Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Adventure Quest 3D

Adventure Quest 3D, esas çekiciliği gerçek bir 'platformlar arası' özelliği içermesi olan bir MMORPG'dir. Bu, iki kişinin aynı sunucuda birlikte oynayabileceği anlamına gelir: Zindanları yağmalamak, görevleri konuşmak veya tamamlamak, hatta biri Android'de oynarken diğeri bilgisayarının başında oturup Windows kullanırken bile.
 
Adventure Quest 3D oyuncuları, kötülük kuvvetlerinin dünyayı yok etmekle tehdit ettikleri ısrarlı bir ortaçağ fantazi dünyasının bir parçası. Bunun olmasını engellemek oyuncuların kendilerine kalmış. Böylece her türlü görevi tamamlayabilecek, düşman bölgelere girebilecek ve elbette yüzlerce canavara karşı savaşabileceksiniz.
 
Adventure Quest 3D'deki savaş sistemleri gerçek zamanlı olarak gerçekleşiyor. Ekranın sağ tarafında, karakterinizin tüm saldırı düğmelerini ve özel yeteneklerini bulacaksınız. Kendi başınıza karakteriniz birçok düşmanla başa çıkabilir, ancak gerçekten zor olan zorluklar için diğer oyuncuların yardımlarına ihtiyacınız olacak.
 
Adventure Quest, orijinal olmayan bir ana temaya sahip bir 3D MMORPG'dir, ancak yine de çok ilginç bir özellik sunuyor: 'çoklu platform'. Oyun ayrıca, karakterinizi yaratırken iyi bir çeşitlilik sunuyor ve maceranıza başlamak için birçok farklı sunucu sunuyor.

ryo aksiyon macera
Magic BTS Tiles Idle Ski Resort
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Adventure Quest 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Adventure Quest 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız