Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Storyngton Hall

Storyngton Hall, anlatı mükemmelliğini, grafikleri, restorasyon ve dekorasyon oyunlarını bulmacalarla birleştiren eğlenceli bir 3 eşleştirme bulmaca oyunudur. Bu kez, kendinizi harabe halindeki yeni mülklerine henüz gelmiş olan bir 19. yüzyıl ailesine yardım ederken bulacaksınız.
 
Şaşırtıcı servetlerinin yardımıyla, bu aile lüks mülklerine layık olduklarını kanıtlamak zorundadır, bu yüzden malikanelerini zevkle uyarlamak ve dekore etmek size kalmış. Bunu yapmak için, 3 eşleştirme bulmacasını çözmeniz gerekir. Her seviyede, çözebileceğiniz sınırlı sayıda hareketin olduğu belirli sayıda parça alırsınız. Her bulmacayı çözdüğünüzde, evi beğeninize göre dekore etmek için yatırım yapabileceğiniz ekonomik bir tazminat da alacaksınız. Dekor denemelerinizde ilerledikçe, evdeki yeni alanların yanı sıra tarzınızı geliştirebileceğiniz veya seviyenizi yükseltebileceğiniz unsurların kilidi açılır.
 
Storyngton Hall'un en önemli özelliklerinden biri, oyunun içeriğini her zaman bir günlükte bakabileceğiniz hedeflere göre dağıtmasıdır. Bu, herhangi bir zamanda bir sonraki görevinizin ne olduğunu ve onu yerine getirmek için çözmeniz gereken bulmaca sayısını bilmenize yardımcı olur ve iyi yapılmış bir işi tamamlarken bir tatmin duygusu sağlar.
 
Storyngton Hall, size saatler süren eğlence sağlama görevini yerine getiren 3 eşleştirme bulmacalarına sahip bir ev dekorasyon oyunudur. Üstelik üretim değerleri kesinlikle olağanüstüdür.

bulmaca macera platform
UnCiv Life is a game
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Storyngton Hall 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Storyngton Hall
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız