Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellar Age

Stellar Age, efsanevi 'Ogame' gibi, oyuncuların tek bir gezegeni kontrol etmeye başlayan, ancak tüm galaksiyi yönetme potansiyeline sahip bir MMO'dur. Elbette, galaksiye hükmetmek basit bir iş değil ve krallığınızı tüm evrene genişletmek istiyorsanız diğer oyuncularla ittifaklar kurmayı gerekli kılar.
 
Stellar Age'deki tüm oyuncular, 20 binden fazla güneş sistemi ve 300 binden fazla gezegene sahip, görünüşte bitmeyen evreni paylaşır! Ve elbette, gemileriniz yakındaki güneş sistemlerini ve gezegenleri keşfetmek için her an gönderilebilir.
 
Bir gezegeni yönetmenin sorumlulukları arasında, filonuzun yönetimi, yalnızca diğer oyuncuları keşfetmek ve onlara saldırmak için değil, aynı zamanda daha gelişmiş gemiler ve binalar inşa etmenize olanak tanıyan yeni teknolojileri aramak için çok önemli bir bileşendir. Ancak tüm zamanınızı, keşfetmek için çok aceleci olmayın; Diğer oyuncular için kolay bir av olmak istemiyorsanız, savunmalar kendi gezegeninizde inşa edilmelidir.
 
Stellar Age, eğlenceli ve yoğun bir oyun deneyimi sunan muhteşem grafiklere sahip devasa bir MMO. Yapay zeka tarafından kontrol edilen robot korsanlarından heyecan verici PVP savaşlarındaki diğer oyunculara kadar her şeye sahiptir.

strateji taktik
Progressbar95 Creative Destruction
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Stellar Age 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Stellar Age
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız