Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dog Town: Pet Shop Game

Dog Town: Pet Shop Game, ilgilendiğiniz ve köpek yetiştirdiğiniz bir barınağı işlettiğiniz bir oyundur. Toplamda, yavru oldukları andan itibaren şımartabileceğiniz 60'tan fazla farklı türde köpek toplayabilirsiniz.
 
Dog Town: Pet Shop Game'deki maceralarınıza başlayın, sadece bir köpeğiniz var. Bununla birlikte, görevleri tamamladıkça daha fazla yavru alabilirsiniz. Ve güzel bir köpek çiftine sahip olduğunuzda, daha fazla köpek keşfedebilmek için bebek yapmalarını sağlayabilirsiniz.
Oyunun çoğunu yavrularınızı besleyerek, şımartarak ve onlarla ilgilenerek geçirseniz de, süper eğlenceli hikayelerin de tadını çıkarabilirsiniz. Köpekleriniz, her türden benzersiz ödülü kazanacakları özel hikayelerde rol alabilir.
 
Dog Town: Pet Shop Game, oldukça iyi grafiklerle mükemmel bir şekilde 3 boyutlu olarak çizilmiş düzinelerce sanal evcil hayvana sahip olabileceğiniz için hayvan severler için ideal bir oyundur. Ayrıca, hayvan barınağınızı istediğiniz kadar güzel hale getirmek için dekore edebilirsiniz.

simülasyon macera
Kimmy Superstar Klondike Adventures
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dog Town: Pet Shop Game 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dog Town: Pet Shop Game
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız