Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey!

3 Kasım 2014 Gökhan Yılmaz 253 İzlenme Sayısı: 103494 Video süresi: 47:15 Video Dosya Konusu
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Zombi modu, Exoskeleton zırhlar, yeni Kill Streak'ler ve dahasını Call of Duty serisinin sıkı takipçileri tartışıyor.

call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Sıcağı Sıcağına: Next Car Game Sunset Overdrive Video İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

killuminati25

5.11.2014 16:31:31

+7
Call of Duty serisini 7. oyundan oynamaya başlayan biri seriye nasıl hakim olabilir?Baksan forumda yüzlerce insan vardır codu a'dan z'ye yalamış yutmuş.İlk oyundan başlayıp oynamayan biri gelip ben codcuyum demesin.

Scorpion28

5.11.2014 16:20:42

-2
Oo cod incelemesi alırım bi dal

razzraziel

5.11.2014 16:00:24

-10
Call of Duty odaklı mesajlar atalım, tartışmadan kaçınalım. Konu dışı tartışmalar ve eleştiriler fazlasıyla yapıldı.

witchunter

5.11.2014 13:09:27

-9
Ortadoğu zihniyetinden uzaklaşamayacağımız şu kalitesiz yorumlardan belli , bir bayan için kullanılan kelimelere bakın.

Sp4rtacus

5.11.2014 12:51:42

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Yahu sen ne yapacan kişinin hatun olsun erkek olsun küfür edermiş etmezmiş? (imlanın dışında düşük cümlede kurdum tüh) İzlemelik eğlenceli fps oynasın yeter. Beril Utube kanalında bazı videolarında küfür ediyor. BSC'de küfür edecek anlamı mı çıkarmak lazım... Kişinin görünümü, yaşamı başkasını neden gerer? Yorumlarda devrik cümle, imla hatası aramak yerine bu topluma daha faydalı olacağın işler ile uğraşmak yerinde karar olabilir. Mevzu FPS'de seni geçer yada geçmez değil, bende derim ki "L4D2 Versus yada Scavenge'de o klavyeyi kırdırayım" başkası der "MK'da gamepad ile seni küstürürüm" demi.. Neyse biz 1 kafalar yaşıyoruz uyma sen bize...
Battlefield 4 oynadın mı sen hiç hayatında? Oradaki türk olsun yabancı olsun ergenler sırf öldürdüğün için rahatça küfür edebiliyorlar değil mi? Burada videolara çıkacaksa takipçileri de olacak, ki takipçileri ergen ve abz.lar olacağı için kızın yaşantısında nasıl rahat küfredebildiğini gördükçe onlarda rahatça forumda, oyunda, özel mesajda istediği gibi hakaret edip küfredebilecek... Onlara kötü örnek olabilecek bi hayatı var yani. Beril'de bayan editör ama Nur'la alakası yok, ona neden laf etmiyorum peki? Canlı yayını da izledim, oyun videolarını da izledim küfür ettiğine rastlamadım, ki Canlı yayında korku oyunu oynarken bile Talha yada Gökhanın küfrederken bile hiç rastlamadım. Facebook sayfalarını da takip ediyorum, yeterince efendi, saygılı ve edepli kişiler olduğunu görüyorum ve bu yüzden da bi takip ediyorum videolarını. Ben buradaki torpile anlam veremiyorum, 2 Cod oyununu oynamış diye Hardcore Gamer deniliyor, hemde sadece konsolda oynamış birine Hardcore Gamer denir mi? Sırf canlı yayınlarındaki izleyici sayısı artsın diye alınmış bi kız, Nur'da hayattaki tüm amaçlarını yerine getirmiş, sıradaki amacının da ekranlarda daha fazla görünmek olan bi kız olduğu apaçık ortada. O mevkii'yi hakeden bisürü insan var yani. İmla hatasını aramadım, gözüme fazlasıyla battı ve eleştiri yapan insanları küçümseyerek konuştuğun için söylemişimdir. FPS denilince akla ilk Cod Ve BF4 geldiği için ve en çok oynanan fps oyunları bunlar olduğu için, " yahut CoD'da oynayan hatunlar oyunda canını okumuşdur ordan bileyli" bu sözüne istinaden söyledim BF4'de neler yapabileceğimi vs... Yani kısacası ortada büyük bi torpil var, o kızın yerini hak eden ve Hardcore Gamer diyebileceğimiz çok oyuncu var, onlara haksızlık yapılıyor. Son olarakta; Benim 3 yorumum silinmiş Gökhan tarafından, sırf eleştiriyi kabul edemedikleri için... Eleştiri kabul edemeyeceksen bu işi bırak yani değil mi? Silinen yorumlarımda ne hakaret vardı nede küfür!

BSC Misafiri

5.11.2014 12:42:36

0
İyi oldu çok da güzel oldu :D anladığı belli oyunlardan en azından fuarlardaki hiçbihalttan almayan kızlardan değil ayrıca hoş bir bayan sevdim :D

BlackBeasT

5.11.2014 12:34:59

-6
quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Neyin kafasını yaşıyorsun sen birader hayırdır? O kızı eleştirenler farkındaysan özel yaşantısındaki her an kullandığı argo ve küfürler ile ilgili. Bu sitede birşeyler yapacaksa eğer her tür oyunda çok fazla deneyimi olması lazım ve de önyargıyla yaklaşılmaya ihtimal vermemesi gerek, ki biz sürekli karşımızda göreceksek daha düzgün biri olması gerekli değil mi? Liseyi bitireli yıllar oldu merak etme sen. Önce imla kılavuzunu alıp biraz pratik yaptıktan sonra gelip yorumunu yap istersen. Ayrıca sürekli Battlefield 4 oynayan birisiyim, ki isterse clan kurucusu olsun ister başka biri, her girdiğim server'da benden iyisi pek olmuyor, yani senin deyiminle bi hatunun beni geçmesi imkansız, ki sadece 2 oyunu konsolda oynayarak hardcore gamer olunmaz
Yahu sen ne yapacan kişinin hatun olsun erkek olsun küfür edermiş etmezmiş? (imlanın dışında düşük cümlede kurdum tüh) İzlemelik eğlenceli fps oynasın yeter. Beril Utube kanalında bazı videolarında küfür ediyor. BSC'de küfür edecek anlamı mı çıkarmak lazım... Kişinin görünümü, yaşamı başkasını neden gerer? Yorumlarda devrik cümle, imla hatası aramak yerine bu topluma daha faydalı olacağın işler ile uğraşmak yerinde karar olabilir. Mevzu FPS'de seni geçer yada geçmez değil, bende derim ki "L4D2 Versus yada Scavenge'de o klavyeyi kırdırayım" başkası der "MK'da gamepad ile seni küstürürüm" demi.. Neyse biz 1 kafalar yaşıyoruz uyma sen bize...

_GRKM_

5.11.2014 12:34:48

+6
arkadaş olayı niye siyasete döküyorsunuz..millet küfürbaz sevmiyor ..eleştiriyor diye geri kafalı mı oldu ? kimin geri kafalı olduğunu yorumlarda görüyoruz..;)

ForBlack

5.11.2014 12:33:41

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Dante Sen kalkip "kizli erkekli yurtlarda kaliyorlar" dersen, Kürtaja yasak getirmeye kalkarsan, Metroda sarilan, öpüsen ciftlere mudahale etmeye calisirsan... Bu insanlar cinselligi boyle gozunde buyutur, baskilanmis bu cinsel acliklari boyle sanal ortamlarda patlar iste. Kadinlarin yaptiklari, yapmadiklari bu kadar gozune takilir iste. Iki cins arasinda bu kadar ucurum yaratirsan, cinsellik bu kadar on plana cikar iste... Baski baski baski... ve sonucunda problemli beyinler. Gayet normal. Ileriye gidecegimize, ulke gozumuzun onunde asirlarca geriye dogru gidiyor. Cok aci.
Yok artık bu konuyu nasıl siyasete bağladın ya? Asıl problemli bir kişi varsa o da şu anda sensin.

Sp4rtacus

5.11.2014 12:00:24

+6
Şuanki hükümetten önce millet rahatça sokakta mı sevişiyordu sanki

ungalath

5.11.2014 11:50:42

+9
quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen Beril Sergün alien mı? Daha önceki yorumlarımızı da okursan buradaki sorunun kadın olmadığını anlarsın.
okudum sana hak veriyorum bu twitter olayını falan görmemiştim yazdıktan sonra baktım tepki gösterenler haklılarmış

Mr.Freeze

5.11.2014 11:49:52

+1
O degil de Troy Baker denmisken Last of Us'dan bahsetmemek olmaz :D

Dante

5.11.2014 11:44:39

-8
Sen kalkip "kizli erkekli yurtlarda kaliyorlar" dersen, Kürtaja yasak getirmeye kalkarsan, Metroda sarilan, öpüsen ciftlere mudahale etmeye calisirsan... Bu insanlar cinselligi boyle gozunde buyutur, baskilanmis bu cinsel acliklari boyle sanal ortamlarda patlar iste. Kadinlarin yaptiklari, yapmadiklari bu kadar gozune takilir iste. Iki cins arasinda bu kadar ucurum yaratirsan, cinsellik bu kadar on plana cikar iste... Baski baski baski... ve sonucunda problemli beyinler. Gayet normal. Ileriye gidecegimize, ulke gozumuzun onunde asirlarca geriye dogru gidiyor. Cok aci.

BSC Misafiri

5.11.2014 11:40:55

-9
quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen Gökhan,

Öncelikle kamera karşısına geçmenin sorumluluğunu bilen biri olarak "internetteki tüm hesaplarını araştırıp .." tarzındaki cümleni hiç hoş bulmadım. Bundan daha doğal birşey yok, eğer ki kamera karşısına geçiyorsan ve bir topluluğa hitap ediyorsan. Kaldı ki ilk mesajımda da belirttim. Youtube üzerinde gameplay videosu varmı, nasıl bir oyuncu diye araştırırken Önerilen Videolar kısmında TRT1'de yayınlanan Sosyal Medya programına konuk olduğunu gördüm. Twitter adresi de orada yer alıyordu. Her neyse.

Editör olmayacağını söylemişsin, tamam. Fakat Nur Ergezer eğer BölümSonuCanavarı adıyla özdeşleşirse yada sık sık BSC videolarında yer alırsa, sizleri tanımayan ama Nur hanımı tanıyan yada küfürbaz olduğunu öğrenen kişiler BSC hakkında ne düşünür? Farklı yerlerde sizin hakkınızda nasıl yorumlar yapılır? Rakipleriniz sizinle ilgili neler der? Bunlar bizim umrumuzda değil demeyin çünkü BSC bir markadır bu sektörde ve bünyesinde küfürbaz insanları barındırıyor demek bence hiç hoş bir reklam değil. Şimdiye kadar BSC hep iyi şeylerle anıldı ve anılmaya devam ediyor.

Ayrıca sizlerinde küfüre karşı olduğunuzu, her yeri geldiğinde oyunlarda durduk yere ana avrat küfür edenleri sert bir şekilde eleştirdiğinizi biliyorum birçok kez incelemelerde ve gameplay videolarında şahit oldum. Doğru olanda bu fakat Nur hanımın gerek sosyal medya da gerekse arkadaşların söylediği gibi oyunlarda ağıza alınmayacak küfürler etmesi (hemde bir bayan olarak) yaptığınız eleştiriler ile tamamen çelişiyor malesef. BSC bir marka ise, bir duruşu olmalı ve varda. (Orjinal oyun alın ve oyunlarda küfüre bir son verelim bu duruşa örnektir.) Ama bu duruşa da aykırı bir hareket olur eğer ilerde Nur hanım BSC ekibine katılırsa yada BSC ile özdeşleşirse. Sosyal medyada ettiği küfürler bizi ilgilendirmiyor diye birşey söz konusu olamaz bence profesyonel yaşamda. Öyle ki sosyal medya üzerinden yazdıkları için işlerinden güçlerinden olan insanlar var. (Komik bir örnek olacak ama Futbol Federasyonumuz ve kulüpler sosyal medya üzerinden sallayanlara çatır çatır ceza kesiyor ) Hatta yeni çıkacak yasayla artık sosyal medya üzerinden küfür eden, hakaret edenlere de soruşturma başlatılacak.

Kadınlar hakkında sığ düşünceli olanlar ile ilgili yorumlarına da tamamen katılıyorum zaten önceki mesajlarımda da senin söylediklerinin aynısını söyledim ve ekibinizde bu konuda örnek bir bayan var, Beril Sergün. Aslında Beril Sergün gibi biri varken şimdi birden karşımıza Nur Ergezer gibi birini çıkarmanızda bu yorumlara neden olmuş olabilir.

Geciken incelemelerle ilgili umarım dediğiniz gibi bir çözüm üretilir. İşinize karışmak gibi olmasın sadece fikrimi söylemek istiyorum, incelemelerin aksatılması yerine diğer işlerin aksatılmasını yeğlerim. Bence oyunlar ve oyun sektörüyle ilgili bir sitenin en önemli görevi yeni çıkan oyunları incelemek ve yorumlamaktır diye düşünüyorum. Biliyorsunuz oyun sektörünün en yoğun aylarıdır Kasım,Aralık,Ocak ayları. Umarız bundan sonraki oyunlarda bu kadar gecikme yaşatmazsınız. Yeni oyunları ve incelemeleri sabırsızlıkla bekliyoruz özellikle Dragon Age: Inquisition, Far Cry 4, Evolve, GTA V PC.
sen hayatında hiç mi küfür etmedin? buradaki yorum yazanların hatta editörlerin hepsi hayatlarında küfür etmiştir, ne bu bir anda ahlak bekçiliğine soyunuyorsunuz? hepiniz pürü paksınız bakıyorum. önce aynaya bakın.

BSC Misafiri

5.11.2014 11:37:36

-12
ben olsam bu videoyu yoruma kapatırım, millet ahlak bekçisi kesilmiş bu ülkede, gerçi hırsız sevici millette ahlak ne arar da neyse...

BSC Misafiri

5.11.2014 11:36:35

-1
Arkadaşlar hele bir görelim bakarız sonra D:

BSC Misafiri

5.11.2014 11:35:55

0
cod oynayan hardcore oyuncu olur diyen var. kusura bakmayında hardcore oyuncu nedir asıl siz bilmiyorusunuz cod değil elder scrolls oynamış olsa atiyorum yada dark souls o zaman hardcore oyuncu mu olucaktı? konsolda hardcore oyuncu olmazda diyen var. hardcore oyuncu her türlü platformda oynar yüzlerce oyun oynamış olun bi fallout 1,2,3 oynamadıysanız hardcore oyuncu demeyin kendinize mario oynamadiysaniz , oddworld , resident evil , silent hill , devil may cry vb... oynamadiysaniz hardcore oyucnu değilsiniz sizin o call of duty oynayan hardcore oyucnu mu olur diyosunuz ama benim gözümde call of duty oynamamış olan bir oyuncuda hardcore oyuncu değildir örnekler çoğaltılabilir yazmaya başlasam bitmez zaten ama bunca senedir her türlü oyunu her türlü konsolda oynamaya çalışıyorum ben kendime hardcore oyuncuyum tanımlamasını yapamaıyorum millet kendine şap diye yapıştırıyor hardcore oyuncuyum diye.

Drycell

5.11.2014 11:34:42

-9
Liseyi bitireli yıllar olmuş ama kafa hala liseli Hiç kimse geçemezmiş kolay kolay,her lobby de birinciymiş.Gel cod a bi teke tek maç yapalım? Konunun başından beri yorumlarını dikkatle okuyorum.Ne kötüledin sen öyle yahu sana kadar kimse yok böyle üstüne üstüne konuyu takip edip 15 yorum yapan.

Dante

5.11.2014 11:32:32

-3
Bu gencligin bu halde olmasinin sebebini herkes biliyor di mi beyler? Ulkenin halini... kim bunun sebebi? Evet dogru bildiniz.

John Sheppard

5.11.2014 11:29:56

+5
Beril Sergün alien mı? Daha önceki yorumlarımızı da okursan buradaki sorunun kadın olmadığını anlarsın.

Rapsody_izmir

5.11.2014 11:24:15

+9
Evvelden yediğin hurmalar sonradan tırmalar atasözünün ne manaya geldiğini herkes öğrenmiş oldu . Şu yorumları görünce siteyi daha bir sevmeye başladım. Kendi aramızda tartışsak ta siteye yakışmayan bir hareket olduğunda herkesin birlik olduğunu gördüm.

kanarya75

5.11.2014 11:06:20

+9
Bsc'nin butun editorlerini severim. Ama bu videodan sonra Gokhan Bey gozumde duştu açıkcası.

ungalath

5.11.2014 10:48:50

0
oyungezerin ekim sayısını bulun bir yerden ve alın okuyun.Neden erkeklerin aralarında bir kadın oyuncu görmek istemediğiyle ilgili bir şeyler yazmışlar.

Erbaa82

5.11.2014 10:39:13

+5
Sözün kısası oyun çöp arkadaşlar. Paranıza yazık etmeyin. Mw2 den sonra çöp olu bu oyun. Utanmasalar aylık bir oyun çıkartacaklar

KaleyDeskop

5.11.2014 10:15:32

+5
275 yorum varken 233 düşmüş tahamülsüzlük zirvede

Famboni

5.11.2014 10:12:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan Iyi geceler,oyunu almayi düşünüyordum ama videoları pek iç açıcı gelmedi bana.COD böyle fantastik konulara girecegine özüne dönüp yeniden 2 Dünya Savaşı konulu bir oyun yapsaydi keşke. Oyunu oynayan arkadaşlar yardımcı olup oyun hakkında yorum yaparlar ise ona göre alacagim.
Oyunu bilgisayarda oynuyorum 2 gundur acikcasi 100 liraya degdigini düşünüyorum. Genel olarak oyun cok hizli yani ayni noktada 10 sn duramiyorsunuz. Oyunun kontrollerine alismak lazim. Harita kill streak ve silah cesitliligi gayet iyi. Soyle sikintilar var bazen serverlarda ping sikintisi olabiliyor. Birde bilgisayarda optimizasyonu iyi degil gibi gtx780 kullaniyorum extrada arada kasmalar oluyor bende biraz dusurdum fakat grafik sikinti degil benim icin

Sp4rtacus

5.11.2014 10:10:50

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT algılan çekememezlik midir? hatun hardcore yada değil kime ne? kendisini daha fazla fps oyunları oynayarak geliştirmişdir. 2 dene liseli ergen kitle hoş hatunu görünce dipi düşmüş nerden laf atsakda yahut CoD'da oynayan hatunlar oyunda canını okumuşdur ordan bileyli... La gidin okulunuza yarı iletken materyaller sizi
Neyin kafasını yaşıyorsun sen birader hayırdır? O kızı eleştirenler farkındaysan özel yaşantısındaki her an kullandığı argo ve küfürler ile ilgili. Bu sitede birşeyler yapacaksa eğer her tür oyunda çok fazla deneyimi olması lazım ve de önyargıyla yaklaşılmaya ihtimal vermemesi gerek, ki biz sürekli karşımızda göreceksek daha düzgün biri olması gerekli değil mi? Liseyi bitireli yıllar oldu merak etme sen. Önce imla kılavuzunu alıp biraz pratik yaptıktan sonra gelip yorumunu yap istersen. Ayrıca sürekli Battlefield 4 oynayan birisiyim, ki isterse clan kurucusu olsun ister başka biri, her girdiğim server'da benden iyisi pek olmuyor, yani senin deyiminle bi hatunun beni geçmesi imkansız, ki sadece 2 oyunu konsolda oynayarak hardcore gamer olunmaz

BlackBeasT

5.11.2014 09:58:27

-4
algılan çekememezlik midir? hatun hardcore yada değil kime ne? kendisini daha fazla fps oyunları oynayarak geliştirmişdir. 2 dene liseli ergen kitle hoş hatunu görünce dipi düşmüş nerden laf atsakda yahut CoD'da oynayan hatunlar oyunda canını okumuşdur ordan bileyli... La gidin okulunuza yarı iletken materyaller sizi

Sp4rtacus

5.11.2014 09:42:51

+8
Nur Hanım yorumları okumuş olacak ki böyle bir paylaşımda bulunmuş
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

blawer_s

5.11.2014 09:09:19

-8
Bu yukardakilere bir çift sözüm var. Kısaca izah ediyorum. Madem beğenmiyorsunuz, istemiyorsunuz, ağır eleştiriyorsunuz neden konuda sürekli yer alıyorsunuz. Konuyu terk edin, bayanın video veya yayınlarını takip etmeyin. Eleştirinizi bitirdiyseniz uzaklaşın neden hala düşmanınızmış gibi eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz. Siz kendinizi şeriat yönetimi altında baskıcı bir toplumda hissediyor olabilirsiniz. bu toplumda sınırsız söz ve eleştiri hakkı bulunduğunu düşünebilirsiniz ancak Demokraside kişisel hak ve özgürlükler vardır. Bu hak ve özgürlükler cinsiyet ayrımı yapmaz. O kişinin yaşama alanına müdahale etme hakkınız da, eleştirme hakkınız da yok çünkü o kişinin hayatına müdahil değilsiniz. Hayır sanki maç izlerken, oyun oynarken, trafikte sollanırken vs. hiç küfür etmeyen insanlarsınız gibi davranıp da neden cinsi ayrımcılık peşine düştünüz anlamadım. En basit yolu konudan uzaklaşmak ve konuyu dağıtmamaktır. Derdiniz varsa lütfen PM yolu ile ilgisi ile iletişime geçin eleştiri ve önerilerinizi bildirin. Konunun dağılmasına neden olmayın. İyi forumlar.

mementopolis

5.11.2014 01:30:07

-11
Merlinkazani Mert'i Gördükten sonra Nur iyiki gelmis dedim. Mert'i bir zahmet bir da yayina sokmayin rica ediyorum. twitter'daki mesajlari hic iyide degildi bende kabul ediyorum lakin; ordaki serbest / özgür argo yapisini burda kulanmayacagi asikardir. sadece ilk yayini bekleyip görelim.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
-------- sayin gökhan twitch yayimlarinin tekrarini koymayi düsünüyormusunuz ayriyetten ?

HIGHER

5.11.2014 01:05:27

0
oha yorumlarımı silmişler ulan ne dedim doğruyu söylemek suç mu

AUZEF

5.11.2014 00:26:04

-9
Arvat iyimiş

John Sheppard

5.11.2014 00:21:36

+14
Yaptığımız eleştirilerde BSC'yi sevdiğimiz, önemsediğimiz için zaten. Yoksa Nur Ergezer'in özel hayatında neler yaptığı, hal ve hareketleri hiç mi hiç umrumuzda değil. Hatta Nur Ergezer umrumuzda değil. Biz BSC'yi Talha,Beril,Gökhan,Ersin gibi sevdiğimiz insanlar olduğu için takip ediyoruz. Onların samimiyetini, muhabbetlerini sevdiğimiz için takip ediyoruz ve BSC'yi bu yüzden önemsiyoruz. Önemsemiyor olsam çok daha farklı şekilde eleştirirdim. Ama işte dediğin gibi anlayana... Gökhan'ın bu konuda yazdıkları beni de şaşırttı ve benimde gözümdeki değerini düşürdü. Şunu da söylemek istiyorum, videoyu izlerken Gökhan'ın konuşma tarzından ve mimiklerinden biraz huylanmıştım (bildiğin kız karşısında nasıl konuşacağını bilemeyen liseli gençler gibi. bizim bildiğimiz tanıdığımız Gökhan değil videodaki) ama gördüğüm kadarıyla yanlızca ben değilmişim huylanan. Üstüne birde saçmalayan cümleler ile hanımefendiyi savunması insanın aklına bir "acaba" mı sorusu da uyandırmıyor değil çünkü başka mantıklı bir açıklaması olamaz. Ha bu bizi ilgilendirmez, haddimiz değil ama dışarıdan bu şekilde görünüyor. @drejtc

drejtc

5.11.2014 00:02:08

+12
Call of Duty: Advanced Warfare inceleme videosu diye girdik ama bildiğin bu kızın incelemesini yapmışsınız

Garrus

4.11.2014 23:58:33

+8
quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen Bu açıdan hiç bakmamıştım vallahi çok doğru. Gerçekten 5 yaşındaki bir çocuk bile bu şekilde saçmalamaz. Birinden nefret etmek için internette araştırma mı yapılır. Nefret ediyorsan nefret ediyorsundur, bunun için araştırma yapmana gerek yok. Küfür eden kadınlardan nefret ettiğimi söyledim. Sözde "tüm hesaplarını" araştırmadan nasıl küfür ettiğini bilip nefret edeyim de, nefret edip araştırma yapayım. Kafam karıştı benim
Fazla kafa yormamak lazım hocam, böyle insanlara yüklediğin değeri, fikriyatında onlara verdiğin mevkiyi böyle kolayca harcadıklarını görünce gerçekten güveni yıkılıyor insanın. Yapılan yorumlar şevkini kırıyormuş. Sen kendini bitirdin benim gözümde şevkin kırılsa ne kırılmasa ne.

yaki83

4.11.2014 23:37:20

+5
en azindan cod ve nur ablanin tanitim videosu yazinda ne izliycegimizi bilelelim..

John Sheppard

4.11.2014 23:32:30

+8
Bu açıdan hiç bakmamıştım vallahi çok doğru. Gerçekten 5 yaşındaki bir çocuk bile bu şekilde saçmalamaz. Birinden nefret etmek için internette araştırma mı yapılır. Nefret ediyorsan nefret ediyorsundur, bunun için araştırma yapmana gerek yok. Küfür eden kadınlardan nefret ettiğimi söyledim. Sözde "tüm hesaplarını" araştırmadan nasıl küfür ettiğini bilip nefret edeyim de, nefret edip araştırma yapayım. Kafam karıştı benim

osndefender

4.11.2014 22:47:11

+10
Yıllarca Cod 2 Hardcore Sonra Cod 4 Hardcore yardırmış emekli olmuş biri olarak kendime hardcore oyuncuyu diyemedim ya ona gülerim Önüne gelen harcore olamaz abi , herkes cod oynar ama herkes hardcore olamaz. Reklam kokan hareketler gibi geldi bana...

Garrus

4.11.2014 22:39:55

+12
quote:

Orijinalden alıntı: razzraziel Herkese merhaba,

Burası kaynar kazan gibi olmuş ve çok fazla gereksiz yorum yapılmış. Öncelikle Nur BSC Editörü olarak bünyemize dahil edilmiyor. Canlı yayınlarda Call of Duty stream'leri yapacak ve Call of Duty ilk izlenimi vs gibi sadece o oyunla ilgili içeriklere dahil olacak; yine hakim olduğu başka bir oyun olduğunda, ilgili Oyun Muhabbeti programına katılabilir. Bunlar dışında bizler gibi editöryel içerik üretmeyecek. Call of Duty ve çok ilgili olduğu oyunlar dışında programa ve canlı yayına katılmayacak birinin diğer tüm saydığınız eski oyunlardan ve oyun kültüründen haberdar olması gerekmiyor zaten.

Call of Duty'den anlamıyor, auto aim var tarzı açıklamalar zaten son derece haksız ve bu tip yorumlar atmaya devam ederseniz silinecek. Oynayışı zaten ortada ama yine de canlı yayında izleyebilirsiniz şüphe duyuyorsanız. Buraya gelip de Call of Duty'yi oyun olmaktan bile görmeyerek bunlar iş değil, herşey çöp tarzında yorumlar yapmak sizi daha iyi bir oyuncu haline getirmiyor. Kendi görünüşü veya diğer sitelerdeki davranışlarını kabullenmeyip (ki bunların BSC ile neden ilgisi buluynuyor bunu da anlayamıyorum, başka yerlerde küfürlü konuşması neden bu programı ilgilendiriyor?) sadece hararet etmeye çalışanların tek yaptıkları nefret kusmaktır ki zaten bunu tüm COD haberlerinde de görebiliyoruz. Nefret edebilmek için internetteki tüm hesaplarını araştırıp, tüm açıklarını bulmaya çalışıp sonra da gelip buraya konuyu dağıtacak şekilde yansıtmanız hiç hoş değil. BSC buradaki programlardan ve yayınlardan sorumludur. Dışarıda yapılan davranışları biz kontrol etmiyoruz. Zaten direkt olarak bayan olması nedeniyle kötüleyenler bulumakta, oyunlar erkeklere özel birşeymiş gibi oyunları kızlara karşı sahiplenenler ve bayanın oynaması çok itici diyenler çıkıyor. Bu tip sığ görüşler bizi bir adım öteye götürmez.

Programı rezillik olarak görenleri ayrıca anlamıyorum. Call of Duty'yi çok iyi derecede oynamak oyuncu yapmıyorsa siz hangi oyunları ne kadar iyi oynuyorsunuz da oyuncu olarak görülmeyi bırakın, hakem konumunda yargılayıcı olarak belirleniyorsunuz? Kendisi oyundan anlamıyor veya acemi diyenler sadece kötülemek için varlar bu kısmı bariz, biraz FPS oynayan biri gayet hakim olduğunu görebilir ki bana bile şu haritada şu silah gitmez şeklinde düzgün yorumlar katabilmekte. Sadece kötülemek isteyenler gelip de sığ yorumlar yapıyor ve gerisi de vagona atlayıp birbirlerini destekliyor. Tüm bunlar şevk kırıyor bunu burada belirteyim.

İçeriklerin yavaş çıkışıyla ilgili eleştirileri son derece haklı olarak kabul ediyorum. Herşeye bir yandan yetişmeye çalışıyorum - çalışıyoruz. Daha iyileşeceğini belirteyim. Yine hoşlandığınız ve çok sevmiş olduğunuz programları da yeniden devam ettireceğiz (Oyundayız, Age of Empires 2 vb).

Bense neden bu kadar geç cevap verdim? Hafta sonu bu programı montajlarken daha TV vari, daha profesyonel bir sunum olsun diye fazladan uğraştım ve klima nedeniyle hasta oldum. Dün zaten bu nedenle ofiste değildim, o nedenle cevap vermekte geciktim zira uzun bir yazı olacağı kesindi. Ama keşke editör olarak alınacağı yanlış anlamasına başta bir cevap verseydim. Yorumlara Nur üzerinden değil, Call of Duty Advanced Warfare üzerinden devam ettirelim.
"Nefret edebilmek için internetteki tüm hesaplarını araştırıp, tüm açıklarını bulmaya çalışıp sonra da gelip buraya konuyu dağıtacak şekilde yansıtmanız hiç hoş değil." Ha, yani insanlar internette nefret etmeye sebep aramak için araştırma yaptılar, araştırma yaptıktan sonra nefret etme ihtimalleri yok? Bu ahlaksızın üzerine bu kadar koruyucu yaklaşman özel hayatınla ilgili birşey heralde ama bir çocuk bile bir konuda bu kadar gereksiz şekilde saçmalamaz. Koskoca haber editörüsün, az biraz objektif olmaya çalış yahu..

KortX

4.11.2014 21:26:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Grimner.TR u wot m8?

Jahrein'in bir sözü var bu online oyunlardaki kızlar ile ilgili:

http://youtu.be/X1rWCe2siQM?list=PL34DE3D14A2280768

Ben susuyorum o konuşsun. Ayrıca site'de de eski form yok. Nerde o eski incelemeler? Şuanda bir tek Bağımsız ve Canavar Hareketler var sitede. Bağımsız desen artık eskisi gibi güzel oyunlar bile bulunmuyor, Canavar Hareketler'de ise sahtekarlar cirit atıyor.. Bu ne abey?
8:50

BSC Misafiri

4.11.2014 21:12:05

+2
gökhan abi ugrasıyorsun güzelde bunlar bos ugraslar bnce kalitenin artması gereken baska yerler varken yani ha bn seni tepeden gormusum ha direk ne fark etti bunlara ugrascagına incelemeni yapsana nerde alien editor ü editor yapan incelemeleridir siteye cok fazla yenilik getirmeye calısıyorsun ama corba oluyo. bi talha abinin bioshock incelemesine bakıyorum bi senin hitmanine artık bunlardan eser yk

Grimner.TR

4.11.2014 20:59:05

0
u wot m8? Jahrein'in bir sözü var bu online oyunlardaki kızlar ile ilgili: http://youtu.be/X1rWCe2siQM?list=PL34DE3D14A2280768 Ben susuyorum o konuşsun. Ayrıca site'de de eski form yok. Nerde o eski incelemeler? Şuanda bir tek Bağımsız ve Canavar Hareketler var sitede. Bağımsız desen artık eskisi gibi güzel oyunlar bile bulunmuyor, Canavar Hareketler'de ise sahtekarlar cirit atıyor.. Bu ne abey?

PanasonxMan

4.11.2014 20:43:39

-6
Öney övret oyunci hebele hebele hebele şak şak şak şak şak şak şak şak (alkış) :D :D :D ortam aşırı gerilmiş gülün diye yaptım beyler vurmayın.

BscSever

4.11.2014 20:41:51

+9
Vidyonun çoğunu izledim söz konusu kişi banada itici ve oyun bilgisi açısından sığ geldi böyle hareketler yakışmıyor sana BSC.

gultekinlive

4.11.2014 20:34:17

+8
Gökhan, hanımefendi çok itici bize gereksiz aksiyonlar yapma

Fetvacı

4.11.2014 20:33:16

+7
Talha abi sen yoksan neyleyim o videoyu.

_GRKM_

4.11.2014 20:29:23

+9
quote:

Orijinalden alıntı: maniague Şu hoş değil bu hoş değil diyorsun, dışarıda bir sürü insan var ve hepsinin görüşü senin hoşuna gitmek zorunda değil Gökhan. Ve büyük bir çoğunluk bu arkadaşın konuk olarak editör olarak vs. buraya yakışmadığı kanaatinde. ve bu rahatsızlığı dile getirmek de en büyük hakları. Hatırlatayım, eleştiriye açık bir kulvarda bulunuyorsunuz.

Nur üzerinden gitmesin, konu hakkında yorum yapın diyorsun da mesajında Nur'un gözünü(!) yıkamaktan başka bir şey yapmamışsın. Sığ görüşlü olmakla suçladığın insanlar senin takipçilerin. Onlar olduğu için sen şu anki sevilen konumundasın. Hem hitap ettiğin kesimin eleştirilerine, görüşlerine sebat edip, gösterdikleri sebepleri basitleştirmeye çalışarak onları salak konumuna getirmeye çalışıyorsun, hem de onları sığ olmakla suçluyorsun. Kim bariz bir şekilde sığ oluyor ortada.

BSC ailesine katılacağı dedikodusu edilen birini (ki videoda konuşulanlar kesin olarak yeni editör geliyor dedirtecek cinstendi, sonra yanlış anlaşılmaya döndü her nedense.), buranın sakinlerinin sosyal medyada araştırması kadar doğal bir şey olamaz. Karşılaştıkları manzaradan sonra tepkiselleşip, bu şahsın buraya yakışmadığını söylemelerinden daha doğal bir şey de olamaz. Twitterdaki BSC'yi ilgilendirmez demeye getirmen ayrı bir komedi, sanki oradaki küfürbaz haydo, buraya gelince ikinci yüzünü ortaya çıkarak ve bambaşka bir insan olacak. Buradakilerin istediği sizin kalitenize yakışan insanları burada görmek. Bunun senin zoruna gitmemesi lazım.

İnsanların eleştirilerini boş ve gereksiz olarak sınıflandırma adına "oyunculuk sadece erkeklere özel değil, zorunuza gitmesin" demeye getirmen, bu tepkinin sadece onun kadın oyuncu olduğu için gösterildiğini ima etmen hitap ettiğin kesime hakarettir. Bu arkadaşı durum her ne olursa olsun âmâ bir şekilde, fütursuzca savunmaya geçmen senin bu konudaki pozisyonunu da açıklıyor aslında. Yazık... Bu sitenin sakinleri, takipçileri kadın oyuncu fikrine karşı olsaydı, Beril ablalarını sevmek yerine buna benzer ağır tepkiler gösterirdi. Lütfen cümle kurarken, ithamda bulunurken biraz daha geniş çaplı düşün. Zira buradaki insanların tepkiler sebepsiz ve haksız değil.
aynen..çok güzel yazmışsın..bir çoğumuzun düşüncesini dile getirmişsin.. bazı insanların bu siteye girmelerinde ki amaç farklıdır..kimi talha abi için girer ..kimi gökhan abi..kimi haber vs..ben mesela talha abinin videolarını severim..incelemeleri vs güzeldir..ama ben tanımadan önce sosyal medya da baktım nasıl biridir ..çünkü diğer tarafta söven ağzı bozuk bir kişi olup ta burada video çekerken değişik biri olması hiç hoş olmazdı..ve girip videolarına bakmazdım..ki mesut abi olsun talha abi ve diğerleri devamlı küfür etmeyin yakışmıyor size..bu acizliktir diyorsunuz..ya bu size yakışıyor mu ..küfürbaz birisini (baya bir küfürbaz..insan küfür eder bu kadar mı hele bayan biri için..) almışsınız video çekmişsiniz..cod videolarını felan beraber yapacağız..burada ki insanlar belki seven olacak onu ve takip edecek..ne olacak güzel bir örnek mi olacak ? bsc bir bayan var harika küfürler ediyor sosyal medya da..bu sitenin ne bunun gibi insanlara ne de oyun yorumlarına ihtiyacı var..

maniague

4.11.2014 19:58:12

+3
Kardeşim yorumu hazırlamam biraz uzun sürdü, senin yazdığını yorumu ben attıktan sonra gördüm, önce görseydim gerek bile duymazdım yazmaya. Aşağı yukarı aynı şeylerden bahsetmişiz.

John Sheppard

4.11.2014 19:53:05

+11
quote:

Orijinalden alıntı: maniague Şu hoş değil bu hoş değil diyorsun, dışarıda bir sürü insan var ve hepsinin görüşü senin hoşuna gitmek zorunda değil Gökhan. Ve büyük bir çoğunluk bu arkadaşın konuk olarak editör olarak vs. buraya yakışmadığı kanaatinde. ve bu rahatsızlığı dile getirmek de en büyük hakları. Hatırlatayım, eleştiriye açık bir kulvarda bulunuyorsunuz. Nur üzerinden gitmesin, konu hakkında yorum yapın diyorsun da mesajında Nur'un gözünü(!) yıkamaktan başka bir şey yapmamışsın. Sığ görüşlü olmakla suçladığın insanlar senin takipçilerin. Onlar olduğu için sen şu anki sevilen konumundasın. Hem hitap ettiğin kesimin eleştirilerine, görüşlerine sebat edip, gösterdikleri sebepleri basitleştirmeye çalışarak onları salak konumuna getirmeye çalışıyorsun, hem de onları sığ olmakla suçluyorsun. Kim bariz bir şekilde sığ oluyor ortada. BSC ailesine katılacağı dedikodusu edilen birini (ki videoda konuşulanlar kesin olarak yeni editör geliyor dedirtecek cinstendi, sonra yanlış anlaşılmaya döndü her nedense.), buranın sakinlerinin sosyal medyada araştırması kadar doğal bir şey olamaz. Karşılaştıkları manzaradan sonra tepkiselleşip, bu şahsın buraya yakışmadığını söylemelerinden daha doğal bir şey de olamaz. Twitterdaki BSC'yi ilgilendirmez demeye getirmen ayrı bir komedi, sanki oradaki küfürbaz haydo, buraya gelince ikinci yüzünü ortaya çıkarak ve bambaşka bir insan olacak. Buradakilerin istediği sizin kalitenize yakışan insanları burada görmek. Bunun senin zoruna gitmemesi lazım. İnsanların eleştirilerini boş ve gereksiz olarak sınıflandırma adına "oyunculuk sadece erkeklere özel değil, zorunuza gitmesin" demeye getirmen, bu tepkinin sadece onun kadın oyuncu olduğu için gösterildiğini ima etmen hitap ettiğin kesime hakarettir. Bu arkadaşı durum her ne olursa olsun âmâ bir şekilde, fütursuzca savunmaya geçmen senin bu konudaki pozisyonunu da açıklıyor aslında. Yazık... Bu sitenin sakinleri, takipçileri kadın oyuncu fikrine karşı olsaydı, Beril ablalarını sevmek yerine buna benzer ağır tepkiler gösterirdi. Lütfen cümle kurarken, ithamda bulunurken biraz daha geniş çaplı düşün. Zira buradaki insanların tepkiler sebepsiz ve haksız değil.
Bu yorum karşısında sadece oturup düşünmek lazım. Benimde bir üstteki yorumda söylediklerimi biraz daha sivri bir dille söylemiş ama tespitleri ve yorumları harika. Yorumdaki kalınlaştırdığım yer benimde başından beri üstüne basa basa söylediğim ve eleştirilerin kilit noktasıdır aslında olaya bu perspektiften bakarsanız anlarsınız.

maniague

4.11.2014 19:42:50

+23
Şu hoş değil bu hoş değil diyorsun, dışarıda bir sürü insan var ve hepsinin görüşü senin hoşuna gitmek zorunda değil Gökhan. Ve büyük bir çoğunluk bu arkadaşın konuk olarak editör olarak vs. buraya yakışmadığı kanaatinde. ve bu rahatsızlığı dile getirmek de en büyük hakları. Hatırlatayım, eleştiriye açık bir kulvarda bulunuyorsunuz. Nur üzerinden gitmesin, konu hakkında yorum yapın diyorsun da mesajında Nur'un gözünü(!) yıkamaktan başka bir şey yapmamışsın. Sığ görüşlü olmakla suçladığın insanlar senin takipçilerin. Onlar olduğu için sen şu anki sevilen konumundasın. Hem hitap ettiğin kesimin eleştirilerine, görüşlerine sebat edip, gösterdikleri sebepleri basitleştirmeye çalışarak onları salak konumuna getirmeye çalışıyorsun, hem de onları sığ olmakla suçluyorsun. Kim bariz bir şekilde sığ oluyor ortada. BSC ailesine katılacağı dedikodusu edilen birini (ki videoda konuşulanlar kesin olarak yeni editör geliyor dedirtecek cinstendi, sonra yanlış anlaşılmaya döndü her nedense.), buranın sakinlerinin sosyal medyada araştırması kadar doğal bir şey olamaz. Karşılaştıkları manzaradan sonra tepkiselleşip, bu şahsın buraya yakışmadığını söylemelerinden daha doğal bir şey de olamaz. Twitterdaki BSC'yi ilgilendirmez demeye getirmen ayrı bir komedi, sanki oradaki küfürbaz haydo, buraya gelince ikinci yüzünü ortaya çıkarak ve bambaşka bir insan olacak. Buradakilerin istediği sizin kalitenize yakışan insanları burada görmek. Bunun senin zoruna gitmemesi lazım. İnsanların eleştirilerini boş ve gereksiz olarak sınıflandırma adına "oyunculuk sadece erkeklere özel değil, zorunuza gitmesin" demeye getirmen, bu tepkinin sadece onun kadın oyuncu olduğu için gösterildiğini ima etmen hitap ettiğin kesime hakarettir. Bu arkadaşı durum her ne olursa olsun âmâ bir şekilde, fütursuzca savunmaya geçmen senin bu konudaki pozisyonunu da açıklıyor aslında. Yazık... Bu sitenin sakinleri, takipçileri kadın oyuncu fikrine karşı olsaydı, Beril ablalarını sevmek yerine buna benzer ağır tepkiler gösterirdi. Lütfen cümle kurarken, ithamda bulunurken biraz daha geniş çaplı düşün. Zira buradaki insanların tepkiler sebepsiz ve haksız değil.

John Sheppard

4.11.2014 19:20:46

+12
Gökhan, Öncelikle kamera karşısına geçmenin sorumluluğunu bilen biri olarak "internetteki tüm hesaplarını araştırıp .." tarzındaki cümleni hiç hoş bulmadım. Bundan daha doğal birşey yok, eğer ki kamera karşısına geçiyorsan ve bir topluluğa hitap ediyorsan. Kaldı ki ilk mesajımda da belirttim. Youtube üzerinde gameplay videosu varmı, nasıl bir oyuncu diye araştırırken Önerilen Videolar kısmında TRT1'de yayınlanan Sosyal Medya programına konuk olduğunu gördüm. Twitter adresi de orada yer alıyordu. Her neyse. Editör olmayacağını söylemişsin, tamam. Fakat Nur Ergezer eğer BölümSonuCanavarı adıyla özdeşleşirse yada sık sık BSC videolarında yer alırsa, sizleri tanımayan ama Nur hanımı tanıyan yada küfürbaz olduğunu öğrenen kişiler BSC hakkında ne düşünür? Farklı yerlerde sizin hakkınızda nasıl yorumlar yapılır? Rakipleriniz sizinle ilgili neler der? Bunlar bizim umrumuzda değil demeyin çünkü BSC bir markadır bu sektörde ve bünyesinde küfürbaz insanları barındırıyor demek bence hiç hoş bir reklam değil. Şimdiye kadar BSC hep iyi şeylerle anıldı ve anılmaya devam ediyor. Ayrıca sizlerinde küfüre karşı olduğunuzu, her yeri geldiğinde oyunlarda durduk yere ana avrat küfür edenleri sert bir şekilde eleştirdiğinizi biliyorum birçok kez incelemelerde ve gameplay videolarında şahit oldum. Doğru olanda bu fakat Nur hanımın gerek sosyal medya da gerekse arkadaşların söylediği gibi oyunlarda ağıza alınmayacak küfürler etmesi (hemde bir bayan olarak) yaptığınız eleştiriler ile tamamen çelişiyor malesef. BSC bir marka ise, bir duruşu olmalı ve varda. (Orjinal oyun alın ve oyunlarda küfüre bir son verelim bu duruşa örnektir.) Ama bu duruşa da aykırı bir hareket olur eğer ilerde Nur hanım BSC ekibine katılırsa yada BSC ile özdeşleşirse. Sosyal medyada ettiği küfürler bizi ilgilendirmiyor diye birşey söz konusu olamaz bence profesyonel yaşamda. Öyle ki sosyal medya üzerinden yazdıkları için işlerinden güçlerinden olan insanlar var. (Komik bir örnek olacak ama Futbol Federasyonumuz ve kulüpler sosyal medya üzerinden sallayanlara çatır çatır ceza kesiyor ) Hatta yeni çıkacak yasayla artık sosyal medya üzerinden küfür eden, hakaret edenlere de soruşturma başlatılacak. Kadınlar hakkında sığ düşünceli olanlar ile ilgili yorumlarına da tamamen katılıyorum zaten önceki mesajlarımda da senin söylediklerinin aynısını söyledim ve ekibinizde bu konuda örnek bir bayan var, Beril Sergün. Aslında Beril Sergün gibi biri varken şimdi birden karşımıza Nur Ergezer gibi birini çıkarmanızda bu yorumlara neden olmuş olabilir. Geciken incelemelerle ilgili umarım dediğiniz gibi bir çözüm üretilir. İşinize karışmak gibi olmasın sadece fikrimi söylemek istiyorum, incelemelerin aksatılması yerine diğer işlerin aksatılmasını yeğlerim. Bence oyunlar ve oyun sektörüyle ilgili bir sitenin en önemli görevi yeni çıkan oyunları incelemek ve yorumlamaktır diye düşünüyorum. Biliyorsunuz oyun sektörünün en yoğun aylarıdır Kasım,Aralık,Ocak ayları. Umarız bundan sonraki oyunlarda bu kadar gecikme yaşatmazsınız. Yeni oyunları ve incelemeleri sabırsızlıkla bekliyoruz özellikle Dragon Age: Inquisition, Far Cry 4, Evolve, GTA V PC.

Arokko

4.11.2014 18:57:52

+6
Yaklaşık +10 upvote alan elimden geldiğince kırıcı olmamaya çalıştığım ilk ve tek mesajımı sildiğiniz için canınız sağolsun Gökhan bey kırılmadım, etmedim. Tek demek istediğim BSC bu şekilde "Prim peşinde koşmaya" düşecek kadar sıradan bir site değil. Mümkünse şu an odaklanmanız gereken nokta işleri hızlandırmak incelemeleri yerinde yapmak olsun. Alien Isolation veya Watch_dogs demek dertlerimize yeterince anlatır sanırım. Nur hanımın editör olmaması kesinlikle sevindirici bir haber. Yine de yaptığı yayınlarda diline hakim olmasını ikaz etmek yeter bizim için. Nerden geldiği ne iş yaptığı nasıl ortamlarda ne küfürler edip ne poz verdiği ne içtiği umrumuzda değil açıkçası, herkesin kendi keyfi. Yeter ki iş ortamında kalite düzgün tutulsun. Kimbilir belki bu ileride biz hayranlarınızın sizinle karşılıklı çıkar meselesi falan olmadan ortak çekimlerde söyleşilerinize katılabileceğimizin bir işaretidir. Herkese başarılar.

Sp4rtacus

4.11.2014 18:54:06

+16
Ergenlerimizi küfürden kurtarmaya çalışıyorduk, forumda abuk subuk konuşmaları yüzünden herkesle tartışamaz olmuştuk, ki bide küfürbaz haydo tarzı bi bayanı bu kadar popüler bi oyunu temsil eden biri olarak karşımıza çıkardınız tam iyi oldu, artık bu bayandan güç alarak herkes oyunlarda küfürlü konuşacak, bunu birde foruma taşıyacak, artık küfür normalleşecek... Kısacası çok iyi örnek olacak gençlerimize Gökhan bu arada 2 yorumumu neden sildin anlam veremiyorum? Kızın sosyal yaşamında neler yaptığı ilgilendirmiyor da, twitter'daki küfürleri o kadar doğal ve normal ise neden oradaki yaptıklarını burada söylememde sakınca duyuyorsunuz da o 2 yorumumu siliyorsunuz? Amacının sadece ekranlarda daha fazla görünmek olan bi kıza neden prim veriyorsunuz anlamıyorum, Beril hanım gibi daha sempatik, sosyal yaşantısında bile daha saygılı, karakterli bi hanım kızımızı bulamadınız? Buradaki editörlerin kayda değer takipçileri var, Facebook-twitter gibi sosyal ağlardan da takip ediliyorlar ve o takipçiler o editörlerin sosyal yaşantısını da bi nevi takip etmiş oluyor ve hareketlerini kendine uyarlamak isteyebiliyorlar, bu çok doğaldır. Yani demek istiyorum ki, bu bayanın videolarda karşılaşacağımız için sosyal yaşantısını da takip edenler olacağı için gençlerimize kötü örnek olabileceğini düşünmediniz sanırım değil mi? Ve ayrıca Nur'a COD:AW oyununa erken erişim verdiğiniz için ayrı bi tebriği hakediyorsunuz Gökhan Bey

BSC Misafiri

4.11.2014 18:51:53

-5
nur abla ps4 deki adın ney ekliyim seni

razzraziel

4.11.2014 18:44:32

-9
Arkadaşlar size oyunla ilgili içerik sağlamaya çalışıyoruz, programda da bunu aktarmaya çalışıyoruz. Bu şekilde ön yargılı olarak yaklaşacağınızı bildiğim için programın bir kısmı Nur'un oyun geçmişini kısaca anlatmak oldu. Ek olarak kısaca oturup oynadı ve o görüntüleri de sunduk. Twitter adresini kimse burada sergilemiyor, açıp takip edin de demiyoruz. Siz kendiniz araştırıp bulmuşsunuz içeriklerini kabul edip etmeyeceğiniz size bağlı. Biz buradaki işlerden sorumluyuz. Bu yüzdendir ki Nur'u twitter'dan takip edin, buyrun adresi de budur diye sizlere sunmuyoruz. Kendi kişisel alanı orası ve BSC'yle ilgisi yok. Canlı yayınlar bizim sorumluluğumuzda tabii yine belirttiğimiz gibi.

al-ozaria

4.11.2014 18:38:05

+13
Bende ilk başta dedim ya bu BSC'de ne kadar ayıp eden arkadaş var. Kadroya hanım hanımcık bir editör daha katılmış ne güzel, çok ayıp ediyorlar diye düşündüm. Zaten aslen BSC değil DH takipçisiyim burayada Talha sever olarak, Talha Başkan için gelenlerdenim. Ancak yorumlara çok şaşırdım. Sonra DH çevremden bi arkadaş bana Nur aplamızın twit linkini >> https://twitter.com/nurinwonderland attı. Yani bazısını alıntılasam burda ban sebebidir. Tamam özel hayat filanda biz Mesut abinin, Talhamızın Twitinide DH ailesi olarak takip edioz. Onlarda hiç küfür yok. Öte yandan Nur apla küfür hazineme twitleri ile level atlattı sağolsun. Edit: İmla

razzraziel

4.11.2014 18:30:36

-12
Herkese merhaba, Burası kaynar kazan gibi olmuş ve çok fazla gereksiz yorum yapılmış. Öncelikle Nur BSC Editörü olarak bünyemize dahil edilmiyor. Canlı yayınlarda Call of Duty stream'leri yapacak ve Call of Duty ilk izlenimi vs gibi sadece o oyunla ilgili içeriklere dahil olacak; yine hakim olduğu başka bir oyun olduğunda, ilgili Oyun Muhabbeti programına katılabilir. Bunlar dışında bizler gibi editöryel içerik üretmeyecek. Call of Duty ve çok ilgili olduğu oyunlar dışında programa ve canlı yayına katılmayacak birinin diğer tüm saydığınız eski oyunlardan ve oyun kültüründen haberdar olması gerekmiyor zaten. Call of Duty'den anlamıyor, auto aim var tarzı açıklamalar zaten son derece haksız ve bu tip yorumlar atmaya devam ederseniz silinecek. Oynayışı zaten ortada ama yine de canlı yayında izleyebilirsiniz şüphe duyuyorsanız. Buraya gelip de Call of Duty'yi oyun olmaktan bile görmeyerek bunlar iş değil, herşey çöp tarzında yorumlar yapmak sizi daha iyi bir oyuncu haline getirmiyor. Kendi görünüşü veya diğer sitelerdeki davranışlarını kabullenmeyip (ki bunların BSC ile neden ilgisi buluynuyor bunu da anlayamıyorum, başka yerlerde küfürlü konuşması neden bu programı ilgilendiriyor?) sadece hararet etmeye çalışanların tek yaptıkları nefret kusmaktır ki zaten bunu tüm COD haberlerinde de görebiliyoruz. Nefret edebilmek için internetteki tüm hesaplarını araştırıp, tüm açıklarını bulmaya çalışıp sonra da gelip buraya konuyu dağıtacak şekilde yansıtmanız hiç hoş değil. BSC buradaki programlardan ve yayınlardan sorumludur. Dışarıda yapılan davranışları biz kontrol etmiyoruz. Zaten direkt olarak bayan olması nedeniyle kötüleyenler bulumakta, oyunlar erkeklere özel birşeymiş gibi oyunları kızlara karşı sahiplenenler ve bayanın oynaması çok itici diyenler çıkıyor. Bu tip sığ görüşler bizi bir adım öteye götürmez. Programı rezillik olarak görenleri ayrıca anlamıyorum. Call of Duty'yi çok iyi derecede oynamak oyuncu yapmıyorsa siz hangi oyunları ne kadar iyi oynuyorsunuz da oyuncu olarak görülmeyi bırakın, hakem konumunda yargılayıcı olarak belirleniyorsunuz? Kendisi oyundan anlamıyor veya acemi diyenler sadece kötülemek için varlar bu kısmı bariz, biraz FPS oynayan biri gayet hakim olduğunu görebilir ki bana bile şu haritada şu silah gitmez şeklinde düzgün yorumlar katabilmekte. Sadece kötülemek isteyenler gelip de sığ yorumlar yapıyor ve gerisi de vagona atlayıp birbirlerini destekliyor. Tüm bunlar şevk kırıyor bunu burada belirteyim. İçeriklerin yavaş çıkışıyla ilgili eleştirileri son derece haklı olarak kabul ediyorum. Herşeye bir yandan yetişmeye çalışıyorum - çalışıyoruz. Daha iyileşeceğini belirteyim. Yine hoşlandığınız ve çok sevmiş olduğunuz programları da yeniden devam ettireceğiz (Oyundayız, Age of Empires 2 vb). Bense neden bu kadar geç cevap verdim? Hafta sonu bu programı montajlarken daha TV vari, daha profesyonel bir sunum olsun diye fazladan uğraştım ve klima nedeniyle hasta oldum. Dün zaten bu nedenle ofiste değildim, o nedenle cevap vermekte geciktim zira uzun bir yazı olacağı kesindi. Ama keşke editör olarak alınacağı yanlış anlamasına başta bir cevap verseydim. Yorumlara Nur üzerinden değil, Call of Duty Advanced Warfare üzerinden devam ettirelim.

exlight

4.11.2014 18:23:16

-8
şu yorumların rezaletine bak. ergenler ailelerinden gördükleri kültürsüzlüğü buraya dökmekten çekinmiyorlar.

TOMEKK

4.11.2014 18:11:16

+10
en kral oyunların incelemesi 8 10 dk çıkmamış call of duty advanced warfare incelemesi pardon nur hanım incelemesi 47 dk. Yönetim uyuma oyuncuya sahip çık...

Patria o Muerte

4.11.2014 17:19:37

+2
realist olursak firmadaki ömrü çok kısa sürecek ama yine de tam kestiremeyiz diye düşünüyorum. bu yorumları okumaları iyi hocam.

ilgazarda

4.11.2014 16:59:52

-2
Gökhan reyiz kızı tavlamaya çalışıyor gençler biraz yardımcı olalım :D kösteklik yapmayalım.

betadragon

4.11.2014 16:46:43

+8
Bayan şimdiden prim yapmış ışığı gören gelmiş oyun için geliyoruz bu siteye böyle şeylere gerek yok

Sir Maximus is BACK

4.11.2014 16:21:50

-4

Sir Maximus is BACK

4.11.2014 15:55:06

-7
-1

ForBlack

4.11.2014 15:42:13

+5
Konuya girişinizden, sohbetinizden takipçilerinize "sarışın bir bayan olduğu için değil, bakın hardcore oyuncu olduğu için aldık" demeye çalışmışsınız ama kimseye yedirememişsiniz. Bu sitenin böyle şeyler yapmasına gerek yoktu. Ayrıca gökhan yazımı okuyorsan, geçen cuma günü 2si1 canlı yayınındada chat ekranına bu programın fotoğrafını blurlayıp atmanda "bakın sarışın kız var kesin izleyin" mesajını çok açık vermişti.

Sp4rtacus

4.11.2014 15:34:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

ağzından en ufak bir küfür kaçırırsa fena makara olacak, otokontrol yeteneği zayıfsa yandı
Bu kızın bu firmadaki ömrü tahminimizden de az olacağa benziyor Bu kızın bu sitedeki ilk videosu olduğu için en azından Gökhan ve Nur bu yorumları tek tek okuyordur diye düşünüyorum

BSC Misafiri

4.11.2014 15:25:49

-7
hepiniz pürü paksınız Nur hanım kirli evet!

bocekgrafik

4.11.2014 15:18:15

+6
Birinin olur-olmaz küfürler etmesini, bunu yapanın hele bir de bayan olmasını normal mi karşılıyorsun yani? Yukarıdaki bazı yorumlarda "Erkek olduğum halde onun ettiği küfürlerden utandım" diye yazanlar bile varken, tüm bunlar senin için ne ifade ediyor; cidden merak ettim. Hoşgörülü olacağız diye, bir erkeğin bile hicap duyduğu sözleri sözleyen birini hoş mu görelim yani? Ne yapalım?

Patria o Muerte

4.11.2014 15:10:41

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

Şimdi bazı sosyalistler gelip; "bizi özel yaşamı ilgilendirmez, bizi ilgilendiren sadece oyunculuğudur" vs. diyecekler Twitter'ına biraz göz gezdirdim de karakter sıfır, terbiyesi yerlerde geziyor... Kız tipik bağdat caddesinden çıkmayan megaloman, kendini tiki sanan zengin kızından başka birşey değil. Kızın amacı daha çok ekranlarda olmak, daha çok takipçi kasmak ve meşhur olmaya çalışmaktan başka bişey değil. Böyle itici bi kızın ne işi var böyle kaliteli bi firmada anlamış değilim. Ha Beril de bi bayan editör ama bu kızla hiçbi alakası yok.
Firmaya, güzel kadınlar da ekran yüzümüz olsun maksadıyla alınmış, yoksa oyun bilgisi falan hikaye. Serinin en iyi oyunlarından olan COD2, COD4 ve warfare serisini oynamamış bir insan nasıl cod ustası falan olur ki ? Direkt black ops'dan başlamış bir insan benim gözümde 0 dır. Ayrıca oyunları bilgisayarda değil de konsolda oynuyormuş. Konsol oyuncusu kendisine hardcore gamer diyor. Gülüyorum sadece

UyGaR___

4.11.2014 15:09:12

+5
Konu başlığını lütfen değiştirelim; Dosya Konusu: Nur: Ergezer Hakkında Herşey!

Sp4rtacus

4.11.2014 15:05:29

-1
Bu kadar uzunca ve boş bi yazıyı yazmandaki amaç nedir onu anlayamadım? Yahu benim yorumumla alakasız şeyler yazıyorsun, sonra gözünle okumuyorsun diyorsun, amacın nedir onu söyler misin sen bi? KPSS'ye mi hazırlanıyorsun? Yada Öğretmenlik sınavlarına mı hazırlanıyorsun onu söyler misin bi? Burada tüm imla kurallarına uyarak, ayrıntılı veya dolaylı olarak uzunca yazı yazmandaki amaç başka bişey olamaz sanırım. Senin uzun yorumunu okurken vallahi yoruluyorum biraz az ve öz konuşmaya çalış. Yahu konuyu uzun ve anlamsız yazılarınla kirleten sensin, ben az ve öz konuşuyorum, yorumlarımda görmüşsündür 3-5 satırı geçmez, ama senin yorumların sayfanın 10/1'ini kaplıyor, sen konuyu farklı yerlere çekip tartışma çıkarmak istiyorsun ama ben daha fazla bu saçma sapan tartışmaya vaktimi ayıramayacağım. Beril'i istediğin kadar övebilirsin, karakterli ve sempatik bi kız ona diyecek hiçbi lafım yok zaten. Bazı oyun videolarını falan zevkle izliyorum.

Patria o Muerte

4.11.2014 15:00:59

+6
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik Üye küfür eder ama banlanır, editör küfür eder ama ne olur? İronik bir durum çıkacak ortaya belli ki...
hocam kendini tutamayıp küfür ederse emin olun forumda isyan çıkar, küfür edecek bir tipi de yok oysa. işte insan bilemiyor

Drycell

4.11.2014 14:59:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_ ne konuşmuşsun be Gökhan.sesini duymaktan sıkıldım kapadım.kızda yazık zoraki görücü usulü görüşmeye gelmiş kahveyede senden kendinden bahsetmeni istemiş, dinlemede kalmış gibi garip kalmış.Talha dan çok gevezesin.biraz daha az öz konuşsan keşke.ign,gamespotta da konuşuyolar böyle,blabla der gibi 1dk sonra ne dediğini duymaz oluyorum bu tiplerin. bu arada ign,gamespot gibi ekran yüzü olarak bayanlar kamera karşısına geçer.bsc de belliki benzer düşünceyle Nur u takıma katmışlar.burada profesör gibi o kimki ne anlarki tarzı ağır eleştirileri okuyunca güldüm içimden.kedi uzanamadığı ete ..misali yersiz boş boş yazmışsınız.hele bi görelim ekranda bi fırsat bulsun kız ondan sonra eleştirecek şey bulursunuz illa.önce Gökhan ın daha az konuşacağı programlar hazırlasın BSc.karşılıklı konuşma iyidir.birde yabancı sitelerde hafif kız gibi konuşan,denişik tipleri izlemek eğlenceli oluyor.Jaylenonun Ross u gibi
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
böyle bir arkadaşta da katılırsa daha renkli geçebilir programlar
+1

killuminati25

4.11.2014 14:55:52

0
Bu gafil yorumumdan hemen döndüm kızın twitterını bilmiyordum hakikaten terbiyesizin tekiymiş.

donovans

4.11.2014 14:54:55

-3
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Evet, aşamadık bir türlü şu ahlâkımızı bir tarafa bırakıp ahlaksızlaşamadık. Hazmedemedik bir türlü küfür edilmesini, hoş göremedik bir türlü böyle bayağı hâl, tavır ve sözleri. Çok geri kaldık, çoook...
işte şekil A.. evet hepimiz ahlaksızlaşalım.. söylemek istediğim tümüyle buydu :) eyvallah hocam..

bocekgrafik

4.11.2014 14:49:28

+6
quote:

Orijinalden alıntı: donovans yaa şu yorumlardaki sohbete bakıyorum da ne kadar saçma ve oyunla alakası olmayan.. ve yine türk insanının başkalarını, kendisine hiç bakmadan eleştiren artık mide bulandırıcı seviyeye gelen; yorum kavgalarına bir yenisi daha eklenmiş açıkçası.. call of duty sevmem, oynamam ama oyuncuyumdur ve oyunları çok severim.. kadın oyuncular yok denecek kadar az hele de türkiye' de ve sırf bu durumdan vidyoyu izledim ama yorumlarda bahsedildiği üzere neden bu kadar haksızlık edildiğini anlamıyorum açıkçası.. sadece izle ve geç.. sanane onun görünüşünden, sanane onun hardcore oyuncu olup olmamasından, sanane onun karakterinden.. hepiniz aşağılık kompleksine mi sahipsiniz ki?? (yok tikiymiş yok tivitte küfür ediomuş seviyesizmiş) aşamadık ülkece aşamadık şunları bi türlü.. kimseye şahsi olarak bir şey söylemiyorum, hiç bir yorumcu kişisel olarak üzerine alınmasın ama bi durup düşünsünler bence.. bu yorumu okuyup da belki bi 15 sn. düşünen ve ne demek istediğimi anlayana ise sözüm yoktur.. saygılarımla
Evet, aşamadık bir türlü şu ahlâkımızı bir tarafa bırakıp ahlaksızlaşamadık. Hazmedemedik bir türlü küfür edilmesini, hoş göremedik bir türlü böyle bayağı hâl, tavır ve sözleri. Çok geri kaldık, çoook...

John Sheppard

4.11.2014 14:47:42

0
Nur hanımı savunduğumu yada yazdıklarımın Nur hanımla ilgili olduğunu düşünüyorsan demek ki gerçekten "gözünle" okumuyorsun yada okuduklarını anlamıyorsun demektir. Daha açık nasıl yazabilirdim bilmiyorum o yüzden yazdıklarımı açıklamak istemiyorum, açıklamayacağım da. "Bizlerinde Beril Sergün'ün binde biri olmadığımız gibi" cümlesininde genelleme olduğunu, herkesi kapsamadığını anlamıyorsan malesef bu konuda da yapabileceğim birşey yok. Üstüne alınmayabilirsin, öyle olduğunu da söylemişsin. Doğrudur belki de Beril Sergün'den daha bilgili ve deneyimlisindir. Dediğim gibi cümlem bir genellemedir, herkesi yada belirli kişileri kapsamamaktadır. Ayrıca ben üstünlükten falan bahsetmedim (birini üstün görmek yada göstermek haddime de değil), bana söylediğin gibi kendi hayalinde uydurduğun birşeyle yorumluyorsun. Yine daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum, Beril Sergün "birçoğumuzdan" oyunlar ve oyun dünyası konusunda daha bilgili ve deneyimlidir. Bunun üstünlükle alakası yoktur, kendini bir alanda geliştirmekle alakalıdır. Yaşam felsefesinden bahsettiğimi de görürsün yazdıklarımı anlayarak okursan. Son olarak bende normalde agresif biri değilimdir, ama karşıma agresif tavırlar içinde saçma sapan cevaplar veren çıkınca bazen kendimi tutamayıp bende agresifleşebiliyorum. Sana vereceğim son cevaptı. Sende konuyu daha fazla kirletmemek adına uzatmaz isen sevinirim. Kırıcı olduysam kusura bakma. Not olarakta belirtmek isterim, Beril Sergün'ü çok öven cümleler kurmuş olabilirim. Ama kendisi şuana kadar gördüğüm saygıyı hakeden en iyi kadın oyunsever ve oyun editörüdür. Kadınlar istediği zaman neler başarabileceğinin bir örneğidir. Kadınlardan oyun editörü olmaz, kadınlar oyunlardan anlamaz diye düşünenlere (af dileyerek söylüyorum) kapak niyetinde bir örnektir. Yorumlarda bir arkadaşında bahsettiği gibi Twitch/Youtube gibi yerlerde orasını burasını açan çakma kadın oyuncular gibi değil, oyunları gerçekten deneyim ederek ve deneyimlerini takipçileriyle paylaşarak buralara gelmiştir. Başarılarının devamını diliyorum, umarım daha büyük yerlerde de görürüz kendisini ileri de.

bocekgrafik

4.11.2014 14:45:01

+7
Üye küfür eder ama banlanır, editör küfür eder ama ne olur? İronik bir durum çıkacak ortaya belli ki...

Bay H

4.11.2014 14:41:26

+3
quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Videodaki Nur Ergezer eğer TRT1'deki Sosyal Medya programına konuk olan Nur Ergezer ise, Twitter hesabı twitter.com/nurinwonderland budur ve attığı Twitlere bakarsak, söylemlerinizde haklısınız. Bende kadınların ağzına küfürün yakışmadığını düşünüyorum ve küfür eden kadınlardan nefret ederim. Konudaki bazı yorumları okudum ve hak vermemek elde değil. Call of Duty oynamak, auto aim ile K/D ratio 2 yapmak ne zamandan beri oyuncu yada hardcore oyuncu olarak tabir edilmeye başlandı. Bence aramızda çok daha iyi ve bilgi birikimine sahip oyuncu/hardcore oyuncu arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlara da aynı imkanlar verilse bu kadar dikkat çekmez ama sırf sarışın ve alımlı diye Call of Duty oynayan bir bayanı ekran başına taşımak (hemde anladığım kadarıyla sadece call of duty canlı yayınları için, yanlış anladıysam kusura bakmayın) profesyonellikten çok "sex sells" olarak tabir edilen marketing yöntemini çağrıştırıyor. (sex sells bilinen bir marketing yöntemidir, kadın sattırır anlamına gelir. cinsellikle alakası yoktur!) Call of Duty hayranı olupta Modern Warfare serisini oynamamak ise nasıl birşeydir, anlam veremedim bende. Advanced Warfare oyununa 399 TL veripte, yeni gelecek özellikleri bilmeyen, yeni oyun mekaniklerini bilmeyen (sorduğunuz 5 sorunun 4'ne "hayır bilmiyorum" diyor videoda) nasıl bir editör olabilir, nasıl oyun incelemesi yapabilir bunu da bir düşünmek gerekiyor bence. Şunu da söylemek istiyorum. Nur hanım BSC ekibine katılan ilk bayan değil kendisi. Beril Sergün gibi oyuncu olmak yada oyun editörü olmak istiyen bayanlar için örnek bir arkadaşımız. Bu eleştiriler Beril hanımda bu ekibe katıldığında yapıldı mı? Yapılmadı. Çünkü Beril hanımın bir oyunculuk geçmişi, deneyimi ve bilgi birikimi vardı. Youtube'daki Gameplay videoları (hemde Türkçe ve İngilizce karışık), Wow gibi oynaması zor, emek ve zaman istiyen bir oyunu yıllarca oynamış biri, Steam hesabındaki oyun sayısı ve oyun oynama süreleri vs. gibi bir çok niteliğe sahipti ve bizlerde kendisine çok kısa bir zamanda ısınıp kendisini severek takip etmeye başladık. İnsan ister istemez bir kıyaslama yapıyor çünkü aslında kendimizle de kıyaslıyoruz. Ve birçok arkadaş yakındıkları konuda da haklılar. Bizim neyimiz eksik, bizde yıllardır COD BF CS WOW oynuyoruz, bizde de PS3 - PS4 - Xbox 360 - Xbox One konsolları var sırf sarışın bir bayan değil miyiz diye mi BSC ekibine katılamıyoruz. Yada erkekler gibi bayan takipçilerinizde var. Onlarda sırf Nur hanım gibi alımlı değiliz diye mi bize şans verilmiyor diye düşünebilir. Elbette işveren sizsiniz kimse karışamaz, kimsenin de haddine değil ama bu subliminal mesajdır. Nur arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum, umarım yaptığımız eleştirileri haksız çıkarır da biz yazdıklarımıza pişman oluruz. Kendisini tanımıyorum, merak edip Youtube'dan gameplay videosu varmı diye baktım TRT1'de Sosyal Medya programına katıldığını gördüm oradan da Twitter hesabının linkine baktım ama keşke bakmasaymışım eğer o hesap kendisine aitse. Yaptığım eleştirilerde kendisine değil, BSC ekibine. Üzerine alınmamasını rica ediyorum. Fakat yazdıklarımda doğruluk payı varsa BSC ekibine bunu yakıştıramadım. Kaliteli içerik bulmakta zorlandığımız ülkemizde sizlerinde hit sevdası yüzünden kaliteyi düşürüp böyle ucuz yöntemlere başvurmanız beni ve gördüğüm kadarıyla birçok takipçinizi üzmüştür. Uzun zamandır incelemelerin geç çıktığını, çoğu yerli ve yabancı kaynaklarda günler önceden yayınlandığını görüyor yada takipçilerinizden duyuyorsunuzdur. Takipçilerinizin tepkisinin bir diğer sebebi de bu olabilir.
Zaten birçok kişinin tepki göstermesinin sebebi bu. Aşırı argo kullanımı söz konusu, BSC nasıl bu tür şeylere dikkat etmiyor şaşılacak iş doğrusu

donovans

4.11.2014 14:31:54

-3
yaa şu yorumlardaki sohbete bakıyorum da ne kadar saçma ve oyunla alakası olmayan.. ve yine türk insanının başkalarını, kendisine hiç bakmadan eleştiren artık mide bulandırıcı seviyeye gelen; yorum kavgalarına bir yenisi daha eklenmiş açıkçası.. call of duty sevmem, oynamam ama oyuncuyumdur ve oyunları çok severim.. kadın oyuncular yok denecek kadar az hele de türkiye' de ve sırf bu durumdan vidyoyu izledim ama yorumlarda bahsedildiği üzere neden bu kadar haksızlık edildiğini anlamıyorum açıkçası.. sadece izle ve geç.. sanane onun görünüşünden, sanane onun hardcore oyuncu olup olmamasından, sanane onun karakterinden.. hepiniz aşağılık kompleksine mi sahipsiniz ki?? (yok tikiymiş yok tivitte küfür ediomuş seviyesizmiş) aşamadık ülkece aşamadık şunları bi türlü.. kimseye şahsi olarak bir şey söylemiyorum, hiç bir yorumcu kişisel olarak üzerine alınmasın ama bi durup düşünsünler bence.. bu yorumu okuyup da belki bi 15 sn. düşünen ve ne demek istediğimi anlayana ise sözüm yoktur.. saygılarımla

kanarya75

4.11.2014 14:24:51

+8
Kalite gittikçe düşüyor. Hiç yakışmadı bu. Bir ara saçma sapan bir video yayınlamıştı adını hatırlamıyorum cs de komik bir şey yapmayan çalışan tipler. Aynı onunla eşdeğer bir video olmuş gözümde.

Sp4rtacus

4.11.2014 14:10:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen "Ha Beril'de bir bayan editör ama ..." cümlesi kadınların editör olmasının garip bir durum olduğunu çağrıştırıyor. Ayrıca amacının bu olmadığını anladığım ama cümlenin bu şekilde anlaşılabileceğini söyledim. Kadınlar oyuncu olamaz diye bir cümlen yok evet yine cümlemin sonundaki parantez içindeki uyarıya bakarsan seni kastetmediğim, genel anlayışın bu şekilde olduğunu ve bunun değişmesi gerektiğini söyledim. Oyunseverliğin ölçüsü olmadığından bahsettim. Ama yorumlarda oyuncu, hardcore oyuncu yorumlarına bakarakta oyunseverliğin bir ölçüsü olamayacağını söyledim. Eğer ki ölçmeye kalkarsakta Beril Sergün'ün birçoğumuzdan katbekat daha iyi oyuncu, hardcore oyuncu olduğunu söyledim. Aslında bu fikri benimsemediğimi belirttim, seninle ilgili bir ithamım yada eleştirim yok yani eğer yazımı "gözünle" okursan. Bu yüzden agresif olmana gerek yok.
Yorumumu ya yanlış anladın, yada kendince farklı yorumluyorsun. Ben o cümlemde, ben Nur Hanım'a istinaden Beril Hanımdan bahsettiğim için o şekilde yazmış bulundum. Kusura bakma her ne kadar genel anlayışın bu yönde olduğundan bahsetsen de biraz da olsa üzerime alındım. Ben her yazdığını gözümle okuyorum arkadaşım merak etme. Ama "Bizlerinde Beril Sergün'ün binde biri olmadığımız gibi" derken hepimizi kastettiğin cümlende apaçık ortada, o yüzden Beril'in benden üstün olmadığını vurguladım. Agresif değilim, o tür alışkanlığım yoktur. Ama sadece tek bir oyunda tecrübesi olan, özel yaşantısındaki megalomanlığı, küfürbazlığı ve amacının sadece ekranlarda görünme meraklısı bi bayan için boşuna bu kadar vaktini ayırmana şaşırdım. Hiç gereği yok bence böyle insanlar için.

John Sheppard

4.11.2014 13:58:39

-1
"Ha Beril'de bir bayan editör ama ..." cümlesi kadınların editör olmasının garip bir durum olduğunu çağrıştırıyor. Ayrıca amacının bu olmadığını anladığım ama cümlenin bu şekilde anlaşılabileceğini söyledim. Kadınlar oyuncu olamaz diye bir cümlen yok evet yine cümlemin sonundaki parantez içindeki uyarıya bakarsan seni kastetmediğim, genel anlayışın bu şekilde olduğunu ve bunun değişmesi gerektiğini söyledim. Oyunseverliğin ölçüsü olmadığından bahsettim. Ama yorumlarda oyuncu, hardcore oyuncu yorumlarına bakarakta oyunseverliğin bir ölçüsü olamayacağını söyledim. Eğer ki ölçmeye kalkarsakta Beril Sergün'ün birçoğumuzdan katbekat daha iyi oyuncu, hardcore oyuncu olduğunu söyledim. Aslında bu fikri benimsemediğimi belirttim, seninle ilgili bir ithamım yada eleştirim yok yani eğer yazımı "gözünle" okursan. Bu yüzden agresif olmana gerek yok.

Sp4rtacus

4.11.2014 13:46:22

+1
Ben kızın analizini yaptım bi anlamda, nasıl biri olduğunu yazdım, küçümseyici bi tavırda değilim. Ben kadınların oyuncu vs. olamaz diye bi cümlem var mı acaba yorumumda söyler misin? (Kendi hayalinde uydurduğun şey için bi paragraf yazmışsın ama boşa yazmışsın) Ben Nur hakkındaki söylediklerimi bi önceki alıntımda söylemişim zaten tekrarlamama gerek yok. Kendi adına konuş arkadaşım, Beril Sergün'ün binde biri'yim diye bişey benim için, söz konusu bile değil.

_Riven_

4.11.2014 13:29:24

+1
ne konuşmuşsun be Gökhan.sesini duymaktan sıkıldım kapadım.kızda yazık zoraki görücü usulü görüşmeye gelmiş kahveyede senden kendinden bahsetmeni istemiş, dinlemede kalmış gibi garip kalmış.Talha dan çok gevezesin.biraz daha az öz konuşsan keşke.ign,gamespotta da konuşuyolar böyle,blabla der gibi 1dk sonra ne dediğini duymaz oluyorum bu tiplerin. bu arada ign,gamespot gibi ekran yüzü olarak bayanlar kamera karşısına geçer.bsc de belliki benzer düşünceyle Nur u takıma katmışlar.burada profesör gibi o kimki ne anlarki tarzı ağır eleştirileri okuyunca güldüm içimden.kedi uzanamadığı ete ..misali yersiz boş boş yazmışsınız.hele bi görelim ekranda bi fırsat bulsun kız ondan sonra eleştirecek şey bulursunuz illa.önce Gökhan ın daha az konuşacağı programlar hazırlasın BSc.karşılıklı konuşma iyidir.birde yabancı sitelerde hafif kız gibi konuşan,denişik tipleri izlemek eğlenceli oluyor.Jaylenonun Ross u gibi
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
böyle bir arkadaşta da katılırsa daha renkli geçebilir programlar

John Sheppard

4.11.2014 13:13:27

0
İnsanları yargılamayı sevmem, yargılamam diyemem ama yargılamamaya özen gösteririm. Sosyal medyadaki mesajları kendisini bağlar, kendisinin terbiye ve ahlak anlayışını gösterir. Kılık kıyafeti de beni ilgilendirmez. Fakat profesyonel iş alanında bunlar dikkat çeker ve çalıştığın kurumun imajını etkiler. Fakat şahsi fikrim, oyuncu yada oyun editörü ile oyunseverliğin karıştırılmaması. Basitçe örneklemek gerekirse, halısahada futbol oynayan biri futbolcu değildir. Futbolseverdir. Benim düşüncem bu şekilde. Nur hanımda sıkı bir COD oyuncusu olabilir. COD serisiyle geç tanışmış olsa da tanıştığı günden beri gününün büyük kısımını COD oynayarak geçirebilir. Fakat bu onun sadece bir oyunsever olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Oyuncu olmak bambaşka birşeydir. Zaten oyuncu tanımı da son yıllarda değişti. Artık e-sporcu olarak tabir ediliyor. E-sporcu dediğimiz kişiler oyun oynayarak para kazanan, büyük bir hayran yada takipçi kitlesi olan, oynadığı oyun yada oyunlar hakkında ciddi bir bilgi birikime sahip olan ve yorumlarıyla insanları etkileyen ve yerel yada uluslararası çapta turnuvalara katılan, sponsorları olan kişilerdir. (E-sporcu tanımını yanlış yaptıysam düzeltin lütfen.) Şimdi bu tanımdan yola çıkarak Nur hanıma bakıyorum ve elle tutulacak bir özelliğini göremiyorum yada kendisi videoda böyle özellikleri olduğundan bahsetmedi. Bir diğer konu ise oyun editörü. Oyun editörü benim bildiğim kadarıyla, sıkı bir oyun takipçisidir. Farklı farklı platformlardaki oyunları deneyip, deneyimlerini aktaran ve bu deneyim aktarırken izleyici yada takipçi kitlesini etkilemeyi başarabilen, oyunlar ve oyun sektörü hakkında ciddi bilgi birikime sahip, değişkenlik göstermekle birlikte hayran yada takipçi listesi olan ve bu işi profesyonel olarak yapan bu işten para kazanan kişilerdir. (Oyun editörü tanımını yanlış yaptıysam düzeltin lütfen.) Yine bu tanımdan yola çıkarak Nur hanıma bakıyorum ve elde tutulacak birşey göremiyorum malesef yine. Bu iki tanıma da girmeyen kişiler oyunseverdir. Buradakilerin %99'unun oyunsever olduğu gibi. Oyunseverliğinde hardcore'luk, casual gibi sınıflandırılması bana saçma geliyor. Bu insanın yaşam felsefesiyle alakalı birşeydir. Kimi insan her boş vaktini değerlendirmeyi kendini geliştirmeyi benimser. Stres atmak, kafa dağıtmak için oyun oynar. Kimi insan oyun oynamaktan çok büyük haz duyar, günün belki hayatının büyük bir kısmını oyun oynayarak geçirir. Fakat bu iki insan tipinin de oyunsever olduğu gerçeğini değiştirmez. Az ve ya çok oynamak bunun sınırını belirlememeli bence ve hardcore oyuncu olarak tabir edilen kişinin casual oyuncu olarak tabir edilen kişileri küçümseme hakkını ona vermez. @Sp4rtacus Bu arada seninde yazdığın son cümlen de küçümseyici bir tavır sezdim. (Amacının bu olmadığını tahmin edebiliyorum ama böyle anlaşılabilir.) Kadınlar oyunsever/e-sporcu/oyun editörü yada futbolsever/futbolcu vs. olamaz gibi sığ düşüncelerden kurtulmamız gerekiyor bence. (Seni kastederek söylemiyorum.) Kadın ile erkek arasında hormonel ve fiziki farklar dışında hiçbir fark yoktur. Kadının yaptığı her işi bir erkek, erkeğin yaptığı her işi bir kadın yapabilir. Dünya üzerinde bunun yüzlerce, binlerce örneği var. Yukarıda ki bir mesajımda da söylediğim gibi, BSC'de en çok oyun oynayan üyeler listesi yapsak Beril Sergün ilk 20 belki ilk 10'a girer. Beril hanımın Steam hesabına girerseniz herşeyi istatistiksel olarak görebilirsiniz zaten. Eğer bir kıyaslama yaparsak, Beril Sergün birçoğumuzdan daha büyük bir oyuncu yada diğer bilinen tabirle hardcore oyuncu. Youtube kanalından, takipçi sayısından bahsetmeye gerek varmı bilmiyorum. Nur hanım kusura bakmasın ama insan ister istemez kıyaslama yapıyor. Malesef Nur hanımın bilgi birikimi, oyunculuk deneyimi Beril Sergün'ün milyonda biri değil hatta birçoğumuzdan da iyi olduğunu sanmıyorum açıkcası. (Editör olarak nitelendirilen kişi okuyucusundan, takipçisinden daha fazla bilgi birikimli biri olması gerektiğini düşünüyorum.) Bizlerinde Beril Sergün'ün binde biri olmadığımız gibi. Bunda utanılacak, sıkılacak birşey yok. Dediğim gibi bu insanın yaşam felsefesiyle alakalı birşey. Başka bir konuda da bizler Beril Sergün'den çok iyiyizdir. Nur hanımda başka konularda bilgi birikime sahiptir ama bu kesinlikle oyun editörlüğü değil bence.

No Way Out

4.11.2014 13:02:40

+3
COD serisinin en iyi iki oyun olan COD2 ve COD4'u oynamayıp kendisini COD gurusu ve Pro'su sanan bir kişi. Zaten bundan sonra çıkan tüm COD oyunları casual, konsol oyunlardır. COD2 ve COD4 oynamadıysan sen Call Of Duty oynamamışsın be kızım...

mementopolis

4.11.2014 12:23:01

0
Multiplayer modda auto aim falan yok eleştirmeden önceoyunu oynayın konsolda . Hardcore oyuncu olunmuyormuş muş.

Hoid

4.11.2014 12:21:23

-7
Konunun altında dönen muhabbetlere bak yazık vallahi yazık . Nur hanıma başarılar dilerim umarım oyun muhabbetlerinde de görürüz kendisini Beril ile iyi bir ikili olacaklarmış gibi duruyor .

Psikososyal

4.11.2014 12:17:42

+1
Arkadaşların dediği gibi auto aim ile hardcore oyuncu olunuyo bunlara göre, nasıl bir abazalık ve ergenlikse anlamadım, killzone'da ne yapıcak merak ediyorum -auto aim killzone'da yok ve oyunun zor olduğunu bilir kz oyuncuları-

Bullseye_F16

4.11.2014 12:13:41

-1
Videonun tamamını izlemedim fazla uzun ve sıkıcı geldi. Bir kaç yorumdan okuduğum kadarı ile sanırım yeni bir editörümüz oldu. Neredeyse 17 yıldır oyun oynuyorum. Oyunculuk hayatı 1-2 oyundan ibaret bir editör tabi ki ben de istemem. Ama BSC yetkilerinin böyle bir kararı varsa bir bildikleri vardır elbet.

Patria o Muerte

4.11.2014 11:41:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: jambon İyi hos guzel biri ama sosyal medyada ozellikle twitterda baya baya kufurlu konusuyor oyle tipte birine yakistiramadim zaten cok kufurlu bel alti konusan kizlari cogu kisi sevmez. Hadi bakalim bsc reytingler tavan
çok sağlam küfürleri var

t.baris

4.11.2014 11:36:04

0
Gamepad le fps oynayan hardcore oyuncu oyunda call of duty hardcore derken neyi kast etmişler bilemedim

Patria o Muerte

4.11.2014 11:32:29

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah Hocam normalde kimseyi takmam oyunlarda engeller bırakırım, fakat o twitter da gördükleriniz en masum olaylar , imkan bulursanız bir mikrofon açtığı vakit muhabbetlerine kulak verin derim. Herkes oyuncu olabilir ama kalkıp videolara hardcore gamer gibi saçma sapan sıfatlar yakıştırıp hit uğruna küfürde aşmış insanları örnekmiş gibi göstermeleri bizim gibi edepli oyununu keyif için oynayıp bırakan insanlara hakarettir. Dediğiniz gibi biraz kaşı gözü olsun hit için koyup işlerine bakar insanlar.
hocam nurun twitter'ına baktım da öyle küfürler etmiş ki! ben erkek olduğum halde utandım dediğiniz gibi sırf hit uğruna çıkartmışlar, forumdakilerin oyunlar hakkında daha fazla bilgisi olduğuna eminim

Arcader58

4.11.2014 11:08:28

+1
hayırlı uğurlu olsun işinizde başarılar dilerim .

maniague

4.11.2014 11:07:01

+5
Böyle bir şeyi beklemiyordum açıkçası. Olmadı bu. Sağda solda bulunsun, abazaları çeksin, takipçimiz artsın diye alındığı güpegündüz ortada olan, BSC'nin kalan kalitesini de yerlere düşürecek ve tanıdığım çoğu asil üyeyi buradan soğutacak bir "ortam kızı" gelmiş. Pit10 beni andı. Baştaki "Bknz. kolumdaki dövmeye dikkat" duruşu, Gökhan'ın yavşaya yavşaya konuşması, tikiconcon tavırlar, yorumlardaki bazı hilkat müsvetteleri harbi harbi insanlığa olan inancımı sarstı. Güne böyle başlamak istemezdim açıkçası. Kadını reklam olarak kullanmaya gidecek kadar düştü mü burası? Ecnebinin "gamer gurl" furyası burayı da sardı demeye mi getiriyorsunuz? Hani şu kontrolcü kablosunu kemirerek "selfie" çeken tayfadan bahsediyorum? Kadın oyuncu çok aradıysanız boşuna uzağa bakmışsınız, Beril Sergün gibi gerek hitabet, gerek inceleme yeteneği, gerek sergilediği içtenlikle aileden görünen sıkı oyuncu kategorisinde en başlara koyabileceğin bir editörümüz vardı zaten. İlgi açlığından kıvrananlar için ayırdığınız başka kontenjan varsa ciciş kardeşleri de alın. İzleyeniniz çoğalır.

Patria o Muerte

4.11.2014 11:01:55

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus Sırf iyi bi call of duty oyuncusu olduğu için mi işe aldınız yani? Bence canlı yayınlarınızda seyirci artışı olması için aldınız Umarım diğer oyunların videolarında, incelemelerinde, canlı yayınların da yer almaz... Acemi birine o sorumluluğu vermezsiniz umarım.
hahaha hocam çok haklısınız

Saiki

4.11.2014 10:28:46

0
Birde herkesin cebinde disket çılarsa amiga kaset çıkarsa com 64 muhabbetlerine başlanırdı :) hatta bir com 64 dergisi meşhur “kafa ayar prıgramı”nı hediye veriyorduhey gidi günler

emrahcey

4.11.2014 10:20:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Her şeyden önce iyi akşamlar arkadaşlar.

Yeni editörünüzün işi hem kendisi hem de BSC için hayırlı olur inşallah. Ancak kafama takılan ve sitem olarak da nitelendirebileceğiniz bir kaç noktaya değinmek istiyorum.
Birincisi bana göre oyun sevdalısı ile oyuncuyu(profesyonel olarak) birbirine karıştırmamalıyız. çünkü ben 30 yaşındayım ve yaklaşık 2000 yılından bu yana oyunlar ile ilgilenmekteyim. 14 sene içerisinde sadece bir bilgisayar oyuncusu olarak(Pek sevmesem de konsol oyunculum vardır),yaklaşık dört bin oyun oynadım ve oynadığım her oyunun save dosyalarını, çıkış videolarını ve müziklerini saklarım (Bir nevi arşivcilik de denilebilir). Ancak ben kendimi profesyonel bir oyuncu olarak nitelendiremiyorum. Sizler oyun editörleri olaral call of duty serisinin iki dönüm noktasından yani call of duty 2 ve call of duty 4-modern warfare 1 olduğundan bahsederken yedinci oyunu ile seriyi tanıyan biri kişiyi nasıl oluyor da bu kadar kolayca sıkı bir call of duty oyuncusu olarak nitelendirebiliyorsunuz.
Bir diğer sitemim ise şudur, bence BSC Türkiye deki en iyi oyun sitesi ve bunu tam olarak olmasa da her platforma ait oyunlar hakkında az ve ya çok bilgi sahibi olup oyun oynayacakları yönlendirebilecek bilgi birikimine sahip editörleri sayesinde sağlıyor. Şimdi ise siz sadece bir kaç oyun oynamış bir kişiyi BSC deki editörle denk olarak görmeniz bence üzücü. çünkü eğer sizin editör seçim kriterinizin sadece birkaç oyun oynamış (ya da bu oyunları çok iyi oynamış) kişiler arasından seçmek ise sadece site kullanıcıları arasından çok daha iyilerini bulacağınıza eminim.
Kusura bakmayın yazım biraz uzun oldu ama bence önce de yazdığım gibi bence arkadaş sadece oyun oynamayı seven birisi olabilir, bir editör değil. Çükü bana göre editörlük sadece bir monitörün karşısına geçip oyun oynamak değildir, oyunu her yönü ile benimseyen (senaryosu, hikayesi, geçmişi, yapımcısı, yayımcısı... ) ve bunları diğer insanlara onların kararlarını etkileyebilecek ve onları hayal dünyasına sokabilecek şekilde aktaran kişidir ve o konum o kadar kolay elde edilemez.
Herkese tekrar iyi akşamlar.
Editörlere değinmişken; dediğiniz dönem Amiga dergisi ve C64 dergisi dönemiydi. Bu dergileri bayiilere geldiği gün deli gibi arkadaşlarla mecidiyeköy-şişli-nişantaşı- teşvikiye dolaştığımızı biliriz.

Rapsody_izmir

4.11.2014 09:14:16

+2
İyi iyi gençler dns aramaz gayrı. : )

BSC Misafiri

4.11.2014 08:13:48

+5
kesinlik le bsc kalitesini aşağı çekmiş editörlerin eskisi kadar iyi seçilmiyor malesef

BSC Misafiri

4.11.2014 08:12:53

+4
Her şeyden önce iyi akşamlar arkadaşlar. Yeni editörünüzün işi hem kendisi hem de BSC için hayırlı olur inşallah. Ancak kafama takılan ve sitem olarak da nitelendirebileceğiniz bir kaç noktaya değinmek istiyorum. Birincisi bana göre oyun sevdalısı ile oyuncuyu(profesyonel olarak) birbirine karıştırmamalıyız. çünkü ben 30 yaşındayım ve yaklaşık 2000 yılından bu yana oyunlar ile ilgilenmekteyim. 14 sene içerisinde sadece bir bilgisayar oyuncusu olarak(Pek sevmesem de konsol oyunculum vardır),yaklaşık dört bin oyun oynadım ve oynadığım her oyunun save dosyalarını, çıkış videolarını ve müziklerini saklarım (Bir nevi arşivcilik de denilebilir). Ancak ben kendimi profesyonel bir oyuncu olarak nitelendiremiyorum. Sizler oyun editörleri olaral call of duty serisinin iki dönüm noktasından yani call of duty 2 ve call of duty 4-modern warfare 1 olduğundan bahsederken yedinci oyunu ile seriyi tanıyan biri kişiyi nasıl oluyor da bu kadar kolayca sıkı bir call of duty oyuncusu olarak nitelendirebiliyorsunuz. Bir diğer sitemim ise şudur, bence BSC Türkiye deki en iyi oyun sitesi ve bunu tam olarak olmasa da her platforma ait oyunlar hakkında az ve ya çok bilgi sahibi olup oyun oynayacakları yönlendirebilecek bilgi birikimine sahip editörleri sayesinde sağlıyor. Şimdi ise siz sadece bir kaç oyun oynamış bir kişiyi BSC deki editörle denk olarak görmeniz bence üzücü. çünkü eğer sizin editör seçim kriterinizin sadece birkaç oyun oynamış (ya da bu oyunları çok iyi oynamış) kişiler arasından seçmek ise sadece site kullanıcıları arasından çok daha iyilerini bulacağınıza eminim. Kusura bakmayın yazım biraz uzun oldu ama bence önce de yazdığım gibi bence arkadaş sadece oyun oynamayı seven birisi olabilir, bir editör değil. Çükü bana göre editörlük sadece bir monitörün karşısına geçip oyun oynamak değildir, oyunu her yönü ile benimseyen (senaryosu, hikayesi, geçmişi, yapımcısı, yayımcısı... ) ve bunları diğer insanlara onların kararlarını etkileyebilecek ve onları hayal dünyasına sokabilecek şekilde aktaran kişidir ve o konum o kadar kolay elde edilemez. Herkese tekrar iyi akşamlar.

BSC Misafiri

4.11.2014 08:11:50

+3
''Metal geyir Solid'' çok anlamlı :D bide hardcore oyuncu olcak ''Kall off Tuti'' HAHAHA hllsprdvm

BSC Misafiri

4.11.2014 08:11:40

0
biz sadece eski bsc yi istiyoz be gokhan abi!!!!!!!!!!!!!!

BSC Misafiri

4.11.2014 08:10:51

+3
Dünya kadar malın olacağına diye başlayan bir kızılderili atasözü vardı o aklıma geldi. Arkadaş kimdir necidir diye google amcaya danıştım twitter youtube gibi yerlerde pek oyunla alakalı elle tutulur bir şey göremedim. Twitter hesabını görünce de acaba yanlış bir yere mi girdim diye bir an tereddüt ettim. BSC'ye pek gitmemiş sanki. Kimse burada terbiye öğretme niyetinde değil orası ayrı istediğin gibi konuşur istediği gibi söver sayar ama ben bu kadar oyun bilgisi ile BSC'de işe alındığını bileydim şimdiye kadar CV yi gönderirdim. Ama işte yine ilk kurduğum cümle aklıma geliyor vazgeçiyorum.

BSC Misafiri

4.11.2014 08:10:28

+4
Klasik olarak ilk önce videoyu açmadan önce ana sayfada haberin kapak fotoğrafına baktım.Gökhan ve tanımadığım bir kadın var.Aralarında da bir yazı... "İşin Bilenleri Konuşuyor" yazıyormuş.Nasıl gördüysem "Işın Bilenleri" konuşuyor diye okuyorum.2 saatir kapaktaki kadını Işın Bilenleri diye biri sandım. Yani anlayacağınız millete abazalıkları için kızmayın.Ben daha videoyu açmadan kafayı çizdim.Millet 40 dakika izledi bile.

BSC Misafiri

4.11.2014 07:47:02

-3
Vidyoyu izledim, tüm yorumlarıda okudum. Anladığım; -Nur hanım iyi bir seçim olmuştur, ilgi çekmiştir. -Profesyoneller eğlence sektörünün sadece ergen zihinlere ve/veya antisosyal kişiliklere bağlanmaması gerekecek kadar önemli olduğunun bilirler. -Bir bayanın modern dünyada hayatın her alanında olması gayet doğaldır ve olmalıdır. -Multiplayer oyunlar güvenliksiz dünyamızda yegane sosyalleşme biçimleridir ve özellikle desteklenmelidir. -Hardcore vs Core karşılaştırması saçmadır. Ancak, oynayan yüzdelik dilimlerin istatistiklerini doğru okuyarak bir sonuca varılabilir ki genelde Hardcore standartları daha zorlayıcıdır. -Ve son olarak COD-AW gayet başarılı bir oyun FPS severler için. Teşekkürler HANERKE (T6R)

Beograd

4.11.2014 07:39:13

-1
Şu grafiklere şu oynanışa bir bakın. Harika yaa.. Cod serisi ilk günkü gibi halen heyecan veriyor.

Grozny

4.11.2014 05:21:16

0
umarım forum bu yükü kaldırabilir

mrregya

4.11.2014 04:42:26

-2
kal of dati

tribal_dns

4.11.2014 04:14:02

0
Bu elemanda iyidir karşılıklı iyi depişilir arkadaşla ayrı bir şevk verir http://www.youtube.com/user/AliceBloodyGaming

claynmarker

4.11.2014 03:46:34

+2
video 1 kaç dakka daha uzasaydı gökhan reyiz bayılıcaktı az kalsın :D zaten joyistikleri görüyosunuz derken demek istediğini iyi anladık

MytHnfr

4.11.2014 03:29:03

0
Bazı arkadaşların kaygısını anlıyorum fakat gereksiz agresifleştiklerini düşünüyorum. Zamanla görülecek şeyler bunlar henüz ne gördünüzde yargılıyorsunuz. Ayrıca hardcore oyuncu mantığı yorumlardan anladığım kadarıyla bilinmiyor. Battlefield oynayan hardcore oyuncu Call of Duty oynayan casual oyuncu ya da bir oyunda çok iyi olmanız sizi hardcore oyuncu yapmaz. Hardcore oyuncu tabiri caizse oyunu oynarken sömüren, tüm detaylarını çözmeye özen gösteren, eline verilebilecek her türde oyunu burun kıvırmadan oynayabilendir. Aslında anlatmaya kelimeler yetmiyor ama bahsettiklerimde kendini bulanlar olacaktır.

lido

4.11.2014 02:39:58

0
oyunu kötüleyenler oyunu yapamayanlar falan muhabbeti oldu da ne alakası var belki de cod oyununda cod oynamak isteyen crysis oynamak istemeyenlerdir

stun

4.11.2014 02:16:20

0
multiplayerda iyi bir kd' nizin olması bence önemli ve sizi iyi bir oyuncu yapar...hadi bu yeni editörümüz.. codda çok çok iyi olabilir..kendisini taktir ediyorum.. benim 1.46 kd'm var bf4 te en fazla.. ama cod serisi çok iyi bir oyun değil..aldım aw ' yi oynuyorum açıkçası beğenmedim.. ve oyuncu olmak sadece cod-bf ile de bitmiyor.. bu işin biraz kültürü olduğuna inanıyorum..sürekli cod oynarsınız eyvallah ama tonlarca oyun var dışarıda...burada ign den naomi aklıma geldi herkesinde gelmiştir... kendisi codda veya fpslerde kötü oynasaydıda.. diğer oyunlarada zaman ayırsaydı..elbet oynamıştır farklı oyunlar..pek bahsetmedi.. 2 yıldır coda çöp muamelesi yapıyoruz çöp oldugu için şimdi niye böyle bir cod aw ön plana çıktı anlamış değilim.. hayır kaldı ki.. kaç gündür sitede lords of fallen incelemesi bekliyorum.. oyun çıkalı da baya oldu.. twitter ve instagramınada baktım.. keşke bsc ye gelmeden önce kilitleseymiş hesaplarını.. forum kuralları gereği yazmak istediğim şeyleride yazamıyorum.. hani böyle milleti eleştrimekte kolaydır ya.. dur şuraya psn hesabımı bırakıyım :D http://psnprofiles.com/SummitTR

michael01

4.11.2014 01:35:47

+8
Yeni eleman almak yerine TALHA AYNACI'NIN MAAŞINA %100 ZAM yapsaydınız daha iyiydi

WiiSmash

4.11.2014 01:28:45

+1
Hardcore Gamer?

HIGHER

4.11.2014 01:03:08

-1
quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Az da olsa mı? http://steamcommunity.com/id/maelstromb/games/?tab=all Beril Sergün'ün Steam hesabı, oyun sayısına ve oynama sürelerine bir bakın. Sadece belirli oyunları da değil çoğunu oynamış 3-5 saatte olsa. İddaalı bir söylem olacak ama, bu siteye üyen olanlar arasında en çok oyun oynayan üyeler listesi yapsak ilk 20'ye girer belki daha da iyi. Yani birçoğumuzdan çok daha fazla oyun oynamıştır. Ve World of Warcraft, Heartstone gibi oyunlar Steam'de olmadığı için göremiyoruz. O yüzden "az da olsa" tabirini ben kabul etmiyorum, bayan diye küçümsemeyin. Nur hanım, Beril Sergün'ün milyonda biri olamaz. Birçoğumuzda Beril Sergün'ün binde biri, yüzde biri değiliz.
tabi haklı olabilirsiniz fakat berilin videolarına hiç izlemem çok sıkıcı geliyor bana o yüzden bu işte anlatımda güzel olucak beril hanımın anlatımını ben çok beğenmiyorum ben bu siteyi mesut çevik talha aynacı ersin kılıç var diye takip ediyorum gökhan da iyidir geçen ki canlı yayın bayağı hoşuma gitti ben genel olarak zaten fps tps yarış oyunlarına ilgi duyduğum için beril hanım benim alanımdan uzak kalıyor üstten baışlı oyunları sevmiyorum dota olsun metin 2 olsun lol olsun hiç sevmiyorum dediğim gibi diğer oyunları daha çok seviyorum vede hepsin tam bi profyonelim diyebilirim heralde buyrun buda youtube kanalım http://www.youtube.com/channel/UCqa9HxNj4asJ6nS_dUNOJ2A neyse zevkler ve renkler tartışılmaz ben hayır diyorum nur hanım için

John Sheppard

4.11.2014 00:51:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

beril oyundan az da olsa bundan daha çok çok anlıyor youtube da kanalında binlerce abonesi var
Az da olsa mı? http://steamcommunity.com/id/maelstromb/games/?tab=all Beril Sergün'ün Steam hesabı, oyun sayısına ve oynama sürelerine bir bakın. Sadece belirli oyunları da değil çoğunu oynamış 3-5 saatte olsa. İddaalı bir söylem olacak ama, bu siteye üyen olanlar arasında en çok oyun oynayan üyeler listesi yapsak ilk 20'ye girer belki daha da iyi. Yani birçoğumuzdan çok daha fazla oyun oynamıştır. Ve World of Warcraft, Heartstone gibi oyunlar Steam'de olmadığı için göremiyoruz. O yüzden "az da olsa" tabirini ben kabul etmiyorum, bayan diye küçümsemeyin. Nur hanım, Beril Sergün'ün milyonda biri olamaz. Birçoğumuzda Beril Sergün'ün binde biri, yüzde biri değiliz.

HIGHER

4.11.2014 00:30:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN bi ara beril e taktılardı kafayı, her şeyini eleştiriyolardı. sıra bu kıza geldi. biraz salladıktan sonra seni de bağrımıza basacaz
beril oyundan az da olsa bundan daha çok çok anlıyor youtube da kanalında binlerce abonesi var

CaBr2

4.11.2014 00:07:20

+7
Bu ilk yorumum herhalde ilk defa siteye giriş yaptım.. -BSC ye yakıştıramadım bu durumu. O inceleme gecikmeleri yeniden yapılanma olaylarının küçük bir parçası olsa bile oyuncu ve insan ahlakını bilmeyen seviyesi son derece düşük bir insanı bu oluşuma kattığınız, kendinizi buna muhtaç hissettiğiniz, bizim bu durumdan gayet memnun kalacağımızı düşündüğünüz için kendinizden utanmalısınız. -Şuana kadar her yaptığınız şeyde bir iyi niyet ararken yanlış yaptığımı anladım şuanda. Çünkü bu hareket aşağıda bir arkdaşın bahsettiği benim bahsetmeyi bile kendime yakıştıramadığım bi olayın yapılmak istenmesidir. -Hayır nedir yani?

Saiki

3.11.2014 23:39:39

+11
Hocam normalde kimseyi takmam oyunlarda engeller bırakırım, fakat o twitter da gördükleriniz en masum olaylar , imkan bulursanız bir mikrofon açtığı vakit muhabbetlerine kulak verin derim. Herkes oyuncu olabilir ama kalkıp videolara hardcore gamer gibi saçma sapan sıfatlar yakıştırıp hit uğruna küfürde aşmış insanları örnekmiş gibi göstermeleri bizim gibi edepli oyununu keyif için oynayıp bırakan insanlara hakarettir. Dediğiniz gibi biraz kaşı gözü olsun hit için koyup işlerine bakar insanlar.

UzmaN345

3.11.2014 23:38:20

+1
Rus Key bekliyoruz :D Ve bunu clanıyla beraber harcarım :D

mementopolis

3.11.2014 23:37:16

0
dayanamadim
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Karagza

3.11.2014 23:24:03

+3
Sebepsiz yere ve sırf muhabbet olsun diye küfürleişyorlarsa, yaptıkları tamamen ahlaksızlık o zaman.

John Sheppard

3.11.2014 23:24:01

+25
quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah Video da geçen bayan arkadaşı black ops 2 oynarken kadir isimli bir arkadaşın daveti sonucu bir süre oyun oynayarak tanımıştım. Mikrofonu açınca ağzına ne kadar küfür gelirse sayan birisi küfürden haz etmediğim ve özellikle bir kızın ağzından böyle iğrenç şeyleri duyunca birdaha partilerine girmedim.


İnanmazsanız kendiniz oynama fırsatı bulunca anlarsınız.
Videodaki Nur Ergezer eğer TRT1'deki Sosyal Medya programına konuk olan Nur Ergezer ise, Twitter hesabı twitter.com/nurinwonderland budur ve attığı Twitlere bakarsak, söylemlerinizde haklısınız. Bende kadınların ağzına küfürün yakışmadığını düşünüyorum ve küfür eden kadınlardan nefret ederim. Konudaki bazı yorumları okudum ve hak vermemek elde değil. Call of Duty oynamak, auto aim ile K/D ratio 2 yapmak ne zamandan beri oyuncu yada hardcore oyuncu olarak tabir edilmeye başlandı. Bence aramızda çok daha iyi ve bilgi birikimine sahip oyuncu/hardcore oyuncu arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlara da aynı imkanlar verilse bu kadar dikkat çekmez ama sırf sarışın ve alımlı diye Call of Duty oynayan bir bayanı ekran başına taşımak (hemde anladığım kadarıyla sadece call of duty canlı yayınları için, yanlış anladıysam kusura bakmayın) profesyonellikten çok "sex sells" olarak tabir edilen marketing yöntemini çağrıştırıyor. (sex sells bilinen bir marketing yöntemidir, kadın sattırır anlamına gelir. cinsellikle alakası yoktur!) Call of Duty hayranı olupta Modern Warfare serisini oynamamak ise nasıl birşeydir, anlam veremedim bende. Advanced Warfare oyununa 399 TL veripte, yeni gelecek özellikleri bilmeyen, yeni oyun mekaniklerini bilmeyen (sorduğunuz 5 sorunun 4'ne "hayır bilmiyorum" diyor videoda) nasıl bir editör olabilir, nasıl oyun incelemesi yapabilir bunu da bir düşünmek gerekiyor bence. Şunu da söylemek istiyorum. Nur hanım BSC ekibine katılan ilk bayan değil kendisi. Beril Sergün gibi oyuncu olmak yada oyun editörü olmak istiyen bayanlar için örnek bir arkadaşımız. Bu eleştiriler Beril hanımda bu ekibe katıldığında yapıldı mı? Yapılmadı. Çünkü Beril hanımın bir oyunculuk geçmişi, deneyimi ve bilgi birikimi vardı. Youtube'daki Gameplay videoları (hemde Türkçe ve İngilizce karışık), Wow gibi oynaması zor, emek ve zaman istiyen bir oyunu yıllarca oynamış biri, Steam hesabındaki oyun sayısı ve oyun oynama süreleri vs. gibi bir çok niteliğe sahipti ve bizlerde kendisine çok kısa bir zamanda ısınıp kendisini severek takip etmeye başladık. İnsan ister istemez bir kıyaslama yapıyor çünkü aslında kendimizle de kıyaslıyoruz. Ve birçok arkadaş yakındıkları konuda da haklılar. Bizim neyimiz eksik, bizde yıllardır COD BF CS WOW oynuyoruz, bizde de PS3 - PS4 - Xbox 360 - Xbox One konsolları var sırf sarışın bir bayan değil miyiz diye mi BSC ekibine katılamıyoruz. Yada erkekler gibi bayan takipçilerinizde var. Onlarda sırf Nur hanım gibi alımlı değiliz diye mi bize şans verilmiyor diye düşünebilir. Elbette işveren sizsiniz kimse karışamaz, kimsenin de haddine değil ama bu subliminal mesajdır. Nur arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum, umarım yaptığımız eleştirileri haksız çıkarır da biz yazdıklarımıza pişman oluruz. Kendisini tanımıyorum, merak edip Youtube'dan gameplay videosu varmı diye baktım TRT1'de Sosyal Medya programına katıldığını gördüm oradan da Twitter hesabının linkine baktım ama keşke bakmasaymışım eğer o hesap kendisine aitse. Yaptığım eleştirilerde kendisine değil, BSC ekibine. Üzerine alınmamasını rica ediyorum. Fakat yazdıklarımda doğruluk payı varsa BSC ekibine bunu yakıştıramadım. Kaliteli içerik bulmakta zorlandığımız ülkemizde sizlerinde hit sevdası yüzünden kaliteyi düşürüp böyle ucuz yöntemlere başvurmanız beni ve gördüğüm kadarıyla birçok takipçinizi üzmüştür. Uzun zamandır incelemelerin geç çıktığını, çoğu yerli ve yabancı kaynaklarda günler önceden yayınlandığını görüyor yada takipçilerinizden duyuyorsunuzdur. Takipçilerinizin tepkisinin bir diğer sebebi de bu olabilir.

Saiki

3.11.2014 23:17:16

+7
Dostum bu küfürler tamamen kontrolsüzce argo tabirle ana avrat hem rakiplere arada tanıdıklarla karşılıklı sövüşüp gülüşüyorlardı, ben böyle hasta ruhlu yapılanmaları tercih etmiyorum.

Karagza

3.11.2014 23:09:29

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah Video da geçen bayan arkadaşı black ops 2 oynarken kadir isimli bir arkadaşın daveti sonucu bir süre oyun oynayarak tanımıştım. Mikrofonu açınca ağzına ne kadar küfür gelirse sayan birisi küfürden haz etmediğim ve özellikle bir kızın ağzından böyle iğrenç şeyleri duyunca birdaha partilerine girmedim.
Küfür hoş bir şey değil ama neden edildiğini de bilmek gerek. Misal olarak ben de sadece hileciler denk geldiğinde her türlü hakareti ederim onlara. Başkasına saygısı olsa, hile kullanmazdı. Başkasına saygısı olmayan kişi saygıyı hak etmeyen kişidir. Hele de hile başkalarının hakkına giriyorsa, her türlü küfre müstehaktır o kişi. Bu yönüyle konsolculara imreniyorum açıkçası. Çünkü konsolda hile, PC'ye göre ya çok çok az, ya da hiç yok diye biliyorum. Yanlışım varsa tashih edin.

Trapdoor

3.11.2014 22:53:25

0
Dosya konusu için öncelikle teşekkür ederim. Yalnız bi'ufak eleştirim olacak. videonun yaklaşık çeyrek kısımını "Nur Ergezer" biografisi dinlemek istemediğim için sardırdım, keşke "oyun muhabbeti" serilerinde Nur, hanımını tanıtsaydınız. Onun dışında COD'un yeni nesil sürümü benim de ilgimi çekiyor, özellikle fazlaca CRYSIS'i andırdı bana o yüzden alabilirim.

Karayell

3.11.2014 22:38:47

+2
Nur Ergezer'i kaç kişi facebook'tan arattı doğru söylesin :)

qqqqrpppp

3.11.2014 22:36:55

0
lan ratajkowskinin ne işi var yaa izlememiştim daha önceden live action ı.ah emily ah nerelere gidiyosun zaten bizi gone girl de üzmüştün :(

Mihrali Bey

3.11.2014 22:33:10

+8
Nur abla makyajı biraz azaltsın bence. Şu haliyle zombiden farkı yok. Bir de sen saatlerce CoD oynadın diye BSC'de çalışman mı lazım? Sunum, anlatım çok boşa benziyor. Beril ablanın tırnağı olamaz kanaatimce.

AlpKhanate

3.11.2014 22:30:30

-2
Arkadaşlar bence haklısızlık etmişsiniz. Bir kız anca bu kadar oynar. Daha ne yapsınlar. Genelde uzaylı gibi kızlar çıkıyordu oyun oynayan bunun en azından eli yüzü düzgün.

GATIRCAN

3.11.2014 22:30:18

-1
bi ara beril e taktılardı kafayı, her şeyini eleştiriyolardı. sıra bu kıza geldi. biraz salladıktan sonra seni de bağrımıza basacaz

Deswaaa

3.11.2014 22:14:59

-1
bunlar btf nin mp sini görmemişler anlaşılan haykırdım :D

neoAyhan

3.11.2014 22:03:38

0
mükemmel yakışmış gerçekten. devamını bekliyoruz.

ZelHaS

3.11.2014 21:53:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Calisiyoruz abi otele beklerim
Otel tadilatta dersin sen simdi

mementopolis

3.11.2014 21:40:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER
alıntı:

Orijinalden alıntı: InsomniacPen

Yağcılıkla alakası yok dostum,farkındaysan onu yazdığım arkadaş herkese cevap yetiştiriyor bitek bana cevap vermiyor :) Yani illaki bi yarası var,eski clan mensuplarımızda biri büyük bi ihtimalle :) Kendisine sevgiler,burda insanları kötülemekle eline hiçbişey geçemiyceğini öğrenememiş hala :)

hiç olmazsa doğru söylüyor değil mi?
herkese cevap veriyormuş ne var bunda acaba?
ben bu editörü beğenmedim
ayrıca canavar hareketlere bu videoyu gönderdim almadılar

3mlKCwzOOls&list=PLJKk1PJLrbcQJ4t5jy2nY3rqtABkKsITR









bsc son zamanlarda iyice boşluyor içeriğin kalitesini cod cu diyorsunuz modern warfare oynamamış...

bu kadın fps ci ise oyuncu ise ben ultra bir oyuncuyum
bildircinlari güzel vuruyorsun :D sanirim uzun olmadigi ve cok montajli oldugu icin kabul etmiyorlar.

gopgop

3.11.2014 21:35:49

-1
bu arada saçlar falan uzaktan Tarababcock'u anımsatıyor

op.55 no.1

3.11.2014 21:29:41

+2
@firebird1150 Arkadaşı IŞİD e alalım.

firebird1150

3.11.2014 21:25:52

-2
beni ilgilendirmez sadece fikrimi yansıtıyorum ama bir kadına oyun oynamak hiç yakışmıyor çok itici olmuş kadın ne anlar oyundan teknolojiden, kadın gitsin dış görüşüne makyajına baksın ne işin var senin oyunla çocukmusun sen hadi biz çocuğuz oynuyoruz ama sen ne biliyim baya bir garip olmuş yani. valla siz kadınlar nereye girerseniz orayı berbat ediyorsunuz artık oyun sektörünede girerseniz biz yandık zaten ancak beyler bu oyun iyi olmuş nazi - yahudi mevzusundan bıkmıştık yani artık modern savaş oyunları istiyor herkes

serkan78689

3.11.2014 21:24:57

0
Sondaki video çok güzeldi

Obilux

3.11.2014 21:23:43

0
Oyunu oynuyorumda zombi modu mu varmış yeni gördüm multiden zaman kalmadı.

HIGHER

3.11.2014 21:09:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: InsomniacPen Doğru ya da yanlış orası kişiden kişiye değişir.İşte herkese cevap veriyor ama bana veremiyor.Beğenmemiş olabilirsin,oda beğenmemiş olabilir eyvallah.Burda gelipte ben daha kral oyuncuyum ben daha çok şey biliyorum o amatör o şöyle diyip insanları kötülemekle bi yere varamazsın.O kadar muhteşem olduğunu düşünüyosun madem göster kendini biyerlerde.Yanlış anlama sözüm sana değil o kendini bilmeze.Git bi kanal aç,biyerlere başvur.İşine gelene cevap verip işine gelmediğinden kaçmakla olmaz o işler :)
ben bişi yapuyorsam boş keseden sallamam 3 tane iş teklifi geldi bana eğer istersen ss atarım

Sir Maximus is BACK

3.11.2014 21:07:28

-3
Konu popüler olmuş. Advanced Warfare Video İncelemesini Gökhan Abi'yle Nur Hanım yapsın.

jambon

3.11.2014 21:05:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Senin dersin yok mu
Calisiyoruz abi otele beklerim

Sir Maximus is BACK

3.11.2014 21:05:27

-4
Fake uyelikler,BSC duşmanları gelmiş burda BSC'nin yaptığı olumlu birşeyi karalamaya çalışıyorlar. Gökhan abi programı sonuna kadar izledim.Gayet güzel olmuş.Bu tur yeni şeyler denemenizi takdir ediyorum.Bence Nur hanım olumlu bir hava katmış,daha farklı bir hava katmış.İlerde yeni videolarda,video incelemelerde vs. görmek dileğiyle... Bsc'nin Naomi Kyle'ı Nur Ergezer Bence başarılı olmuş.Bu tur canlı yayınlar,Nur hanımla birlikte çok iyi olur duşuncesindeyim.Hep erkek görmekten sıkıldık,tamam yurtdışında bayan sunucular da var ama Türk sitelerinde hep erkek var.Bayan oyuncu görmek Bsc'de,olumlu bir hareket. Başarılar dilerim...

Drycell

3.11.2014 21:04:51

0
Doğru ya da yanlış orası kişiden kişiye değişir.İşte herkese cevap veriyor ama bana veremiyor.Beğenmemiş olabilirsin,oda beğenmemiş olabilir eyvallah.Burda gelipte ben daha kral oyuncuyum ben daha çok şey biliyorum o amatör o şöyle diyip insanları kötülemekle bi yere varamazsın.O kadar muhteşem olduğunu düşünüyosun madem göster kendini biyerlerde.Yanlış anlama sözüm sana değil o kendini bilmeze.Git bi kanal aç,biyerlere başvur.İşine gelene cevap verip işine gelmediğinden kaçmakla olmaz o işler :)

-Üniversiteli-

3.11.2014 21:02:45

0
Saçmalik

Gaara34

3.11.2014 20:59:23

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Auto aim ile sokaktan bir teyze çevirsem o da seri adam vurabilir. Zaten oyun karambol oyunu, yeteneği var mı yok mu bunu ancak PC'de oynatarak öğrenebilirsiniz. Hit gelsin diye, güzel, bol makyajı hanımları çıkartmaktansa gündemi paylaşsanız sizin için daha iyi olur. Evolve vb. oyunlar test aşamasına geçti. Pek çok oyun hakkında daha inceleme yapılmadı, haberi bile geçmedi. Twitch kanalındaki oyuncular da olmasa yeni oyunlardan haberimiz olmayacak. Böyle işlerle uğraşmaktansa esas işe odaklanmak sanırım daha faydalı olacaktır. Bir eleştiri daha. Abicim İngilizceniz var onca haber çeviriyor okuyorsunuz. Bari ekran karşısında telaffuza biraz dikkat edin. Kal of Duty/Daty ne demektir yahu. Kaç defa denk geldim kulak tırmalıyor. Ya İngilizce ya Türkçe okumakta fayda var. Türkilizce hoş durmuyor.
En mantıklı yorumu arkadaş yapmış bana kalırsa. Konsolda FPS oynamak tamamen alışma, zaman harcamayla alakalı. Yetenek istediğini bende düşünmüyorum, özellikle COD gibi bir oyunda.

HIGHER

3.11.2014 20:57:08

-1
quote:

Orijinalden alıntı: InsomniacPen Yağcılıkla alakası yok dostum,farkındaysan onu yazdığım arkadaş herkese cevap yetiştiriyor bitek bana cevap vermiyor :) Yani illaki bi yarası var,eski clan mensuplarımızda biri büyük bi ihtimalle :) Kendisine sevgiler,burda insanları kötülemekle eline hiçbişey geçemiyceğini öğrenememiş hala :)
hiç olmazsa doğru söylüyor değil mi? herkese cevap veriyormuş ne var bunda acaba? ben bu editörü beğenmedim ayrıca canavar hareketlere bu videoyu gönderdim almadılar 3mlKCwzOOls&list=PLJKk1PJLrbcQJ4t5jy2nY3rqtABkKsITR bsc son zamanlarda iyice boşluyor içeriğin kalitesini cod cu diyorsunuz modern warfare oynamamış... bu kadın fps ci ise oyuncu ise ben ultra bir oyuncuyum

gopgop

3.11.2014 20:53:05

+2
sırf bayan olmanın ekmeğini yiyor ha, aynı oyunları oynayan bir erkek töbe oturamaz o sandalyeye ancak iyi olmuş sevap kastık oturduğumuz yerden BSC'de devam etmesi ve diğer bayan arkadaşlarınıda çağırması dileğiyle..

Drycell

3.11.2014 20:50:59

-4
Yağcılıkla alakası yok dostum,farkındaysan onu yazdığım arkadaş herkese cevap yetiştiriyor bitek bana cevap vermiyor :) Yani illaki bi yarası var,eski clan mensuplarımızda biri büyük bi ihtimalle :) Kendisine sevgiler,burda insanları kötülemekle eline hiçbişey geçemiyceğini öğrenememiş hala :)

ZelHaS

3.11.2014 20:50:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: jambon

İnstagram hesabinda bolcana resimleri var
Senin dersin yok mu

Bay H

3.11.2014 20:50:20

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 99 u erkek olan bir olusumun icine kadın koymak kesinlikle mantık dısı bn burayı farklı bir aile olarak gorurdum ama boyle hareketler bizi sogutuyor kanaldan gercekten
%99'u erkek mi? Kendini dünyanda yaşamaktan olayları yakalayamamışsın sen.

kayakuk

3.11.2014 20:50:12

0
Troy Baker ayrıca last of us ta joel karakterini oynamıştır

Enes Eyibil

3.11.2014 20:37:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: jambon

İnstagram hesabinda bolcana resimleri var
Gösterin Gösterin o hesabı bana gösterin

rambocuk

3.11.2014 20:36:49

-1
Tebrikler diğer hanımlara örnek olur inşallahda bizleri anlayan hanım sayısı artar hep görmek istiyoruz nur u

jambon

3.11.2014 20:36:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil Böyle manitamız olmadı ki :( 20 saat ne oyunmuş öyle kızz senin erkek arkadaşın nasil biri bak meraklandım şimdi :))
İnstagram hesabinda bolcana resimleri var

Barxxx

3.11.2014 20:31:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 99 u erkek olan bir olusumun icine kadın koymak kesinlikle mantık dısı bn burayı farklı bir aile olarak gorurdum ama boyle hareketler bizi sogutuyor kanaldan gercekten
Adamda testosteron kafa yapmış heralde

Enes Eyibil

3.11.2014 20:29:04

-2
Böyle manitamız olmadı ki :( 20 saat ne oyunmuş öyle kızz senin erkek arkadaşın nasil biri bak meraklandım şimdi :))

rampage_r

3.11.2014 20:28:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.

Rampa senin anlamdigin şey bayanlarin bu kadar oyun dunyasinda aktif olmasi ve bsc bunu desteklemesi ki ben nur un clanindayim yiyosa o garibin clanina karsi bi mac yap bakalim siz bu ise amator bile bakmazken tr de 1. Numaraya oynayan klan i bi bayan yonetiyo ve 20 saat oyunun basindan kalkmadim derken senin gibi yokuş isimli oyundan anladigini sanalar 1 haftada 20 saat oynamiyor ama elestiri hakki hep oluyo ne hikemetse biri bana bunu aciklasin nasil oluyor


ya bırak yorum yapmaya değmez, Nur hanımı tanımıyor boşa konuşuyor.


Buyur burdan yak. Giriş işlemlerini de sen yapmışsın belli çok iyi tanıyorsun :D :D
Zaten videoda açık açık "Gökhan'ı tanıyodum, yoksa oyundan anladığım CoD da iki adam vurmakla sınırlı." demişler. Profesyonellik akıyor suratından :D :D :D


senin zorun ne la?
Zorum senin gibi hesap adını kullanmaktan korkup aklınca farklı görünerek işini pohpohlamaya çalışanlarla. Birde herif gidip kendine konuştuklarına + falan vermeye çalışıyor yarım sattir. Doğru dürüst konuşmayı bile bilmeyen böyle adama böylesi yakışır zaten. Yakında Alien temalı çingene düğünü de bekliyoruz BSC'den. Hatta bikinili kızlarla falan tam çözüm yapabiliriz. Sitenin düştüğü hale bak. Ezik ergen takımına bu kadar mı yalaka oldun be BSC? Sırf 3-5 ergen CoD oynarken kıza bakacak diye böyle birini takıma almışsınız ya helal olsun. Atılan videodan belli ne kadar amatörce ünlü olmak için çabaladığı Nur hanımın. Gökhanla CoD oynarken orda bronzlaşma parasını açıklar sizlere küfrederek :D :D :D Zaten başka bir işe yaramayacağı da atılan mesajlar ve oylardan malum.

jambon

3.11.2014 20:16:27

+4
İyi hos guzel biri ama sosyal medyada ozellikle twitterda baya baya kufurlu konusuyor oyle tipte birine yakistiramadim zaten cok kufurlu bel alti konusan kizlari cogu kisi sevmez. Hadi bakalim bsc reytingler tavan

Mehmet__turk

3.11.2014 20:11:51

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 99 u erkek olan bir olusumun icine kadın koymak kesinlikle mantık dısı bn burayı farklı bir aile olarak gorurdum ama boyle hareketler bizi sogutuyor kanaldan gercekten
Senin soguma işi camin acik kalmasi ile ilgili olmasin

muratgun

3.11.2014 20:10:36

+1
Bu programa lafım yok güzelde baya Nur hnm gibi niceleri var ayda 1 veya 2 kere böyle hanım kızlarla program yapılabilir gayet güzel olur,kız arkadaşları oyunlara teşvik ederler. Daha çok Alien İsolation video inceleme Evolve Sıcağı Sıcağına The Binding of Isaac: Rebirth 4 kasımdan sonra bir ilk izlenim vs sıcağı sıcağına olabilir. Lords Of The Fallen video inceleme Sonra bu cod çıkacak bunada bir video inceleme ne bilim sıcağı sıcağına gelebilir. Sıkı bir takipçiniz olarak beklentilerim.

BSC Misafiri

3.11.2014 20:09:13

-3
quote:

Orijinalden alıntı: rampage_r
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.

Rampa senin anlamdigin şey bayanlarin bu kadar oyun dunyasinda aktif olmasi ve bsc bunu desteklemesi ki ben nur un clanindayim yiyosa o garibin clanina karsi bi mac yap bakalim siz bu ise amator bile bakmazken tr de 1. Numaraya oynayan klan i bi bayan yonetiyo ve 20 saat oyunun basindan kalkmadim derken senin gibi yokuş isimli oyundan anladigini sanalar 1 haftada 20 saat oynamiyor ama elestiri hakki hep oluyo ne hikemetse biri bana bunu aciklasin nasil oluyor


ya bırak yorum yapmaya değmez, Nur hanımı tanımıyor boşa konuşuyor.


Buyur burdan yak. Giriş işlemlerini de sen yapmışsın belli çok iyi tanıyorsun :D :D
Zaten videoda açık açık "Gökhan'ı tanıyodum, yoksa oyundan anladığım CoD da iki adam vurmakla sınırlı." demişler. Profesyonellik akıyor suratından :D :D :D
senin zorun ne la?

BSC Misafiri

3.11.2014 20:09:02

0
güzel ablam, Gökhan abi hikayeyi anlatırken ne anlattığını unuttu, dikkatlica dinlemeye başldı ama olayı anlayamadı, yada o izlenimi verdi bu ablada bsc ye katılacak mı? katılacaksa da bizim 1 ablamız var o da beril abla, ama ama ama, amasıda var,ama 2. ablamız olabilir :D

BSC Misafiri

3.11.2014 20:08:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 99 u erkek olan bir olusumun icine kadın koymak kesinlikle mantık dısı bn burayı farklı bir aile olarak gorurdum ama boyle hareketler bizi sogutuyor kanaldan gercekten
sen soğu zaten, erkek erkek erkek nereye kadar? ortama güzellik gerek!

BSC Misafiri

3.11.2014 20:08:47

-5
quote:

Orijinalden alıntı: rampage_r
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.

Rampa senin anlamdigin şey bayanlarin bu kadar oyun dunyasinda aktif olmasi ve bsc bunu desteklemesi ki ben nur un clanindayim yiyosa o garibin clanina karsi bi mac yap bakalim siz bu ise amator bile bakmazken tr de 1. Numaraya oynayan klan i bi bayan yonetiyo ve 20 saat oyunun basindan kalkmadim derken senin gibi yokuş isimli oyundan anladigini sanalar 1 haftada 20 saat oynamiyor ama elestiri hakki hep oluyo ne hikemetse biri bana bunu aciklasin nasil oluyor


ya bırak yorum yapmaya değmez, Nur hanımı tanımıyor boşa konuşuyor.


Buyur burdan yak. Giriş işlemlerini de sen yapmışsın belli çok iyi tanıyorsun :D :D
Zaten videoda açık açık "Gökhan'ı tanıyodum, yoksa oyundan anladığım CoD da iki adam vurmakla sınırlı." demişler. Profesyonellik akıyor suratından :D :D :D
alın bunu burdan.

BSC Misafiri

3.11.2014 20:08:14

-2
quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears Forumun kalitesine bakınla sevdiğimin liselileri bütün konu kadını konuşmuşlar Abaza sübyancı pislikler sizi.
sen ne terbiyesiz birisin konuşmalara bak!

crespo9

3.11.2014 20:00:12

+1
8GB ram dayatmasının yıldönümünde yapımcıları saygıyla anıyorum :D

HIGHER

3.11.2014 19:58:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: magrofon Nur ile ruh ikizi olabiliriz şimdiden sempatimi kazandı. sevmiyen istemeyen izlemez. saçma sapan konumayan bir hanım oyuncuya kavuştuk sonunda hayırlı olsun. Kıza yavşadığınızı görmiyeyim Bsc Ekibi..
şikayet edildi terbiyeni takın az yukarıdaki arkadaşında dediği gibi nur çok küfür eden biriymiş yani tencere kapak misali şimdi az ötede nefes al

HIGHER

3.11.2014 19:54:36

+4
quote:

Orijinalden alıntı: InsomniacPen Dostum senin bence Nur a biyerden bi garezin falan var üyeliği 2011 de almışsın 3 senedir aktiviten yok yazdığın mesaj sayısı sıfırken bi anda bu konuyla uçuşa geçmişsin gamer kesildin başımıza. 3 senedir nerelerdeydin bakıyım sen
yağcılarda inecek varrr şöför beyy

Guest-BADE5B8A0

3.11.2014 19:52:39

+7
Cod oynayanlar ne ara hardcore oyuncu oldu? Onu gectim mw serisini oynamamis birisi nasil cod oyuncusu olabilir ki?

HIGHER

3.11.2014 19:50:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ne bu sendeki sinir? kadınlar oyun oynamaz mı sanıyorsun? sen bu kızın oynadığının yarısını oynada öpte başına koy. Aç bakalım twitch'i ne kızlar var ne oyunlar oynuyor. Keşke böyle bi sevgilim olsa oyun oynayan.
nobaz mode onnn

Guest-BB2CECC18

3.11.2014 19:41:28

+1
Forumun kalitesine bakınla sevdiğimin liselileri bütün konu kadını konuşmuşlar Abaza sübyancı pislikler sizi.

BSC Misafiri

3.11.2014 19:29:06

+1
99 u erkek olan bir olusumun icine kadın koymak kesinlikle mantık dısı bn burayı farklı bir aile olarak gorurdum ama boyle hareketler bizi sogutuyor kanaldan gercekten

FreeMaNMeliH

3.11.2014 19:28:33

-1
Yeni nefes yeni soluk başarılarının devamını diliyorum Nur bsc büyümeye devam ediyor .

bozcan

3.11.2014 19:25:41

+7
Sırf canlı yayınlar daha çok izlensin diye.

schneemann

3.11.2014 19:22:39

+6
sağlam bir COD oyuncusu ama modern warfare serisi hiç oynanmamıs bu işin sağlamlığı nerede diye sorarlar.

rampage_r

3.11.2014 19:22:19

+4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.

Rampa senin anlamdigin şey bayanlarin bu kadar oyun dunyasinda aktif olmasi ve bsc bunu desteklemesi ki ben nur un clanindayim yiyosa o garibin clanina karsi bi mac yap bakalim siz bu ise amator bile bakmazken tr de 1. Numaraya oynayan klan i bi bayan yonetiyo ve 20 saat oyunun basindan kalkmadim derken senin gibi yokuş isimli oyundan anladigini sanalar 1 haftada 20 saat oynamiyor ama elestiri hakki hep oluyo ne hikemetse biri bana bunu aciklasin nasil oluyor


ya bırak yorum yapmaya değmez, Nur hanımı tanımıyor boşa konuşuyor.
Buyur burdan yak. Giriş işlemlerini de sen yapmışsın belli çok iyi tanıyorsun :D :D Zaten videoda açık açık "Gökhan'ı tanıyodum, yoksa oyundan anladığım CoD da iki adam vurmakla sınırlı." demişler. Profesyonellik akıyor suratından :D :D :D

capoeira_GS

3.11.2014 19:21:26

+6
Yani Hardcore oyuncunun ve oyunculuğun ne olduğunu bilmesek Hardcore oyuncu diye yutturmaya çalışıyosun Gökhan reyiz bize olmuyo böyle

TripleHTayfur

3.11.2014 19:17:03

-2
quote:

Orijinalden alıntı: cagan1234
alıntı:

Orijinalden alıntı: blizzard3

yav kızımız güzel kız tamam iyi hos fiziğide süper ama bir suru oyunda oynamış güzel bir olay ama gemiye kız almıcaksın kız seytandır batırır gemiyi :)


Yanılıyorsun dostum! Yobazca, şerefsizce, saçma sapan yorumlarda bulunmayı bırak! Şeytan gibidir nasıl bir benzetmedir? Bence hesabını vermelisin bunun. Tabii tatmin edici bir açıklaman varsa... Öyle aklına geleni yazıp da insanların başarılarını bozmaya hakkın yok.
Cagan1234 arkadaşım,yemin ediyorum şu beyinsiz ite cevap yazmak için hesabımı girmiştim ki sen olayı bitirmişsin.Şimdi bu döl israfına "lan itin dölü, senin anan da bir kız kadındı,kendi anana da mı şeytan diyeceksin beyinsiz mahlukat asıl şeytan,asıl iblis senin gibi serserilerdir "diyecektim,ağzına sağlık sen o saf vicdanınla düşüncelerimi yazmışsın

Wey-Yu

3.11.2014 19:12:02

0
.

Sp4rtacus

3.11.2014 19:00:36

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri neredeeen nereye... http://www.youtube.com/watch?v=HrrvAuoOWz4
Meşhur olma çabaları

White Death

3.11.2014 18:57:27

0
Benimde K/D 2,4 falan beni de alsanız? Neyse biraz acemilik var, biraz da oyun kültürü dar gibi. (Gökhan Crysis diyor o diyor Call Of Duty mi) Ama neyse hayırlı olsun.

Saiki

3.11.2014 18:56:12

+9
Video da geçen bayan arkadaşı black ops 2 oynarken kadir isimli bir arkadaşın daveti sonucu bir süre oyun oynayarak tanımıştım. Mikrofonu açınca ağzına ne kadar küfür gelirse sayan birisi küfürden haz etmediğim ve özellikle bir kızın ağzından böyle iğrenç şeyleri duyunca birdaha partilerine girmedim. İnanmazsanız kendiniz oynama fırsatı bulunca anlarsınız.

bocekgrafik

3.11.2014 18:21:50

+8
Bilgilerinizi güncellemeniz lazım. Belli ki COD'u MW2 ile bırakmışsınız. COD hakkında verdiğiniz bazı bilgiler o zamana ait çünkü ama hâlâ varmış gibi söylüyordunuz. Her nedense yerel sunucu ve türkçe dil desteğinden hiç bahsetmediniz. Bizim için gelmesi gereken ilk özellik yerel sunucu halbuki; adanmış sunucu olsa da, olmasa da... Bir ilk olarak MW2 ile başlayan şu nuke atma mevzusu ile BO2 ile pik yapan yüksek adam öldürme görevleri, oyuncuları hile yapmaya teşvik etmekten başka işe yaramıyor. MW2'dekinde streaklerle öldürdüğünüz adamlar da sayılıyordu ama BO2'de düşünün ki steak kullanmadan ve ölmeden 30 adam öldürme istiyor sizden başarım için. Bunu hilesiz olarak yapabilecek kaç kişi var Allah aşkına?

Drycell

3.11.2014 18:18:56

-5
Dostum senin bence Nur a biyerden bi garezin falan var üyeliği 2011 de almışsın 3 senedir aktiviten yok yazdığın mesaj sayısı sıfırken bi anda bu konuyla uçuşa geçmişsin gamer kesildin başımıza. 3 senedir nerelerdeydin bakıyım sen

BSC Misafiri

3.11.2014 18:17:41

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk
alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.

Rampa senin anlamdigin şey bayanlarin bu kadar oyun dunyasinda aktif olmasi ve bsc bunu desteklemesi ki ben nur un clanindayim yiyosa o garibin clanina karsi bi mac yap bakalim siz bu ise amator bile bakmazken tr de 1. Numaraya oynayan klan i bi bayan yonetiyo ve 20 saat oyunun basindan kalkmadim derken senin gibi yokuş isimli oyundan anladigini sanalar 1 haftada 20 saat oynamiyor ama elestiri hakki hep oluyo ne hikemetse biri bana bunu aciklasin nasil oluyor
ya bırak yorum yapmaya değmez, Nur hanımı tanımıyor boşa konuşuyor.

rampage_r

3.11.2014 18:06:25

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

alıntı:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.


Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun


Gerçekler batar da ondan.

alıntı:

Orijinalden alıntı: ekostros

Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.


Oyunculuk iki klan kurup ortada karpuz gibi parlayan iki oyunda isim yapmaksa batsın öyle oyunculuk.Millet Destiny oynar biz burda CoD felsefesi üstüne bunun iyi oyuncu olduğunu anlatırız. Benim tanıdığım bayanların bir kısmı WoW da ciddi işleyen hardcore guildlerin liderliğini yapıyor. CoD da killstreak yapmak mı oyunculuktan anladığın?

Birde ilgi çeksin diye araya Metal Gear Solid'i zorla söylettirmişler. Te allam ya.


ne bu sendeki sinir? kadınlar oyun oynamaz mı sanıyorsun? sen bu kızın oynadığının yarısını oynada öpte başına koy. Aç bakalım twitch'i ne kızlar var ne oyunlar oynuyor. Keşke böyle bi sevgilim olsa oyun oynayan.
Birader çok güzel akıllı olduğunu sanıp mesaj atmışsın sahte hesabından fakat mesajı okumayı unutmuşsun. Orda da dediğim gibi en az beş kadın arkadaşı WoW da çok daha kompleks raid yönetiminde görmüşlüğüm var. İşi "kadına karşı" lığa çekmek yaşının göstergesi. Burda kimse kadın oyun oynamasın demiyor sana. Bilhassa oynasın ama böyle acemileri iki CoD atıyor diye önümüze oyuncu diye koymayın. Hadi bakalım uğurlar ola. He yoksa sende yukarda nur hanımın kankası gibi sinirinden bağırınıp çağırabilirsin serbest. Oyuncuyum deyip ortada gezmeyin sonra. İyi akşamlar.

Spycho

3.11.2014 17:54:57

0
1) Bu oyun çıktı mı? Çıktıysa biraz da oyun hakkında bana bilgi verebilecek olan var mı? "Tarafsızca" ? Ben Black OPS 2'den sonra oynamadım, daha doğrusu oynama fırsatım olmadı. COD serisinin o zamana kadar ki bütün pc oyunlarını oynamış ve sevmiş biriyim. (Single Player olarak bahsediyorum, senaryolarını çok beğeniyordum-Multisi için aynı şeyi düşünmedim, çok az oynadım multi) Her neyse yani kısaca oyun nasıl özellikle de senaryosu falan nasıl biri anlatabilir mi? Eğer Crysis yolunda ilerliyorsa (canavarlar falan) sokarım böyle yapımcıya... Güzelim seriyi bitirmiş olurlar.

EzoBride

3.11.2014 17:48:38

+4
quote:

Orijinalden alıntı: cagan1234

Yanılıyorsun dostum! Yobazca, şerefsizce, saçma sapan yorumlarda bulunmayı bırak! Şeytan gibidir nasıl bir benzetmedir? Bence hesabını vermelisin bunun. Tabii tatmin edici bir açıklaman varsa... Öyle aklına geleni yazıp da insanların başarılarını bozmaya hakkın yok.
Arkadaş karayip korsanlarından bahsediyor galiba sakin ol coni

Guest-8FB5351A6

3.11.2014 17:43:07

-1
içimiz rahatladı valla gökhan reis allah devamını getirsin yürü baalım :D :D

Sir Maximus is BACK

3.11.2014 17:42:59

-3
Butun yorumları okudum hemen izliyorum

Mehmet__turk

3.11.2014 17:40:47

-4
quote:

Orijinalden alıntı: rampage_r Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur : "Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?" Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.
Rampa senin anlamdigin şey bayanlarin bu kadar oyun dunyasinda aktif olmasi ve bsc bunu desteklemesi ki ben nur un clanindayim yiyosa o garibin clanina karsi bi mac yap bakalim siz bu ise amator bile bakmazken tr de 1. Numaraya oynayan klan i bi bayan yonetiyo ve 20 saat oyunun basindan kalkmadim derken senin gibi yokuş isimli oyundan anladigini sanalar 1 haftada 20 saat oynamiyor ama elestiri hakki hep oluyo ne hikemetse biri bana bunu aciklasin nasil oluyor

TheRECRUIT

3.11.2014 17:33:34

+1
Oyun Leş 2009 dan beri aynı şey. Altın Exo zımbırtısını alıp oraya buraya uçan tipler aynı kitin kabuğu olan böceklere benziyor...

BSC Misafiri

3.11.2014 17:32:00

-5
quote:

Orijinalden alıntı: rampage_r
alıntı:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.


Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun


Gerçekler batar da ondan.

alıntı:

Orijinalden alıntı: ekostros

Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.


Oyunculuk iki klan kurup ortada karpuz gibi parlayan iki oyunda isim yapmaksa batsın öyle oyunculuk.Millet Destiny oynar biz burda CoD felsefesi üstüne bunun iyi oyuncu olduğunu anlatırız. Benim tanıdığım bayanların bir kısmı WoW da ciddi işleyen hardcore guildlerin liderliğini yapıyor. CoD da killstreak yapmak mı oyunculuktan anladığın?

Birde ilgi çeksin diye araya Metal Gear Solid'i zorla söylettirmişler. Te allam ya.
ne bu sendeki sinir? kadınlar oyun oynamaz mı sanıyorsun? sen bu kızın oynadığının yarısını oynada öpte başına koy. Aç bakalım twitch'i ne kızlar var ne oyunlar oynuyor. Keşke böyle bi sevgilim olsa oyun oynayan.

Aaron Paul

3.11.2014 17:30:51

+8
Her şeyi geçtim de: Nur hanım, sayesinde; BSC'de ki Ergen kitlede kendini belli ediyor. KENDİNİZE GELİN ! ; 40 Dk.'lık bi video da, birinin ''Oyuncu'' olduğuna nasıl kanâat getirebilirsiniz ?! ''Oyuncu'' kavramı çok basite indirgeniyor bu ülkede... Yeterki ''Kız'' olsun taştan olsun'' diyorsunuz açık açık.

bladeGny

3.11.2014 17:29:16

+4
hiçbir cod oyuncusu kall of tuty demez. fake

qoqoCAN

3.11.2014 17:11:34

-2
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF BEEEEEEEEEEE

BSC Misafiri

3.11.2014 17:08:49

+5
Auto aim ile sokaktan bir teyze çevirsem o da seri adam vurabilir. Zaten oyun karambol oyunu, yeteneği var mı yok mu bunu ancak PC'de oynatarak öğrenebilirsiniz. Hit gelsin diye, güzel, bol makyajı hanımları çıkartmaktansa gündemi paylaşsanız sizin için daha iyi olur. Evolve vb. oyunlar test aşamasına geçti. Pek çok oyun hakkında daha inceleme yapılmadı, haberi bile geçmedi. Twitch kanalındaki oyuncular da olmasa yeni oyunlardan haberimiz olmayacak. Böyle işlerle uğraşmaktansa esas işe odaklanmak sanırım daha faydalı olacaktır. Bir eleştiri daha. Abicim İngilizceniz var onca haber çeviriyor okuyorsunuz. Bari ekran karşısında telaffuza biraz dikkat edin. Kal of Duty/Daty ne demektir yahu. Kaç defa denk geldim kulak tırmalıyor. Ya İngilizce ya Türkçe okumakta fayda var. Türkilizce hoş durmuyor.

cagan1234

3.11.2014 16:54:15

-4
quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3 yav kızımız güzel kız tamam iyi hos fiziğide süper ama bir suru oyunda oynamış güzel bir olay ama gemiye kız almıcaksın kız seytandır batırır gemiyi :)
Yanılıyorsun dostum! Yobazca, şerefsizce, saçma sapan yorumlarda bulunmayı bırak! Şeytan gibidir nasıl bir benzetmedir? Bence hesabını vermelisin bunun. Tabii tatmin edici bir açıklaman varsa... Öyle aklına geleni yazıp da insanların başarılarını bozmaya hakkın yok.

parola13

3.11.2014 16:53:10

0
42:35 Yürüyosun Gökhan aaabi...

TaKo

3.11.2014 16:51:08

0
Nur topu gibi bir editörümüz oldu hadi bakalım COD'tan ziyade Nur'un reklamı olmuş zaten, Gökhan da maşallah bi övgüler bi iltifatlar Talha 2'si 1'de inceden bir laf sokmuştu gerçi "Gökhan artık benim partnerim değil onun yeni projeleri var" diye, demek buymuş. Neyse şakalar bir yana Nur'a aramıza hoşgeldin diyoruz, hayırlı olsun. Evet kendisi dikkat çeken bir bayan, ekranda da sarı sarı hoş gözüküyor. Gökhan da akılcı davranıp ekibe dahil etmiş, iyi de yapmış. Şimdi böyle bir bayanın kendi görüntüsüyle BSC'nin Twitch kanalında güncel bi oyunu oynadığını düşünün; Türk veya yabancı ne kadar oyuncu varsa "oha hatuna bak COD oynuyor" diye gelip izlicekler. Bu da haliyle ratingi arttırıcak sonuç itibariyle BSC'ye yaricak. Hea BSC'nin buna ihtiyacı var ya da yok bu tartışılır ama yeni kanlar ve değişiklikler zaman zaman gereklidir. Zaten sıkılmıştık aynı adamların tiplerinden, biraz oyunlarımıza güneş doğsun

Aaron Paul

3.11.2014 16:48:19

+5
Nur hanım, '''assassin's creed''' den anlasaydı. ''Özel'' programlar AC'dan gelecekti. Nur hanım, ''Mass effect'' den anlasaydı. '' Özel '' programlar, ''Mass effect'den gelecekti... BF, MSG Vs Vs.... İşte sorun da burada ortaya çıkıyor...

blizzard3

3.11.2014 16:44:35

+5
yav kızımız güzel kız tamam iyi hos fiziğide süper ama bir suru oyunda oynamış güzel bir olay ama gemiye kız almıcaksın kız seytandır batırır gemiyi :)

blizzard3

3.11.2014 16:41:49

-2
tekken oynayan kızlar gordum onlar gerçek oyuncu derim ama cod nedir ya cop ama bi kızın bunu oynaması gerçekten ilginç ve güzel bi olay god of war oynuyorum demesine acayip sasırdım kızlar kanlı oyunları sevmez ama oynamış call of duty deyince benim akalıma calll of duty 4 modern warfare geliyor onun dışındaki serilerin hepsi cop bence az oynamadık ps3de belkide bana online sevdiren ilk oyun diyebilirim ama uncharted online görünce butun online oyunları tarihe gomdum diyebilirim aynı sekilde last of us onlineda öle

Java Coffee

3.11.2014 16:38:31

0
Güzel program olmuş. Madem kadroda artık iki fpsci oldu, daha çok online fpslerle ilgili inceleme bekliyorum sizlerden. Warface incelemesiyle başlayın hatta beraber bir ara oynayalım.

BSC Misafiri

3.11.2014 16:33:15

-3
işte aradığım program

freshmind

3.11.2014 16:23:35

-6
quote:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Bknz : BSC Misafiri tarafından yapılan yorumlar. Ergen heryerde ergen iki kız görünce aklı gitti garibin.
Yalnız katılım zamanınız ve mesaj sayınız ile misafirden pek bir farkınız yok ... İroni kokusu aldım da yanlış anlamayın. Bu bayan arkadaşla gençliğinizde bir sıkıntı falan mı yaşadınız ? Çıkma teklif ettiniz de kabul mü etmedi ? Ne bu hiddet ne bu şiddet ? Koca fen edebiyat + tıp fakültesindeki 2-3-4. sınıflarda ki kızlara mario'da bir bölüm geçirtemedim ! Kız Dia liginde 2.0 K/D ile CoD oynuyor, God of War, Uncharted, Resident Evil, Last of Us oynamış la. Daha ne istiyorsunuz Futbolda , Dövüşte-Güreşte , hatta bizzat gerçek savaşın içerisinde bayanlar olabiliyor da şu oyunların kumandasını mı ellerine alamıyorlar ? Mis gibi yetenekli , oyuncu bir kişilik ... Çoğunuzun konuşamayacağı akıcılıkta konuşabiliyor, kamera karşısında rahat ve bu iş ile ilgili ... Çok mu kıskandınız ? BSC'ye iş ilanında bulunabilirsiniz. Şöyle o rakibi olmayan vasıflarınızın üstüne güzel bir vesikalık fotoğrafınızı yapıştırıp gönderin, onlar ilgilenirler. Katacağı yeni renkleri ve getireceği yeni havayı merakla bekliyorum. Başarılar diliyorum. Bizimkiler gibi editör olduktan sonra oyunları bir kenara atmasın ama

Drycell

3.11.2014 16:21:06

-5
quote:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Oyunculuk iki klan kurup ortada karpuz gibi parlayan iki oyunda isim yapmaksa batsın öyle oyunculuk.Millet Destiny oynar biz burda CoD felsefesi üstüne bunun iyi oyuncu olduğunu anlatırız. Benim tanıdığım bayanların bir kısmı WoW da ciddi işleyen hardcore guildlerin liderliğini yapıyor. CoD da killstreak yapmak mı oyunculuktan anladığın? Birde ilgi çeksin diye araya Metal Gear Solid'i zorla söylettirmişler. Te allam ya.
İçine bu kadar oturcağını tahmin etselerdi seni alırlardı 3 tane AAA oyun söyledi diye ezmeye gerek yok,kadın orda hayranı olduğu ve koleksiyon yaptığı oyunlardan bahsediyo.Oynadığı tüm oyunları oturup bir çırpıda anlatacak değil,giriş için yeteri kadar bahsedilmiş ki programın belli bi süreyi aşmaması gerektiğini düşünürsek o kadar oyun o konuşmaya sığmazdı kaldı ki zaten videonun konusu CoD advanced warfare. İleri dönük bi iş olduğundan ilerleyen videolarda ya da incelemelerde tanırız ve görürüz diye düşünüyorum,zaten o zaman belli eder kendisini. Yazımın bu kısmı bende CoD oynuncusyum diyenlere, oynadığın her 10 oyundan 7 sinde 37-2 25-0 kd ile oynayıp karşı takımı kaçıramadığınız sürece Nur la kendinizi bir tutamazsınız.

BSC Misafiri

3.11.2014 16:16:55

+2
"Resident Evil korkunç diil ama silent hill çoook korkunçluuu" Arkadaş şakamısınız? Videonun ilk 15 dakikasını ayırıp "Dosya Konusu: Nur Hakkında Herşey" diye yayınlayın. Hayır kızın oynayabilmesi ekran karşısına geçebileceği anlamına gelmiyor. Konudan o kadar bağımsız bir durumda ki adı bile geçmemesine rağmen oyun fiyatı ile ilgili yorumda "Ghosts'u mu?" diyor. Gökhan bile şaşırdı ağzı açık kaldı 2 saniye "Ne ghostu be?" diye. http://s10.photobucket.com/user/boysofsheahem/media/blog%20graphics%203/0460cef698.png.html

BSC Misafiri

3.11.2014 16:16:48

0
Merhabalar. Mesajının sonu "Birde kalıcı olarak mı istiyorsunuz bunu?" diye biten arkadaş özelinden; örneğinden yola çıkarak söylemek istediğim bir kaç şey var. Kardeşim kimse ne olduğunun ne niyetle nasıl durduğunun ayrımında bulunmadan konuşmaz. Belki farkında değildir belki umrunda lakin bir şey yazıyorsa bu ayrımda bu kavşaktadır. Yazmak dünyaya müdahale etmektir. Ve ne yazarsan yaz, yazdığın öncelikle kendinle ilgilidir. Şimdi sen bir insana nasıl hitap ediyorsun, insanların davranışlarını nasıl eleştiriyorsun, değerlendiriyorsun bir bak. Amacını bir sorgula. Muhabbet ettiğin bi sitenin senle gelişmesi için değerlendirip fırsat mı sunuyorsun? Belki söylemek istediğim şeyleri teğet geçiyorum. Olsun. Gerçekten okuyan biri belki çıkar şunu da söyleyeyim: Bana öyle geliyor ki herkes herşeyin bayağısına teşne. Mesela çok söylemek istemişimdir, geçen nesil; ps2 nesline göre kotuydu. Zira oyunlarda şu an grafik falan derken kısır bir döneme girildi. Oyunun ne olduğu ve kimin oyundan ne beklediği umursanmadan netleşmeden bir çok şey oldu. Neticede bu hardcore gamer vs. Terimleri gerçek bir çozum olmasa da bir ifade biçimi olarak kullanılmaya başlandı. Yani yurt dışındaki forumları takip eden insanlar benden daha iyi bilirler, forumlar oyunlarla gonul bağı olan insanlarla yurur. Gonul bağı derken öylesine söylemiyorum. Bir insanla gonul bağı kurarsan hakkında ne istersin? Öyle bir kıyas var arada. Mesela geçen FFXV ile ilgili haber vardı girdim bir buraya baktım bir neogafa baktım. Burda pek yorum yoktu hacım, Ersin ve Ben -yuz yuze tanışımız yoktur- heyecanlandığımızla kalmıştık. Tabii neogaftaki başlığa girince değişti her şey. Adamlar oyunun motoru hakkında, başka oyunlarda kullanılması gerektiği, ışıklandırmanın detayları hakkında falan vesair baya muhabbet etmişlerdi, az da olsa bir hareketti bu. Yani öyle işte. Ne konuşuyoruz neden konuşuyoruz bazen yokluktan çıka gelmişim gibi karşılıyorum. Velhasılı kelam umarım aranıza yeni katılanlar hayırlı olur. Yeni gelen hanımın her şeyden ziyade bir oyun fikriyatına ihtiyacı olabilir. Tabii bu dediğim ilerde daha iyi anlaşılır. Ama merak etmeyin oyuncuların zaten bir çoğu bundan mahrum. Umarım daha iyi oluruz.

mementopolis

3.11.2014 16:13:02

-4
Mobilden bakamadigim için mevsuyu tam bilmiyorum ama , görüldüğü üzere çok alımlı güzel bir hanfendiye benziyor . Twitch'deki dandirik boobs oyuncularından daha kabiliyetli bir oyuncudur eminim cod oynadığına göre . (Hepsi de nedense lol oynar ,birde bağış isterler) neden ya ?,neyse Birde kardeşimin cod oynadımı göreceksiniz ezip geçiyor resmen milleti diyet oyuncuları , kontrolleri (hız ayarlar kamera vs vs) uçuk ayarlarda oynuyor . ___ Kendinilerine başarılar diliyorum BSC'ye hoşgeldiniz :) ------

C.H.N

3.11.2014 16:11:36

0
Geçen gün 2si1 de talhanın söylediği gökhanın projesi bu galiba. :D Eminim bir yerlerde talha bu mesajları okuyup gökhana "zaaaaaaxxx :D" yapıyordur eminim. :D

TRegular

3.11.2014 16:02:42

+4
BO ile cod'a başladı diye öve öve bitiremediniz 5dk sonra kapattım. 20 yıldır oyun oynarım ama ben kendimi böyle övmedim nedir bu arkadaş. Herkes kendine hardcore oyuncu der olmuş ama BSC bünyesinde daha Hardcore oyuncu olan görmedim ben yapmayın böyle.

rampage_r

3.11.2014 15:58:37

+4
[quote]Orijinalden alıntı: tembelpbci
alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.


Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun[/quote] Gerçekler batar da ondan. [quote]Orijinalden alıntı: ekostros Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.[/quote] Oyunculuk iki klan kurup ortada karpuz gibi parlayan iki oyunda isim yapmaksa batsın öyle oyunculuk.Millet Destiny oynar biz burda CoD felsefesi üstüne bunun iyi oyuncu olduğunu anlatırız. Benim tanıdığım bayanların bir kısmı WoW da ciddi işleyen hardcore guildlerin liderliğini yapıyor. CoD da killstreak yapmak mı oyunculuktan anladığın? Birde ilgi çeksin diye araya Metal Gear Solid'i zorla söylettirmişler. Te allam ya.

tembelpbci

3.11.2014 15:54:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: rampage_r Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.
Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun

ekostros

3.11.2014 15:52:41

-8
Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.

Sozinn

3.11.2014 15:52:37

+8
11 yaşındaki küçük kuzenimde call of duty hastası onuda işe alın lütfen

peters

3.11.2014 15:51:20

-3
Gökhan videonun sonunda sorduya battlefield hardline mi yoksa calloff sizi kendine çekermi diye.Bence nur bu iki oyunun reklamlarından birine çıksın o oyun yok satar.Ama bu videodan sonra calloff oynamak istemem çünkü böyle güzel bir hatuna ezilmek hoşuma gitmez ama calloff yok satacak bundan eminim bf'den cod'geçer çoğu kişi.

rampage_r

3.11.2014 15:48:50

+3
Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur : "Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?" Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.

Sakallı Adam

3.11.2014 15:48:12

+3
oyunu canlı yayından izledim ps4 de. Bana wolf teamden başka birşey çağrıştırmadı abi bu nasıl bi zırvalıktır ? BF4 eski motorla çıkmasına rağmen hala ve hala kat kat ötesindendir cod'un.

oguzhan90

3.11.2014 15:46:50

-2
İnanmak istemiyorum ama bizim ülkede de "#Gamergate" mevzusu varmış resmen. Arkadaşlar yapmayın, yeniliklere açık olun biraz, kadın oyuncu denen bir olay var ve zaten olmalıydı da. O kadar eksilenecek bir mevzu olduğuna inanmıyorum. Benim için oyuna mesai harcayan kişi oyuncudur; ister Call of Duty oynasın, ister WoW, LoL oynasın, isterse de Total War oynasın farketmez. Biraz daha açık fikir, lütfen! :) Advanced Warfare'a gelince, exoskeleton özellikleri ve Pick 13 sistemi, perklere gelen geliştirmeler oyunu bayağı çekici kıldı benim gözümde, haritalarda açık ve "camping"e mahal vermeyecek cinsten olursa (kampçılardan nefret ediyorum!) tadından yenmez. Ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama Gökhan ve Nur'un dediği gibi alışmak zaman alacak ve inşallah kısa sürer keza COD oyunları 1 sene süreyle adamakıllı oynanabiliyor sonra esprisi kaçıyor, adam bulamıyorsun veya artık yeterli "challenge"ı bulamıyorsun.

cenkk34

3.11.2014 15:46:11

+11
ahahaha cod oyuncusu diye bsc de yeni bir yüz mü oldu hanımefendi geçiniz ya bu işleri lan beni de alın o zaman cod 1 den beri hepsini oynuyorum cod a özel program yapmalar filan ne efsane oyunlar geldi geçti onlara da özel programlar yapsaydınız o zaman sırf o oyunu oynuyor diye ekibe insanlar alsaydınız o zaman??

Bay H

3.11.2014 15:39:59

+5
Ne kadar gerekli idi tartışılır.

alito

3.11.2014 15:35:56

+5

rampage_r

3.11.2014 15:31:29

+13
BSC misafirleri coştu bir anda nedense. :D :D :D Adeta birileri kızdı gelen yorumlara artık Nur hanım kendine sahte hesap mı açıp ucuza prim mi yapıyor noluyor bilmem :D Resident Evil le CoD gibi AAA oyunlarla oyuncu olsaydık dayım da oyuncu olurdu. Bu Nur hanım hayatında hiç Redneck Rampage, Fallout, Metroid, Oddworld falan duydu mu da başımıza iki dakkada Steam ana sayfasına girmiş gibi bilindik oyunları oynayıp oyuncu oldu? Yarın öbür gün CoD bayınca ne yapacak Resident Evil serisi mi çevirecek bütün gün? BSC kalitesini ayaklar altına alan bir seçim olmuş. Yoksa şu izlediğim videonun aynısı IGN de hergün var.

otomania

3.11.2014 15:31:21

0
BSC'nin kimseye birşey kabullendirmek zorunda olduğunu zannetmiyorum bu yüzden tepki gösteren ya da fazla benimseyenlerin tavırlarını anlamış değilim. CoD, GoW ya da RE serilerini oynamak buraya girmek için yeterli midir diye sormanız ayrı mesele, farklı amaçlarla buraya bu insanı almışsınız demek ayrı mesele. Hoşunuza gitmeyebilir, ben de çok memnun olduğumu söyleyemem ilk video itibariyle ama ön yargılarınızdan birazcık sıyrılıp, yıllardır bize hizmet veren şu site oluşumuna ve çalışanlarına saygı göstermenizi rica ediyorum, bahsedilen yapıda ve amaçta insanlar olsa bu site bugünleri göremezdi; kendinize oyuncu diyorsanız burada olmazdınız zaten. Akılları başlara alalım zahmet olmazsa.

BSC Misafiri

3.11.2014 15:25:05

-6
Acemi diyen arkadaş nerden karar verdin acemi olduğunada böyle bişey söyledin? Geçin kardeşim bu ayakları,çevrende kaç tane var böyle cod da pro olan sarışın bi hatun? Şahsen senelerdir takipçisi olduğum bi sitede ve hayranı olduğum bi oyunda böyle birisini görmek isterim ben,kısa kısa oynayışlarından belli zaten nasıl oynadığı.

rumur24

3.11.2014 15:23:07

-6
Oyun bence kim ne derse desin her zaman yenilik getiren bir oyun ve senaryoları da şahane...Nur hanıma gelecek olursak gerçekten çok güzel bir bayan ,belki de sitede bir farklılık gerekiyordu yeni bir yüz bunda etkili olabilir.

rampage_r

3.11.2014 15:21:26

+7
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: rampage_r

rezillikten başka bir şey değil. Cod oynamak ne zamandan beri sizi oyuncu yapıyor?
Yayında açık açık "Gökhan abinin tanıdığıyım işe öyle girdim" denmiş zaten. Daha konuşulacak ne var? Birde kalıcı olarak mı istiyorsunuz bunu?


kıskanma, kadın senden daha iyi oynuyor galiba. yediremiyorsan konuşma! Nur hanımı editör olarak alın lütfen!
Bknz : BSC Misafiri tarafından yapılan yorumlar. Ergen heryerde ergen iki kız görünce aklı gitti garibin.

BSC Misafiri

3.11.2014 15:18:26

+18
Sitenin isleyisi zaten yavas halen alien incelemesi beklenmekte biz burda ergenlere alimli gozuken bayan oyuncu sunma furyasina kapilmisiz. Umarim tez gelir tez gider.

BSC Misafiri

3.11.2014 15:17:47

-10
quote:

Orijinalden alıntı: rampage_r rezillikten başka bir şey değil. Cod oynamak ne zamandan beri sizi oyuncu yapıyor?
Yayında açık açık "Gökhan abinin tanıdığıyım işe öyle girdim" denmiş zaten. Daha konuşulacak ne var? Birde kalıcı olarak mı istiyorsunuz bunu?
kıskanma, kadın senden daha iyi oynuyor galiba. yediremiyorsan konuşma! Nur hanımı editör olarak alın lütfen!

Uncy

3.11.2014 15:11:47

-2
quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55 böyle hardcore oyuncuya can kurban gökhancım :))))
Kesinlikle +1 :)))

freshmind

3.11.2014 15:10:42

+1

C.H.N

3.11.2014 14:49:31

+3
Ne övdü ne övdü ne övdü.

devmanetihad

3.11.2014 14:25:51

0
Multiplayer Black Ops'a benziyor her turlu oynanir

rampage_r

3.11.2014 14:15:25

+9
rezillikten başka bir şey değil. Cod oynamak ne zamandan beri sizi oyuncu yapıyor? Yayında açık açık "Gökhan abinin tanıdığıyım işe öyle girdim" denmiş zaten. Daha konuşulacak ne var? Birde kalıcı olarak mı istiyorsunuz bunu?

Sozinn

3.11.2014 14:09:03

+3
cod 2'nin multiplayerını oynamayan oyuncu benim için hardcore cod oyuncusu değildir :ppp şaka şaka ayrıca gökhan abi son canlı yayında 2 el şu ghosta dayanayımda battlefield'e geçelim arkadaşlar fln diyordu ne ara cod fan boyu oldun gökhan abi :D

BSC Misafiri

3.11.2014 13:54:15

-1
neredeeen nereye... http://www.youtube.com/watch?v=HrrvAuoOWz4

DHBSC55

3.11.2014 13:51:03

-12
nur hanımı editör olarak alın hocam,tüm dosya konularında oyun incelemerinde görmek isteriz kendisini...

kaplan3461

3.11.2014 13:40:54

-3
Oyun busene iyi geçen seneye nazaran bir bayan tekdi bbsc iyi oldu iki kişi yayına çıkarlar artık yanlız mesut un ayağı kayar herhalde böylelikle bu kadar Bayan oyuncu ben Destiny de rastlamadım demekki ilgi var

Archeror3505

3.11.2014 13:40:34

-4
oha for bayan oyuncu

DHBSC55

3.11.2014 13:38:12

-9
böyle hardcore oyuncuya can kurban gökhancım :))))

BSC Misafiri

3.11.2014 13:35:17

-7
Harbi sağlammış.

sommet de la montagne

3.11.2014 13:21:56

0
AC serisine bağladılar iyice eskiden ne güzel yeni oyun çıkmadan kamyon devirirlerdi erkenden oynamak için şimdi 5 ayda 1 oyun çıkarıyolar

DHBSC55

3.11.2014 13:21:34

+5
zombi modunu ayrı paket olarak satmaları firmanın ne kadar para göz oldugunun kanıtıdr,ama ne yapsalar yine oyun çok satacak ..

Sp4rtacus

3.11.2014 13:21:12

+14
Sırf iyi bi call of duty oyuncusu olduğu için mi işe aldınız yani? Bence canlı yayınlarınızda seyirci artışı olması için aldınız Umarım diğer oyunların videolarında, incelemelerinde, canlı yayınların da yer almaz... Acemi birine o sorumluluğu vermezsiniz umarım.

Caped 117 Crusader

3.11.2014 13:19:53

-9
Bu oyun leş

Muco

3.11.2014 13:17:44

+33
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Call of Duty: Advanced Warfare 6/10 13 oy
KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
6
OY
3,8
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız