Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Perception

 
       Perception'da Cassie adında görme engelli bir kadının kontrolünü alacağız. Cassie, uzun süre zihninde bir malikane görür ve sonunda bu malikaneyi bulmaya karar verir. Perception'da bu malikanenin içinde geçiyor.

Bir görme engelli olan Cassie oyunda ses çıkararak etrafını hissedebiliyor ancak ses çıkarmak malikanedeki "varlıkların" da dikkatini çekiyor. Cassie, sürekli zihninde gördüğü malikanenin sırrını çözmek için bu varlıklardan gizlenmeli ve yoluna devam etmeli. Oyun boyunca etrafımızdaki eşyaları varlıkların dikkatini dağıtmak için de kullanabileceğiz.

Cassie, telefonu sayesinde malikanede karşılaştığı kanıtları toplayabilecek. Bahsettiğimiz yapım için Kickstarter kampanyası başlatılmış durumda. Yapımcı ekip Perception için 150 bin dolar istemekte. Şimdilik sadece PC'ye duyurulsa da eğer bütçe yeterli olursa oyun yeni nesil konsollara da gelecek.

Perception korku irrational games pc kickstarter bağımsız indie
VİDEOLAR
HABERLER
Resident Evil Zero HD Remaster What Remains of Edith Finch
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Perception Gökhan Yılmaz 1 / 10 oy
KÜNYE
Perception
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız