Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Words & Ladders

Words & Ladders, bulmacaları çözmek için bilginizi test etmeniz gereken Trivia Crack'in yaratıcılarından bir oyundur. Ancak, bu durumda, sizi düşünmenizi sağlarken eğlenceli faktörü artıracak farklı oyunlara sahip tüm farklı mini oyunları bulacaksınız.
 
Words & Ladders'da, kelime aramalarını çözmeniz, çoktan seçmeli soruları yanıtlamanız veya yeraltında farklı mollerle gizlenmiş birçok kelime arasından bir kelime seçmeniz gerekir. Bunlar, puan almak ve herhangi bir rakibi yenmek için geçmeniz gereken testlerden sadece birkaçı.
 
Words & Ladders'ın size üç hata yapma fırsatı verdiğini belirtmek gerekir. Oyundan çok erken çıkarılmasını istemiyorsanız, yanlış cevapları seçmemeye çalışmalısınız. Aslında, bu hayatlar son skora doğru sayılır ve onları akıllıca yönetmeniz gerekir, böylece oyunlardan biri karmaşıklaştığında bir tane var.
 
Words & Ladders ile, tüm farklı eğlenceli oyunların çözümünü düşünürken harika zaman geçireceksiniz. Ayrıca, dünyanın herhangi bir yerinden diğer oyunculara karşı çevrimiçi modda oyun oynayabileceğiniz gerçeği, oyunu daha da heyecanlandırıyor.

bulmaca macera platform
Preguntados Aventura Trivia Crack Heroes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Words & Ladders 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Words & Ladders
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız