Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wonder Valley

Wonder Valley, kasaba halkı olarak her türlü hikaye karakterinin yer aldığı büyüyen bir köy dünyasına daldığınız gündelik bir oyundur. Pinokyo ve Kırmızı Başlıklı kızın yanı sıra Pamuk Prenses ve Shrek'ten Giderbread man'in de aralarında bulunduğu herkesle etkileşime geçin. Şüphesiz, peri masallarının tüm çekiciliğini ve harikalarını bir araya getirir ve oynamaya devam ettikçe kısa bir süre sonra sizi ekrana kilitler.
 
Etrafın kuş bakışı görüntüsünü gördüğünüzde elinizdeki çiftliğin ne kadar büyük olduğunu fark edersiniz. Daha sonra hasadını yapacağınız ve ekmek yapmak için kullanacağınız buğdayı ekmek size kalmıştır. Ardından, küçük işletmenizi inşa etmek ve geliştirmek için kullanabileceğiniz nesneler ve yeni ürünler karşılığında değiş tokuş yapmak üzere diğer kasabaların halklarını ziyaret edersiniz.
 
Benzer şekilde, görevlerinizi tamamladıkça yeni mücadeleler için hazırlık yapmanız gerekir. Daha iyi araçlara erişim sağlamak için yeni mahsuller yetiştirin -- her bir mücadelenin üstesinden gelmek için bu mahsullere ihtiyacınız olacak. Kısa süre sonra, yeni karakterlerin ve kaynakların kilitlerini açmak için yeni elmaslar ve ödüller kazanırsınız. Neyse ki, ekranda görünen nesneleri sürükleyip bırakabileceğiniz tamamen sezgisel bir kontrol sistemine sahip olacaksınız.
 
Wonder Valley, çiftliğinizin verimliliğini artırırken sizi saatlerce ekrana kilitleyecek eğlenceli bir oyundur. Artı, dünya çapında sevilen peri masalları ve filmlerden çizgi film karakterleri ve favori masal kahramanlarınızla birlikte çalışıyor olacaksınız.

simülasyon macera
WorkeMon Braindom
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Wonder Valley 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Wonder Valley
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız