Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3 2015'in En İyileri ve En Kötüleri

21 Haziran 2015 Alkan Adakaner 101 İzlenme Sayısı: 25102 Video süresi: 58:50 Video Dosya Konusu
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

E3 2015'teki bomba duyurular, sıkıcı konferanslar, bizi şaşırtan oyunlarla ilgili fikirlerimizi bu videoda açıklıyoruz. E3 2015'in en iyi ve en kötüleri hangi oyun veya firmalardı?

E3 E3 2015 PC PS4 Xbox One Wii U
Uncharted 4: A Thief's End-E3 Videosu (Türkçe Altyazılı) İlk İzlenim - Xbox Elite Wireless Controller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

26.6.2015 12:11:24

-1
Bu E3 ekibi kesinlikle çok başarısızdı, bu da bir gerçek. Videolar fuar bittikten günler sonra gelmeye başladı ama bir de Erdi'ye bakın. Adam gittiği fuarlarda uyumuyor, videolarını editliyor, yetmiyor, upload edip yolluyor. Gözlerinden falan belli adamın nasıl çaba gösterdiği. Açıkçası bu ekiple bu iş düzgün yürümez, Talha kaliteli sunumlar, incelemeler yapıyor ama bu tip organizasyonlarda maalesef çok yavaş kalıyor. Alkan ve Ersin'in hangi platformlardan hoşlandıkları çok belli ve bu sunumlarına yansıyor. Dikkat etmezlerse daha fazla tepki toplayacakları kesin. Artık Mesut Çevik'ten bu olaya el atmasını, sorunları çözmesini ve daha dinamik ekiplerle fuarları takip ettirmesini bekliyoruz...

shanks

26.6.2015 12:03:26

0
Sizin samimiyetinizden artık fazla emin değilim değişen dünya oyunlardan bahsediyorsunuz yeni COD ların kötülüğünden bahsediyorsunuz ama ilk gittiğiniz yer COD BOPS 3 lansmanı bu nasıl bir çelişki bu işi sevmiyorsanız yapmayın iki yüzlü davranmayın insanların size olan tepkisi alkan ve mesut çevikin takındığı tavırlar yüzünden evet sadece BSC de değil tüm türkiyede SONY ve PS tarafgirlik ağır basmıştır ama fanboyların sizin horizon ve uncharted 4 hakkında söylediklerinizi abartttıklarınıda sanmıyorum tomb raider komple script bir oyun oluyorken ve daha oyun içi video gösterilmemişken harika bir oyun deyip unchartedı geçen grafikleri daha iyi deyip downgrade tarzı manalarla bel altı vurdunuz gelelim gears of war 4 'e (bana göre çok iyi bir oyun ) harika muhteşem bir oyun deyip sonrada ki katılıyorum size burda HORİZONA saçmalık bir oyun deyip kaldırıp çöpe attınız ve bu oyunu zaten herkesin beklemeyeceği türden bir açıklama yaptı alkan bey kendinize biraz çeki düzen verin bunda sonraki gamescom falan olursa Alkana ve gökhana fazla bir şey yaptırmayın.

hayansame

25.6.2015 02:20:08

0
Elbette sizin samimiyet ve dürüstlüğünüzden çok eminiz, bir oyunu eğleniyormuş gibi göstermediğinizi de kendi adıma hissedebliyorumki; Hatta baş belası ifrit bir oyun olan Dayz'i sırf biz seviyoruz diye o kadar zorluğa rağmen oynadınız, belkide biz eğlenirken siz işkence çekiyordunuz:) Hem mod hemde stand. sürümünde o kadar bug'a rağmen sırf bizim için oynadınız. Bizim istek ve şikayetlerimizi önemsediğinizin iyi bir kanıtı. {oyun gerçekten işkenceydi, ilk sezonun son videosunda helikopterden atlarkenki mutluluğunuzu hala hatırlıyorum :))) Dayz gibi bir çook önek var... Bunların bize hissettirdikleri, geri dönüşleri çok olumlu ama bizim size verdiğimiz dönütler çok yetersiz kalıyor farkındayım. (Genelde yorumcular , bilirsiniz yapıcı eleştiri yerine yermeye çalışır, genel özelliğimiz:=) Zaten assasssns , cod ve türevlerine karşı tutumlarınızı coğunluğumuz destekliyor. Birbirinin aynı iç daraltıcı fps oyunları, para tuzağı f2p oyunları... Popüler kültürle para hırsıyla mantar gibi çoğalan, birbirinin aynı oyunlar. Heycan duymamanızı anlıyorum . Heycan konusunda size hak vermeliyim. Telefon konusuna gelirsek ''acaba neden '' uyuyan, tek kelime etmeyen Osmanlı soylusuna takılmadımda sana takıldım :) Garip gelebilir ama orada senin telefonla ilgilenmeni kendi adıma istemedim, tahmin edebiliyordum msjlarını okuduğunu , ama orada eray yada diğer arkadaşlar varken sen msj okuyamazsın, okumamalısın diye düşündüm, sunuculuğu senin kontrol etmeni ve daha çok senin yönlendirmeni düşündüm ve öyle olmadığıı için rahatsız oldum... Tabiki benim ve izleyicilerin doğrultusunda programın içeriği , sunucusu şekillenmeyecek ama bu durum nacizane kendi özel istek ve rahatsızlığımdı :) Eyvallah sağolasın :)

razzraziel

25.6.2015 00:57:12

+2
quote:

Orjinalden alıntı: hayansame Bsc yorumcularinin bsc editorlarine karsi tepkilerinde haksiz olduklarini sanmiyorumki bende bu konuda bir kac sey soylemek istiyorum... ...hayirli sabahlar:)
Merhabalar, yorumun ve diğerlerinin yorumları için teşekkür ederim. Değinmek istediğim bir kaç nokta var, bazı yanlış anlaşılmaları düzeltecektir. Öncelikle evet artık daha çok yenilik arıyoruz çünkü sektör dümdüz ilerlemeye devam ediyor. Siz eskiyi yad ediyorsunuz ama oyun sektörü değişiyor ve buna bağlantılı olan yerler de değişmek zorunda. Artık yenilikçi oyunlar daha az, her sene tema değiştirip aynı oyunu sunan firmalar daha çok. Değişen BSC değil, oyun sektörünün ta kendisidir (YouTube ve Twitch'in etkisinden bahsetmiyorum bile ki bunlar başlı başına ayrı konular). O yüzden biraz daha heyecansız olabiliriz çünkü yapımlar o şekilde geliyor. Bizim amacımız oyun konusunda size yön göstermek ise diğerleri gibi istediğinizi yani goygoyu sunmak değil neyin alınabilir, neyin düşünülmesi gerektiğini aktarmak olmalı. Eğer ilk defa FPS oynuyorsan aç Modern Warfare 3'ü oyna tamam derim, ama yıllardan beri seriyi takip ediyor ve bayadır diğer FPS'leri oynadıysan kötü oyun derim. Yenilik yok derim. Hadi beyler yeni COD geliyor basın paraları Twitch'te canlı yayında da oynarız bunu, çok eğlenicez MODERN SAVAŞLAR OLEY demem. Bazı medyalar veya pewdiepie gibi her oyundan zevk alıyormuş gibi işi show'a dökenler insanları yanlış yönlendirmekte. Diğer bir husus da canlı yayında telefon konusu :) Biz oradan arkadaşlarımızla mesajlaşmıyoruz, Mehmet ve benim oturduğumuz pozisyon nedeniyle Twitch yorumlarını görmüyorduk ve telefondan takip ediyorduk. Bir de benim sürekli işin teknik kısmına bakmam da gerekiyordu işlerin yolunda devam etmesi için, o yüzden ilgim kayabiliyor veya canlı yayından ayrılmam gerekebiliyordu. Bu kadar ön yargılı olmadan önce biraz "acaba neden" diye düşünmek her zaman daha iyidir :) KPSS büyük bela kolay gelsin :) İyi oyunlar herkese!

mösyö liquid

24.6.2015 15:11:23

0
Her iki platformunda artıları eksileri vardır, kullanıcı kendi terazisinde tartar canı hangi platformu istiyosa onu kullanır, evet pc ye sorunlu çıkıyor oyun dogrudur ama artılarıda var, konsolunda artıları eksileri var, bunu burda pc kullanlar şöyle konsol kullananlar böyle işte sürekli kendi kullandığının fanlığını yapmak çok gereksiz ve (seni tenzih ederim) çok aslakça bence. Kim canı hangi platformda istiyorsa orda oynasın oyunu eksi taraflarıyla ugraşır artı kısımlarındanda keyfini alır. Bunu tartışmak gerçekten gereksiz. Çok ergence ve sonuda yok. Benim fena olmayan bir pc ım olmasına karşın AAA oyunları konsolda oynamayı tercih ederim, ama pc de oynamayı tercih eden arkadaşlarımda var, saygı duyarız hiçbir zaman bunun tartışmasına girmeyiz. Yok sen yeni yetmesin yok şunun fanısın yok bilmiyosun, bunlar gereksiz ve çocukça laflar bence. Herkes milletin kullandığına değilde kendi aldığı keyfe baksın.

FreeMaNMeliH

24.6.2015 00:50:22

0
Nintendoya gerek yok :)

natrak

23.6.2015 22:26:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: mösyö liquid Ona buna fanboy diyosunuzda, yapılan espriyi bile anlamatıp, karşı tarafa sataşma, kullandığınız platformu övme derdindesiniz. Yazık size ne diyim,üzüldüm ve acıdım, platformma gelincede isteyin istediği platformu kullansın saygı duyarım
kullandığım platformu övme derdinde değil şu an en mantıklı olan platformu anlatma derdindeyim.Ama bugün çıkan batmenden sonra konsol biraz daha gözümde değerlendi parası olan 2 sinide alsın 2 sinnide son nimetlerine kadar yararlansın.

mösyö liquid

23.6.2015 21:58:54

0
Ona buna fanboy diyosunuzda, yapılan espriyi bile anlamatıp, karşı tarafa sataşma, kullandığınız platformu övme derdindesiniz. Yazık size ne diyim,üzüldüm ve acıdım, platformma gelincede isteyin istediği platformu kullansın saygı duyarım

lazseyfo

23.6.2015 19:48:48

0
Konuyu açan çok bilmiş admin üye yönetici,misafir vs. Her kimse ona sesleniyorum: konunun başlığına "mobilden videoyu sakın açmayı denemeyin,izlemeden yorum yazın" diyin de hiç uğraşmayalım.

Rodion Raskolnikov

23.6.2015 19:27:31

0
Girilen haberin kaldırılması mı yoksa kaldırılma sebebi olarak sunulan argümanlar mı daha saçma karar veremedim. Yukarıda, bir süredir benim de fark ettiğim durumu dile getirenler olmuş.BSC ekibinde artık bir doymuşluk bir bıkmışlık görüyorum sanki. Bu işi kendilerine zorla yaptırıyorlarmış veya yapıyorlarmış gibi bir vücut dilleri veya böyle hissetmeme neden olan bir havaları var.Bilmiyorum ben mi yanılıyorum yoksa bu hisse kapılan başka forumdaşlar var mıdır bilmek isterdim. BSC, Erdinç'li zamanlarında iyiydi.Param olsa, Murat Sönmez ve Onur Kaya'ya bir site açıp yayın yaptıracağım da para nerede :) Ah Erdinç, ah Konsol Üssü :( Oyun için düzenli bir şekilde takip edilebilecek site veya yayın bulmak çok zor. Donanımhaber'de ise takip ettiğim bir tek Erdi kaldı.Açıkçası forum olmasa, siteye uğramayı gerektirecek bir şey bulmakta zorluk yaşardım...

İdrak İstimlak

23.6.2015 16:41:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Merhaba, Haberi ben kaldırttım. Aramıza yeni katılan bir arkadaş yapmıştı haberi zaten. NeoGaf herkesin üye olabildiği bir forum olduğu için oradaki anketin de pek bir önemi bulunmuyor. Çünkü isteyen istediği gibi oy kullanabilir. Bugün DonanımHaber'de bir forum kullanıcısı E3'ün en iyi oyunlarını sıralayalım diye anket açsa diğer Türk oyun siteleri de bunu haber olarak sunmazdı herhalde. Bu tip anketlerin geçerliliği tartışılır olduğu için kaldırttım. Bu arada bu mesajda DH ile NeoGaf'ı karşılaştırmıyorum. NeoGaf'ta herkesin üye olabildiği açık bir forum, DH de herkesin üye olabildiği açık bir forum. O açıdan örnek verdim. - Samet
İnternet'te bulunan tüm sitelere herkes üye olup anketler için oy kullanıyor yalnız. Üstelik herkes dediğiniz üzere istediği gibi oy kullanır, birilerinin yönlendirmesi olmadan. Keşke DH'de E3 için böyle bir anket yapsaydı geçmiş yıllarda sene sonunda yapıldığı gibi. Ki yapılsaydı bu anketin diğer sitelerde yayınlanması kadar doğal bir şey olamaz, çünkü şu an Türkiye'nin en büyük oyuncu topluluğu forum anlamında DH'dir. Bence burada anketin geçerliliğinden ziyade oradaki topluluğun beğenisini yansıtması açısından önemli de bir anket olarak kabul edilirdi. Nasıl DH Türkiye'nin en büyük oyuncu topluğu ise, Neogaf'ta dünya çapında bir site olması nedeniyle yapılan anketler haber niteliği taşır. Ki Neogaf'ta hepimizin kabul edeceği üzere sadece anketler değil, bir çok haber sızıntısı BSC, DH gibi sitelere değil, bir çok büyük yabancı oyun sitesine de haber olabiliyor. Bu noktada ortaya koyduğunuz hiç bir önermeye katılmam mümkün olmadığı gibi, haberin kaldırılış sebebinin Alkan'ın söylemi ile habere konu edilen içeriğin birbirine ters olmasının neden olduğunu düşünüyorum.

prodigy842

23.6.2015 12:13:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: hayansame Bsc yorumcularinin bsc editorlarine karsi tepkilerinde haksiz olduklarini sanmiyorumki bende bu konuda bir kac sey soylemek istiyorum.

Siz editorlar belki gunun her saati oyunlarla icli dislisiniz, kac yildir da bu isi meslek olarak icra ediyorsunuz. (Skldiginiz zamanlar elbet oluyordur)

Ne zaman basladigini kestiremesemde, bu editorluk isini gercekten bir memur gibi yapmaya baslamis, hali tavir icinde oldugunuzu dusunuyorum...
Bazen zorla bir oyuna yorum yapar gibisinz, yada oyunlardan yeni olusumlardan sklmissiniz...
Oyunu kendi yorumlarinizi hislerinizi katarak bize aktariyorsunuz ve bizde sizin hislerinizi ve sizle beraber o oyunlari tanimayi seviyoruz. 
(cunku bscyi gercekten cok seviyoruz)

Ama sizin icinizde bizde olan heycani , yeni seylere olan ilgiyi ben sahsim adima son zamanlarda hissedemiyorum. 
Evet sizin yorumlariniz bizim icin cok onemli ama her soyleminizde bir umutsuzluk yada yaftalama kusur bulma yada begenmemeyle karsi karsiya kaliyoruz ve buda surekli karsimizda birseylerden sikayetci, surekli olumsuz yorumlara maruz kalmamiza , eski  bscyi ozlememize sebeb oluyor.

Bence samimi bir ortam olusturmak isterken ipin ucunu kaciririyorsunuz bazen, Kendi aranizda konusur gibi sadece sizin oyun cemberinizden diger farkli turev ve yaklasimlara karsi  olumsuz yada konusma geregi duymayip kestiriyorsunuz.(haliyle Alkanin iyi oyun deyince aklina guncel olarak sadece dark souls ve klonu bloodborne ornek vermesine sahit oluyoruz) ki bence Alkan gibi inanilmaz bir oyun kulturu olan birisi, su siralar sanki hic oyun oynamaya firsat bulamiyor ve bu yuzden de oyun cemberi bu kadar daralmis diye dusunuyorum...

Yeri gelmisken soylemek istiyorum, gecen seneki e3 sunumunun bu e3den iyi olan tek yani, bsc editorleri gecen sene daha keyifliydi ve enerjikti.
 Bu e3 de ubisoft sunumuydu galiba gokhan ve osmanli soylusu almis eline telefonu e3'u izlemiyorlardi bile, o kadar ilgisiz ve isteksizlerdiki, yani zorla oraya oturtturulmuslardi sanki. Arada gokhan kafasini kaldirip isteksizce sunuculuk yapiyor sonra tekrar basini telefona gomuyordu. Ben heycan ilgi ve istek derken bunu kastediyorum. Siz orada evden yataginizda izliyorsunuz biz burada is yapiyoruz diyebilirsiniz . Ama ben icinizdeki o isteksizlikten rahatsiz oldum.

Horizon' bana ps4 aldirtir hissini sadece goruntusuyle bile verdi umarim icerik goruntuden saglam olur.
Uncharted ve horizon konusunada cok dar bir acidan bakiyorsunuz. Sadece kendi acinizdan degerlendirmeyin.

Bunu istemeye hakkimiz varmi yok mu bilmiyorum ki (mesut cevik'e gore yoktur:)
Yorumlarinizda bu kadar sivrilmeyin.
Insanlarin ister istemez morali bozuluyor, insan duygusal bir varlik;)

Benim kendimi ifade ederkenki cumlelerimde yanlis hitaplar geciyorsa ozur dilerim. Acikca soylemeliyimki bsc'nin kemik kadrosunu seviyorum. Bilmeye ihtiyaci hic olmasada mesut cevik'ide seviyorum:)

Baska isinmi yok, issiz diyenlerede evet issizim, 2ay once isi biraktim,kpssye calisiyorum, dersden skldikca bazen buraya yaziyorum,ksr bkmyn uzun  ve gereksiz samimi olmus olabilir,hayirli sabahlar:)
Başkan ne yazdın be, ama çok haklısın bunlar bu işten sıkılıyorsa biz intihar edelim. Şanslı meslek sektöründeler bunun farkına varmaları lazım.

Quirah

23.6.2015 06:28:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: shanks

Saçmalık neogaf dünyanın en büyük oyun forumlarından biridir ki donanım haber ile kıyaslanamaz bile oraya girip her oy kullanan kişi ise kendi tarzına ve beğenisine göre kendine yakın bulduğu oyuna oy verir ki listeler zaten bunu gösteriyor.Kaldırdığını söylediğin bahane bile sizi kurtarmıyor Samet bey.
Kıyaslamadığımı üzerine basarak söyledim zaten. Sadece bir forumda yapılan anketin haberlere taşınmasının gereksiz olduğunu belirttim.

hayansame

23.6.2015 05:09:08

+1
Bsc yorumcularinin bsc editorlarine karsi tepkilerinde haksiz olduklarini sanmiyorumki bende bu konuda bir kac sey soylemek istiyorum. Siz editorlar belki gunun her saati oyunlarla icli dislisiniz, kac yildir da bu isi meslek olarak icra ediyorsunuz. (Skldiginiz zamanlar elbet oluyordur) Ne zaman basladigini kestiremesemde, bu editorluk isini gercekten bir memur gibi yapmaya baslamis, hali tavir icinde oldugunuzu dusunuyorum... Bazen zorla bir oyuna yorum yapar gibisinz, yada oyunlardan yeni olusumlardan sklmissiniz... Oyunu kendi yorumlarinizi hislerinizi katarak bize aktariyorsunuz ve bizde sizin hislerinizi ve sizle beraber o oyunlari tanimayi seviyoruz.  (cunku bscyi gercekten cok seviyoruz) Ama sizin icinizde bizde olan heycani , yeni seylere olan ilgiyi ben sahsim adima son zamanlarda hissedemiyorum.  Evet sizin yorumlariniz bizim icin cok onemli ama her soyleminizde bir umutsuzluk yada yaftalama kusur bulma yada begenmemeyle karsi karsiya kaliyoruz ve buda surekli karsimizda birseylerden sikayetci, surekli olumsuz yorumlara maruz kalmamiza , eski  bscyi ozlememize sebeb oluyor. Bence samimi bir ortam olusturmak isterken ipin ucunu kaciririyorsunuz bazen, Kendi aranizda konusur gibi sadece sizin oyun cemberinizden diger farkli turev ve yaklasimlara karsi  olumsuz yada konusma geregi duymayip kestiriyorsunuz.(haliyle Alkanin iyi oyun deyince aklina guncel olarak sadece dark souls ve klonu bloodborne ornek vermesine sahit oluyoruz) ki bence Alkan gibi inanilmaz bir oyun kulturu olan birisi, su siralar sanki hic oyun oynamaya firsat bulamiyor ve bu yuzden de oyun cemberi bu kadar daralmis diye dusunuyorum... Yeri gelmisken soylemek istiyorum, gecen seneki e3 sunumunun bu e3den iyi olan tek yani, bsc editorleri gecen sene daha keyifliydi ve enerjikti.  Bu e3 de ubisoft sunumuydu galiba gokhan ve osmanli soylusu almis eline telefonu e3'u izlemiyorlardi bile, o kadar ilgisiz ve isteksizlerdiki, yani zorla oraya oturtturulmuslardi sanki. Arada gokhan kafasini kaldirip isteksizce sunuculuk yapiyor sonra tekrar basini telefona gomuyordu. Ben heycan ilgi ve istek derken bunu kastediyorum. Siz orada evden yataginizda izliyorsunuz biz burada is yapiyoruz diyebilirsiniz . Ama ben icinizdeki o isteksizlikten rahatsiz oldum. Horizon' bana ps4 aldirtir hissini sadece goruntusuyle bile verdi umarim icerik goruntuden saglam olur. Uncharted ve horizon konusunada cok dar bir acidan bakiyorsunuz. Sadece kendi acinizdan degerlendirmeyin. Bunu istemeye hakkimiz varmi yok mu bilmiyorum ki (mesut cevik'e gore yoktur:) Yorumlarinizda bu kadar sivrilmeyin. Insanlarin ister istemez morali bozuluyor, insan duygusal bir varlik;) Benim kendimi ifade ederkenki cumlelerimde yanlis hitaplar geciyorsa ozur dilerim. Acikca soylemeliyimki bsc'nin kemik kadrosunu seviyorum. Bilmeye ihtiyaci hic olmasada mesut cevik'ide seviyorum:) Baska isinmi yok, issiz diyenlerede evet issizim, 2ay once isi biraktim,kpssye calisiyorum, dersden skldikca bazen buraya yaziyorum,ksr bkmyn uzun  ve gereksiz samimi olmus olabilir,hayirli sabahlar:)

shanks

23.6.2015 04:51:03

-1
quote:

Orjinalden alıntı: Quirah
alıntı:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bugün yayına giren Neogaf'ta "E3 2015 Sunumunda En çok Beğenilen Oyunları Anketi" haberi neden kaldırıldı? Bu programda sarf edilen sözlerle bir alakası olabilir mi?

Merhaba,

Haberi ben kaldırttım. Aramıza yeni katılan bir arkadaş yapmıştı haberi zaten. NeoGaf herkesin üye olabildiği bir forum olduğu için oradaki anketin de pek bir önemi bulunmuyor. Çünkü isteyen istediği gibi oy kullanabilir. Bugün DonanımHaber'de bir forum kullanıcısı E3'ün en iyi oyunlarını sıralayalım diye anket açsa diğer Türk oyun siteleri de bunu haber olarak sunmazdı herhalde. Bu tip anketlerin geçerliliği tartışılır olduğu için kaldırttım.

Bu arada bu mesajda DH ile NeoGaf'ı karşılaştırmıyorum. NeoGaf'ta herkesin üye olabildiği açık bir forum, DH de herkesin üye olabildiği açık bir forum. O açıdan örnek verdim.

- Samet
Saçmalık neogaf dünyanın en büyük oyun forumlarından biridir ki donanım haber ile kıyaslanamaz bile oraya girip her oy kullanan kişi ise kendi tarzına ve beğenisine göre kendine yakın bulduğu oyuna oy verir ki listeler zaten bunu gösteriyor.Kaldırdığını söylediğin bahane bile sizi kurtarmıyor Samet bey.

Quirah

23.6.2015 03:56:46

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bugün yayına giren Neogaf'ta "E3 2015 Sunumunda En çok Beğenilen Oyunları Anketi" haberi neden kaldırıldı? Bu programda sarf edilen sözlerle bir alakası olabilir mi?
Merhaba, Haberi ben kaldırttım. Aramıza yeni katılan bir arkadaş yapmıştı haberi zaten. NeoGaf herkesin üye olabildiği bir forum olduğu için oradaki anketin de pek bir önemi bulunmuyor. Çünkü isteyen istediği gibi oy kullanabilir. Bugün DonanımHaber'de bir forum kullanıcısı E3'ün en iyi oyunlarını sıralayalım diye anket açsa diğer Türk oyun siteleri de bunu haber olarak sunmazdı herhalde. Bu tip anketlerin geçerliliği tartışılır olduğu için kaldırttım. Bu arada bu mesajda DH ile NeoGaf'ı karşılaştırmıyorum. NeoGaf'ta herkesin üye olabildiği açık bir forum, DH de herkesin üye olabildiği açık bir forum. O açıdan örnek verdim. - Samet

Arsenic

23.6.2015 03:42:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Bugün yayına giren Neogaf'ta "E3 2015 Sunumunda En çok Beğenilen Oyunları Anketi" haberi neden kaldırıldı? Bu programda sarf edilen sözlerle bir alakası olabilir mi?
Yine dayanamadın değil mi, Chivalry'deki mızraklı eleman gibisin, balans dengesini bozma OP güç kullanma yapma bunu. :)

BSC Misafiri

23.6.2015 03:40:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Kimse kendini kandırmasın Microsoft konferansında iyi birşey yoktu. Silent hills'i alsaydı o zaman iyi olabilirdi. titanfall gibi oyunları şişirdiniz devrim ilan ettiniz yine aynı yanlışı yapıyorsunuz... Halo 720p çıktı, gears karanlıktan ibaret. PS4 Uncharted 4, horizon gibi kat kat daha iyi grafikli büyük detaylı oyunları 1080p olarak oynatıyor
oldu abisi :).....

C-TRanger

23.6.2015 00:04:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Yorumlarınızdan anlaşıldığı kadarı ile "ergen forumu" olarak gördüğünüz Neogaf forumları dünyanın en büyük oyuncu forumlarından biri. Büyük olması bir yana, sizin gibi, beni gibi üyelerin olduğu forumda Jaffe gibi yapımcıların, Yoshida gibi CEO'ların takıldığı sizin deyiminizle "ergen forumu" Bu nesil konsollar henüz duyurulmadan donanımlarını ilk önce Neogaf forumlarından bir yıl önceden duymadık mı, veya daha duyurulmamış oyunların ilk haberlerini yine bu forumlardan duymadık mı? Sırf Sony ile ilgili haberler daha olumlu olduğu için forumu kötülemek yerine Sony'nin konsolunun dünya genelinde oyuncular üzerinde daha olumlu izlenim bırakabileceğini hiç düşünmediniz mi? Zaten satış rakamları, neredeyse her sitede çıkan haberlerin altındaki olumlu yorumların içinde bunları görmek mümkün değil mi? Yani DH Türkiye'nin en büyük oyuncu topluluğunu içinde barındıran bir forum, bu su götürmez bir gerçek. Aynı burada mevcut olan fanboyların olduğu gibi, yabancı forumlarda da fanboylar var. Bu fanboylar ne DH'i, ne de Neogaf'ı daha değersiz hale getirmiyor. Sadece internetin artık her yerde, her daim yanımızda olabilmesinin, erişilebilirliliğinin doğal bir sonucu bu. Tüm yorumların arasında inci niteliğinde yorumlar da var forumlarda, her yer fanboyların işgali altında değil anlayacağınız. Gelelim asıl meseleye; bir kaç gün önce BSC videolarından birinde (aslında bu konuda yayınlanan videodan bahsediyorum) editörlerimizden Alkan Adakaner yorumları içinde PS4'ün oyunlarından Horizon hakkında "oyuncular tarafından pek beğenilmedi, yorumlardan böyle anlaşılıyor" gibi bir ifade kullandı, ayrıca UC4 için de scripted sahnelerden "bekleneni veremedi" gibi bir sonuca ulaştı. Üstüne bugün yayınlanan ve sonra alalacele yayından kaldırılan bu Neogaf'taki anket ile aslında bu bahsedilen oyunların Neogaf'ta çok beğenildiği, beklendiği ortaya çıktı. Ha Neogaf tüm oyuncuların profilini yansıtır, yansıtmaz ayrı bir mesele ama yapılan BSC'ye bence etik açısından hiç yakışmadı. Ya o haber yayınlanmayacaktı ya da yayından kaldırılmayacaktı. Anlatmaya çalıştığım, cevabını merak ettiği soru aslında buydu, bilmiyorum demek istediğimi anladınız mı, anlamadınız mı? Burada Alkan bir konsolun fanatiğidir, değildir meselesi içinde değilim, yayınlanan habere müdahele edip etmediğini, kendisine ters gelen bu haberi yayından kaldırtıp, kaldırtmadığını merak ediyorum. Acaba haberi yapan arkadaşa "Yahu kardeşim sen ne yaptın böyle" dediler mi, demediler mi?
Hocam sanırım bundan bahsediyorsun. GAF's Best of E3 2015 Awards No Categories. No Platforms. Only Games. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1068242

İdrak İstimlak

22.6.2015 23:55:21

-1
Yorumlarınızdan anlaşıldığı kadarı ile "ergen forumu" olarak gördüğünüz Neogaf forumları dünyanın en büyük oyuncu forumlarından biri. Büyük olması bir yana, sizin gibi, beni gibi üyelerin olduğu forumda Jaffe gibi yapımcıların, Yoshida gibi CEO'ların takıldığı sizin deyiminizle "ergen forumu" Bu nesil konsollar henüz duyurulmadan donanımlarını ilk önce Neogaf forumlarından bir yıl önceden duymadık mı, veya daha duyurulmamış oyunların ilk haberlerini yine bu forumlardan duymadık mı? Sırf Sony ile ilgili haberler daha olumlu olduğu için forumu kötülemek yerine Sony'nin konsolunun dünya genelinde oyuncular üzerinde daha olumlu izlenim bırakabileceğini hiç düşünmediniz mi? Zaten satış rakamları, neredeyse her sitede çıkan haberlerin altındaki olumlu yorumların içinde bunları görmek mümkün değil mi? Yani DH Türkiye'nin en büyük oyuncu topluluğunu içinde barındıran bir forum, bu su götürmez bir gerçek. Aynı burada mevcut olan fanboyların olduğu gibi, yabancı forumlarda da fanboylar var. Bu fanboylar ne DH'i, ne de Neogaf'ı daha değersiz hale getirmiyor. Sadece internetin artık her yerde, her daim yanımızda olabilmesinin, erişilebilirliliğinin doğal bir sonucu bu. Tüm yorumların arasında inci niteliğinde yorumlar da var forumlarda, her yer fanboyların işgali altında değil anlayacağınız. Gelelim asıl meseleye; bir kaç gün önce BSC videolarından birinde (aslında bu konuda yayınlanan videodan bahsediyorum) editörlerimizden Alkan Adakaner yorumları içinde PS4'ün oyunlarından Horizon hakkında "oyuncular tarafından pek beğenilmedi, yorumlardan böyle anlaşılıyor" gibi bir ifade kullandı, ayrıca UC4 için de scripted sahnelerden "bekleneni veremedi" gibi bir sonuca ulaştı. Üstüne bugün yayınlanan ve sonra alalacele yayından kaldırılan bu Neogaf'taki anket ile aslında bu bahsedilen oyunların Neogaf'ta çok beğenildiği, beklendiği ortaya çıktı. Ha Neogaf tüm oyuncuların profilini yansıtır, yansıtmaz ayrı bir mesele ama yapılan BSC'ye bence etik açısından hiç yakışmadı. Ya o haber yayınlanmayacaktı ya da yayından kaldırılmayacaktı. Anlatmaya çalıştığım, cevabını merak ettiği soru aslında buydu, bilmiyorum demek istediğimi anladınız mı, anlamadınız mı? Burada Alkan bir konsolun fanatiğidir, değildir meselesi içinde değilim, yayınlanan habere müdahele edip etmediğini, kendisine ters gelen bu haberi yayından kaldırtıp, kaldırtmadığını merak ediyorum. Acaba haberi yapan arkadaşa "Yahu kardeşim sen ne yaptın böyle" dediler mi, demediler mi?

musAKka

22.6.2015 23:47:39

+1
Video gayet güzel olmuş arkadaşlar, emeğinize sağlık. Genel olarak sizlerle aynı düşüncedeyim diyebilirim. Sizden farklı olarak Doom 4 beni yavaştan etkilemeye başladı. Doom 3 de güzeldi ancak Doom 1-2 temasına geri dönmeleri beni sevindirdi. Gün geçtikçe oyunların mekanikleri "topluca" değişiyor. Yani bir yenilik gelince bütün yapımcılar bunu kendi oyunlarına entegre ediyorlar. İyi yönünden bakarsak; bu oyunlar yeniliğin ve teknolojinin gerisinde kalmıyorlar. Ama kötü yanı; oyunlar iyice birbirlerine benzemek için yarışıyorlar ve standartlaşıyorlar. Bunun en güzel örneklerinden biri Wolfenstein oldu. En basitinden "Sürekli saklan, sağlığın dolsun" standartının dışına çıkıp eski havasını yeni oyuna tekrar yansıttılar ve mükemmel bir iş çıkardılar. Doom da bırakalım eskiye dönüş yapsın. Zaten günümüz standartlarında birbirinin kopyası sürüyle oyun var, sadece adları farklı.
Burada geçen eleştiriler hakkında da şunu söylemek istiyorum. Haksız eleştirinin ötesinde kişiliğe bile ithamda bulunan bu arkadaşların zamanında Killzone Shadow Fall, The Order: 1886, Driveclub gibi oyunların tanıtım videolarına bakıp sanki her biri kendi türünde dünyanın en iyi oyunuymuş gibi aylarca yorumlar yaptığını gayet net hatırlıyoruz. Ancak son durum ortada... Birilerini eleştirmek en doğal hakkınız. Ancak eleştirdiğiniz konularda bir dönüp kendinize bakmanızda yarar var. Marka/firma fanatikliğinin de en çok kendinize zarar verdiğini aklınızdan çıkarmayın. Siz bu firmaları ilah gibi gördükçe onlar da "biz ne yapsak bunlar kabulleniyor nasıl olsa" diye iyice tepenize çıkıyorlar. Bunu her firma, her şirket yapar. Sizin "en kullanıcı dostu" dediğiniz firmalar bile.

shanks

22.6.2015 23:41:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: BestPrime
alıntı:

Orjinalden alıntı: EyesNight

alıntı:

Orjinalden alıntı: BestPrime

alıntı:

Orjinalden alıntı: BergonomX

alıntı:

Orjinalden alıntı: powersmachine54

Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.

Birincisi ilk gösterilen görüntülerin çok altındaydı e3 videosu. Bu grafiklerle tanıtılsa kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bu bildiğin oyuncuyu kandırmak. Bariz bir downgrade var. Aynı Watch Dogs ve Witcher 3'te ki gibi. Bende Witcher 3'ü aldım bitirdim. Grafikler güzeldi. Ama ilk gösterdikleri görüntülerin yanına yaklaşmıyordu. Ne kadar iyi olursa olsun insanın kandırıldığı hissi burukluk yaratıyor. İkincisi ise koskoca Naughty Dog neden böyle bir şeye başvurdu? Hani bağımsız bir yapımcı olsa adını duyurmak için dersinde, bunun Naughty Dog'un yapması kötü olan. Madem tam sürümü hazır değil göstermesinler. Dayz mantığında gidiyorlar.

Bu arada dikkatimi çeken bu sitede belli bir Playstation diktatörlüğü var. Pc oyuncusuyum ve herhangi bir konsolum yok. Adam herhangi bir şeyi kötülemeden e3'te iyi iş başaranın Microsoft olduğunu düşünüp gerekçelerini yamış, hemen eksiye boğmuşlar. Ki bana kalırsa da Microsoftu daha başarılı buldum ben.

Ekstra olarak diğer sitelerin değerlendirmesini gösterip Bsc'nin değerlendirmesi ve yorumlamalarını kötüleyenler. Madem NeoGaf, N4G, IGN gibi sitelerinin dediklerinin aynısını demesini bekliyorsunuz o siteleri takip edin. Adamlar kendi puanlamalarını yapacaklar tabi.

kardeş çok yanılıyorsun sen. uncharted 4' zerre kadar bir downgrade yoktu. kimsede bahsetmedi. eğer yine ilk videoyla karşılaştırmak gibi bir hataya düşüyorsan yapma. çünkü o sinematik'idi bu oyun içi. hatta o en baştaki karakter detaylamasına videonun tam sürümünü indirip bakarsan dahada yükseldiğini rahatlıkla görebilirsin. şuana kadar noughty dogun hiç bi oyunundada downgrade olmadı gördüğüm kadarıyla. uncharted 4'dede yok!


O video şimdi sinematik mi oldu 1 2 ay önce kendini yırtıp bu video oyun içi diyenler bunuda açıklasın bakalım yorumları hala duruyor girin bakın


yok demiyorum vardır evet fakat onu söyleyenler yanlış söylemiş. doğrusu bu. o sinematik'di burdaki ise oyun içi video. ve buraya bakarak oyun içi garfiklerin ve detaylarında geliiştiğini görebilirsin..
yahu saçmalamayın gamersyde.com girip ordan 500 mblik oyun videosunu indirin izleyin youtube falan bakmayın grafikten kısıyor tam vermiyor oyunda downgrade falan yok üstelik microsoftun en beğendim oyunu geow 4 oldu oyunu karakter modellemesi hariç çevre detayı muhteşem bir oyun yapmışlar ama diğer oyunları iyi değil.

exent4246o

22.6.2015 22:37:19

0
Size fanboy demedim ,NEOGAF'ı kast ettim. Orada sıradan bir kullanıcı yok,oradaki üyeler üçe ayrılır: Ölümüne pc fanboyları Ölümüne Playstation fanboyları Ölümüne Xbox fanboyları Bence BSC'nin NEOGAF yada türevi forumlardaki anketi haber yapması aslında içerik üretme konusunda ne kadar sıkıntı yaşadığını ortaya seriyor.

İdrak İstimlak

22.6.2015 22:25:41

+1
Soru gayet acikti, fanlik dusuncesine mesajin hangi kelimelerinden yola cikarak ulastiniz? Yayinlanan haber niye kaldirildi, hazirladiginiz video ile alakasi var mi diyorum, acik ve net...

exent4246o

22.6.2015 22:22:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bugün yayına giren Neogaf'ta "E3 2015 Sunumunda En çok Beğenilen Oyunları Anketi" haberi neden kaldırıldı? Bu programda sarf edilen sözlerle bir alakası olabilir mi?
NEOGAF mı? Bir forumda ne kadar fanboy olur sorusun cevabı?,Oradakilerin yaşını toplasan dh'deki üye sayısı bile etmez. Anlamadığım BSC oradaki anketi haber yapacak kadar yokluktamıymış?

BSC Misafiri

22.6.2015 22:15:55

0
Kimse kendini kandırmasın Microsoft konferansında iyi birşey yoktu. Silent hills'i alsaydı o zaman iyi olabilirdi. titanfall gibi oyunları şişirdiniz devrim ilan ettiniz yine aynı yanlışı yapıyorsunuz... Halo 720p çıktı, gears karanlıktan ibaret. PS4 Uncharted 4, horizon gibi kat kat daha iyi grafikli büyük detaylı oyunları 1080p olarak oynatıyor

İdrak İstimlak

22.6.2015 21:57:35

+1
Bugün yayına giren Neogaf'ta "E3 2015 Sunumunda En çok Beğenilen Oyunları Anketi" haberi neden kaldırıldı? Bu programda sarf edilen sözlerle bir alakası olabilir mi?

OnLiNe MaNaGeR

22.6.2015 19:26:32

-3
Ne Microsoft ne de Sony çok tatmin etmedi açıkçası. Özellikle bu Co-op ve Multiplayer olsun, Minecraft tarzı oyunlar olsun, f2p oyunlar olsun oyun piyasasının iyice ağzına etti affedersiniz. PC'ye bakıyorsun, adamlar LoL tarzı Dota tarzı oyunlarla milyar dolarlar kaldırmış, Mobilde adamlar Clash of Clans v.s oyunlarla milyar dolar kaldırmış... Hal böyle olunca konsollara da yine böyle açık dünya multiplayer oyunlar ağır basıyor. Yok efendim 100 milyar metre kare alan yok efendim alın bir de grafik v.s peki arkadaşım benim gibi oyunlarda sadece "senaryo" arayanlara haksızlık edilmiş olunmuyor mu? Kusura bakmayın biraz klişe olacak ama "kapitalizm" bu olsa gerek. Elbette ben hayrına oyun yapsınlar demiyorum ama biraz da yaptığınız seriye saygınız olsun, biraz da sanat kısmıyla ilgilenin. Kaldı ki o tür bir oyun yapsanız yine dünya dolu para kazanırsınız. Biraz eksik kazanın ama değerinizi düşürmeyin. Örneğin, Fallout 4'de bina yapma saçmalığı nedir? Saçmalık diyorum çünkü biliyorum ki bu bir çok şeyi götürecek.

GT_55

22.6.2015 19:22:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54 Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.
Bunlar, driveclub'ada grafikler iyi değil demişti. Şimdi oyunun geldiği noktaya bakıyoruz.Daha iyisi yok.Cgi racing olmuş.Yani kısacası donanım haber editörleri oyun için en son kıstas alacağım kişilerdir.Çünkü yanlış ve hatalı bilgiler donanım haber editörlerinin ortak özelliğidir.

Sir Maximus is BACK

22.6.2015 19:00:48

-1

BestPrime

22.6.2015 18:46:54

-4
düzgün konuş kardeşim. oyunu ne derece sevdiğim seni ilgilendirmez, fanboyluk yapmıyorum. objektiflikten bahsediyorsun söz konusu videodaki arkadaşları bi dinlemeni tavsiye ederim bayıldıkları follut'u vs. ciciğine kadar herşeyden bahsederken övgüler yağdırırken uncharted hakkında çevre etkileşiminden başka hiç bir şey söylemedi. bumudur objektiflik sence. microsoftu beğenir follautu, tombraideri sever vs. ona karışmam ama burda bir haksızlık yaptı yani buna fanboylukda denmez. @kartanx

BestPrime

22.6.2015 18:33:45

-3
quote:

Orjinalden alıntı: kartanx ya siz herhalde bu forumda yeni yetmelersiniz Mesut Çevik eskiden konsolu pc ye karsı daha çok överdi o zamanda ona konsol fanboyu derlerdi o zmn konsolun pc ye karsı daha üstündü hem daha ucuzdu hemde pc ye ne kadar para harcarsan harca konsoldan daha güzel gözükemiyordu ama şu anki duruma gel oyunların şu an pcde ultrası artık konsola fark atmaya başladı arıtk hiç bir konsola çıkan oyun sabit 30 fps sağlayamıyor. amd nin yeni çıkartığı fury x ile 2k 60 fps ye ulaşılabilmiş durumda şu an konsolun övülecek artık hiç bir yanı kalmadı lütfen fanboy olmayalım.
kardeş yeni nesil konsollardan haberin yok sanırım. pc ile konsol arasındaki fark çok azaldı. ayrıca konsola çıkan oyunların 30 fps olamama sebebi optimizasyından dolayı oluyor konsollara laf atmak için yer arama. ayrıca pc yi savunuyorsunda sistemin ne kadar iyi olursa olsun hiç bir pc de UNCHARTED 4 kalitesi göremeyeceksin. sadece bağımsız oyunları söz konusu yapma. hazır exclusive oyunlardan bahsetmişken sony'nin oyunlarının frame testlerini kontrol etmeni tavsiye ederim. çok akıcı ve son derece sabit frame ler elde ediliyor sony oyunlarında. driveclub, infamous, killzone, the order, vs. (frame) ayrıca uncharted'i beğenmemelerine ne kadar katılmasakda asıl kızmamızın sebebi o değil, sebebi sevdikleri oyunların ciciğine kadar her şeyinden bahsedip övgüler yağdırırken uncharted hakkında çok az şey söylediler.. o videoda onların söylediklerinden çok daha fazla detay vardı...

BestPrime

22.6.2015 18:24:02

-1
quote:

Orjinalden alıntı: EyesNight
alıntı:

Orjinalden alıntı: BestPrime

alıntı:

Orjinalden alıntı: BergonomX

alıntı:

Orjinalden alıntı: powersmachine54

Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.

Birincisi ilk gösterilen görüntülerin çok altındaydı e3 videosu. Bu grafiklerle tanıtılsa kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bu bildiğin oyuncuyu kandırmak. Bariz bir downgrade var. Aynı Watch Dogs ve Witcher 3'te ki gibi. Bende Witcher 3'ü aldım bitirdim. Grafikler güzeldi. Ama ilk gösterdikleri görüntülerin yanına yaklaşmıyordu. Ne kadar iyi olursa olsun insanın kandırıldığı hissi burukluk yaratıyor. İkincisi ise koskoca Naughty Dog neden böyle bir şeye başvurdu? Hani bağımsız bir yapımcı olsa adını duyurmak için dersinde, bunun Naughty Dog'un yapması kötü olan. Madem tam sürümü hazır değil göstermesinler. Dayz mantığında gidiyorlar.

Bu arada dikkatimi çeken bu sitede belli bir Playstation diktatörlüğü var. Pc oyuncusuyum ve herhangi bir konsolum yok. Adam herhangi bir şeyi kötülemeden e3'te iyi iş başaranın Microsoft olduğunu düşünüp gerekçelerini yamış, hemen eksiye boğmuşlar. Ki bana kalırsa da Microsoftu daha başarılı buldum ben.

Ekstra olarak diğer sitelerin değerlendirmesini gösterip Bsc'nin değerlendirmesi ve yorumlamalarını kötüleyenler. Madem NeoGaf, N4G, IGN gibi sitelerinin dediklerinin aynısını demesini bekliyorsunuz o siteleri takip edin. Adamlar kendi puanlamalarını yapacaklar tabi.

kardeş çok yanılıyorsun sen. uncharted 4' zerre kadar bir downgrade yoktu. kimsede bahsetmedi. eğer yine ilk videoyla karşılaştırmak gibi bir hataya düşüyorsan yapma. çünkü o sinematik'idi bu oyun içi. hatta o en baştaki karakter detaylamasına videonun tam sürümünü indirip bakarsan dahada yükseldiğini rahatlıkla görebilirsin. şuana kadar noughty dogun hiç bi oyunundada downgrade olmadı gördüğüm kadarıyla. uncharted 4'dede yok!


O video şimdi sinematik mi oldu 1 2 ay önce kendini yırtıp bu video oyun içi diyenler bunuda açıklasın bakalım yorumları hala duruyor girin bakın
yok demiyorum vardır evet fakat onu söyleyenler yanlış söylemiş. doğrusu bu. o sinematik'di burdaki ise oyun içi video. ve buraya bakarak oyun içi garfiklerin ve detaylarında geliiştiğini görebilirsin..

snakefatih

22.6.2015 18:05:37

0
Bendeki listeye göre en çok puan alan horizon:zero down en az alan sonuncu gears of war 4. Mobilden listeyi upload edemiyorum

Redunay

22.6.2015 17:32:58

-2
En iyisi Bethesdaydı. Doom a bayıldım. Fallout 4 ve shelter de harikaydı. Oyunlar bir tarafa sunumlarda çok iyiydi. Sıralama şöyle benim için Bethesda Sony Microsoft Ubisoft EA Nintendo

alike03

22.6.2015 16:51:59

+1
Gökhan'in bahsettigi Mirror's Edge düsmani ve EA Ceosu

natrak

22.6.2015 16:10:20

-2
ya siz herhalde bu forumda yeni yetmelersiniz Mesut Çevik eskiden konsolu pc ye karsı daha çok överdi o zamanda ona konsol fanboyu derlerdi o zmn konsolun pc ye karsı daha üstündü hem daha ucuzdu hemde pc ye ne kadar para harcarsan harca konsoldan daha güzel gözükemiyordu ama şu anki duruma gel oyunların şu an pcde ultrası artık konsola fark atmaya başladı arıtk hiç bir konsola çıkan oyun sabit 30 fps sağlayamıyor. amd nin yeni çıkartığı fury x ile 2k 60 fps ye ulaşılabilmiş durumda şu an konsolun övülecek artık hiç bir yanı kalmadı lütfen fanboy olmayalım.

natrak

22.6.2015 16:02:48

0
ps fanboylarını pistten alalım lütfen.Bu nasıl bir yorum ya resmen oyuna tapcan oyun lan bu oyun! utanmasan dinin felan ilan etcen. lütfen biraz daha objektif olmaya çalış unchartedın ilk 2 oyunu süper olduğu için bu oyununda iyi olcak die bir kanun yok

mementopolis

22.6.2015 14:56:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: mösyö liquid
alıntı:

Orjinalden alıntı: BestPrime

arkadaş bu nasıl bir yorumdur ya. uncharted 4 görselliğini beğenmemiş. sanki daha iyisini gördünde. çevre kaplamasını birde oyun çıktıktan sonra gör. 1. video neden daha çok etkiledi anlamadım. bu video her açıdan çok daha iyiydi. yeni detaylar gelmiş dahada geliştirilmiş oyun. ve çok daha aksıyonlu ve zevk vericiydi. çevre fizik etkilenmesinden başka hiç bir şey söylemiyorsunuz oyun hakkında ya!. oynanış sırasındaki o hareketlkerinle mükemmel uyumlu konuşmalar, müthişti gerçekten oynanışa çok büyük bi zevk katıyor ve ayrıca oynama esnasındaki ÖZGÜRLÜK unchartedin hiç bir oyununda olmadığı kadar mükemmel ya. o gerçektende muhteşem yani, hele o araba sahnesinde. arabanın girdiği yerlerin haricinde 2,3 veya 4 farklı yol bulunuyordu. yani siz oyunu oynarken burda gösterilende çok daha farklı bir deneyim yaşabileceksinin gerçekten harika! kum torbalarının parçalması kum saçılması. nathan'ın cover parçalandıkça, cover alçaldıkça dahada eğilmesi ona göre hareket etmesi vs. ve tabi nathan'ın her ne olursa olsun espri kabiliyetini sergilemesi. muhteşem bir şey.bu diğer oyunlardada vardı tabi o açıdan söylemiyorum yanlış anlamayın :) aynı şekilde horizon'a yaptığınız yorumda saçmaydı bence. renkler pek canlı değil dedi ben orda bi durdurdum şöyle bi kaldım yani gerçekten. abi nasıl canlı değildi ya, çevredeki bitkiller, gerek karakerimiz üstündeki görsellik nasıl böyle bi şey dersiniz. baya bi şaşırdım. her neyse o sizin yorumunuz bu benim yorumum saygı duyuyorum fakat sony oyunlarına karşı büyük bi haksızlık yapıyorsunuz bence..

nedeni
[url=http://hizliresim.com/DMg0zz]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
[/url]
resmi kim degistirdi ? iki donanim ceo'su vardi.

stun

22.6.2015 14:50:50

0
for honor dan çok az bahsedilmiş... tamamen yeni bir pvp söz konusu .. duello tarzı harika olmuş...

Arsenic

22.6.2015 14:22:52

0
Millet elinden gelse dövecek ya, benzer yorum yaparlar taklitçi dersiniz farklı yorum yaparlar herkes bunu yapıyor siz anlamıyorsunuz dersiniz. Alkan'a tavsiye artık önce forumu bir incele hatta başlık aç sor, siz ne beğeniyorsunuz zıt düşmeyeyim diye, yoksa sanal lince gidecek bu iş. Ben de Horizon'ı çok beğendim ama vay nasıl böyle dersin demek mantıklı gelmiyor eğer kendi görüşünü dahi belirtemeyecekse oradan buradan milleti tatmin için kopya çekecekse bu işi yapmasın zaten, anlamı kalmaz incelemenin yorumun. Bu arada Uncharted daha 3. oyunuyla düşüş eğilimine zaten girmişti, genelde herkes 2. oyunu daha çok sevmekte, oyununa göre iyi veya kötü anlamda söylenebilir ama videoda bir script durumu harbiden vardı ki dediğim gibi bu kötü olduğu anlamına da gelmez bazı oyunlar için açık oynanıştan daha iyi bir oynanış sunan bir etmen olabilmekte bu yorumuna saldırmakta o sebeple çok mantıksız. Ben kendi adıma 4'te de pek bir değişim göremedim bir yerden sonra tekrar kalite düşmesine ve elde sadece casual kesimin kalmasına sebep verir (sakın ne değişebilir demeyin onlarca örnek sayarım burada, Alkan başka oyun bilmiyor diye ortaya attığınız sabit mekanik üzerinden giden souls serisinin dahi her bir oyunu birbirinden ne kadar farklı bir bakın), sonuçta yeni bir ip de değil, ilk ve 2. oyun arasındak fark gibi birşeyler eklenebilmiştir umarım. O kadar kendinizden geçmeyin yani fuarda Sony'yi tavan yaptıran oyunlar Shenmue 3 ve FF7 Remake idi, sonra da Horizon geliyordu Uncharted 4 ortalığı sallayıpta burada yerin dibine sokulmadı yani. Microsoft cephesinde de GeoW aynı etkiyi bıraktı bende, script yapısı neyse de çok karanlık rahatsız edici derecede, alenen görünmüyordu çoğu şey, vuruş hissi halen yok, mermiler boşluğa akıyor gibi, tepme tepkime yok, bu ilk GeoW oyunu değil yapmayın artık şunu çok zor olmasa gerek. Gereksiz fazla abartıldı bence o da. Daha çok Microsoft'un yeni ip'leri ilk görünüm olarak çok iyilerdi umarım oyunlar çıkınca yanıltmazlar, özellikle korsan temasını kendilerinden değil Sony'den beklerdim şaşırtıcı oldu.

EyesNight

22.6.2015 14:15:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BestPrime
alıntı:

Orjinalden alıntı: BergonomX

alıntı:

Orjinalden alıntı: powersmachine54

Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.

Birincisi ilk gösterilen görüntülerin çok altındaydı e3 videosu. Bu grafiklerle tanıtılsa kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bu bildiğin oyuncuyu kandırmak. Bariz bir downgrade var. Aynı Watch Dogs ve Witcher 3'te ki gibi. Bende Witcher 3'ü aldım bitirdim. Grafikler güzeldi. Ama ilk gösterdikleri görüntülerin yanına yaklaşmıyordu. Ne kadar iyi olursa olsun insanın kandırıldığı hissi burukluk yaratıyor. İkincisi ise koskoca Naughty Dog neden böyle bir şeye başvurdu? Hani bağımsız bir yapımcı olsa adını duyurmak için dersinde, bunun Naughty Dog'un yapması kötü olan. Madem tam sürümü hazır değil göstermesinler. Dayz mantığında gidiyorlar.

Bu arada dikkatimi çeken bu sitede belli bir Playstation diktatörlüğü var. Pc oyuncusuyum ve herhangi bir konsolum yok. Adam herhangi bir şeyi kötülemeden e3'te iyi iş başaranın Microsoft olduğunu düşünüp gerekçelerini yamış, hemen eksiye boğmuşlar. Ki bana kalırsa da Microsoftu daha başarılı buldum ben.

Ekstra olarak diğer sitelerin değerlendirmesini gösterip Bsc'nin değerlendirmesi ve yorumlamalarını kötüleyenler. Madem NeoGaf, N4G, IGN gibi sitelerinin dediklerinin aynısını demesini bekliyorsunuz o siteleri takip edin. Adamlar kendi puanlamalarını yapacaklar tabi.

kardeş çok yanılıyorsun sen. uncharted 4' zerre kadar bir downgrade yoktu. kimsede bahsetmedi. eğer yine ilk videoyla karşılaştırmak gibi bir hataya düşüyorsan yapma. çünkü o sinematik'idi bu oyun içi. hatta o en baştaki karakter detaylamasına videonun tam sürümünü indirip bakarsan dahada yükseldiğini rahatlıkla görebilirsin. şuana kadar noughty dogun hiç bi oyunundada downgrade olmadı gördüğüm kadarıyla. uncharted 4'dede yok!
O video şimdi sinematik mi oldu 1 2 ay önce kendini yırtıp bu video oyun içi diyenler bunuda açıklasın bakalım yorumları hala duruyor girin bakın

Gamer10

22.6.2015 13:37:10

0
Unravel

just_pirate

22.6.2015 13:04:50

0
Ana okuluna dönermişler siteyi. Alkan çocukların elinden şekerlerini mi aldın ne yaptın sen :D

EmreDFace

22.6.2015 12:39:29

0
Ubisoft yine sunum olarak birşeyler verdi de , Square Enix neydi be abi öyle.Gelmeseydide olurmuş. 2k games i çok bekledim ben ama gelmedi.

BSC Misafiri

22.6.2015 12:28:56

0
Gökhan abi o god of war bir gün gelecek

mösyö liquid

22.6.2015 11:26:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BestPrime arkadaş bu nasıl bir yorumdur ya. uncharted 4 görselliğini beğenmemiş. sanki daha iyisini gördünde. çevre kaplamasını birde oyun çıktıktan sonra gör. 1. video neden daha çok etkiledi anlamadım. bu video her açıdan çok daha iyiydi. yeni detaylar gelmiş dahada geliştirilmiş oyun. ve çok daha aksıyonlu ve zevk vericiydi. çevre fizik etkilenmesinden başka hiç bir şey söylemiyorsunuz oyun hakkında ya!. oynanış sırasındaki o hareketlkerinle mükemmel uyumlu konuşmalar, müthişti gerçekten oynanışa çok büyük bi zevk katıyor ve ayrıca oynama esnasındaki ÖZGÜRLÜK unchartedin hiç bir oyununda olmadığı kadar mükemmel ya. o gerçektende muhteşem yani, hele o araba sahnesinde. arabanın girdiği yerlerin haricinde 2,3 veya 4 farklı yol bulunuyordu. yani siz oyunu oynarken burda gösterilende çok daha farklı bir deneyim yaşabileceksinin gerçekten harika! kum torbalarının parçalması kum saçılması. nathan'ın cover parçalandıkça, cover alçaldıkça dahada eğilmesi ona göre hareket etmesi vs. ve tabi nathan'ın her ne olursa olsun espri kabiliyetini sergilemesi. muhteşem bir şey.bu diğer oyunlardada vardı tabi o açıdan söylemiyorum yanlış anlamayın :) aynı şekilde horizon'a yaptığınız yorumda saçmaydı bence. renkler pek canlı değil dedi ben orda bi durdurdum şöyle bi kaldım yani gerçekten. abi nasıl canlı değildi ya, çevredeki bitkiller, gerek karakerimiz üstündeki görsellik nasıl böyle bi şey dersiniz. baya bi şaşırdım. her neyse o sizin yorumunuz bu benim yorumum saygı duyuyorum fakat sony oyunlarına karşı büyük bi haksızlık yapıyorsunuz bence..
nedeni [url=http://hizliresim.com/DMg0zz] [/url]

mösyö liquid

22.6.2015 11:23:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orjinalden alıntı: BergonomX

alıntı:

Orjinalden alıntı: powersmachine54

Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.

Birincisi ilk gösterilen görüntülerin çok altındaydı e3 videosu. Bu grafiklerle tanıtılsa kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bu bildiğin oyuncuyu kandırmak. Bariz bir downgrade var. Aynı Watch Dogs ve Witcher 3'te ki gibi. Bende Witcher 3'ü aldım bitirdim. Grafikler güzeldi. Ama ilk gösterdikleri görüntülerin yanına yaklaşmıyordu. Ne kadar iyi olursa olsun insanın kandırıldığı hissi burukluk yaratıyor. İkincisi ise koskoca Naughty Dog neden böyle bir şeye başvurdu? Hani bağımsız bir yapımcı olsa adını duyurmak için dersinde, bunun Naughty Dog'un yapması kötü olan. Madem tam sürümü hazır değil göstermesinler. Dayz mantığında gidiyorlar.

Bu arada dikkatimi çeken bu sitede belli bir Playstation diktatörlüğü var. Pc oyuncusuyum ve herhangi bir konsolum yok. Adam herhangi bir şeyi kötülemeden e3'te iyi iş başaranın Microsoft olduğunu düşünüp gerekçelerini yamış, hemen eksiye boğmuşlar. Ki bana kalırsa da Microsoftu daha başarılı buldum ben.

Ekstra olarak diğer sitelerin değerlendirmesini gösterip Bsc'nin değerlendirmesi ve yorumlamalarını kötüleyenler. Madem NeoGaf, N4G, IGN gibi sitelerinin dediklerinin aynısını demesini bekliyorsunuz o siteleri takip edin. Adamlar kendi puanlamalarını yapacaklar tabi.

Birincisi Uncharted 4 upgrade oldu. Etkileşim, draw distance, fizik, büyük mekanlar daha önce görmediğimiz şeylerdi! Uncharted'ı Uncharted yapan boşluk değil, böyle güzel şeyler Drake-Sully ikilisi. Sırf farklı mekan gösterdiler diye olumsuz düşüncelere kapılmak saçma.
Valve'ye laf atsalar sizde toz kondurmuyorsunuz. Günümüzün en iyi yapımcısı Naughty Dog'ın övülmesi gayet normaldir. TLOU'dan daha çok ödül alan bir oyun gelmedi. Adamlar şimdiden 2016'nın en iyi görsellerini şimdiden yapmış. Rakiplerin işi çok zor

http://games.mail.ru/pic/pc/gallery/87/6f/a65f8c59.jpeg
http://images.gamersyde.com/image_uncharted_4_a_thief_s_end-28644-2995_0002.jpg
http://images.gamersyde.com/image_uncharted_4_a_thief_s_end-28644-2995_0019.jpg
http://images.gamersyde.com/image_uncharted_4_a_thief_s_end-28644-2995_0006.jpg
Konolo özel oyunları kötülüyolar gnelde bi nedeni vardır

BestPrime

22.6.2015 11:19:19

0
arkadaş bu nasıl bir yorumdur ya. uncharted 4 görselliğini beğenmemiş. sanki daha iyisini gördünde. çevre kaplamasını birde oyun çıktıktan sonra gör. 1. video neden daha çok etkiledi anlamadım. bu video her açıdan çok daha iyiydi. yeni detaylar gelmiş dahada geliştirilmiş oyun. ve çok daha aksıyonlu ve zevk vericiydi. çevre fizik etkilenmesinden başka hiç bir şey söylemiyorsunuz oyun hakkında ya!. oynanış sırasındaki o hareketlkerinle mükemmel uyumlu konuşmalar, müthişti gerçekten oynanışa çok büyük bi zevk katıyor ve ayrıca oynama esnasındaki ÖZGÜRLÜK unchartedin hiç bir oyununda olmadığı kadar mükemmel ya. o gerçektende muhteşem yani, hele o araba sahnesinde. arabanın girdiği yerlerin haricinde 2,3 veya 4 farklı yol bulunuyordu. yani siz oyunu oynarken burda gösterilende çok daha farklı bir deneyim yaşabileceksinin gerçekten harika! kum torbalarının parçalması kum saçılması. nathan'ın cover parçalandıkça, cover alçaldıkça dahada eğilmesi ona göre hareket etmesi vs. ve tabi nathan'ın her ne olursa olsun espri kabiliyetini sergilemesi. muhteşem bir şey.bu diğer oyunlardada vardı tabi o açıdan söylemiyorum yanlış anlamayın :) aynı şekilde horizon'a yaptığınız yorumda saçmaydı bence. renkler pek canlı değil dedi ben orda bi durdurdum şöyle bi kaldım yani gerçekten. abi nasıl canlı değildi ya, çevredeki bitkiller, gerek karakerimiz üstündeki görsellik nasıl böyle bi şey dersiniz. baya bi şaşırdım. her neyse o sizin yorumunuz bu benim yorumum saygı duyuyorum fakat sony oyunlarına karşı büyük bi haksızlık yapıyorsunuz bence..

BestPrime

22.6.2015 11:05:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: BestPrime
alıntı:

Orjinalden alıntı: BergonomX

alıntı:

Orjinalden alıntı: powersmachine54

Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.

Birincisi ilk gösterilen görüntülerin çok altındaydı e3 videosu. Bu grafiklerle tanıtılsa kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bu bildiğin oyuncuyu kandırmak. Bariz bir downgrade var. Aynı Watch Dogs ve Witcher 3'te ki gibi. Bende Witcher 3'ü aldım bitirdim. Grafikler güzeldi. Ama ilk gösterdikleri görüntülerin yanına yaklaşmıyordu. Ne kadar iyi olursa olsun insanın kandırıldığı hissi burukluk yaratıyor. İkincisi ise koskoca Naughty Dog neden böyle bir şeye başvurdu? Hani bağımsız bir yapımcı olsa adını duyurmak için dersinde, bunun Naughty Dog'un yapması kötü olan. Madem tam sürümü hazır değil göstermesinler. Dayz mantığında gidiyorlar.

Bu arada dikkatimi çeken bu sitede belli bir Playstation diktatörlüğü var. Pc oyuncusuyum ve herhangi bir konsolum yok. Adam herhangi bir şeyi kötülemeden e3'te iyi iş başaranın Microsoft olduğunu düşünüp gerekçelerini yamış, hemen eksiye boğmuşlar. Ki bana kalırsa da Microsoftu daha başarılı buldum ben.

Ekstra olarak diğer sitelerin değerlendirmesini gösterip Bsc'nin değerlendirmesi ve yorumlamalarını kötüleyenler. Madem NeoGaf, N4G, IGN gibi sitelerinin dediklerinin aynısını demesini bekliyorsunuz o siteleri takip edin. Adamlar kendi puanlamalarını yapacaklar tabi.

kardeş çok yanılıyorsun sen. uncharted 4' zerre kadar bir downgrade yoktu. kimsede bahsetmedi. eğer yine ilk videoyla karşılaştırmak gibi bir hataya düşüyorsan yapma. çünkü o sinematik'idi bu oyun içi. hatta o en baştaki karakter detaylamasına videonun tam sürümünü indirip bakarsan dahada yükseldiğini rahatlıkla görebilirsin. şuana kadar noughty dogun hiç bi oyunundada downgrade olmadı gördüğüm kadarıyla. uncharted 4'dede yok!
oynanış videosundan bahsediyorum (hatta o en baştaki karakter detaylamasına videonun tam sürümünü indirip bakarsan dahada yükseldiğini rahatlıkla görebilirsin) derken. 2. yayınlanan video..

BestPrime

22.6.2015 11:03:56

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BergonomX
alıntı:

Orjinalden alıntı: powersmachine54

Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.

Birincisi ilk gösterilen görüntülerin çok altındaydı e3 videosu. Bu grafiklerle tanıtılsa kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bu bildiğin oyuncuyu kandırmak. Bariz bir downgrade var. Aynı Watch Dogs ve Witcher 3'te ki gibi. Bende Witcher 3'ü aldım bitirdim. Grafikler güzeldi. Ama ilk gösterdikleri görüntülerin yanına yaklaşmıyordu. Ne kadar iyi olursa olsun insanın kandırıldığı hissi burukluk yaratıyor. İkincisi ise koskoca Naughty Dog neden böyle bir şeye başvurdu? Hani bağımsız bir yapımcı olsa adını duyurmak için dersinde, bunun Naughty Dog'un yapması kötü olan. Madem tam sürümü hazır değil göstermesinler. Dayz mantığında gidiyorlar.

Bu arada dikkatimi çeken bu sitede belli bir Playstation diktatörlüğü var. Pc oyuncusuyum ve herhangi bir konsolum yok. Adam herhangi bir şeyi kötülemeden e3'te iyi iş başaranın Microsoft olduğunu düşünüp gerekçelerini yamış, hemen eksiye boğmuşlar. Ki bana kalırsa da Microsoftu daha başarılı buldum ben.

Ekstra olarak diğer sitelerin değerlendirmesini gösterip Bsc'nin değerlendirmesi ve yorumlamalarını kötüleyenler. Madem NeoGaf, N4G, IGN gibi sitelerinin dediklerinin aynısını demesini bekliyorsunuz o siteleri takip edin. Adamlar kendi puanlamalarını yapacaklar tabi.
kardeş çok yanılıyorsun sen. uncharted 4' zerre kadar bir downgrade yoktu. kimsede bahsetmedi. eğer yine ilk videoyla karşılaştırmak gibi bir hataya düşüyorsan yapma. çünkü o sinematik'idi bu oyun içi. hatta o en baştaki karakter detaylamasına videonun tam sürümünü indirip bakarsan dahada yükseldiğini rahatlıkla görebilirsin. şuana kadar noughty dogun hiç bi oyunundada downgrade olmadı gördüğüm kadarıyla. uncharted 4'dede yok!

BestPrime

22.6.2015 10:57:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BlackBeasT Alkan için olumsuz yorum yazanların isimleri ilk kez bu konuda gördüm...
3-5 açılan üyelikler ON yoksa Misafir modu
BSC çok bozdu demi la, baya bozdu yani öyle böyle değil
Uncharted 4'de script diyorlar. Çok fazla bozdu yani önünü alamadık,
Çevre etkileşiminden bahsedilmiyor O derece kötü bozdu BSC, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik daha da bozdu
Alkana artık inanamadık bozdu BSC'yi de bozuyor daha nasıl bozulur dedim daha fazla bozulmaz heralde dedim
Ben bir yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu
katılıyorum kardeş. uncharted 4 ü nasıl okadar basit söylediler ya. sadece devam oyunu diyip geçiştiriyorlar ya. daha söyleyecek çok şey var. BSC bencede baya bozdu :(

BlackBeasT

22.6.2015 07:04:26

-1
Alkan için olumsuz yorum yazanların isimleri ilk kez bu konuda gördüm... 3-5 açılan üyelikler ON yoksa Misafir modu BSC çok bozdu demi la, baya bozdu yani öyle böyle değil Uncharted 4'de script diyorlar. Çok fazla bozdu yani önünü alamadık, Çevre etkileşiminden bahsedilmiyor O derece kötü bozdu BSC, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik daha da bozdu Alkana artık inanamadık bozdu BSC'yi de bozuyor daha nasıl bozulur dedim daha fazla bozulmaz heralde dedim Ben bir yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu

BSC Misafiri

22.6.2015 02:27:58

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BergonomX
alıntı:

Orjinalden alıntı: powersmachine54

Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.

Birincisi ilk gösterilen görüntülerin çok altındaydı e3 videosu. Bu grafiklerle tanıtılsa kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bu bildiğin oyuncuyu kandırmak. Bariz bir downgrade var. Aynı Watch Dogs ve Witcher 3'te ki gibi. Bende Witcher 3'ü aldım bitirdim. Grafikler güzeldi. Ama ilk gösterdikleri görüntülerin yanına yaklaşmıyordu. Ne kadar iyi olursa olsun insanın kandırıldığı hissi burukluk yaratıyor. İkincisi ise koskoca Naughty Dog neden böyle bir şeye başvurdu? Hani bağımsız bir yapımcı olsa adını duyurmak için dersinde, bunun Naughty Dog'un yapması kötü olan. Madem tam sürümü hazır değil göstermesinler. Dayz mantığında gidiyorlar.

Bu arada dikkatimi çeken bu sitede belli bir Playstation diktatörlüğü var. Pc oyuncusuyum ve herhangi bir konsolum yok. Adam herhangi bir şeyi kötülemeden e3'te iyi iş başaranın Microsoft olduğunu düşünüp gerekçelerini yamış, hemen eksiye boğmuşlar. Ki bana kalırsa da Microsoftu daha başarılı buldum ben.

Ekstra olarak diğer sitelerin değerlendirmesini gösterip Bsc'nin değerlendirmesi ve yorumlamalarını kötüleyenler. Madem NeoGaf, N4G, IGN gibi sitelerinin dediklerinin aynısını demesini bekliyorsunuz o siteleri takip edin. Adamlar kendi puanlamalarını yapacaklar tabi.
Birincisi Uncharted 4 upgrade oldu. Etkileşim, draw distance, fizik, büyük mekanlar daha önce görmediğimiz şeylerdi! Uncharted'ı Uncharted yapan boşluk değil, böyle güzel şeyler Drake-Sully ikilisi. Sırf farklı mekan gösterdiler diye olumsuz düşüncelere kapılmak saçma. Valve'ye laf atsalar sizde toz kondurmuyorsunuz. Günümüzün en iyi yapımcısı Naughty Dog'ın övülmesi gayet normaldir. TLOU'dan daha çok ödül alan bir oyun gelmedi. Adamlar şimdiden 2016'nın en iyi görsellerini şimdiden yapmış. Rakiplerin işi çok zor http://games.mail.ru/pic/pc/gallery/87/6f/a65f8c59.jpeg http://images.gamersyde.com/image_uncharted_4_a_thief_s_end-28644-2995_0002.jpg http://images.gamersyde.com/image_uncharted_4_a_thief_s_end-28644-2995_0019.jpg http://images.gamersyde.com/image_uncharted_4_a_thief_s_end-28644-2995_0006.jpg

Tiny Titan

22.6.2015 01:12:26

0
Şu sitedeki ps fanboylarından gına geldi artık,adamlar playstation exclusive lerini sizin kadar abartmadılar diye bi hadım etmediğiniz kalmış ben geçen nesil sırf exc oyunları için ps3 aldım ama sony bu nesilde exc açısından son derece başarısız gidiyor gerçi size sorsak orderda şaheser killzone da şaheser biraz objektif olun diyemiycem çünkü sizden o erdemi beklemiyorum ama en azından objektif konuşanlara kin kusmayı bırakın.

mehmet4428

22.6.2015 00:03:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123 Bu arada eski BSC kadrosunu gerçekten çok özlüyorum. Levent Polater, Ersin Kılıç, Erdinç İyikul ve Talha Aynacı gibi efsanevi kadronun gitmesi BSC'yi bitirdi. Twitch yayınlarına girin bakın. Resmen, oyun anlayışı olmayan, Youtube'da çoluk çocuğu güldürmeye çalışan Youtuber mıdır nedir şaklabanları almışlar yayıncı olarak koymuşlar. Cidden PES. Şurada yeni nesile hitap edeceğim diye kendinizi bozmayın artık. Eski bir BSC takipçisi olarak söylüyorum. Her zaman objektif, az ve öz olunuz.
Kesinlikle haklısınız bu konuda, eski incelemeler daha iyiydi, kaliteli ve özenliydi şimdikilerde bilmiyorum ama bir eksiklik hissediyor insan. Erdinç'in AC 2 inceleme videosunu ise hala unutamadım. :D Diğer bir yönden ise yeni nesil oyuncuların çoğu artık youtube üzerinden oluşmaya başladılar, yani şu burakoynuyor, muratabi v.s şahıslar yüzünden 10-15 yaş arası çocukların oyun anlayışları bizim anlayışlarımızdan daha farklı ilerledi, tabi tek onlar değil, yeni çıkan oyunları daha çok arcade olması, sanatsallık dışında aksiyonu bol tutup kısa oynatma v.s bunlarda etkiliyor yani eskiden bir şey için çok uğraşırdık oyunu oynarken ama yeniler artık zorlanmıyor oyunu bitirmek için oynuyorlar. BSC ise yeni gelişen oyunculara yönelik yotube üzerinde video çekenleri kadrosuna almış ki izlenme sayısının artışı belli oluyor ama bana kalırsa rezil bir durum tabi.

BergonomX

21.6.2015 23:55:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: powersmachine54 Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.
Birincisi ilk gösterilen görüntülerin çok altındaydı e3 videosu. Bu grafiklerle tanıtılsa kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bu bildiğin oyuncuyu kandırmak. Bariz bir downgrade var. Aynı Watch Dogs ve Witcher 3'te ki gibi. Bende Witcher 3'ü aldım bitirdim. Grafikler güzeldi. Ama ilk gösterdikleri görüntülerin yanına yaklaşmıyordu. Ne kadar iyi olursa olsun insanın kandırıldığı hissi burukluk yaratıyor. İkincisi ise koskoca Naughty Dog neden böyle bir şeye başvurdu? Hani bağımsız bir yapımcı olsa adını duyurmak için dersinde, bunun Naughty Dog'un yapması kötü olan. Madem tam sürümü hazır değil göstermesinler. Dayz mantığında gidiyorlar. Bu arada dikkatimi çeken bu sitede belli bir Playstation diktatörlüğü var. Pc oyuncusuyum ve herhangi bir konsolum yok. Adam herhangi bir şeyi kötülemeden e3'te iyi iş başaranın Microsoft olduğunu düşünüp gerekçelerini yamış, hemen eksiye boğmuşlar. Ki bana kalırsa da Microsoftu daha başarılı buldum ben. Ekstra olarak diğer sitelerin değerlendirmesini gösterip Bsc'nin değerlendirmesi ve yorumlamalarını kötüleyenler. Madem NeoGaf, N4G, IGN gibi sitelerinin dediklerinin aynısını demesini bekliyorsunuz o siteleri takip edin. Adamlar kendi puanlamalarını yapacaklar tabi.

EyesNight

21.6.2015 23:41:10

0
Kisme kendini kandırmasın e3 Bethesta'nındı resmen

mementopolis

21.6.2015 23:36:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri E3'ü uzak ara Sony kazandı.

Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, The Last Guardian, Shenmue 3, Street Fighter 5, FF7 Remake. Hepsi şaheser, türünün en iyi oyunları Nükleer bomba. Ayrıca MGS gibi oyunlar, "Amerika'da xbox sattıran oyun" Call of duty PS4 lead platform oldu. Xbox 360'ın çıkışından bu yana görülen en büyük darbedir.
Satış rakamları konusunda PS4 üstünlüğü artarak devam eder. Bunu değiştirecek birşey yok.
Valla katilmadan edemicem belki icerikler fazla degildi Microsoft*ta göre fakat Etkisi Büyüktü.

Fingolfin.

21.6.2015 23:28:03

+3
En baştaki yazıyı okumadınız diye düşünüyorum, "fikirlerimiz" diyor orada.Yani şimdi mesela ben Zelda ve Final Fantasy serisini aşırı severim, lakin bunu biri çok sıkıcı buluyorum, bu yönleri kötü falan derse, benim ona saldırma hakkım olmaz, sadece senin fikrin derim, ben bunu seviyorum.Özgün olun diye eleştiren var, sonra da bak onlar yere göre sığdıramıyorken sen nasıl beğenmiyorsun diyen.Beğenmeyebilir, zaten bu kendi düşüncelerini sundukları tarzda bir video, yani herkes sizle uyuşucak diye bir şey yok, Unc3 oynayan biride ne kadar script olduğunu farkedebilir.İlk iki oyundan bazı yönleriyle ayrılıyor, ki bu benim de içinde olduğum bir grup tarafından beğenilmedi ve Alkan'da gelen videolara göre 3 gibi gelicek olmasından korktuğu içini bunu belirtiyor.Çok ağır bir eleştiri yapmamış da gördüğüm kadarıyla, siz bu tarz seviyorsanız da, script çok, oh ne güzel dersiniz mesela, o beğenmez.Souls Serisi sevmesini eleştrien var.Sonuçta kimse her oyuna aynı mesefeli yaklaşamaz.Horizon yorumu anlık ağızdan kaçan bir şey olabilir, beğenmeyenlerde oldu bunları nasıl bağlıyacak diyerek, Alkan hep bunlara denk gelmişte olabilir, en kötü açıp 2si1 deki Mesut'un yorumuna bakabilirsiniz, niye bu kadar hunharca saldırıldı çözemedim.Herkes yere göre sığdıramuyor gibi saçma sapan yorumlara gerek yok, eleştirenler de internette bolca var. e3 videoları konusunda biraz tembel kaldılar ona kesinlikle katılıyorum ama önümüzdeki hafta bunu telafi ediceklerini söylüyorlar onu da bekleyip görüceğiz.Eleştirelere bakmayıp yola devam edicek olurlarsa da takip ettiğiniz siteyi değiştirebilirsiniz.Bence hunharca, fanboy kafasıyla eleştirmek yerine, daha yapıcı eleştiriler daha iyi olucaktır mesela diye düşünüyorum.Her eleştirenler arkadaşa itafen demedim bunları, sadece bazıları çok mantıksızca saldırmış bence. Bu şekilde işin içinden çıkabilirsiniz.
Sunum ile ilgili yorum yapmak gerekirse; Bethesda; Fallout 4 sunumu, konferanstaki en iyi oyun sunumuydu, daha üstüne ne koymuş olabilir diyip, gelişmeyi sadece grafiksel olarak düşünen kişilere de aslında güzel bir cevap oldu, kaldı ki 3 tadında dinamiklerle gelse bile keyifli bir oynanış sunardı, Bethesda güzel işler başarmış gibi duruyor.Dishonored 2 için sadece sinematik gösterselerde, ilk oyunun etkisiyle bir beklentisi var.Doom 4 bana pek hitap etmedi lakin serinin hayranlarını bir hayli tatmin etmiş gibi duruyor. Microsoft; Sea of Thieves, oldukça ilgi çekici bir oyun olmuş, her ne kadar herkes sadece dalgalara odaklansa, bence adadaki grafiklerde hoş bir hava veriyor.Rare'i yine kaliteli işler yaparken görmek hoş olacak.Recore'un çok yüksek bir potensiyeli olduğunu düşünüyorum, Ashen'da oldukça ilgi çekiciydi.Geow 4'ün atmosferi iyiydi ama mermiler yaratıkların içinden geçiyor gibi duruyor bir yerde de, hani vuruş hissayı zayıf gibi biraz.Geri uyumluluk, 30 dolara, 30 rare oyunu gibi olaylar ile birlikte oldukça ama oldukça başarılı bir sunum gerçekleştirdiler, sıkmadı, en akıcı konferanstı.Rise of The Tomb Raider'da Unc4 gibi bok script ve aksiyon üzerine kurulu olucak gibi yine, o yüzden ondan pek bir beklentim yok, yine de Scalebound, Crackdown ve Quantum Break gibi çok önemli oyunlarını göstermeden bu kadar tatmin edici bir sunum yapmalarınu takdir ettim cidden. EA; Hemen baştaki Mass Effect : Andromeda duyurusu ki belliydi, ve Unravel'ı saymazsak sıkıntıdan öldürücekti resmen.Mass Effect'in sunumundaki çıkan yazılardan Explore(keşfetme)'u umarım güzelce kullanabiliriz.He bir de Star Wars Battlefront güzeldi, Darth Vader, Luke, Boba Fett gibi karakterler bence çok fazla kill streak yapınca ya da belirli bir puana ilk ulaşana falan gelicek, dengeleri çok bozucağını sanmıyorum. Ubisoft; For Honor'un vuruş hissiyatı baya iyi gibiydi, ben beğendim onu, South Park duyurusuda iyi geldi, her ne kadar Obsidian'sız olsada.Diğer türlüde akıcı bir konferans geçirselerde, 4'lü co op oyunlar aşırı ilgimi çekmediği için çokta tatmin etmedi. Sony; The Last Guardian'la efsane bir giriş yaptılar, ağır bir Shadow of the Colossus ve ICO hayranı olarak daha ilk dakikadan kalbimi fethetmeyi başardılar.Final Fantasy 7 Remake ve Shenmue 3 duyurusuyla da cidden coşturdular.Özellikle Final Fantasy 7 Remake'de olucak değişiklikler iyi olucak mı bilmiyorum ama sevindirdi, Shenmue 3 ise cidden süpriz oldu.Horizon ile ilgili konuşmak gerekirse de, atmofer ve yaratık tasarımlarını ben çok sevdim lakin akıllardaki en büyük soru bunu nasıl bağlıyacaklar adam gibi, başarabilirlerse oldukça ilgi çekici bir oyun.Unc 4 sunumu benim tatmin etmedi.Onun dışında bazı yerleri baysa da, Sony sunumu da oldukça tatmin edici geçti diyebilirim. Square Enix; Kingdom Hearts 3, cidden muazzam duruyordu, özellikle grafiklerine aşık oldum bile diyebilirim, zaten serinin hayranlarından biri olarak beni çok ama çok tatmin etti, oynanış ta oldukça iyi duruyor yine.Star Ocean 5 duyurusu sevindirdi, RPG Factory ve onun ilk oyunu olucak Setsuna güzel haberlerdi.Plantium Games'in oyunlarındaki hızlı yapıyı pek sevmesemde, NieR'de ilgi çekiciydi Nintendo Tamamen hayal kırıklığı diyeibilirim bu konferans için.Batıya beklediğimiz Xenoblade Chronicles X, Yo Kai Watch'tan sinematikler, çıkışını beklediğimiz Fire Emblem Fates'den yine bir sinematik, olmadı Nintendo, olmadı.Yoshi's Woolly World bir iyi duyuyordu, Star Fox içinde idare eder diyebilir ama beni tatmin etmedi bence.
Sony beklenmedik bombaları patlatıp beni coştursa da, Microsoft sunumu geliceği garanti 3 ağır topu göstermeden bile oldukça tatmin ediciydi, bence en iyi sunum onlarındı.Planlarım arasında PS4 ve WiiU konsolları vardı, artık Xbox One ve PS4'e döndü.

CooLoCo

21.6.2015 23:21:01

0
E3de tanıtılan oyunları 2 kişinin görüşlerini beklentileri 1 saatlık videoya sıgdırması zor, Talha ve Ersin gelsin twitchde 4-5 kişi genel E3 değerlendirmesi yayını yapın..Bazı şahısların duymak istediği cümleleri duyamayınca BSC ps4 excleri karşı anlam çıkarmları normal karşılamak lazım.

emreyakup

21.6.2015 21:56:31

0
Her şeyi anlarım tamam da neden bir mafia 3 yok neden :( :( :(

halit altınsoy

21.6.2015 21:34:59

0
Kesinlikle katılıyorum, eski oyun incelemeleri harikaydı şimdi ise arada sırada haber girilen ve twitch yayınlarından ibaret basit bi oyun sitesi oldu( üzülüyorum gerçekten)
quote:

Orjinalden alıntı: Tfn123 Bu arada eski BSC kadrosunu gerçekten çok özlüyorum. Levent Polater, Ersin Kılıç, Erdinç İyikul ve Talha Aynacı gibi efsanevi kadronun gitmesi BSC'yi bitirdi. Twitch yayınlarına girin bakın. Resmen, oyun anlayışı olmayan, Youtube'da çoluk çocuğu güldürmeye çalışan Youtuber mıdır nedir şaklabanları almışlar yayıncı olarak koymuşlar. Cidden PES. Şurada yeni nesile hitap edeceğim diye kendinizi bozmayın artık. Eski bir BSC takipçisi olarak söylüyorum. Her zaman objektif, az ve öz olunuz.

BSC Misafiri

21.6.2015 20:47:40

-1
NeoGAF,N4G,IGN,Eurogamer en büyük Sony trollerini barındıran siteler. Burda oyunun yere göğe sığdırılamaması gayet normal.

BSC Misafiri

21.6.2015 20:47:33

0
E3'ü uzak ara Sony kazandı. Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, The Last Guardian, Shenmue 3, Street Fighter 5, FF7 Remake. Hepsi şaheser, türünün en iyi oyunları Nükleer bomba. Ayrıca MGS gibi oyunlar, "Amerika'da xbox sattıran oyun" Call of duty PS4 lead platform oldu. Xbox 360'ın çıkışından bu yana görülen en büyük darbedir. Satış rakamları konusunda PS4 üstünlüğü artarak devam eder. Bunu değiştirecek birşey yok.

BSC Misafiri

21.6.2015 20:47:11

-1
bu sene ki E3 ben hiç beğenmedim. geçen sene ki daha canlıydı. ayrıca bence en kötüler bethesda ve sony en iyiler de ea ve microsoft.

razzraziel

21.6.2015 20:39:02

+4
Merhaba herkese, Ersin ile Talha baya bir oyun deneyip çekim yapmışlar fakat dosya boyutlarının büyük olması ve sınırlı aktarım hızı (halka sunulan netlerde bağlantı kopmaları) nedeniyle gönderebidikleri videoları yayınladık zaten ve Pazartesiden itibaren bolca yayınlamaya devam edeceğiz. O esnada da E3 ile Alkan'la genel yorum videosu çektik hafta sonu için. Videoda da dediğimiz gibi Los Angeles videoları gelmeye devam edecek zaten yarından itibaren. Oyunlara yorumlar konusunda da önceki deneyimlere nazaran temkinli yaklaşıyoruz sadece. Sonuçta bunlar inceleme değil ve oynamadığımız yapımlar. Sizinkiler de bizimkiler de doğru/yanlış çıkabilir. Gönlümüz kaliteli & iyi olmaları ve keyif vermeleri yönünde. Herkese iyi oyunlar ve iyi hafta sonları :) -Gökhan

mersinaki

21.6.2015 20:20:46

-1
Oyunlar çıkmadan olumsuz eleştiriliyor diyorsunuz ancak dünyaca ünlü oyun siteleri övüyor diyorsunuz. Bir karar verin ya "özgün" eleştirileri saygıyla karşılayın yada gidin o öve öve bitiremediğiniz siteleri kaale alın.Sonra başka sitelerden puan alıp veriliyor diyorsunuz. Herkesin yorumu kendine tabi ki eleştirende olacak beğenende olacak bakalım bekleyelim diyende olacak. Yok onun fanısın şunu tutuyorsun sürekli bunu eleştiriyorsun bunların hepsi çok çocukça mantıklar. Bunları söyleyen olsa olsa bu tarz bir fan olabilir sadece.

Persona_Non_Grata

21.6.2015 20:15:21

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Bernhard gaussfire;
Öncelikle kibar yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız benim çevremdeki hiç kimse beğenmedi Horizon'ı. Grafiklere hayran kaldılar, ama oyun tasarımı şu videoda pek hoş gelmedi. İnternetteki oyuncuların çoğu sevmiş olabilir. Öyle bir genelleme yapmam yanlıştı.

Uncharted'ın Script oluşu konusundaki fikirlerim hala aynı. Uncharted 1 ve 2'deki hava gözükmüyor, ama unutmayın bu yorumu videoya bakarak söylüyorum. Bu sonuçta benim kişisel fikrim. Videoyu izlerseniz grafiksel konuda ise ben kişisel olarak herhangi bir eleştiride bulunmadım. Naughty Dog her zaman zamanının en iyi grafiklerini sunmuştur. Uncharted 1-2'ye hayranken, hala arşivimin en kıymetli köşesinde tutarken, neden Uncharted 3 ve 4'e düşman olayım ki?

Horizon'ı ise grafikler dışında beğenmedim. Yani bu oyun dünya çapında çok konuşulabilir, herkes hayran kalabilir, ama hepimiz aynı fikre mi sahip olmak durumundayız? Mantığı vs hoşuma gitmedi. Ne isterdiniz yani? Sizin takdirinizi kazanmak için yapan söyledip süperdi yaa, bayıldım dememi mi? Dünyada madem editörlerin ve oyuncuların %99'u beğendi, bırakın da %1 beğenmesin.

Bence Doom da aynı şekilde eskilere fazla dönüş yapmış. Ben artık yepyeni dinamiklere sahip bir oyun istiyorum. Bu konuda oyuncuların büyük çoğunluğu farklı düşünebilir. Eleştiri yapanların çoğunun Sony'e sempati duyduğunun farkındayım. Yine de Sony hayranı birçok kişi benim firmaya karşı herhangi bir antipatimin olmadığını bilir. Tam tersine en sempati duyduğum firma Sony'dir; çünkü SCE kurulduğundan beri geliştirici stüdyolarına en büyük özgürlüğü Sony vermiştir.

Zamanında Xbox hayranı arkadaşlar da Microsoft düşmanı olduğumu düşünüp forumda konular açtılar ve siteye mail attılar. (Ryse'ı eleştirdim diye sanırım) BSC, Microsoft düşmanı, Sony'den para alıyor ne de olsa dediler. Daha neler neler.

Yok Dark Souls dışında oyun sevmiyormuşum da, Doom 1 ve 2'yi oynamamışım da. Bu konulara girmiyorum bile. Çok haksız açıklamalar. Benim en sevdiğim oyun Silent Hill'dir bi kere :)

Bence sizinkinden ne kadar aykırı olursa olsun diğer fikirlere kızmamalısınız. Shenmue 3 ve The Last Guardian gibi oyunları delicesine övdük. Uncharted'ı da kötülediğimi hatırlamıyorum, sadece farklı şeyler olursa daha iyi olur dedim. Horizon konusundaki fikrim belli.

Ben kişisel olarak en ağır eleştirilere hazırım. Eğer bu mesleği yapıyorsak, eleştirileri de başımızın üstünde tutacağız, tıpkı övgüler gibi. Yine de bazı haksız eleştiriler "bence" bizi bir yere götürmez.

Diğer eleştiriler ise benimle ilgili değil. O nedenle o konularda bir şey demiyorum.
(Alkan)
yemin ediyorum şu yazınla benim gönlümü kazandın. çok eleştirildin ama öyle güzel göğüsledin ki eleştirileri çok hoşuma gitti.Eleştirilere hoşgörüyle bakmak işte gerçek editörlük budur sayın Alkan Adakaner. Mesut Çevikte birazcık senden nasıl editör, yönetici olunur dersi alması gerekir. Çünkü kendisi eleştirilere kapalı, ve eleştirenlere liseli ergenler gibi cevap veren birisi. Bu yüzden tebrik ediyorum sizi.

Rash_x

21.6.2015 20:07:10

-1
Herkes tepkili siteye normal olarak bende dahil. BSC eğer oyun sitesi değilde yayıncı olacaksa bunu açıklasınlar. Twitch bizim önceliğimiz olacak şeklinde açıklama yapsınlar. Alkanı sevmeme rağmen son dönemlerdeki ergen triplerine varan yorumları ile açıkcası beni şaşırttı ve soğuttu da kendinden biraz. Fanboy olarak devam edeceklerse editörlük yapmasınlar, editörleri dinlememizin sebebi fanboy olmamaları zaten. Alkan yüzünden from software'dan soğuduk ya. Herşeyi kötüleyip Soul serilerine mükemmel demek bir yerde bayıyor bizi artık. Fallout içinde aynısı geçerli. Oyunlar güzel olabilirler ancak bu kadar fanboyluk yapmak editörlere yakışmıyor. Gökhan bu konuda en tarafsız olanları heralde hicbir oyunu göğe çıkarmıyor hicbirini de yerin dibine sokmuyor. Hep bir mesafeli yaklaşımı var. İçerik konusuna gelecek olursak imkanları bütceleri ne bilmiyoruz ancak 2 kişi gönderdiler e3 fuarına ve ilk konferansa yetişip yetişmeycekleri bile belli değildi. İçerik olarak bize ne sunacaklar ki artık ? 1 hafta geçti e3 üzerinden ve artık herşeyi okuyoruz sağdan soldan. Sürekli güncellenen içerikler geliyor. Farklı ne sunacaklar ki bize ? Emeklerine saygımız sonsuz ancak E3 fuarı ile ilgili tam bir fiyasko yaşadık. Oyunlara gelecek olursak uncharted 4 için script olduğu söyleniyor ama çevre etkileşimlerinden bahsedilmiyor. Doom'u doom yapan köklerine döndüğü için Doom eleştiriliyor ve oyun dünyası ikiye bölünmüş diyorlar ben okuduğum hicbir forumda sitede doom ile ilgili kötü yorum okumadım. Herkes heycanlı bir şekilde bekliyor. Horizon keza öyle herkes tarafından (bende dahil) büyük bi merakla bekleniyor. Last guardian konusuna da değinmek istiyorum kimse kusura bakmasın ancak Division'a bu kadar giydirip Last Guardian'ı bu kadar övmek bana çok ama çok sacma geliyor. Last guardian için niye eleştirilmiyor sony ? Aynı oyunu ps3 de duyurup ps4 de çıkarıyorlar. Division ertelendi diye grafikleri downgrade yedi diye eleştiriliyor Last Guardian ps3 deki grafiklerin aynısı ile çıkacak ve tek bir kelime bile laf edilmedi. Divisiondaki grafiklere bu kadar laf söyleyip Dark Souls da ki grafiklere Last guardian daki grafiklere birşey söylememek fanboylukdan başka birşey değil. Ubisofta bende tepkiliyim ancak her şirketin eşit değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eleştiriler malesef samimi gelmemeye başladı. E3 ile ilgili de son 2si1'i izlediyseniz mesut çevik bile laf sokuyor ve durup devam ediyor. Herkes farkında yani bu e3 de BSC nin sınıfta kaldığını

Bernhard

21.6.2015 19:41:26

+7
gaussfire; Öncelikle kibar yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız benim çevremdeki hiç kimse beğenmedi Horizon'ı. Grafiklere hayran kaldılar, ama oyun tasarımı şu videoda pek hoş gelmedi. İnternetteki oyuncuların çoğu sevmiş olabilir. Öyle bir genelleme yapmam yanlıştı. Uncharted'ın Script oluşu konusundaki fikirlerim hala aynı. Uncharted 1 ve 2'deki hava gözükmüyor, ama unutmayın bu yorumu videoya bakarak söylüyorum. Bu sonuçta benim kişisel fikrim. Videoyu izlerseniz grafiksel konuda ise ben kişisel olarak herhangi bir eleştiride bulunmadım. Naughty Dog her zaman zamanının en iyi grafiklerini sunmuştur. Uncharted 1-2'ye hayranken, hala arşivimin en kıymetli köşesinde tutarken, neden Uncharted 3 ve 4'e düşman olayım ki? Horizon'ı ise grafikler dışında beğenmedim. Yani bu oyun dünya çapında çok konuşulabilir, herkes hayran kalabilir, ama hepimiz aynı fikre mi sahip olmak durumundayız? Mantığı vs hoşuma gitmedi. Ne isterdiniz yani? Sizin takdirinizi kazanmak için yapan söyledip süperdi yaa, bayıldım dememi mi? Dünyada madem editörlerin ve oyuncuların %99'u beğendi, bırakın da %1 beğenmesin. Bence Doom da aynı şekilde eskilere fazla dönüş yapmış. Ben artık yepyeni dinamiklere sahip bir oyun istiyorum. Bu konuda oyuncuların büyük çoğunluğu farklı düşünebilir. Eleştiri yapanların çoğunun Sony'e sempati duyduğunun farkındayım. Yine de Sony hayranı birçok kişi benim firmaya karşı herhangi bir antipatimin olmadığını bilir. Tam tersine en sempati duyduğum firma Sony'dir; çünkü SCE kurulduğundan beri geliştirici stüdyolarına en büyük özgürlüğü Sony vermiştir. Zamanında Xbox hayranı arkadaşlar da Microsoft düşmanı olduğumu düşünüp forumda konular açtılar ve siteye mail attılar. (Ryse'ı eleştirdim diye sanırım) BSC, Microsoft düşmanı, Sony'den para alıyor ne de olsa dediler. Daha neler neler. Yok Dark Souls dışında oyun sevmiyormuşum da, Doom 1 ve 2'yi oynamamışım da. Bu konulara girmiyorum bile. Çok haksız açıklamalar. Benim en sevdiğim oyun Silent Hill'dir bi kere :) Bence sizinkinden ne kadar aykırı olursa olsun diğer fikirlere kızmamalısınız. Shenmue 3 ve The Last Guardian gibi oyunları delicesine övdük. Uncharted'ı da kötülediğimi hatırlamıyorum, sadece farklı şeyler olursa daha iyi olur dedim. Horizon konusundaki fikrim belli. Ben kişisel olarak en ağır eleştirilere hazırım. Eğer bu mesleği yapıyorsak, eleştirileri de başımızın üstünde tutacağız, tıpkı övgüler gibi. Yine de bazı haksız eleştiriler "bence" bizi bir yere götürmez. Diğer eleştiriler ise benimle ilgili değil. O nedenle o konularda bir şey demiyorum. (Alkan)

Megathrone26

21.6.2015 19:39:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: gaussfire sayın alkan adakaner horizon için yaptıgınız yorumda "konsept çogu oyuncunun hoşuna girmedi" dediniz açın bi sitenizdeki horizon haberlerini okuyun millet bayıldı oyuna ps4 aldıracak oyun yorumları yazılıyor ama siz kendi görüşünüzü genele yayıp insanların düşüncelerini etkiliyorsunuz lütfen yorum yaparken kişisel yorumunuzu katın genelleme yapmayın
şahsen ben çok sevdim eğer ki güzel ve uzun süreli bir senaryo ve %100 TÜRKÇE DUBLAJ ile gelirse hemen alacağım nadir oyunlardan olacak kendisi.

beşiktaşk07bjk

21.6.2015 19:08:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Alkan Bey Uncharted' a script diyor. Sonrasında Gears Of War 4 e mükemmel süper atmosfer var olduunu söylüyor. Ancak Gears 4 ün scriptliğinden hiç şikayet etmiyor. Nasıl bir kafa yapısıdır anlamadım.
Tomb raider a ne diyor? o gerçek gelmiştir ona sonuçta microsoft aldı ya :)

beşiktaşk07bjk

21.6.2015 19:04:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: Tfn123 Bu arada eski BSC kadrosunu gerçekten çok özlüyorum. Levent Polater, Ersin Kılıç, Erdinç İyikul ve Talha Aynacı gibi efsanevi kadronun gitmesi BSC'yi bitirdi. Twitch yayınlarına girin bakın. Resmen, oyun anlayışı olmayan, Youtube'da çoluk çocuğu güldürmeye çalışan Youtuber mıdır nedir şaklabanları almışlar yayıncı olarak koymuşlar. Cidden PES. Şurada yeni nesile hitap edeceğim diye kendinizi bozmayın artık. Eski bir BSC takipçisi olarak söylüyorum. Her zaman objektif, az ve öz olunuz.
Ersin-Talha burada ki nereye gittiler?

BSC Misafiri

21.6.2015 19:04:27

+1
DOOM da bulunan shot and run olayı neden yadırganıyor anlamıyorum. Doom zaten buydu, oyunun yapımcısı Carmack dahi 3. oyun için, gelmesi gereken oyun değil demişti. Doom klasik shooter oyunudur metal müzik mars atmosferi hızlı oynanış ve bol kan. Doom budur. Seriye 3. oyun ile başlayanların oyunu eleştirmesini anlamıyorum. İlk iki oyunu aksiyon olan bir oyun 3. oyunda korkuya kaydı, daha sonra tekrar özüne dönüyor. BEKLİYORUZ.

BSC Misafiri

21.6.2015 19:04:19

0
Alkan'ı pistten alamıyoz mu?

BSC Misafiri

21.6.2015 19:04:16

+3
Alkan Bey Uncharted' a script diyor. Sonrasında Gears Of War 4 e mükemmel süper atmosfer var olduunu söylüyor. Ancak Gears 4 ün scriptliğinden hiç şikayet etmiyor. Nasıl bir kafa yapısıdır anlamadım.

mementopolis

21.6.2015 19:00:41

0
valla e3 harikaydi
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

lllmag07

21.6.2015 18:58:41

-1
sadece bu video için demiyorum uzun zamandır özellikle sony exlere karşı aşaırı bir olumsuz eleştiri furyası var ne yazıkki. hem hikaye odaklı oyunların azlığından yakınılıyor bu işin ağ babası yapımcıların oyunlarıda yerden yere çalınıyor. unchartedı script olmakla suçlayan takım tomraidera bayılmış ne hikmetse. oyunun demosu sırf script. umarım bu tavırlarını yumaşatırlar ve ön yargılarından bir an önce arınırlar...

Tfn123

21.6.2015 18:54:33

+4
Bu arada eski BSC kadrosunu gerçekten çok özlüyorum. Levent Polater, Ersin Kılıç, Erdinç İyikul ve Talha Aynacı gibi efsanevi kadronun gitmesi BSC'yi bitirdi. Twitch yayınlarına girin bakın. Resmen, oyun anlayışı olmayan, Youtube'da çoluk çocuğu güldürmeye çalışan Youtuber mıdır nedir şaklabanları almışlar yayıncı olarak koymuşlar. Cidden PES. Şurada yeni nesile hitap edeceğim diye kendinizi bozmayın artık. Eski bir BSC takipçisi olarak söylüyorum. Her zaman objektif, az ve öz olunuz.

Tfn123

21.6.2015 18:48:06

+6
Alkan için zaten bi From Software oyunları iyi anasını satayim. Doom'a da aynı şekilde giydirdi. Yok efendim, eski havası yok Serious Sam'e benziyor. Köklerine döndüğünü bilmeyip üstüne de Doom 1-2 oynamamış insanın bu şekilde konuşması komik.

hayko1010

21.6.2015 18:15:19

-3
E3 2015 özeti;

Rseen

21.6.2015 18:00:25

+7
Yerden göğe kadar haklısınız hocam birde bunların eski videolarını izlerseniz fark etmişsinizdir adam oyuna 80 üstü puan vermeyi biliyor ama iş başka yerde oyunu konuşmaya gelince sanki nefret etmiş gibi eleştiriyor incelemeye baktığımızda ise herif eleştirdiği yerlere bile değinmemiş amaç sadece göz doldurmak ve takipci kaybetmemek verdikleri puanlarda zaten bunu gösteriyo al metacritic ortalamasını 2-3 puan ekle veya çıkar ama fark eden farketti artık.Siteyi açıldığı ilk günden beri takip ederim eski BSC böyle değildi umarım düzelirler artık başlarına düzgün bir adamın gelmesi lazım.

powersmachine54

21.6.2015 17:42:42

+8
Dünyaca ünlü oyun siteleri e3 de oyunları övüyorken bunlar uncharted 4 resmen kötülüyor yok downgrade yok horizon dinamikli bilmem ne adamlar daha oyunları geliştircekler daha oyunlar tam halini görmeden hemen sony oyunlarını kötülüyorlar.Uncharted 4 horizon gibi dünyaca ünlü oyun siteleri resmen oyunları övüyor.Ama bunlar oyunları çıkmadan olumsuz bir şekilde eleştiriyorlar.Uncharted 4 de çevre grafiği yapay zeka texture oyunu mükemmel olmuş.Yani uncharted 4 gibi oyunları çıkmadan eleştirmek mantıksız birşeydir.Naughty dog zaten ödüllü başarılı oyunlar yapan firmadır.Uncharted 4 çıktığında bsc editörleri ters köşe olacaktır.Ve ayrıca e3 talha ve ersin gittiler.3 tane oyun incelemesi yaptılar.Yani bu kadar mı? halo nun ekibi ile görüşseler forza 6 horizon ekibi naughty dog ekibi görüşseler ve e3 deki fallot 4 doom 3 gibi oyunlarıda inceleseler daha iyi olurdu.Madem e3 amerikaya gittiler.Görevlerini daha iyi yapsalardı.Bence bu e3 bsc ekibi incelemeleri başarısızdı.Ve bsc diğer oyun siterden az güncel bir sürü oyun haberleri çıkıyor.Ve e3 taraflı haberleri yalan yanlış haber yapıyor.Bence oyun incelemelerinizi daha fazla ve tarafsız bir şekilde inceleme yapılırsa daha iyi olur.

There goes your life

21.6.2015 17:17:05

+1
Alkan bey mesutun etkisinde kalmış. Şaka maka artık muhabbet felan yapacaksanız ezber yorumlarda bulunmak yerine kurduğunuz her cümleyi mantığa oturtmak için soru-cevap ile köküne kadar inerek öyle bize aktarın. Yoksa bu yaptığınızı diksiyonu düzgün olan yoldan çevireceğiniz bir kaç kişide gerçekleştirebilir

OnLiNe MaNaGeR

21.6.2015 17:12:03

0
Geriye uyumluluk diyorsun ama remake olmazsa tırt olacak gibi. Ps Vita'nın geriye uyumluluğu geldi aklıma

freshmind

21.6.2015 17:04:37

+16
quote:

Orjinalden alıntı: gaussfire sayın alkan adakaner horizon için yaptıgınız yorumda "konsept çogu oyuncunun hoşuna girmedi" dediniz açın bi sitenizdeki horizon haberlerini okuyun millet bayıldı oyuna ps4 aldıracak oyun yorumları yazılıyor ama siz kendi görüşünüzü genele yayıp insanların düşüncelerini etkiliyorsunuz lütfen yorum yaparken kişisel yorumunuzu katın genelleme yapmayın
Kazandıkları parayı nasıl boğazlarından geçiriyorlar diye düşünüyor insan... Bu kadar dünyadan habersiz olunur. NeoGaf, N4G, IGN ve kullanıcıları oyunu göğe çıkardılar, en çok ilgi gören haberler sıralamasında en üste tırmandı, onu geç kendi sitelerinde yorumlar ardı ardına geldi ama gel de burada "genel bir kitleyi" zamir olarak kullanarak yapılan yoruma bak. İnceleme falan kalmadı zaten artık, E3 desen ortada 3 video atıp geldiler, onuda Call of Duty ile açtılar sırf kitlesi var diye(bizzat itiraf ettiler), o değil çıkan-duyurulan her oyuna da saydırıp "ben bunu oynamam" , "ben bunun yüzüne bakmam" , "para verilmez" ibareleri ile son programlarda oyunlara giydirip "elitist" karakter bürünen tipler olup çıktırlar. Babası da oyun yapımcısıydı o yüzden oyunları beğenmiyorlar zaar. Dark souls oynaması için maaş veriyorlar arkadaşa. O oyunları sen oynamayacak, sen incelemeyecek, sen yayınını yapmayacaksan ne işin var orada ? Gün gerçekten çok merhametli bir patron. O değil farkında mısınız bilmiyorum bu efsanevi dönemde, bütün siteler içeriğe boğulurken, ziyaretçileri linklere tıklamaktan yorulurken, BSC son zamanlarının en durgun halini yaşadı İroni dersi veriyor olsalar gerek. Alkan'ın sanat tarihi derslerinin bir katkısıdır zannımca.

ardaq

21.6.2015 16:37:28

+2
3 video için teee amerikalara giden iki kişi neler yapmış. en son talha e3 sırasında otelden bağlanmaya çalışıyordu ama bilemicem tabii..

Persona_Non_Grata

21.6.2015 16:21:22

+3
Ersinle Talha piyasada yoklar. herhalde çok yoruldular o 3 tane videoyu çekmek için. baya bilgilendirdiler bizleri sağolsunlar.

beşiktaşk07bjk

21.6.2015 16:17:08

+2
quote:

Orjinalden alıntı: gaussfire sayın alkan adakaner horizon için yaptıgınız yorumda "konsept çogu oyuncunun hoşuna girmedi" dediniz açın bi sitenizdeki horizon haberlerini okuyun millet bayıldı oyuna ps4 aldıracak oyun yorumları yazılıyor ama siz kendi görüşünüzü genele yayıp insanların düşüncelerini etkiliyorsunuz lütfen yorum yaparken kişisel yorumunuzu katın genelleme yapmayın
aynen katılıyorum, sen beğenmediysen bizi genelleme Alkan!

Private-Miller

21.6.2015 15:48:18

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus E3ün kazananı Microsoft du.Geow 1 ultimate edition,geow4,fm6,halo5,TOMB RAIDER,yeni ip ler,geriye uyumluluk... daha ne olsun
Kazanan herzaman oyunculardir dostum. Ps4 ve xone ikiside güzel sunumlar gerçekleştirdi. Sonuçta halo geow bunlar hepsi devam oyunları. Ps4 cephesinde last guardian bana göre felaket bir oyun bence gelin bu savaşı bırakıp oyun eksi ve artilarini tartışalım

addidas_85

21.6.2015 15:47:43

+1
Bende hangi Troll bu diyordum. Hemen tanımam lazımdı ama oruç işte Bu arada Horizon baya bir beğenildi aslında

Sir Maximus is BACK

21.6.2015 15:43:38

-8
E3ün kazananı Microsoft du.Geow 1 ultimate edition,geow4,fm6,halo5,TOMB RAIDER,yeni ip ler,geriye uyumluluk... daha ne olsun

EyesNight

21.6.2015 15:41:32

0
Bethesda ve microsoft vede square enix sunumları hoştu ea nın birtek star wars battlefront 3 iyidi gerisini sevemedik eli titreyen abimiz hariç ona can kurban :D

deadlight54

21.6.2015 14:53:27

0
Bethesda, Microsoft ve Sony bu üç firma, bana göre en iyi sunumu yaptılar. Ubisoft'un sunumu da iyiydi fakat diğerleri kadar iyi değildi. EA ve Nintendo en kötü, en berbat ve en sıkıcı sunumları gerçekleştirdiler. Mobil platform'a 15 dakika ayırmak nedir EA?

r0ket

21.6.2015 14:47:03

0
olaki bi gün half life duyurulur rica ediyorum alkan yorum yapmasın en iyi dediği oyunu bile yerden yere vuruyor. ekşi sözlük yazarı gibi

gaussfire

21.6.2015 14:43:31

+8
sayın alkan adakaner horizon için yaptıgınız yorumda "konsept çogu oyuncunun hoşuna girmedi" dediniz açın bi sitenizdeki horizon haberlerini okuyun millet bayıldı oyuna ps4 aldıracak oyun yorumları yazılıyor ama siz kendi görüşünüzü genele yayıp insanların düşüncelerini etkiliyorsunuz lütfen yorum yaparken kişisel yorumunuzu katın genelleme yapmayın

kant_1986

21.6.2015 14:36:55

0
Grafik donanımın ilerisinde. Firmalar isteseler çok gerçekçi çizimler ve atmosfer oluşturur ama gel gör ki onu çizecek ekran kartı yok. Optimize olayı da bir faktör ama donanım grafiğe nazaran baya bir ağırdan alıyor.

crossmatch

21.6.2015 13:55:49

+1
Bastan aşağı tanıtılan oyun listesi istiyorum çalışan insanlar için. Ersinle talha yapsın :D

rambocuk

21.6.2015 13:34:00

-1
witcher 3 demi konsoldan korkusuna grafiklerini kıstı ? olmuyor işte olmuyor o grafikleri yaptıklarında devasa sistemli kasalar ancak akıcı çalıştırabildiği için adamlar yapamıyor bakın son sistem kasa demiyorum devasa kasalar hani şu sunumlarda kullanılan büyük paralarla çok büyük çalışmalarla oluşturulmuş kasalar

BiqBrav3

21.6.2015 12:22:11

+1
Talha ve ersinden 1-2 video hariç hiç video gelmiyor face'de bakıyoruz full gezmelerdi olmuyor(az birazda kıskandın tabi :))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

E3 2015 0/10 0 oy
KÜNYE
E3 2015
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD