Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aurcus Online

Aurcus Online, World of Warcraft ve Lineage II gibi türdeki diğer popüler oyunlara benzer bir oyunun oynanışını kullanan karmaşık bir çevrimiçi çok oyunculu oyundur. Bu oyunların grafikleriyle de ortak bir yanı mevcut.
 
Aurcus Online'daki hikaye oldukça sıradan, çünkü oyunun ağırlığı her şeyden çok keşif ve savaş oyunu gibi. Bu türdeki neredeyse tüm oyunlarda olduğu gibi, yaşadığınız krallığın barışını tehdit eden kötü bir gücü durdurmaya çalışan tek bir kahramanı oynuyorsunuz. Deneyime dayalı karmaşık bir ilerleme sistemi sayesinde, yaşadığınız fantezi dünyasında beliren kötülüğe son verecek kadar güçlü olmak için ikincil görevleri tamamlar ve ana oyunda ilerlersiniz.
Aurcus Online'ın oynanışı karmaşık olsa da ustalaşması şaşırtıcı derecede kolaydır:
 
Karakterinizi ekranın solundaki sanal bir D-pad ile kontrol ediyor ve sağdaki tuşlarla özel yetenekleri kullanıyorsunuz. Seviye atladıkça, önünüzdeki zorlukların üstesinden gelmenizi sağlayan yeni yeteneklerin kilidini açabilirsiniz.
 
Aurcus Online inanılmaz derecede çığır açıcı olmamasına ve tür için yenilikçi bir şey sunmamasına rağmen, yine de sağlam bir oyundur ve bu türü seven herkes bu oyunu da sevecektir.

ryo aksiyon macera
Toram Online Alchemia Story
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Aurcus Online 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Aurcus Online
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız