Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WorkeMon

WorkeMon, verimli yeni çalışanlar bulması (daha çok 'yakalamak' gibi) ve onları daha karlı hale getirmek için faydalarını artırması gereken bir şirketin CEO'sunu oynadığınız Pokemon efsanesinin eğlenceli bir parodisidir.
 
Görsel olarak konuşursak, oyun açıkça Game Boy Advance ve Nintendo DS gibi efsanevi başlıklarından ilham alırken, oyun düzeyinde, oyun esas olarak, potansiyel çalışanlarınızın sözleşmelerini müzakere etmek için özel yetenekler kullanmanız ve mümkün olan en düşük gelir için en kötü koşulları kabul etmeleri için gururlarını kırmanız gereken savaş açısından esinlenmiştir.
 
Her çalışan, günlük üretiminizi artırmanıza ve yeni ve daha üretken iş pozisyonlarına ve ayrıca işiniz için geliştirilmiş işlevlere erişmenize olanak tanıyarak, şirketin kârını ve kendi seviyesini artırmaya yardımcı olacaktır.
 
WorkeMon, düşünmeyi bıraktığınızda Pokemon efsanesine pek benzemeyen tuhaf bir övgüdür. Ancak, ünlü Nintendo oyunlarının tüm hayranlarını ve genel olarak yönetim stratejisini seven herkesi memnun edecek eğlenceli bir deneyim sunar.

strateji macera
Real Drive 3D Wonder Valley
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
WorkeMon 0 / 10 0 oy
KÜNYE
WorkeMon
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız