Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Preguntados Aventura

Trivia Crack Adventure, Trivia Crack serisinden bir soru ve cevap oyunudur. Ancak bu sefer, diğer oyuncularla internet üzerinden yarışmak yerine, tek bir oyunculu trivia oyunu. Sizin göreviniz düşmanları yenmek için soruları doğru cevaplamaktır.
 
Trivia Crack Adventure'daki savaşlar basit bir şekilde oluyor: Düşmanınıza zarar vermek için doğru bir soruyu yanıtlayın. Eğlence, bilim, sanat ve daha fazlası dahil olmak üzere seçim yapabileceğiniz pek çok kategori var. Ve bazı düşmanlar, bazı kategorilere göre diğer kategorilerden daha hassastır.
 
Her ne kadar macerayı tek bir karakterle başlatacak olsanız da, düşmanları yendiğinizde ve seviyenizi geçtiğinizde ve bilgi arayışınızda size katılacak diğer kahramanların kilidini açabilirsiniz.
 
Trivia Crack Adventure, tek bir oyuncu deneyimine trivia crack'in bağımlılık yaratan oynayışını uyarlamayı başaran eğlenceli bir soru ve cevap oyunudur.

bulmaca macera platform
Trivia Crack Kingdoms Words & Ladders
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Preguntados Aventura 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Preguntados Aventura
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız