Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bullet Force

Bullet Force, oyuncuların takımlar halinde savaştıkları birinci şahıs bir çoklu oyunculu nişancıdır: teröristler teröristlere karşı. Ayrıca, yapay zekalı rakiplere karşo dövüşmek için kullanabilecğeiniz bir çevrimdışı pratik moduna sahiptir.
 
Bullet Force'un kontrolleri dokunmatik ekranlara mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır. Ekranın sol alt kısmında hareketi kontrol eden sanal bir joystick ve çömelmek için bir buton vardır. Kamerayı çevirmek ve silahınızı çekmek için parmağınızı ekranın sağ tarafında kaydırmanız gerekir. Ayrıca ekranın sağ tarafında ateş etmek, kapsama alanına göre hareket etmek ve zıplamak için düğmeler bulunur.
 
Bullet Force, makineli tüfekler, tüfekler, tabancalar, av tüfeği ve daha fazlası dahil olmak üzere cephaneliğinize yirmiden fazla silah koyar. Ayrıca, silahlarınızı daha da özelleştirmek için otuz kadar dekoratif unsur kullanabilirsiniz.
 
Her bakımdan, Bullet Force muhteşem bir çoklu oyunculu FPS'dir. Harika grafikler, farklı oyun modları (çevrimiçi ve çevrimdışı) ve bir sürü muhteşem harita içerir.

nişancı aksiyon
Modern Ops So Long Grandma
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bullet Force 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bullet Force
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız