Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brick Builder

Brick Builder, toplayabildiğiniz tüm tuğlaları toplamanız gereken eğlenceli bir beceri oyunudur. Amacınız, yükünüzün geri kalanını son platforma taşımanıza izin verecek bir yol oluşturmaktır.
 
Sonuna kadar ulaştığınızda, göreviniz büyük miktarda para kazanmak için yapabileceğiniz en büyük kuleyi inşa etmektir. Karakterinizi yavaş yavaş büyütmeniz gereken basit oyunları seviyorsanız, bu eğlenceli seçenek size keyif alabileceğiniz birçok seviye sunar.
 
Brick Builder'ın oynanışı basittir. Yapmanız gereken tek şey, otomatik olarak ileriye doğru hareket ettiği için karakterinize rehberlik etmek için parmağınızı bir taraftan diğerine kaydırmaktır. Her seviyede amacınız, yol boyunca bulabileceğiniz mümkün olan en fazla tuğlayı toplamaktır.
 
Tuğla yükünüz iki çok önemli amaca hizmet eder. Birincisi, sizi kıyametinize düşmekten kurtaracak bir yol yaratmaktır. Yol kırıldı ve ilerlemenin tek yolu, diğer tarafa geçmek için tuğlaları kullanmaktır. İkincisi, bitiş çizgisine bir kule inşa etmektir. Sonunda, elinizde kalan tuğlaları kullanarak bir kale inşa etmelisiniz ve bu kale size ilgi çekici ödüller vermek için yıkılacaktır.
 
Bu eğlenceli macerada, sizi daha da büyütmek zorunda olduğunuz muazzam bir tuvalet kağıdı rulosuna dönüştürecek çok sayıda ekstra seviyenin tadını çıkaracaksınız. Yüzlerce seviyenin keyfini çıkarın ve yapabildiğiniz kadar çok tuğla ile bitiş çizgisine gelin.

platform macera
Rope Rescue Baby Life 3D!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Brick Builder 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Brick Builder
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız