Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Imperator: Rome

Imperator: Rome’da efsanelerin geçtiği yerlerden geçin.
 
Büyük İskender, Hannibal, Sezar. Onlar ve onlar gibi onlarca adam kıtanın kaderini belirlediler. Kudretli krallar, zeki generaller ve tanrı gibi görülen şahıslar, antik Akdeniz tarihine izlerini bıraktı. Bu deniz etrafında, birbirine yakın bir şekilde bağlı ülkeler azim ve yeteneklerini şiddetli savaşlarda birbirlerine kanıtlamaya çalıştı ve bıraktıkları kültürel ve siyasal miras Batı Medeniyeti olarak adlandırdığımız olgunun içinde ayrılmaz bir bütünün parçası. Fakat böyle olacağı kesin değildi. Imperator: Rome’da tarihin akışını değiştirebilir misiniz?
 
Imperator: Rome, Paradox Development Studio’nun en yeni büyük strateji oyunu. İskender’in Mirasçılarının İmparatorlukları’nın kurulduğu sallantılı dönemlerden Doğu’da Roma İmparatorluğu’nun kuruluşuna dek Imperator: Rome sizi klasik dönemde imparatorluk kurmanın debdebesini ve zorluklarını yeniden yaşamaya davet ediyor. Nüfusunuzu yönetin, ihanetlere karşı gözünüz açık olsun ve tanrılarınıza olan inancınızı koruyun.

Imperator: Rome Paradox Interactive büyük strateji oyunu
HABERLER
Monster Energy Supercross 3 Beyond a Steel Sky
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Imperator: Rome 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Imperator: Rome
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız