Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Loco Live Trivia and Quiz Game Show

Loco Live Trivia and Quiz Game Show, gerçek para kazanmak için dünyanın dört bir yanından gelen diğer oyunculara karşı trivia oynadığınız bir uygulamadır. Nasıl mı? Oldukça basit. Ancak oyuna girmek için bir sonraki turun ne zaman başladığını kontrol etmeniz gerekir, çünkü canlı olarak izlemeniz gerekir ve yalnızca zamanında katılabilirsiniz.
 
Loco Live Trivia and Quiz Game Show'u oynamak kolaydır: Sorulan sorunun cevaplarından birini seçmek için sadece 10 saniyeniz olacak. Yanıtlamanız gereken kısa süre kasıtlıdır, bu nedenle kimsenin cevabı çevrimiçi olarak aramak için zamanı yoktur. Arka arkaya 10 soruyu doğru cevaplarsanız, kazanırsınız; ancak birini kaçırırsanız, oyun sona erer.
 
Loco Live Trivia and Quiz Game Show, bilgi yarışması formatına yeni bir hava katan eğlenceli bir oyundur. Bilginizi test edecek, size yeni şeyler öğretecek ve hatta size biraz para kazanma fırsatı verecek bağımlılık yaratan bir oyundur.

bulmaca macera platform
Crossfire: Legion Find the Difference
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Loco Live Trivia and Quiz Game Show 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Loco Live Trivia and Quiz Game Show
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız