsiz trophylerle neden uğraştın o kadar işsiz misin ? Videolarımı elinden geldiğince değersiz gibi göstermeye çalışıp durursan bende öyle mesaj atarım egoyla alakası yok.Oyunlardaki challange modları oyuncuların birbirleriyle yarışmasını ve oyunun oynanabilirliğini arttırır.Arkham Knight favori oyunum ve ordaki başarılarımı işsiz,fakir gibi değerlendiremezsin çocuk.

stun

4.12.2015 09:32:14

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Funder
quote:

Orijinalden alıntı: stun

kendileri dedikleriniz kişiler.. cidden her oyunu oynuyorlar.. incelemelerinide görüyorusunuzdur.. lakin oyun videoları sadece batman üzerinden değil.. bin çeşit oyundan geliyor.. özellikle.. yapay zekaya karşı challange görevleri değilde.. mp da doğaçlama olan yetenekler.. planlanmış ugraşılmış şeylerden daha iyidir.. neden söyliyim.. ben hitman absolution ın bütün bölümlerinde türkiye sıralamalarında ilk 3 teydim türkiyede.. 110 saatte bitirdim bütün oyunu.. üstünde ugraşabılırsın bunların.. tekrar tekrar deneyebilirsin.. mp da öyle birşey yok.. mermiyi yiyince ölüyorsun tekrar denemek yok.. o an gidiyor.. çok fazla abartıyorsunuz.. şurdaki birinci rpg videosu veya o helikopter videosu çok daha büyük bir olay..
Tekrar söylüyorum editörler bu oyunu bilmiyor.Oynanış ve hikaye üzerinden inceleme yapmak o oyunda seni pro yapmaz.Senin mantığına göre üstünde çalışılarak yapılan herşeyin başarılı bir yanı yok.Ölüp ölüp tekrar deneyerek bitirdiğim bir boss savaşı değil bu.Burdada doğaçlama yapıyorum.O anı en iyi şekilde değerlendirerek en iyi skoru elde ediyorum.Sen tekrar tekrar deneyerek ilk 50 ye anca girersin.Oda benim videomu taklit ederek.Ben en hızlı ve en iyi yolu kendim buluyorum.Beni taklit etmeden başka bir yöntemle herhangi bir challangede beni geçmeyi dene istersen.Videoda yaptığım her hareketin bir stratejisi var.İşi ''yapay zekaya karşı bu ya'' diyerek basitleştirmen çok saçma.Bu sıradan bir challange bitirme videosu değil.Sanırım bu kadar uzman olmam işi kolay göstermiş sizlere :) Ben GTA online de oynayan birisi olarak freemode da çoğu zaman gittiği yöne bozuka atarak jet indirdim,5v1 yaptım.Tüm dünyada bu tür şeyler hergün her fps oyununda oluyor.Yanlış anlaşılmasın bunlar başarılı ve cool hareketler.Ama benim gibi toplam 3-4 tane player var.Hemen hemen her predator challangesinde birinciliğim var ve beni taklit etmeden geçebilmenin yolu yok.Youtube'de TheWrongHarvey ve KoningPinguin adlı oyuncuların videolarına bakın.Hepsi benim gibi predator ustasıdır,1.lik videoları vardır ama benimkileri halen geçemediler.Ps3'te Arkham City sıralamalarında hemen hemen her predator challange sıralamasında birinciliği olan BatmanWorldHero adlı oyuncu bile beni taklit etmek zorunda kaldı Under the Pale Moonlight haritasında.Aylardır birinciliğimi sıralamalarda koruyorum ve 2. ve 3. olan skorlar beni taklit ederek anca oraya gelebiliyorlar.Senin türkiye 3.lüğün ile benim skorlarımı karşılaştırman,oyunu 110 saatte bitirmen ne alaka anlamadım.
kanka bu kadar ego sana yeter.. sanki başka oyun yok.. niye oynıyım ben o oyunu okadar uzun... yaptıgın haraket.. sadece batmande çok iyi bir haraket.. diğerleriyle kıyaslayınca okadar iyi değil.. egondanda belli knk nasıl düşündüğün abarttıgın.. ben batmani %100 bitirdim bütün görevleri bütün riddle throphyleri açtım .. en zor kısmı bütün riddle throphyleri açmak oldu.. ama challange işine girmek için ya başka oyun alamıyıcaksın falan o durumda olman lazım.. yada agır işsizlik yani. .başka oyun yok sanki..

Aimstein

4.12.2015 03:08:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Funder Şu kısmı anlamadım, ''bi' türlü beğenemiyorsun,sen seçilseydin diğer seçilemeyen kişi de künye toplama hareketi yapardı'' derken ne demek istediniz ? Burada bana destek veren ve hakettiğim yere gelemeyişimi söyleyen arkadaşları ben tanımıyorum ve böyle yazmaları için ayarladığım kişiler değiller.Millet demekki yapılan haksızlığı görebiliyor.Geçen hafta bir cod oyunundan arabanın altından adamı öldürme hareketini benim 9 saniyelik dünya rekorumdan üstün gördüler. Batmandeki challangeler hakkında editörlerin hiçbir bilgisi yok.Yanlış anlaşılmasın olabilir bilmek zorunda değiller.O yüzden boş yere umutlara kapılmanın anlamıda yok artık.Her türlü oyundan görüntünüzü gönderin diyerek millete boş ümit vermesinler bence.Bu yarışma fps headshot yarışması çünkü. Diğer arkadaşlarada değerli yorumları için teşekkür ederim.Yayınlanan,yayınlanmayan tüm predator videolarım youtube kanalımda bulunuyor ; https://www.youtube.com/channel/UCyblKSCkEj6Ygv-Rp_2rttg Artık burda yarışmayacağım için rekorlarımı beğenenler arkadaşlar burdan takip edebilirler bundan sonra.
Hocam sonuna kadar haklısınız fakat bir kere gördükten sonra daha göndermenize gerek yoktu..Belliki editörler fazla bilmiyorlar batman challengelarını siz youtube'den paylaşmaya devam edin yabancı mecralarda felan paylaşın videoları ordan daha çok izlenirsiniz..

Funder

4.12.2015 01:42:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: stun

kendileri dedikleriniz kişiler.. cidden her oyunu oynuyorlar.. incelemelerinide görüyorusunuzdur.. lakin oyun videoları sadece batman üzerinden değil.. bin çeşit oyundan geliyor.. özellikle.. yapay zekaya karşı challange görevleri değilde.. mp da doğaçlama olan yetenekler.. planlanmış ugraşılmış şeylerden daha iyidir.. neden söyliyim.. ben hitman absolution ın bütün bölümlerinde türkiye sıralamalarında ilk 3 teydim türkiyede.. 110 saatte bitirdim bütün oyunu.. üstünde ugraşabılırsın bunların.. tekrar tekrar deneyebilirsin.. mp da öyle birşey yok.. mermiyi yiyince ölüyorsun tekrar denemek yok.. o an gidiyor.. çok fazla abartıyorsunuz.. şurdaki birinci rpg videosu veya o helikopter videosu çok daha büyük bir olay..
Tekrar söylüyorum editörler bu oyunu bilmiyor.Oynanış ve hikaye üzerinden inceleme yapmak o oyunda seni pro yapmaz.Senin mantığına göre üstünde çalışılarak yapılan herşeyin başarılı bir yanı yok.Ölüp ölüp tekrar deneyerek bitirdiğim bir boss savaşı değil bu.Burdada doğaçlama yapıyorum.O anı en iyi şekilde değerlendirerek en iyi skoru elde ediyorum.Sen tekrar tekrar deneyerek ilk 50 ye anca girersin.Oda benim videomu taklit ederek.Ben en hızlı ve en iyi yolu kendim buluyorum.Beni taklit etmeden başka bir yöntemle herhangi bir challangede beni geçmeyi dene istersen.Videoda yaptığım her hareketin bir stratejisi var.İşi ''yapay zekaya karşı bu ya'' diyerek basitleştirmen çok saçma.Bu sıradan bir challange bitirme videosu değil.Sanırım bu kadar uzman olmam işi kolay göstermiş sizlere :) Ben GTA online de oynayan birisi olarak freemode da çoğu zaman gittiği yöne bozuka atarak jet indirdim,5v1 yaptım.Tüm dünyada bu tür şeyler hergün her fps oyununda oluyor.Yanlış anlaşılmasın bunlar başarılı ve cool hareketler.Ama benim gibi toplam 3-4 tane player var.Hemen hemen her predator challangesinde birinciliğim var ve beni taklit etmeden geçebilmenin yolu yok.Youtube'de TheWrongHarvey ve KoningPinguin adlı oyuncuların videolarına bakın.Hepsi benim gibi predator ustasıdır,1.lik videoları vardır ama benimkileri halen geçemediler.Ps3'te Arkham City sıralamalarında hemen hemen her predator challange sıralamasında birinciliği olan BatmanWorldHero adlı oyuncu bile beni taklit etmek zorunda kaldı Under the Pale Moonlight haritasında.Aylardır birinciliğimi sıralamalarda koruyorum ve 2. ve 3. olan skorlar beni taklit ederek anca oraya gelebiliyorlar.Senin türkiye 3.lüğün ile benim skorlarımı karşılaştırman,oyunu 110 saatte bitirmen ne alaka anlamadım.

stun

4.12.2015 00:28:34

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Black_Tower Kendileri Batman' i oynamadıkları için veya tek düze bitireyim de gitsin modun da oynadıkları için değerini bilmiyorlar. Dünya sıralamasında birinci olmuş adam BSC de birinci olamıyor ne komik :)
kendileri dedikleriniz kişiler.. cidden her oyunu oynuyorlar.. incelemelerinide görüyorusunuzdur.. lakin oyun videoları sadece batman üzerinden değil.. bin çeşit oyundan geliyor.. özellikle.. yapay zekaya karşı challange görevleri değilde.. mp da doğaçlama olan yetenekler.. planlanmış ugraşılmış şeylerden daha iyidir.. neden söyliyim.. ben hitman absolution ın bütün bölümlerinde türkiye sıralamalarında ilk 3 teydim türkiyede.. 110 saatte bitirdim bütün oyunu.. üstünde ugraşabılırsın bunların.. tekrar tekrar deneyebilirsin.. mp da öyle birşey yok.. mermiyi yiyince ölüyorsun tekrar denemek yok.. o an gidiyor.. çok fazla abartıyorsunuz.. şurdaki birinci rpg videosu veya o helikopter videosu çok daha büyük bir olay..

Trapdoor

3.12.2015 21:14:53

0
@Funder tamamen yanlış anlamışsın ve ayrıca yazımı da değiştirerek yazmışsın, tamamen anlatmak istediğimin dışında bir cümle oluşmuş. Bataman ve modları hakkında da bayaa bilgim var seni desteklediğimi de umarım anlamışsındır.

mementopolis

3.12.2015 20:09:20

+1
Gönüllerin birincisinin boşver . Birde senden sürekli video bekliyorlarmış yok Bir Mgs oynayaymışsın da göderesin diyorlar. , hani MGS5'i hediye ettselerdi madem buraya kadarını düşündüler. Kaç haftadır üst üste birinçilik videoları yolladın. Ayın birincisini geçtim haftanın birincisi bile olamadın sanırım :)

huseyin aw

3.12.2015 19:01:45

0
https://www.youtube.com/watch?v=tCWXqV98Nss

Funder

3.12.2015 18:36:06

0
Şu kısmı anlamadım, ''bi' türlü beğenemiyorsun,sen seçilseydin diğer seçilemeyen kişi de künye toplama hareketi yapardı'' derken ne demek istediniz ? Burada bana destek veren ve hakettiğim yere gelemeyişimi söyleyen arkadaşları ben tanımıyorum ve böyle yazmaları için ayarladığım kişiler değiller.Millet demekki yapılan haksızlığı görebiliyor.Geçen hafta bir cod oyunundan arabanın altından adamı öldürme hareketini benim 9 saniyelik dünya rekorumdan üstün gördüler. Batmandeki challangeler hakkında editörlerin hiçbir bilgisi yok.Yanlış anlaşılmasın olabilir bilmek zorunda değiller.O yüzden boş yere umutlara kapılmanın anlamıda yok artık.Her türlü oyundan görüntünüzü gönderin diyerek millete boş ümit vermesinler bence.Bu yarışma fps headshot yarışması çünkü. Diğer arkadaşlarada değerli yorumları için teşekkür ederim.Yayınlanan,yayınlanmayan tüm predator videolarım youtube kanalımda bulunuyor ; https://www.youtube.com/channel/UCyblKSCkEj6Ygv-Rp_2rttg Artık burda yarışmayacağım için rekorlarımı beğenenler arkadaşlar burdan takip edebilirler bundan sonra.

Trapdoor

3.12.2015 18:27:20

0
O zaman da oylamaya giren videolarla girmeyenler arasında kavga olabilir, ayrıca eğer ki Editörlerin yan-ı sıra dışardan kişiler de olursa haksız rekabet başgösterecektir. Örnek veriyorum A ve B videosu olsun. A videosu çok iyi olmasına karşın B videosunu çeken kişinin arkadaş gurubu daha çoksa ya da kendisine oy verecek çoğunluk sağlayabiliyorsa orada iş patlar ki bu yapılabilir, için ucunda oyun kazanmak var.

Black_Tower

3.12.2015 16:03:27

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Trapdoor Kişisel beğenilerim ve çocukluktan beri Batman'in benim yegâne kahramanım olmasından dolayı belkide Batman videosunu öncekiler gibi ben de çok beğendim. Dündar'ı tebrik ederim gerçekten kafa yorduğu çok belli, oyunun önceki serilerinde ben de o moda çok kafa yorardım ama PC'deki durumu malum ve malesef bir konsolum yok. Lakin kafama takılan da bir nokta var, neredeyse her hafta, her Canavar Hareketler Videosunda yorumlarda BSC kararına şiddetle itiraz ediliyor. Eğer haftanın ya da ayın birincisi Dündar olsaydı ona da itiraz edilir miydi? Edilirdi bence. Görüyorum ki bi'türlü beğenememe durumu var. Ben eminimki Batman birinci seçilse Erkan'ın künye toplama operasyonu için "adam hiç durmamış süper yapmış onu yapmak kolay değil" gibi laflar olacaktı. Ayrıca herhafta CS ya da FIFA'dan kayıt gelmesini yadırgamamak lazım, çünkü bunların kendi içersinde bir replay kayıt sistemi var, herkeste konsol olabilir ama herkeste capture kart yoktur belki.
Ben Batman oynayan arkadaşı tanımam etmem burada bir kaçtır videolarını görüyorum ve helal olsun diyorum. Sırlamaya gelince onu görememek artık hööhhh dedirtti hali ile. Bence bu kadar itirazı önlemek için benim fikrim : Burada hem editölerin hem de bizim bir kat sayımız olmalı. Editörlerin oyladığı videolara bizim de verdiğimiz oylar eklenerek 1. lik seçimi yapılmalı. Ama kesinlikle bizim oylamadaki kat sayımız daha yüksek olmalı. Bu şekilde itirazların önüne geçilebilir diye düşünüyorum. Not: Videoların altına anket koyularak, bizden gelen sonuçlar ölçülebilir.

Trapdoor

3.12.2015 12:29:34

0
Kişisel beğenilerim ve çocukluktan beri Batman'in benim yegâne kahramanım olmasından dolayı belkide Batman videosunu öncekiler gibi ben de çok beğendim. Dündar'ı tebrik ederim gerçekten kafa yorduğu çok belli, oyunun önceki serilerinde ben de o moda çok kafa yorardım ama PC'deki durumu malum ve malesef bir konsolum yok. Lakin kafama takılan da bir nokta var, neredeyse her hafta, her Canavar Hareketler Videosunda yorumlarda BSC kararına şiddetle itiraz ediliyor. Eğer haftanın ya da ayın birincisi Dündar olsaydı ona da itiraz edilir miydi? Edilirdi bence. Görüyorum ki bi'türlü beğenememe durumu var. Ben eminimki Batman birinci seçilse Erkan'ın künye toplama operasyonu için "adam hiç durmamış süper yapmış onu yapmak kolay değil" gibi laflar olacaktı. Ayrıca herhafta CS ya da FIFA'dan kayıt gelmesini yadırgamamak lazım, çünkü bunların kendi içersinde bir replay kayıt sistemi var, herkeste konsol olabilir ama herkeste capture kart yoktur belki.

HIGHER

3.12.2015 12:09:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Funder Batman skorlarım her platformda birincidir pc ve xbox taki oyunu olan arkadaşlarıma oradaki skorlarına bakıp bana söylemelerini istiyorum ordan biliyorum.Ayrıca artık video yollamayacağım illaki bir headshot videosunu benden yukarı koyuyorsunuz ve her videoda üst üste çok denemiş sözünüzde eksik olmuyor.Headshot yapan adamda oyunu üst üste oynayarak öğreniyor.Benden daha iyi predator challange oyuncusu varsa gelsin Batman oyunlarında. Bu arada catwoman tavandaki tellere pençesiyle tutunuyor örümcek adam güçleri yok :)
gönüllerin birincisisin hülooooo:D

Black_Tower

3.12.2015 09:14:43

+14
Kendileri Batman' i oynamadıkları için veya tek düze bitireyim de gitsin modun da oynadıkları için değerini bilmiyorlar. Dünya sıralamasında birinci olmuş adam BSC de birinci olamıyor ne komik :)

by.cem

3.12.2015 03:34:01

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Funder Batman skorlarım her platformda birincidir pc ve xbox taki oyunu olan arkadaşlarıma oradaki skorlarına bakıp bana söylemelerini istiyorum ordan biliyorum.Ayrıca artık video yollamayacağım illaki bir headshot videosunu benden yukarı koyuyorsunuz ve her videoda üst üste çok denemiş sözünüzde eksik olmuyor.Headshot yapan adamda oyunu üst üste oynayarak öğreniyor.Benden daha iyi predator challange oyuncusu varsa gelsin Batman oyunlarında. Bu arada catwoman tavandaki tellere pençesiyle tutunuyor örümcek adam güçleri yok :)
funder su canavar hareketlere daha öncesinde yapılan yorumlar nedeniyle baya bi sinir olmuştum ve hatta canavar hareketleri izlememeye başlamıştım insanların yaptıkları başarıları küçük görmesi ve insanların o yaptığı hareketleri sanki herkes yapabilirmiş havalarında takılmaları sinir bozucu. birinci dediğiniz arkadaşımızda güzel hoş bir hareket yapmış ama funder arkadaşımız her hafta ezici bir farkla 1. liği alıyor oyun sırasında çalışarak deneyerek yapması gayet normal burda ki hiç kimse anasının karnında öğrenipte tek seferde bu hareketleri yapmıyor. funder senin videoların gelir ümidiyle tekrardan izler oldum bu videoları. paylaşmasan bile haklısın ama paylaşırsanda cok takipçin var bunu unutma :)) başarılarının devamını diliyorum.

Nicolae

3.12.2015 00:11:18

+2
@Funder Dostum , agzimin suyu aka aka izliyorum resmen seni. Herkes zaten deneye deneye pratiklestirip icraata dokuyor. Gonullerin birincisi sensin :)

--CarpeDiem--

3.12.2015 00:07:57

0
Size katiliyorum hocam. Kac haftadir gonderiyorsunuz ama hala bir sey yok. Sunu da soyleyeyim yaptiklariniz gercekten muhtesem hareketler. Her ne kadar istediginizi alamasaniz da tebrik ediyorum calismalarinizdan oturu.

Funder

2.12.2015 23:47:03

+22
Batman skorlarım her platformda birincidir pc ve xbox taki oyunu olan arkadaşlarıma oradaki skorlarına bakıp bana söylemelerini istiyorum ordan biliyorum.Ayrıca artık video yollamayacağım illaki bir headshot videosunu benden yukarı koyuyorsunuz ve her videoda üst üste çok denemiş sözünüzde eksik olmuyor.Headshot yapan adamda oyunu üst üste oynayarak öğreniyor.Benden daha iyi predator challange oyuncusu varsa gelsin Batman oyunlarında. Bu arada catwoman tavandaki tellere pençesiyle tutunuyor örümcek adam güçleri yok :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD