Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Toram Online

Toram Online, etkileyici 3D grafikleri göz önüne alındığında bir PlayStation 2 veya GameCube video oyununa kolayca geçebilen bir MMORPG'dir. Görevleri tamamlayarak, düşmanları yenerek ve tek başınıza veya sunucunuza katılan diğer oyuncuların eşliğinde seviye atlayarak devam ettiğiniz açık dünyada bir oyundur.
 
Bir lonca sistemi, çiftçilik, lonca kurma imkanı, PvP savaşlarına katılma, günlük etkinlikler ve görünüşünüzü değiştirme seçeneği gibi bu türün tüm tipik unsurları emrinizde. Tüm bunlar, rutinlerin, çiftçiliğin ve doğuya özgü çok oyunculu çevrimiçi oyun konseptlerinin sürekli tekrarına dayanmaktadır.
 
Savaş sistemi gerçek zamanlıdır, ancak belirli zamanlarda, ortam sizi kapalı bir ortamda belirli düşmanlara karşı savaşmaya sevk edecektir. Mümkün olan en fazla hasara sebep olmak için yeteneklerinizi yönetmeli ve her birinin sakinleşmesini aklınızdan çıkarmamalısınız.
 
Toram Online, Android için var olan yüzlerce MMO'ya ilginç bir alternatif. Mağazada para harcamayı planlamadığınız sürece, daha yüksek seviyelere ilerlemek için düşmanlarınızı ezmek için saatler harcayacağınız "Oynaması Ücretsiz" bir oyundur; deneyimli oyuncuların aşina olmadığı hiçbir şey yok.

ryo aksiyon macera
Big Bang Racing Aurcus Online
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Toram Online 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Toram Online
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız