Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3 2012: Genel Değerlendirme

10 Haziran 2012 Ersin Kılıç 51 İzlenme Sayısı: 25209 Video süresi: 01:11: Duyuru
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Watch Dogs'tan Last of Us'a, Star Wars 1313'ten FIFA 13'e kadar, E3 fuarının öne çıkan ve canlı yayınlarda değerlendiremediğimiz oyunlarını konuşuyoruz.

E3 2012 BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone
Nintendo E3 2012 Konferansı (Canlı Yayın Tekrarı) Game of Thrones Video İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2012 01:15:35

0
Ubisoft sözünü tutup Watch Dogs`u pc ye çıkarsın 2013 den huzur hariç başka hiç bir şey istemiyorum 2013`ün top 10`u yapılırken sanırım 1. sıraya 2 oyun koymak zorunda kalıcaklar Watch Dogs ve The Last of Us ben pc ci olduğum için Watch Dogs u tercih ederim

ByYilmaz95

20.6.2012 16:37:55

0
Talha'nın yerinde yaptığı espriler beni çok güldürdü :D

BSC Misafiri

16.6.2012 23:32:00

0
abiii siz most wanted dan daha ne bekliyosunuz ya uçsun mu araba naapsın . çok itici konusuyosunuz

Celtic Warrior

16.6.2012 04:56:24

0
Bir şey sormak istiyorum. Talha bey, Japonca biliyor mu acaba ?

- The Stig -

12.6.2012 15:49:07

0
alttaki yoruma çok güldüm :) ahanda gülüyorum :D :D :D :D :D :D :D

defected

12.6.2012 14:17:29

-2
quote:

Orijinalden alıntı: evo_4 Kola cips eşliğinde okuyorum yazıyı.

Teyk it isiii çempiyın.
valla ben de altımda bişey yokken izledim video'yu... kaba etlerim rahat gülebilsin diye

GranTurismo

12.6.2012 14:08:26

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri GranTurismo sen haklısın, ikiside aynı şeydir. Yarım yamalak bilen insanların söylediklerinide umursama fps o anda oyun konsolunun göderdiği görüntünün frekans değerini ifade eder arkadaşın farklı birşey zannetiği hertz de televizyonumuzun görüntü yenileme frekansını belirler. ikiside frekans değeri ifade eder. İdeal olanı da ikisinin aynı frekans değerlerinde olmasıdır. Ve yine ideali ikisininde görme yolaklarındaki en yavaş basamak olan retinal koni hücrelerinin hızı olan 60 hertz olmasıdır. Ötesi kandırmacadır. 24 frame ise anca durumu idare eder (hareketli görüntüler için) evet akıcı bir görüntü olur ama nasıl olur..... göz buradaki eksikliği telafi etmek amacı ile yüzlerce kez akomodasyon(bir çeşit odak ayarı) yapar, bu sırada da bu küçücük gariban organın canı çıkar. Veeee sonuç playstationda (playsatation kullanırım:)) bf3 oynarken 2 saat sonra yorgun, kızarmış, ağrıyan gözler. Hele birde oyun oynayan kardeşimizin kuru gözü yada astigmatızması varsa işte o zaman yandı :)). Benim wiiu ya kızmam bu sebepledir, yıl 2012 yeni nesil konsol çıkartıyorsun hala evimdeki televizyonla uyumlu frekans değerlerine ulaşamıyorsun. Hala konsolu 30 fps ye kitledik diyosun.... ayıp.
Aynen öyle dostum ikisininde birimi hz(frekans) olduğu için arkadaş çok bildiğini zannetmiş

BSC Misafiri

12.6.2012 11:33:50

+1
GranTurismo sen haklısın, ikiside aynı şeydir. Yarım yamalak bilen insanların söylediklerinide umursama fps o anda oyun konsolunun göderdiği görüntünün frekans değerini ifade eder arkadaşın farklı birşey zannetiği hertz de televizyonumuzun görüntü yenileme frekansını belirler. ikiside frekans değeri ifade eder. İdeal olanı da ikisinin aynı frekans değerlerinde olmasıdır. Ve yine ideali ikisininde görme yolaklarındaki en yavaş basamak olan retinal koni hücrelerinin hızı olan 60 hertz olmasıdır. Ötesi kandırmacadır. 24 frame ise anca durumu idare eder (hareketli görüntüler için) evet akıcı bir görüntü olur ama nasıl olur..... göz buradaki eksikliği telafi etmek amacı ile yüzlerce kez akomodasyon(bir çeşit odak ayarı) yapar, bu sırada da bu küçücük gariban organın canı çıkar. Veeee sonuç playstationda (playsatation kullanırım:)) bf3 oynarken 2 saat sonra yorgun, kızarmış, ağrıyan gözler. Hele birde oyun oynayan kardeşimizin kuru gözü yada astigmatızması varsa işte o zaman yandı :)). Benim wiiu ya kızmam bu sebepledir, yıl 2012 yeni nesil konsol çıkartıyorsun hala evimdeki televizyonla uyumlu frekans değerlerine ulaşamıyorsun. Hala konsolu 30 fps ye kitledik diyosun.... ayıp.

evo_4

12.6.2012 02:29:47

+2
Kola cips eşliğinde okuyorum yazıyı.
quote:

Orijinalden alıntı: defected Talha sen nasıl bir Playstatiın düşmanısın? Şu video'yu 2 kere izledim bu kadar itici yorumlar görmedim. Last of Us'a bile çamut atmışsın. Neymiş efendim inanmıyormuş yapay zekâ'ya. Yahu hiç mi araştırmassın? Adamlar video'dan sonraki konferansta oyunu defalarca oynamışlar. Bizim o izlediğimiz videoki olayların çoğu olmamış bile. Hatta tüm demo'yu sadece 1 kişi öldürerek bitirdikleri bir sunum bile olmuş. OHA diyorum ama sende hata yok, seni o koltuğa oturtanda hata.
Teyk it isiii çempiyın.

BSC Misafiri

12.6.2012 02:17:32

+1
Şimdi bu kısır tartışmadan bağımsız olarak 30 fps ye kitlenen wiiu için birşeyler yazayım, 2012 yılında yeni nesil diye çıkan bir konsol 50 fps ye kitlenmezse bence olmaz. Bu konumda insanlara resmen haksızlık yapılıyor. Bu teknolojik alt yapı varken 30 fps nedir yahu... 30 hertz de çalışan tv mi var???? ne bu saçmalık....yani 2012 de konsol al tonla para ver oyun başına 100 tl öde (ben küçük oğlum için alacağım wii u yu) sonra konsol 30 fps ye kitlensin 1-2 saat sonra başlasın gözümüzde ağrılar gözü ovuştur allah ovuştur.... şu nintendoyu anlamak zor, az daha pahalı konsol yap sonra da şu oyunları 50 fps ye kitle çok mu zor.

BSC Misafiri

11.6.2012 23:34:41

0
Sana son bir şey daha söyliyeyim tvlerde ki 24 frame real sinema moduda fillerin 24 fps olması nedeniyle 50-60 hertz de çalışan tv ile olan uyumsuzluğu kaldırmak içindir. Ama bu oyunlarda böyle olmaz. İdeal olanı ben sana söyliyeyim oyunun tv ile aynı fps değerine kitlenebilmesidir. Yani ya 50 yada 60 fps ye. Konsolun yetersiz olması nedeniyle 30 fps ye kilitlenmesi görüntüdeki akışkanlık vs bu konu ile ilintilidir, ama akışkan oyun deneyiminde fps sadece bir öğedir başka onlaraca teknik detay vardır ki bu benim uzmanlık alanımı aşar. Bu konuda bilgisayar mühendisi olan arkadaşlar bizleri aydınlatacaktır. Bir de hala yüksek fpsye alışmaktan bahsediyor yapma artık yeter. Bu sana son mesajım. Bir önceki mesaja ek

BSC Misafiri

11.6.2012 23:34:39

+1
İDEAL demişsin ya onun için yazdım. İDEAL olan demişsin ya, bilimsel temellere dayanarak bu sebeple yazdım. Yoksa hertz le fps nedir gayet iyi biliyorum. Ama sen bu konuda 24 fps ideal dedin ya onun için yazdım. İdeal olan monitörünle fps oranlarının uyumlu olmasıdır, sen bana söyle bakalım evimizde kullandığımız tv ler 30 hrtzde mi çalışıyor. Hııh neymiş o zaman bir konsolda ideal olan 30 fps değilmiş. Sayın misafir, insanlara cahil deyince bilgisizliğinden arınmış olmazsın. Bak ben o yazdığım kaynağın uzmanlık yaparken 12 yıl boyunca üniversitede eğitimini aldım. Şimdi sen söyle bakalım 24 hertz beyinin en üst algılama sınırıdır diye nerede geçiyor. Yada beyin derken nereyi kast ediyorsun, görme yolaklarınımı, oksipital korteksi mi vs vs vs bak ben sana söyliyeyim 24 hertz hikayen sallamadır. Sallamalarını hakikatmiş gibi insanlara söyleyen bir insan işi profesyonellik düzeyinde bilen insanların gözünde komik olur. Şimdi artık ısrar etmenin anlamı yok. Ya kaynak göster yada salladım de kabul et bunda hor görülecek birşey yok. ama bu yanlış bilgiler üzerine ısrar etmen anlamsız.

GranTurismo

11.6.2012 23:17:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @GranTurismo bizi cahiliye günlerine geri döndürdüğün için teşekkürler FPS = HZ he mi :)) başımıza taş yağacak şimdi. HZ= monitör veya tv'nin saniyelik ekran yenileme seviyesi FPS= monitöre yansıyan görselin film veya oyun; saniyede gösterdiği resim sayısı 60 HZ = 60 FPS'ye eşittir ama ne zaman eşittir biliyor musun? Monitörün 60 HZ verir, oyunun da 60 fps'DE çalışırsa birbirini tamamlar.
Hz=Frekans'tır. bilmediğin veya yarı bildiğin konularda bu kadar emin konuşma. Bir lamba 1 saniyede 60 kere yanıyorsa veya 1/60 saniyede(1 salisede) 1 kere yanıyorsa bu lambanın frekansı 60Hz'dir.

BSC Misafiri

11.6.2012 22:55:46

-1
@GranTurismo bizi cahiliye günlerine geri döndürdüğün için teşekkürler FPS = HZ he mi :)) başımıza taş yağacak şimdi. HZ= monitör veya tv'nin saniyelik ekran yenileme seviyesi FPS= monitöre yansıyan görselin film veya oyun; saniyede gösterdiği resim sayısı 60 HZ = 60 FPS'ye eşittir ama ne zaman eşittir biliyor musun? Monitörün 60 HZ verir, oyunun da 60 fps'DE çalışırsa birbirini tamamlar.

GranTurismo

11.6.2012 22:42:27

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Daha fps ile hertzin ne olduğunu bilmeyen adam gelmiş yazdıklarımla dalga geçiyor. Ben 24 hertz mi yazmışın? 24 hertz nedir yahu :D Hertz: saniyelik görüntü yenileme, FPS ise bir görselin (bu film de olabilir oyun da) işlenen görüntülerin size aktarım hızıdır. Yani 60 HZ destekekleyen bir monitörün olabilir ama oyunun 30 fps ise sorun yol 60 fps ise tamam ama 100 fps ise ekranı titretir ve gözü yorar. FPS'den alınan randıman gözden göze değişir. PC oyuncusu yüksek fps oranlarına alışmıştır ve konsolda 30 fps oyunu gördüğünde haliyle daha rahat ayırt eder ve haliyle rahatsız olabilir. Bunda gülünecek, dalga geçilecek birşey yok. Doğa üstü veya ilahi bir durumda yok, cahilliğini böyle yermelerle örtme bari.O yazdıklarını da nerden copy/paste ettiysen biraz da kendin araştırıp fikirlerinle gel kabak gibi belli olmasın. Unutma ki bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Arattığın yerlerde iyi gezin. Gözün bir görüntüyü hareketli olarak algılamasında alt sınır 24 fps'dir. Adını yazdığın kitabın sayfalarını bir daha çevir. Dikkat et, HZ değil FPS. Göz sağlığı için HZ'nin yüksek olması iyidir. AMMA konumuzla ne alakası var? Senin karşı çıktığın nokta fps algılama oranları değil mi? Hertz ne alaka? Monitörden bahsetmiyoruz burda, oyunun sunduğu fps oranlarından bahsediyoruz. 30 fps ile 60 fps arasında gözle rahatlıkla ayırt edilebilecek fark bulamazsın.
Kendini komik duruma düşürmüşsün. Dua ette misafir olarak yazmışsın kim olduğun belli değil. Hertz olarak kasttettiği şey ile kare sayısı aynı. F(Frekans[Hertz])=FPS(Kare Sayısı)/1(Saniye) Yani buradan 60hz=60fps

BSC Misafiri

11.6.2012 22:27:21

0
Daha fps ile hertzin ne olduğunu bilmeyen adam gelmiş yazdıklarımla dalga geçiyor. Ben 24 hertz mi yazmışın? 24 hertz nedir yahu :D Hertz: saniyelik görüntü yenileme, FPS ise bir görselin (bu film de olabilir oyun da) işlenen görüntülerin size aktarım hızıdır. Yani 60 HZ destekekleyen bir monitörün olabilir ama oyunun 30 fps ise sorun yol 60 fps ise tamam ama 100 fps ise ekranı titretir ve gözü yorar. FPS'den alınan randıman gözden göze değişir. PC oyuncusu yüksek fps oranlarına alışmıştır ve konsolda 30 fps oyunu gördüğünde haliyle daha rahat ayırt eder ve haliyle rahatsız olabilir. Bunda gülünecek, dalga geçilecek birşey yok. Doğa üstü veya ilahi bir durumda yok, cahilliğini böyle yermelerle örtme bari.O yazdıklarını da nerden copy/paste ettiysen biraz da kendin araştırıp fikirlerinle gel kabak gibi belli olmasın. Unutma ki bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Arattığın yerlerde iyi gezin. Gözün bir görüntüyü hareketli olarak algılamasında alt sınır 24 fps'dir. Adını yazdığın kitabın sayfalarını bir daha çevir. Dikkat et, HZ değil FPS. Göz sağlığı için HZ'nin yüksek olması iyidir. AMMA konumuzla ne alakası var? Senin karşı çıktığın nokta fps algılama oranları değil mi? Hertz ne alaka? Monitörden bahsetmiyoruz burda, oyunun sunduğu fps oranlarından bahsediyoruz. 30 fps ile 60 fps arasında gözle rahatlıkla ayırt edilebilecek fark bulamazsın.

war3z

11.6.2012 21:28:25

0
Teşekkürler...

BSC Misafiri

11.6.2012 20:52:46

0
İdeal olanı hareketli görüntüler için 60 hertz dir, yada minimum 50 hertz dir. sabit olanlarda 15-20 yeterlidir. 24fps ideal değildir. 24 fps ile akıcı görüntü oluşumu için göz dakikada 300 ile 2000 kere akomodasyon yapar, gözünüzün kırpma sayısı istemsiz olarak düşer ve yorulur . Sonuç:...kızarmış, ağrıyan ve astigmatizması ilerleyen gözler. 1-2 saat için 30fps idare eder, ama uzun süre oynadığınız zaman 50 hertzin üzerine çıkılması gerekir. gözünü seven uzun süreler boyunca 30 hertzde titreyen görüntüye bakmaz yada bakmamalı. 60 hertzin ötesi ise tamamen gereksizdir. Retina gangliyon hücrelerinin 250 hertzde çalıştığı bilinse dahi reaksiyondaki en yavaş basamak olan koni hücreleri 60 hertz ile bağlıdır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

BSC Misafiri

11.6.2012 20:52:41

0
İnsan beyni 24 hertz ile de sınırlı değildir. O sınır 60 hertz dir. Bilimsel temele önem veren arkadaşlarım ve kardeşlerim eğer ingilizceleri varsa Journal of american opthalmology serisinin gözün elektrofizyolojisi kısmından kendileride okuyabilirler. Az önceki mesaja devam olarak yazdım.

BSC Misafiri

11.6.2012 20:52:30

0
Birde bana cevap yazan arkadaşım için yazayım. İdeal demişsin büyük harflerle ?????? , 24 hertz demişsin BİLİMSEL TEMELLERLE.... şu 24 hertz ve bilimsel temellerini yazarsan sevinirim. bu bilgileri dayandırdığın bilimsel makaleleri yazarsan sevinirim.

BSC Misafiri

11.6.2012 20:52:01

0
komik bir şey daha gördüm onu da yazayım: Gözü yüksek fps ye alışmış insan... nasıl bir insandır o :) Gözü yüksek fps ye alışmış insan senden ne farkı var o yüce insanın:)))

wustti

11.6.2012 17:08:33

-1
güzel bi program olmuş. nfs serisinde gece yarışı olan oyunlar undergraund ve carbon dur. mostwanted da gece yarışı yoktur. ayrıca çıkan oyunlar hakkında hep aynı yorumları yapmışsınız sadece oyunların isimleri ve karakter/konularını uyarlamışsınız. yani yorumlar sabit geri kalanı boşluk doldurmaca gibi olmuş. sunucu arkadaş yorumcu arkadaşlara göre biraz daha iyi götürdü işi. bence bu tür programlarda daha tecrubeli konuştuğu zaman daha otorite olduğunu hissettirebilen birileri olmalı. bu videodaki arkadaşlar daha çok genç ve biraz acemiler bence. örneğin konsolüssü gibi bi site kapanmışken bence murat beyle görüşülmeli kesinlikle. bsc için çok faydalı olur ve daha güzel daha bilgi dolu programların yapılmasını sağlar. iyi çalışmalar.

BSC Misafiri

11.6.2012 16:53:15

+1
E3'ü Sony kazandı... Rakipler ilk önce GOW III, Uncharted serisini geçebilsin, sonra yeni çıkan oyunları tartışırız.

GranTurismo

11.6.2012 16:41:07

0
hay başlıycam şimdi şu aksiyon severlerin bilmemnesine. Ulan nedir çektiğimiz ya koskoca resident evil, metal gear serilerini yedi bitirdiler be ayıptır ya

Barxxx

11.6.2012 14:35:04

-2
quote:

Orijinalden alıntı: defected

Cevap verene de bak hiç şaşırmadım :) Ben istediğim yorumu yaparım, sen istediğin yorumu yaparsın. Zevk meselesidir, sabaha kadar da tartışsak fikirlerimiz değişmez. Ama o koltuğa sen de otursan ben de otursam tarafsız olmak zorundayız. Halo 4'ten bahsederken o kadar hızlı konuşuyor ki heyecandan (niyeyse?) abartı için kullanılan kelimeleri bile karıştırdı. Last of Us ve Beyond için bir tane olumlu yorumu yok, sürekli karalamaya çalışıyor içten içe ama başaramıyor. Yazık valla :)
Adam halo yu seviyor yeni oyundan bahsederken de heyecanlanıyor.Tarafsızlıkla bunun bir ilgisi yok halo serisini microsft yaptı diye değil beğendiği için seviyor. Halo 4'ten bahsederken o kadar hızlı konuşuyor ki heyecandan (niyeyse?) Niye si var mı ya adam HALO serisini çok seviyor da ondan ,ayıp bir şey sanki :) Bence sen tarafsız olmakla kişisel beğenileri birbirine karıştırmışsın.Last of us ın oyanış videosunun başka versyonları varsa link paylaş lütfen. Bende last of us yılın oyunu olur diyorum.BSC de bunu söyledi zaten.Çok heyecanlıyız falan da dediler. Beyond içinde iyi yorumlar yaptılar.

Zmpprz

11.6.2012 13:54:06

0
Benim için çok sürpriz olan bir şey yoktu. Most Wanted bekliyordum. O da açıklandı zaten. Ekim ayında Xbox ve iOS üzerinden Most Wanted akıcam.

BSC Misafiri

11.6.2012 13:16:58

+3
FPS olayı ayrı bir teknik kısım.aynı FPS'yi alan farklı donanımsal ozelliklere ve farklı isletim sistemlerine hatta farklı yazılımlara sahip makineleri karsılastıralım 1 inde takılmalar olabilir birinde ise olmayıp gozun rahat gorebilicegi islemler yapilabilir. bu is tamamen FPS e bagli degildir. Insan beyni bilimsel temelde saniyede ancak 24 frame algılayabilir. Yani saniyede 24 frame alabiliyorsanız herşey zaten İDEAL olarak yolundadır.Sinemada izledigimiz filmlerde 24 fps'nin ustune pek cıkmaz.konusan arkadas 30 fps 60 fps fark etmez dememis, goz ayırt edemez demis. Gozu yuksek fps gormeye alısık olanlar belki ayırt eder ama genelde dedigi gibidir. Herkes kolayca ayırt edemez. 300 500 fps alınan oyunda akıcılıgı fark edebilecek misin?

resulyrt93

11.6.2012 13:10:38

0
FİSH: Benim hardcore olmadığımı söylüyorsun..ve gökhan abinin anlatıkllarını anlamadığımı söylüyorsun...Allahını seversen yazdıklarımı bi kere daha okusana..herkesin bildiği yazdığı şeyleri söylüyor diyorum..Yani benim bilmediğim ekstra birşey söylemiyor...Benimde şikayet ettiğim bu..Anlamadığım için laf atacak olsaydım Mesut abiye laf atardım.Donanım hakkında bilgim olmadığı için söylediklerinden pek birşey anlamıyorum... Aynı şekilde sende beni anlamadığın için laf atıyorsun...

BSC Misafiri

11.6.2012 12:37:08

-1
talha bey insan gözü makülasında ki kon hücreleri 60 hertz de çalışır, 30 fps 60 fps zaten fark etmez ne demek.... konuyu teknik detayları ile bilmeyen insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Bilen insanlar içinde işin ciddiyeti kalmıyor lütfen yorumlarımızda bilmediğimiz şeyler hakkında daha dikkatli olalım.

suÇ

11.6.2012 11:21:57

0
Metal gear solid ve resident evil benim için bitmiştir.Söylenecek çok fazla bir şey var ama bir şey demek istemiyorum

defected

11.6.2012 10:41:41

-7
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ
Cevap verene de bak hiç şaşırmadım :) Ben istediğim yorumu yaparım, sen istediğin yorumu yaparsın. Zevk meselesidir, sabaha kadar da tartışsak fikirlerimiz değişmez. Ama o koltuğa sen de otursan ben de otursam tarafsız olmak zorundayız. Halo 4'ten bahsederken o kadar hızlı konuşuyor ki heyecandan (niyeyse?) abartı için kullanılan kelimeleri bile karıştırdı. Last of Us ve Beyond için bir tane olumlu yorumu yok, sürekli karalamaya çalışıyor içten içe ama başaramıyor. Yazık valla :)

KAKÁ

11.6.2012 10:12:43

+3
quote:

Orijinalden alıntı: defected Talha sen nasıl bir Playstatiın düşmanısın? Şu video'yu 2 kere izledim bu kadar itici yorumlar görmedim. Last of Us'a bile çamut atmışsın. Neymiş efendim inanmıyormuş yapay zekâ'ya. Yahu hiç mi araştırmassın? Adamlar video'dan sonraki konferansta oyunu defalarca oynamışlar. Bizim o izlediğimiz videoki olayların çoğu olmamış bile. Hatta tüm demo'yu sadece 1 kişi öldürerek bitirdikleri bir sunum bile olmuş. OHA diyorum ama sende hata yok, seni o koltuğa oturtanda hata.
ps fanı xbox düşmanından beklenilen bir yorum, sana versinler o koltuğu gün boyu xbox'ı yerden yere vur ps'yi göklere çıkart

defected

11.6.2012 10:06:36

-10
Talha sen nasıl bir Playstatiın düşmanısın? Şu video'yu 2 kere izledim bu kadar itici yorumlar görmedim. Last of Us'a bile çamut atmışsın. Neymiş efendim inanmıyormuş yapay zekâ'ya. Yahu hiç mi araştırmassın? Adamlar video'dan sonraki konferansta oyunu defalarca oynamışlar. Bizim o izlediğimiz videoki olayların çoğu olmamış bile. Hatta tüm demo'yu sadece 1 kişi öldürerek bitirdikleri bir sunum bile olmuş. OHA diyorum ama sende hata yok, seni o koltuğa oturtanda hata.

suÇ

11.6.2012 09:30:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bence gökhan abi çok konuşmadığında dolayı sana öyle geliyor olabilir.hatta arasıra bana çok çekingen gibi geliyor yoksa oyun konusunda bilgili
bence de çok çekingen gökhan arkadaş.

alito

11.6.2012 08:22:11

0
Last of Us ve Watch Dogs gerçekten çok etkileyiciydi.

FISH

11.6.2012 00:18:08

-1
@resulyrt93 Hardcore gamer değilsen onun anlattıklarını böyle "Resist"lersin. Anlamayınca çok kötü dersin. Gelip de burada oyunlardan konuşacağına Gökhan abine laf atarsın. Yıllarca bir site takip edersin, her şeyi süper görürsün sonra alışırsın, sıkılırsın ve egon için çıkıp kendi seviyene değil de ses getirecek bir yere vurursun. E dolayısıyla dikkat çekersin, laf yersin, ama mutlusundur. Çünkü başarmışsındır, artık seni iyi ya da kötü birileri ciddiye alıp cevap vermiştir. Neyse, asıl söylemek istediğim alttaki. Watch Dogs'da yağmur yağdığı anlarda tenteden akan suları bile yapmışlar.

resulyrt93

10.6.2012 21:51:55

0
BSC Misafiri; Olabilir..ama bir kaç 'oyun muhabbeti' bölümünü izlersen sende bana katılırsın..seçtiği oyunlar populer oyunlar...Oyun incelemeleri sıkıcı ve bilinen , yazılan şeyleri söylüyor...belki bana öyle geliyordur diyicem ama 4 kişi benim fikrime katılmış..

BSC Misafiri

10.6.2012 21:19:22

0
fifa 13 kinect destegi güzel ama sadece xbox'ta olaması saçma wiiu psvita'da da mikrofon var.kinect abartılıyor bence

BSC Misafiri

10.6.2012 21:18:27

+1
bence gökhan abi çok konuşmadığında dolayı sana öyle geliyor olabilir.hatta arasıra bana çok çekingen gibi geliyor yoksa oyun konusunda bilgili

resulyrt93

10.6.2012 19:29:20

-5
bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Gökhan abinin oyun konusunda pek bilgili olmadığını düşünüyorum...

Queen Hentai

10.6.2012 17:27:09

0
Wii U'nun daha çok oyuna ihtiyacı var. Zamanla oyunlar çoğalacaktır. Zombi U ve New Super Mario Bros U için Wii U almayı düşünüyorum. Ayrıca Pikmin serisi Gamecube'den bu yana ilgimi çekmeyen bir seri.

suÇ

10.6.2012 17:14:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: kudretozbay mostwanted da gece yarısı ve neon yoktu dıye hatırlıyorum
+1984

BSC Misafiri

10.6.2012 16:59:36

0
bence en iyisi yine gow du .ara oyun olmasına rağmen.

BSC Misafiri

10.6.2012 16:59:20

0
last of as ve gow

BSC Misafiri

10.6.2012 16:59:17

0
games comu aynı şekilde bekliyoruz sizden.

kudretozbay

10.6.2012 16:51:53

+1
mostwanted da gece yarısı ve neon yoktu dıye hatırlıyorum

KKochaKK

10.6.2012 16:33:13

-2
Keyifli bir sohbet olmuş,beğendim. Oyunların geneline bakarsak yaratıcılıktan vazgeçip devam yollarını hedefleyen tarzdalar ve serileri yavaş yavaş mahvederek devam ettikleri için E3'e hayalkırklığı diyebiliriz. Bir kaç bomba duyurular kendi yaratıcılığını kullandığı için ön plana çıkmış. Bkz: Last of Us, Watch Dogs...Gerisi efsane oyunların izinden gitmeye çalışarak hayalkırıklığı yaratmış. Umarım bu böyle devam etmez.

kingarthasilker

10.6.2012 16:11:40

0
video güzeldi assasssin's creed 3 en çok beklediğim oyundu ve most wanted 2 dedikleri gibi bekleneni karşılamadı bende eski oyun gibi ama grafikleri daha güzel ve hikayesi farklı bi oyun bekliyodum assassin's creed serisinin dövüş sistemi konusunda assassin's creed 3 frontier gameplayi izlerseniz nasıl değiştiğini görürsünüz

BSC Misafiri

10.6.2012 15:58:47

0
Beyond, The Last of us, Gow Ascension, Tomb Raider gibi oyunlar en iyisiydi. Watch dogs %100 oyun içi değildi trailer gibi basliyor, trailer gibi bitiyordu. Önceden hazırlanmış Target render video gibiydi. Yeni görüntüler bekliyorum.

CILGIN_TURK_96

10.6.2012 15:55:18

+1
video'yu izlerken zamanin nasil geçtigini anlamadim bile, degerlendirme için çok tesekkürler..

Donatn

10.6.2012 15:31:49

-2
Pikmin i ayakta anlatıp,Starwars gibi bir efsanenin böyle yüzeysel geçilmesi.Olsada olur olmasada tarzı yorumlar hiç yakışmamış.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
2
OY
9
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD