Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Creative Destruction

Creative Destruction, açık bir şekilde Fortnite'den esinlenen 'savaş royale' oyunudur. Burada, yüz kadar oyuncu silahla dolu bir adada savaşabilir, ancak sadece bir tanesi hayatta kalabilir. Böyle oyunlarda olduğu gibi, herkese veya takımlara karşı herkesi oynayabilirsiniz.
 
Creative Destruction'daki oyun planı, PUBG veya daha spesifik olarak Fortnite (veya elbette Fortcraft) ile neredeyse aynıdır. Ana silahınızı, çevrenizdeki kaynakları almak için, gördüğünüz her şeyi kırmak için kullanabilirsiniz: Arabalar, binalar, ağaçlar, vb. Bu kaynaklar ile duvarları, çatıları, katları ve merdivenleri kullanarak her türlü yapıyı hızlı bir şekilde inşa edebilirsiniz.
 
Creative Destruction'da, farklı av tüfekleri, tabancalar, makineli tüfekler, keskin nişancı tüfekleri ve saldırı tüfeğiyle, farklı renklerin temsil ettiği çok çeşitli seviyelere sahip çok geniş bir cephanelik var. Enerji kalkanları, ilk yardım çantaları, el bombaları ve diğer aksesuarları kullanmak da mümkündür. Oyunda her şey adildir ve hayatta kalma şansınızı artıracaktır.
 
Creative Destruction, PUBG ve Knives Out gibi Android'deki büyük oyunlarla karşılaştırılan mükemmel bir oyundur. Aslında, oyunun grafikleri inanılmaz - konsollar veya PC için birçok oyun ile aynı seviyede. Ayrıca, oyuna başladığınızda, oynamaya devam ettiğinizde özelleştirebileceğiniz çeşitli farklı karakter modelleri arasında seçim yapabilirsiniz.

aksiyon macera
Stellar Age Game for Peace
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Creative Destruction 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Creative Destruction
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız