Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Find the Difference

Find the Difference, iki görüntü arasındaki beş farklı bulmaya odaklanmanız gereken bir bulmaca oyunudur. Tadını çıkarabileceğiniz seviyelerle dolu ve odaklanmanızı teste tabi tutabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
 
Find the Difference oyununu oynamak kolaydır. Tek yapmanız gereken çok benzeyen iki görüntü arasındaki farkları bulmaya başlamak için bir seviye seçmektir. Bu fotoğraflar ekranınıza yakından bakarak bulmanız gereken beş farklı unsura sahiptir. Bir farklılık gördüğünüzde, tek yapmanız gereken oyunun farklı bulduğunuzu belirtmesi için farkı gördüğünüz alana dokunmaktır.
 
Eğer farkları anında bulamazsanız endişelenmeyin. Find the Difference yardım etmek için burada--sadece sorun. Ekranın alt sağ köşesinde bulunan küçük ampul bunun için var. Bununla birlikte, eğer onu çok kullanırsanız, tekrar yüklenmesi için belirli bir süre beklemeniz gerekir. Ayrıca, ekrana rastgele dokunup duramazsınız çünkü bir can göstergeniz vardır ve her hata yapışınızda canınız azalır.

bulmaca macera platform
Loco Live Trivia and Quiz Game Show Dog Puzzles
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Find the Difference 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Find the Difference
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız