Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life is a game

Life is a Game, pratikte bir insanın yaşamı boyunca yaşamak zorunda olduğunuz, yol boyunca her türlü önemli kararları verdiğiniz basit bir 2D platform oyunudur. Ve tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, yaşlanmak, her zaman kendi davranışlarınıza % 100 bağlı değildir.
 
Life is a Game'deki oyun planı nispeten basittir. Ekranın alt kısmında tüm işlem tuşlarına sahipsiniz. Sağdaki iki tuş ile karar alabilir ve zıplayabilirsiniz (yakalamak istediğiniz öğelere ulaşmada önemli bir hareket). Sol tarafta, seçiminizin sonuçlarını etkinleştirmek için üç tuş daha mevcut.
 
Karakteriniz, oyuna bebek olarak başlar, şişeleri ve daha fazlasını almaya çalışırsınız. Ancak oyunda ilerledikçe, farklı yaşam evrelerinde gelişeceksiniz: çocukluk, ergenlik, yetişkinlik, yaşlılık ve nihayetinde ölüm. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, ölüm kaçınılmazdır, ancak eylemleriniz ona nasıl ulaştığınızı belirleyecektir.
 
Özgün ve eğlenceli bir deneyim arıyorsanız, Life is a Game sizi kapsar. Hayatınız boyunca verdiğiniz kararlara bağlı olarak bir düzineden fazla farklı son mevcut. Ve her şeyden önce, oyun harika pikselli grafiklere sahiptir.

platform macera
Storyngton Hall The Spike
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Life is a game 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Life is a game
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız