Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Underworld Football Manager 2

Underworld Football Manager 2, bir futbol takımının yönetimini alıp zafere taşımaya çalıştığınız bir spor yönetim oyunudur. Bununla birlikte, bu oyunda, klasik spor sorunlarınızı çözmekten daha fazlasını yapmanız gerekir. Ayrıca, sporcuların rüşvet veren taraflarıyla, rüşvet verenlere ve futbol sahasındaki rakiplere saldırmak da dahil olmak üzere ilişkiler yaratmalısınız.
 
Franchise'ın ilk bölümünde olduğu gibi Underworld Football Manager 2'de de şehrinizdeki tesisleri nasıl artıracağınızı ve geliştireceğinizi bulmalısınız. Bunu kazanmak için kazandığınız paraya yatırım yaparak veya takımınızdaki oyuncuları kullanarak anlaşmalar yapacaksınız. Öte yandan, başlangıçtan itibaren, sağ eliniz olacak ve size işin farklı bir bakış açısını kazandırarak yardımcı olacak liderle tanışacaksınız.
 
Her maçı ayrıntılı göremeseniz bile, oyunlarda gerçekleşen etkinliklere erişebilirsiniz. Bununla birlikte, istediğiniz zaman her bir ayrıcalık gelişimini hızlandırabilirsiniz. Oyuncularınızın potansiyelini kanıtlamak ve takımınızın özelliklerini geliştirmek için iyi bir kadro oluşturmak çok önemlidir. Bütçenizi artıracak karlı fırsatlar elde etmenin tek yolu bu.
 
Rakiplerinize saldırmak, Underworld Football Manager 2'deki bir diğer önemli özelliktir.
 
Binaları yok etmek veya takımlarındaki belirli oyuncuları sahadaki potansiyellerini azaltmak için şehirlerine gitmelisiniz. Kısacası, bu Android'deki günlük futbol menajeriniz değil. Sporun yolsuzluğun ve karanlık tarafının her zaman mevcut olduğu eşsiz bir oyundur.

spor simülasyon
Plague of Z Carrom Superstar
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Underworld Football Manager 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Underworld Football Manager 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız