Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mahjong Village

Mahjong Village, farklı türde kaynaklar elde etmek için geleneksel mahjong oyununu bir köyün inşası ile birleştiren bir oyundur. Nasıl? Basit. Mahjong Village'da 100'den fazla farklı seviye var ve her birini yendiğinizde çeşitli ödüller alacaksınız. Bu ödüllerle köyünüze binalar inşa edebilir ve onlardan özel yetenekler kazanabilirsiniz.
 
Mahjong Village'da oynanış, diğer mahjong oyunlarıyla aynıdır. Çok fazla engellenmiş olanı bırakmamaya çalışarak tahtadan karo çiftlerini kaldırırsınız. Neyse ki köyünüzden alacağınız özel yeteneklerle zaman zaman beladan kurtulabilirsiniz.
 
Tıpkı diğer mahjong oyunlarında olduğu gibi, Village'da karoları farklı tasarımlar ve desenler için özelleştirebilirsiniz. Ayrıca metal, taş ve sihirli karolarla da oynayabilirsiniz.
 
Mahjong Village, bu geleneksel ve eğlenceli oyunun en iyi bölümlerini, mümkünse daha da bağımlılık yaratan bazı ilginç yeni özelliklerle birleştiren, farklı bir mahjong oyunudur.

bulmaca macera platform
Grand Summoners Who is? Brain Teaser & Riddles
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mahjong Village 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mahjong Village
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız