Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rope Rescue

Rope Rescue, size bir grup insanı bir yerden diğerine götürme konusunda meydan okuyan mantık temelli eğlenceli bir oyundur. Bu eğlenceli macera engellerle dolu seviyelerinde sizi kesinlikle teste tabi tutar. Yol boyunca kimseyi kaybetmemek için elinizden geleni yapmayı denerken bir dizi bulmacanın tadını çıkarın.
 
Her ne kadar seviyeleri geçmek biraz pratik gerektirse de, Rope Rescue'nin oyun planı çok basittir. Her bir seviyede iki platform vardır ve birinde bir grup insan bulunurken diğeri boştur. Burası minimum sayıda insanın gitmesi gerektiği yerdir. Her bir sahnede göreviniz hep aynıdır: minimum sayıda karakteri bir yerden diğerine götürmek.
 
Yolcularınızı hareket ettirmek için A noktasından B noktasına bir ip uzatmalısınız. Dikkatli olun, herhangi bir engele çarpmamalı veya tehlikeli bölgeden geçmemelisiniz. Bu eğlenceli bulmaca veba varmış gibi uzak durmanız gereken bir dizi zararlı nesneyle doludur. İpinizi asmak için mavi öğeleri kullanın ve tehlikeye düşmemek için dilediğiniz yere taşıyın.
 
İpi B noktasına astığınızda yolcularınızı hareket ettirmek için ekrana dokunun. Bir kez dokunduğunuzda bir kişi aşağı doğru zıplar; parmağınızı ekranda tutun ve herkes zıplamaya başlasın. Seviyeyi geçebilmek için yeteri kadar sayıda insanı hareket ettirmelisiniz; yol boyunca insanları kaybedebilirsiniz, fakat gerekli sayıda insanı götürdüğünüzden emin olun.

platform macera
Smash Cops Heat Brick Builder
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Rope Rescue 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Rope Rescue
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız