Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Ops

Modern Ops, orta büyüklükte bir ortamda iki takımın (teröristler ve terörist karşıtları) bir birleriyle karşılaştığı Counter-Strike oyunundan esinlenen çoklu oyunculu FPS'dir.
 
Modern Ops'un kontrolleri dokunmatik ekranlara gerçekten iyi bir şekilde uyarlanmıştır: sanal hareket çubuğu ekranın sol tarafındadır ve görüş ekranın sağında yer alır. Ayrıca silahınızı değiştirmek, yeniden doldurmak, eğilmek ya da zıplamak için ekranın sağ tarafında butonlar vardır. Görüş alanınıza bir düşman girdiğinde karakterinizin otomatik olarak ateş etmeye başlayacağını unutmayın.
 
Modern Ops, rakiplerinden daha fazla puan almak için takımların bir biriyle savaştığı geleneksel Counter-Strike oyununa çok benzerdir. Fakat, geleneksel ölümüne savaş oyunlarında olduğu gibi karakteriniz öldürüldüğünde çok beklemeniz gerekmez. Bunun yerine, neredeyse anında tekrar canlanırsınız.
 
Modern Ops muhteşem görseller ve çok sayıda farklı silahlar sunan çevrimiçi gerçekten eğlenceli bir nişancı oyunudur. Ayrıca, kilitli silahlarınız için yükseltmeler ve aksesuarlar alabilirsiniz.

fps aksiyon nişancı
Prey Day Bullet Force
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Modern Ops 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Modern Ops
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız