Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Magic BTS Tiles

Magic BTS Tiles, dünyanın dört bir yanındaki birçok insanın kalbini kazanan popüler K - Pop grubu BTS'in şarkılarının ritmine bir dizi tuşa basmanız gereken basit ama bağımlılık yaratan bir müzik arcade oyunudur.
 
Magic BTS Tiles uygulamasındaki oynanış, Piano Tiles alt türündeki diğer oyunlara benzer: mümkün olan en yüksek puanı almak, yüksek puanınızı geçmek ve tüm rekorları geçmek için ekranda göründükleri gibi tuşlara dokunun. Tabi ki, müziğin gerisinde kalamaz veya sollayamazsınız ve yanlış bir notaya da dokunamazsınız, aksi takdirde oyunu kaybedersiniz. Amacınız, doğru hızda dokunmaya devam etmek ve kendi yüksek puanınızı geçmektir.
 
Dahası, {{appName }}' in olağandışı bir bonusu vardır: anahtarların favori BTS üyelerinizden birinin tasarımına sahip olmasını sağlayabilirsiniz ve düz bir renge sahip olmak yerine, bu pop idolünün bir resmine sahip olacaktır. Öte yandan, mevcut iki şarkıyla başlayacaksınız, ancak reklam izleyerek veya kazandığınız puanları kullanarak daha fazla kilidi açabilirsiniz.

ritim müzik macera
Insurgency: Sandstorm Adventure Quest 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Magic BTS Tiles 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Magic BTS Tiles
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız