Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells İlk İzlenim

26 Haziran 2017 Gökhan Yılmaz 7 İzlenme Sayısı: 14293 Video süresi: 21:32 İlk İzlenim
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Roguelike türündeki aksiyon-platform oyunu Dead Cells tasarımı ve içeriğiyle dikkat çekiyor. Henüz erken erişimde olmasına karşın 16-20 saatlik oyun deneyimi sunuyor. Detaylar videomuzda.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
MSI'da Bu Hafta - DiRT 4 MSI'da Bu Hafta - Solstice Chronicles
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Haplo

12.7.2017 15:46:00

0
quote:

Terörist yapılanması adı-lazım-değil şirket bu oyunu görmeden almak istiyorum; yoksa fiyatı 60 lirayı geçecek. Ciddiyim! Fiyatın düşmesini beklerseniz, çok şeyi riske atarsınız. Konu dışı olacak ama bu konuda bir anımı paylaşmak isterim: Geçtiğimiz mayıs ve haziran ayı içerisinde tüm BANDAI NAMCO oyunlarına YALNIZ TÜRKİYE'DE %100 zam geldiğini biliyor musunuz? Euro ve Dolar'dan Filipin Pezosu'na kadar tüm para birimlerini kontrol ettim ve görünen o ki Türkiye dışında hiçbir memlekette böyle bir zammın "z"si mevcut değil. Bu durumla ilgili BANDAI NAMCO yapılanmasının Amerika/Kanada yetkilisine 7 Temmuz tarihinde açıklayıcı bir e-posta attım ve aynı gün içerisinde bir cevap aldım. Bu konuda bana yardımcı olamadılar ve olayı açıklığa kavuşturamadılar çünkü kendi yetki alanlarının dışındaydı; bunun ben de farkındaydım ama dikkat çekmek istemiştim; ayrıca e-postayı attığım tarih ile ilgili bir kanıt oluşturmasını istedim, nedenine birazdan değineceğim. Ardından kendi bölgemde yardım alabilmem için Avrupa ve Asya ülkelerinin yetkililerine nasıl ve nereden ulaşabileceğim konusundaki bilgileri tarafıma ilettiler. Araştırmamı e-postaları göndermeden önce yapmıştım; BANDAI NAMCO'nun Türkiyedeki yetkilisinin şirket adı, telefon ve iletişim bilgilerine çoktan sahiptim; ve bir e-postayı da adı-lazım-değil ithalat ltd. şirketine aynı anda zaten yollamıştım. Tahmin edebileceğiniz üzere 6 gündür bırakın bir cevabı, auto-reply dahi gelmedi... Bu konuda bir dikkat oluşturmak ve mevcut durum ile ilgili daha fazla bilgi edinebilmek için Steam / Valve ile de iletişime geçmek istedim fakat böyle bir soru yöneltebileceğim herhangi bir iletişim adresi bulamadım. Valve/contact sayfasında yalnızca lisanslama, webmaster, mod ve yazılım üreticileri konularında bilgi edinebileceğimiz iletişim adresleri mevcut; yönlendirdikleri Steam/support'da ise yalnızca account, client, satın alma ve sahip olduğumuz oyunlar hakkındaki problemler için iletişim kurma hakkına sahip görünüyoruz. BANDAI NAMCO oyunları hakkında değil ama geçmiş dönemdeki fiyat artışlarıyla ilgili Steam forumlarında birkaç konu gördüm; herkes adı-lazım-değil şirket hakkında şikayette bulunurken, Steam yetkilisi hiçbir ağız herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. Yani forum ya görünmüyor ya da tamamen görmezden geliniyor. Müşterilerin memnuniyetsizliği, oyunculara terör estiren bu şirketin ilgisizliği ve aynı kanunsuz şirketin de adının karıştığı rekabet kurulu soruşturması ile açılan bu davanın sonuçlarını da bildiren detaylı bir dosya oluşturup bunu BANDAI NAMCO'nun President & CEO'su "Satoshi Oshita"ya ve Japonyadaki diğer yetkili departmanlarına göndermek ve tüm şikayetleri iletmek istedim ama idare merkezinin açık adresi dışında bir iletişim adresine ulaşamadım. Bundan öte daha ne yapabilirim, yıllardır kanayan yaramız oyun sektörünü ve Türk oyuncuları bu kan emicilerden nasıl kurtarabilirim, bilmiyorum...
Bir arkadaşın mesajıdır, benden paylaşmamı istedi. İndirimli halinden de olsa Witcher 3 ile neredeyse aynı fiyata satılması karşısında Dead Cell'in indirime girmesini umarak bir süre beklemeyi düşünüyordum ama arkadaşın beğendiysen fazla beklememelisin tavsiyesine uyacağım galiba. Ben beklerken pis ellerini Witcher'a da bulaştırmazlar diye umuyorum; neredeyse aylık olarak düzenli indirime girdiği için ilk indirimde onu da almaya karar verdim. Dead Cell'in de bir süredir takibindeydim, oyun hakkında bazı sorularıma cevap bulamamıştım, inceleme sayesinde sorularımı açığa kavuşturdum, teşekkürler.

fuatX

2.7.2017 00:34:02

0
Atari deki power rangers daha zevkli...

Shovel Knight

27.6.2017 10:33:22

0
oyun sürekli güncelleniyor devler çok hevesli bu oyun için, şimdiden fazlasıyla içerik sunuyor herkese tavsiye ederim arada 1-2 saat girmelik çok güzel oyun ramazan da iftara son 1 saat kala bu oyunla su gibi akıyordu

HIGHER

26.6.2017 20:43:57

0
Güzel bir ilk izlenim olmuş, oyunu beğendim.

Dhalsim

26.6.2017 19:41:49

0
İzlerken hiç sıkılmadım. Oyun tam sürüme erişsin o zaman alırım.

EXios

26.6.2017 17:57:47

0
Oyun güzel umarım havada kalmaz.

Angel of the Lord

26.6.2017 14:15:53

0
Çok eğlenceli, çeşitli ama bir o kadar da zor oyun. En azından kendim beceremedim.
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD