Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bird Friends

Bird Friends, Candy Crush'tan çok da farklı olmayan bir sistemde çok sayıda renkli parçayı bir araya getirdiğiniz gündelik bir oyundur. Burada hedef kuşun arkadaşlarının her bir seviyeyi geçmesine yardımcı olmaktır. Oynanış her ne kadar yeni unsurlar sunmasa da her bir seviye kendi kendine tadını çıkarabileceğiniz her şeye sahiptir.
 
Bu 3 eşleştirme oyunun grafikleri öyle renklidir ki her yaştan oyuncu oynanışın keyfine varabilir. Sıra kontrollere geldiğinde herhangi bir bilinmeyen yoktur; panodan temizlemek için eşleşen parçaları hareket ettirmelisiniz.
 
Bununla birlikte, Bird Friends oyununda eğer yok etmek istiyorsanız en az 3 öğeyi eşleştirmelisiniz. Yine de, tek bir hamlede ne kadar çok parçayı yok ederseniz seviyenin sonunda o kadar çok puan kazanırsınız. Nihayetinde, temel göreviniz bulmacaları olabildiğince hızlı tamamlayarak hayvanların mutlu olmasını ve rotalarında ilerlemelerini sağlamaktır.
 
Bird Friends aşina olduğunuz bir oynanışa sahip olsa da eğlence dolu gündelik bir oyundur. Arayüzün kolaylığı ve kontrolleri dilediğiniz yer ve zamanda heyecan verici oyunların tadını çıkarmanıza izin verir.

bulmaca macera platform
Thetan Arena Shining Nikki
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bird Friends 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bird Friends
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız