Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gamescom 2015'te Neleri Beğendik?

8 Ağustos 2015 Ersin Kılıç 23 İzlenme Sayısı: 19615 Video süresi: Duyuru
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Gamescom 2015 fuarında öne çıkan oyunları ve bu haftanın önemli haberlerini Gamescom özel programımızda masaya yatırıyoruz.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain-Gamescom Videosu (Türkçe Altyazılı) The Division-Soru Cevap (Türkçe Altyazılı)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tobepeople

12.8.2015 00:02:57

0
Mirrors edge deki eksiğin ne olduğunu size söylemek istiyorum Air Gear adlı bir anime var izlerseniz neyin eksik olduğunu anlarsınız çatılarda vs de geçiyor böyle bir ayakkabı ve özelleştirilebilir olmasıyla bu oyun şuan dünyada en çok beklenen oyun olabilirdi darısı 3 üncü oyunda akıl ederler diyelim ne diyeyim. Mafianın eksiğine gelirsek biraz açık dünya olması lazım kavga ettiğimiz adamları yanımıza alabilme yada öldürme seçeneği bize bırakılabilmesi duruma göre yine işini bitirebilmeliyiz tabiki de yani sons of anarşi dizisini örnek göstereyim kullanıp atabilmek lider olabilmek benim beklentim mount and blade deki gibi yanımıza dostlar alıp geliştirebilmek scalebound daki ejder misali de diyebiliriz. Futbol konusunda tabiki pesin artık fifaya yaklaşmasını istiyorum yada artık değişsinler pes öne geçsin ki rekabet artsın istiyorum ama asıl istediğim şey biraz daha farklı misal bileniniz çıkar illaki diyecem ama ben bile yurt dışından almak zorunda kaldım tecmo super shoot soccer oyununu genelde atari salonlarında takılan bilir bu oyunu pes için yada fifa için yama olarak yapılmasını isterim yani mod olarak yada tek başına bir oyun olarak.. Offline ama Coop oyun istiyorum ilerlemeli dövüş oyunu yani tek ekran bölünmmemeli ekran tadı kaçıyor öyle bare knuckle 3 , final fight, cadillac and dinasourus, gekido , god of war ,bayonetta ,x-men ,diablo 3 gibi ama aile dostunuzla beraber saatlerce takılabileceğiniz gözünü ekrandan alamayacak kadar kaliteli olmasını istiyorum. Ormanı en iyi yapan firma crisis ve unreal motoru sanırım peki ormanlardaki milyonlarca canlıdan birisi olabilseydik her öldüğümüzde ve sağ kalmaya çalışsaydık kaçak avcılardan diğer hayvanlardan ve bu oyundaki diğer canlılarla single player modunda oynadığımız gibi aynı zamanda coop modunda da online insan yada hayvanlarla da oynayabilseydik ve survival oyunu olsaydı nasıl olurdu crytek bunu akıl edemiyor bes belli sizin yardımınızla belki duyulur iddia ediyorum ki yok satar denge doğru olursa duruma göre ufak güçsüz canlılar doğadaki gibi beraber olabilsin aslan vs olabilmek saatlerinizi alsın ki uzun sürsün tadı ve güç dengesi otursun belirli bölgelere girmekten aslanlar bile korksun vs...! Aklımda o kadar fazla oyun türü var ki ufak ufak çıkıyorlar yeteneğim yok ne yazık ki yapacak sadece akıl verebiliyorum zengin olsam paramı aklımdaki fikirleri oyunlara dönüştürmeye odaklanırdım ekip kurup ama ne yapalım bizde paylaşırız illaki birileri sebeplenir ben oynamaktan da mutlu olurum böyle fikirleri paylaşıp

mehmet4428

11.8.2015 13:47:19

+1
Erdinç'in şuan LOL'de insan kaynakları müdürü diye hatırlıyorum. BSC'de olduğu zamanlar çok güzel di hele AC 2 incelemesi vardı hiç unutmuyorum. :)

fewertyx

10.8.2015 12:55:00

0
Scalebound yapımcısı ve konusu itibariyle gerçekten merak uyandıran bir yapım olmuş fakat yukarıda ki bir arkadaş da bahsetmiş dövüş sistemi hantal diye, kesinlikle katılıyorum. Pre-alpha olan bir yapım neticede ama görünen bu şekilde. Tomb raider da gösteri amaçlı karanlık detayının açıldığını düşünüyorum, yani Lara aslında orada karanlıkta duruyor ve orada ki askerin kafasında kar maskesi var bunlar göze alındığında aslında gerçekten görmek mümkün olmayabilir. Ama bu yapay zekanın süper olduğu değil düzeltilmesi gereken yerler olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mafia ve Mafia 2 yi büyük heves ve sevgiyle bitirdikten sonra, kibrit kutusu gibi uçuşan arabaların tek vurmayla çatır çutur patlamaları gibi detaylar, inanılmaz soğuttu umarım bir denge getirirler ayrıca kafada ki yıldırımları da oyun ayarı olarak kaldırma seçeneği bence sorunu çözebilir. MGS V harika olacak eminim görevlerde yedirilmiştir diye düşünüyorum KOJİMA efsane neticede.. Mirrors edge bence aynı oyun gibi duruyor pek heycanlandırmadı. Mount&Blade öyle güzel olmuş ki önce ki oyunlarına dijital olarak sahip değilim tarzı hoşuma gitmiyor ama almaya teşvik etti, hemde bir türk yapımı destek olarak kutulu almıştım, ama steamden koleksiyonu hak ediyor. DS 3 bence grafik olarak DS 2 ve Bloodborne arasında kalmış bazı şeyleri almış kan efekti kaplamalarda ki detaylar falan, ama DS 2 de ki o bed grafikleri hissettiren bir şey var fakat grafiğe takılan biri olmadığımdan sadece fikrim ve paylaşmak istedim bence seriye güzel bir son olcak gibi, bosslar harika hele o karanlıktan çıkan yüz aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor, e ağzını burnunu onlarca deneme sonrası kırdığımızda alacağımız hazzı tahmin bile edemiyorum en çok heycanlandığım yapım DS3 oldu diyebilirim o yüzden.He birde BSC ac haberi yapsaydınız kendimi katlederdim çok sağ olun. Ellerinize sağlık...

al-ozaria

10.8.2015 12:27:00

0
Yeni stüdyo hayırlı olsun, zaten BSC'nin Messisi ile C. Ronaldosu beraber sunum yapınca ortaya çıkan programda bu kadar kaliteli olur. Monsterda bu haftadaki cevaptan dolayı da ayrıca teşekkürler.

FreeMaNMeliH

9.8.2015 18:27:51

0
Stüdyo bsc nin kimi değişti dh demi ?

Redunay

9.8.2015 16:59:19

0
Tomb Raider ın yapay zekada sorun var düzeltmeleri lazım. MGS hikaye konusunda eksik kalabilir denmiş ama MGS demek hikaye demek zaten. Kojima çok sağlam bir hikaye kurgulamıştır yine eminim.

BSC Misafiri

9.8.2015 15:31:14

0
Beni en çok Mafia 3 hayal kırıklığına uğrattı açıkçası o kadar yıl bekletip üzerine böyle bir şekilde tanıtılması bir Mafia hayranı olarak tahammül edilemez benim için. Bende bunun üzerine gittim tekrar ilk Mafia'yı kurdum ve gerçekten o kadar yılın ardından hala insana işte Mafia oyunu böyle olur dedirtiyor grafikleri umrumda değil hikayesi, karakterleri, zorluk seviyesi, oyun detayları yenisinden çok daha iyi ve daha iyiside gelmeyecek sanırım. Beni en çok şaşırtanı ise araç fizikleri kaç yıllık oyun olmasına rağmen şu Mafia 3 gameplaylerindeki rezaletten nasıl çok daha iyi olabiliyor. 13 yıl önce yapılmış bir oyunun şimdikinden dinamikleri ve fizikleri nasıl daha iyi daha gerçekçi olabiliyor anlamıyorum, şu oyunların grafiklerini şişirip geri kalan herşeyi basitleştiriyorlar böyle oluncada biz eski oyunlardan aldığımız tadı yeni oyunlardan alamıyoruz sadece göz boyuyorlar özensiz birbirinin kopyası oyunlar çıkıyor işte.

mementopolis

9.8.2015 00:16:02

-1
Ersin ve Talha'ya Tessekürler Gamescom degerlendirmesi icin ,ayrica yeni ortaminiz hayirli olsun . Talha abinin Biraz Microsoft Sempatisi duydugunu düsünüyorum unutmadan yazayim , kulaklardan kacmadi. [0]"esegin aklina Kavun düsürmek" nedemek ? [1] ScaleBound bekledigim gibi cikmadi Sklill ve Combo malesef yok Boynetta ve DMC ile zerre alakasini göremedim sadece alayci bir tip vardi :) ., Destiny Warrior vari bir dövüs sistemi vardi.ilk gösterilen karakter degistirilmis .Grafikler güzel ama begenmedim [2] Sadece MGS:PP & Quantum Break & MAD MAX Haric diger tüm oyunlarin hic birini begenmedim ayrica multiplayer oyunlardan has ettmiyorum pek. bu sene hic bana uygun oyun yok ya :) , [3] Bagimsiz ve Bannerlord'a deginmek istemiyorum.

KaptanKenway

8.8.2015 19:26:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: burayk program keyifli olmuş yalnız 2si1 nerede ?
Sadece Bolumsonucanavarı'na bakmayın, Donanım haber'in ana sayfasınada videolar yükleniyor, orayıda araştırın. 2si1'i Donanım Haber'in Ana Sayfasında bulabilirsin yüklenmiş. Sadece bu hafta Gamescom sebebiyle Oyun haberlerini sunacak kişi yok. Teknoloji haberleri olucak bu hafta ondan Bölümsonucanavarı'na yüklenmemiş olabilir.

stun

8.8.2015 18:33:31

-1
aslına bakarsak mafia 3 ün ana karakterinin sesini beğendim.. vito yu trailerda görmek çok hoştu.. ama oynanışta araba nın çarpışması npc üstünde şimşekler gerçekten saçmaydı.. trailerdakı diğer karakterler harbiden çok saçma geldi bana.. ama hikayesinden ümitliyim.. star wars ın oyunu gelıyor diye bütün seriyi izledim çıkış sırasıyla.. gerçekten hayran olmamak mümkün değil.. mp oyun açısından heyecanlıyım.. daha çok mp olarak rainbow six siege beklesemde.. dark souls 3 beklıyorum.. gerçekten her oyunu muazzam ben dark souls 2 yide çok beğenen biri olarak 3 te çok güzel olucaktır gayet eminim

maddddD

8.8.2015 17:54:37

0
Scalebound'u bi tek ben begenmedim galiba,dovus sistemi cok hantal geldi bana

ewildreams344

8.8.2015 16:44:06

0
Bişey soracam neden hiç bir video bende açılmıyor network error diye bi hata alıyorum bütün videolarda bu böle sorunu nedir acaba

cemecem21

8.8.2015 14:01:36

+1
Bannerlord'u Türkiye'de genel olarak beğenilmediği söylendi ama ilgili haberlere bakılınca kötü diyene yağan cevaplar da azımsanacak durumda değil hani. Bence beğenmeyen kadar beğenen de var.

BSC Misafiri

8.8.2015 13:29:01

0
Yeni mekan iyi be

Scenarist

8.8.2015 12:52:24

+1
Bannerlord > Gamescom Gamescom güzelse, sebebi Bannerlord ulen!

burayk

8.8.2015 12:48:54

0
program keyifli olmuş yalnız 2si1 nerede ?

Hoid

8.8.2015 12:02:20

0
Dark Souls 3 , Tomb Raider , Quantum Break ben bunları beğendim en çokta bekledğim oyun tabiki de Dark Souls 3 . Bu arada yeni ofisinizi tanıtırsanız şahane olur eski ofis ile arasındaki farkları görmüş oluruz .

Serinyer

8.8.2015 11:20:37

0
Abi nerde o eski tomb raider oyunları diyesim geliyor.Eskiden daha çok tarihi alanlarda dolaşır bulmacalar çözer az olarak kaplan veya hayvanlarla mücadele eder insan düşmanlarla daha az mücadele ederdik.Şimdi ise tam tersini yapmışlar daha çok aksiyona yönelmişler ki bence tomb raider'ı baltalayan bir hareket olmuş.Bu arada da yapay zekayı da unutmayalım. Böyle yeni oyun yapacaklarına eskilerinin güncel versiyonlarını çıkarsalar daha iyi olurdu.

Deadpool1239

8.8.2015 11:12:58

-1
Star Wars'ı elbette büyük bir merakla ve umutla bekliyorum.Ancak benim istediğim şey filmlerden kesitlerle oluşturulmuş hikaye modunu oynamaktı.Örnek vermek gerekirse arkamda 500 kişilik klon ordusuyla Anakin olarak Jedi tapınağını basmak istiyordum.Maalesef bunu yapamayacağız.Multiplayerda da korkum harita sayısının az olması veyahut yeterli büyüklükte olmamasıdır.Bunları güzel oturturlarsa gerçekten iyi bir oyunla karşılaşabiliriz. Son olarak ışık pardon güç sizinle olsun :)

mrhksc

8.8.2015 09:48:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sozinn Yeni mekan güzel olmuş gerçekten. Bu arada Tunahan SAFDIR'da BSC ofisinde çalışmıyor mu? Onu neden almıyorsunuz videolara?
Tunahan bu tip çekimlerde, ya da söyleşilerde genellikle kamera arkasında oluyor... Ama olsa iyi olurdu tabii...

angela99

8.8.2015 05:58:22

+1
Ne güzel ya, bu bölüm sonu canavarı ekibine hayranım. Böyle bir ekip kurup, rakip olmak isterdim. Yani, parayı nasıl buldular? Buranın masrafını nasıl ödüyorlar. Sektör tam gelişmedi ki, yani kanalları olsa diyecem ki para kaynağı oradan geliyor. O da yok. Yani herhalde bu ekip hep aynı kişiler yeni kişileri görmüyoruz. Bunlar kemik elemanlar, kendi grubu yabancılara yer yok. Hep anı karakterler ile sunum yapılıyor. Kıskanıyorum sizi ve ekibinizi!

Sozinn

8.8.2015 03:53:30

+1
Yeni mekan güzel olmuş gerçekten. Bu arada Tunahan SAFDIR'da BSC ofisinde çalışmıyor mu? Onu neden almıyorsunuz videolara?

Aaron Paul

8.8.2015 03:34:26

0
Hayırlı Olsun. Yeni mekânınız çok hoş... Ağzınıza sağlık, keyifliydi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD