Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Klondike Adventures

Klondike Adventures, arazileri keşfetmek, büyük maceraları deneyimlemek ve bir şehir inşa etmek için altına hücum döneminde sizi Alaska'ya taşıyan eğlenceli bir oyundur. Soğuk kuzey topraklarını ve orada yaşayan yerli halkın tarihini keşfederken Kate ve Paul'e eşlik edeceksiniz.
 
Klondike Adventures oynamaya başladığınızda, yarı yıkılmış ve kaynaklardan yoksun bir şehirde başlayacaksınız. Başlangıçta, daha sonra ekmeye devam etmek için hasat ettiğiniz bezelye yetiştirebilirsiniz. Bu çiftçilikle, daha fazla çiftlik hayvanı satın almak için yatırım yapabilir, şehrin tesislerini ve fabrikalarını iyileştirebilir ve böylece kaynak toplama yeteneğinizi çoğaltabilirsiniz.
 
Yavaş yavaş, herhangi bir kaynağı olmayan küçük kasabanız büyük, zengin ve müreffeh bir şehir olacak. O zamana kadar, Alaska'nın en şaşırtıcı köşelerini keşfetmek ve inanılmaz konumlarla hazineleri bulmak için seferler düzenleyebilirsiniz.

strateji taktik yönetim
Dog Town: Pet Shop Game Mahjong Treasure Quest
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Klondike Adventures 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Klondike Adventures
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız