Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Who is? Brain Teaser & Riddles

Who is? Brain Teaser & Riddles, her durumda doğru kişinin kim olduğunu bulmanız gereken bir bulmaca oyunudur. Bunu yapmak için, doğru cevabı bulmak için ekrandaki her bir öğeye dikkatlice bakmanız gerekir.
 
Who is? Brain Teaser & Riddles'da, her cevabı bulmak için harcadığınız süreye bağlı olarak IQ'nuzu ölçecek tonlarca seviye bulacaksınız. Doğru kişiyi bulmak için her karakter kümesini analiz etmek size kalmış.
 
Who is? Brain Teaser & Riddles'ın anahtarlarından biri, turlar boyunca, önemli bilgileri bulmanızı sağlayacak karakterler arasındaki konuşmalara şahit olacaksınız. Her durumda, oyun size herhangi bir zamanda takılıp kalmanız durumunda size yardımcı olacak bir dizi ipucu da verir.
 
Who is? Brain Teaser & Riddles, her vakaya kimin dahil olduğunu bulmaya çalışırken nöronlarınızı teste tabi tutacağınız tonlarca eğlenceli seviye sunar. Her sahnede görünen unsurlara dayanarak kendi sonuçlarınızı çıkarırken her bulmacayı çözmek için mantık becerilerinizi kullanmanız gerekecek.

bulmaca macera platform
Mahjong Village Extraordinary Ones
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Who is? Brain Teaser & Riddles 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Who is? Brain Teaser & Riddles
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız