Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Plague of Z

Plague Of Z; Game of War - Fire Age and Last Empire - War Z: Strategy gibi diğer popüler oyunlara benzeyen oynanışıyla kaynak yönetimi temelli ilgi çekici bir strateji oyunudur. Plague Of Z ve türün diğer oyunları arasındaki temel fark oyuna çok daha fazla çeşitlilik katan, oyunun tekrar tekrar oynanmasını ağlayan bulmaca koleksiyonudur.
 
Plague Of Z'nin öncülü oldulça basittir: stratejik avantaj elde etmek için binalar inşa edin ve sizi zombilere ve dünyanın dört bir yanından diğer oyunculara karşı koruyacak bir birlik oluşturun. Her bir yeni bina yeni ve git gide daha da ilgi çekici yapıların kilidini açmak için kullanabileceğiniz kaynaklar üretir.
 
Plague Of Z'de bulunan bulmacalar çok da karmaşık değildir, ancak her biri aynı derecede eğlence sunacak kadar iyidir. Ekranda bulunan öğeleri taşıyarak karakterlerinizin bulmacaları çözmelerine yardımcı olun ve yol boyunca ölmeden ödüller kazanın.
 
Plague Of Z, eğer bu türde oyunları seviyorsanız, her ne kadar türe yenilik sunmasa da, göz atmaya değer bir oyundur.

strateji taktik hayatta kalma zombi
Kings Legion Underworld Football Manager 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Plague of Z 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Plague of Z
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız