Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shining Nikki

Shining Nikki, dünyanın her yerinden insanların aşık olduğu popüler Love Nikki-Dress UP Queen oyununun devamı niteliğindedir. Bu kez Nikki ile buluşup, onun hakkında daha fazla şey öğrenirken çok sayıda kıyafeti 3D olarak denersiniz.
 
Shining Nikki'in 3D grafikleri, ekrandaki her şeyi tanımlamayı kolaylaştırır. Oyunun basit düzenleyicisinden, benzersiz görünümler oluşturmak için birleştirebileceğiniz yüzlerce elbise ve aksesuar da dahil olmak üzere yan sütunda bulduğunuz her şeyle Nikki'yi giydirebilirsiniz.
 
Bu oyunun güncellenmiş grafikleri, özellikle tasarım sürecinin her aşaması arasında gösterilen sekanslar gerçekten çarpıcıdır. Bir araya getirdiğiniz görünümün başarısına bağlı olarak belirli bir puan alırsınız. Bu nedenle yaratıcı olun ve Nikki'nin en iyi şekilde görünmesine yardımcı olmak için farklı kıyafetleri bir araya getirin.
 
Elbette Shining Nikki, kararlar vermeniz gereken bir arka plan hikayesine de sahiptir. Hikayede ilerlemek ve beklenmedik olaylar yaşamak için Nikki'nin diğer karakterlerle yaptığı konuşmalara dikkat edin.
 
Shining Nikki, Love Nikki'nin harika bir devamı niteliğindedir. Grafikleri sayesinde kıyafetler oluşturabilir ve ardından bunları 3 boyutlu olarak görebilirsiniz. Nikki'nin her durumda en iyi şekilde görünmesini sağlamak için muhteşem moda anlayışınızı kullanın. Sürekli sürprizlerle dolu bu şehrin tüm gizli köşelerini görebileceğiniz kapsamlı bir harita da vardır.

ryo
Bird Friends Grand Summoners
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Shining Nikki 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Shining Nikki
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız