Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hounds: The Last Hope

Hounds ücretsiz bir MMORPS (Role-Playing Shooter) oyunudur. Bu oyunla ilgili araştırma yaparsanız birçok yerde “Squad Based” denen bir tanımla karşılaşacaksınız. Yani bu da şu anlama geliyor; bu oyunda takım olmak başarıya giden yol olacak. Oyun 3 dilde (Türkçe, İngilizce, Almanca) yayınlanacak. Bu diller arasında ise Türkçe’nin bulunması Netmarble Games’in Türkiye’ye ne kadar önem verdiğini bir kez daha kanıtlar nitelikte. Oyunun kapalı beta tarihi ise 2015’in Bahar’ı olarak belirlendi.

     Hounds’u diğer oyunlardan ayıran en önemli farklılık PvE modu. PvP modunun yanı sıra PvE modunun da bulunması, her iki türü de tercih eden oyuncuları Hounds’da buluşturacak. Seviye ilerledikçe zorlaşacak olan PvE modunda, yaratıklara ve boss’lara karşı savaşmak için takımınızla beraber detaylı bir strateji hazırlamak için mesai yapmanız gerekecek dersek yalan söylemiş olmayız. PvP’de ise 6 farklı mod ve 20’ye yakın harita seçeneği oyuncuları bekleyecek. Klan ya da bireysel olarak mücadele edebilecek ve sıralamalarda üst sıralarda yer edinmek için acımasız bir rekabetin içine gireceksiniz.

      Bunun yanı sıra Açık Arttırma (Auction House), Silah Geliştirme, Eşya Seviye Atlatma, Klan Sistemi, Takas, Sıralama, Oyun İçi Mailleşme gibi sayısız birçok özellik Hounds: The Last Hope’dan bekleyebileceklerimiz arasında. Yazımızı bitirmeden önce söylemeliyiz ki Hounds’dan beklenti çok büyük. Yapılan yatırımlar ve atılan adımlar göze alındığında oyunun kendisine yer bulacağınız rahatlıkla söyleyebiliriz. 2015’in en çok beklenen oyunları arasında ismini yazdıran Hounds’u yakından takip ediyor ve tüm güncel haberleri sizlerle paylaşıyor olacağız.
 

MMO TPS Shooter Joygame F2P MMO TPS Shooter Joygame F2P
VİDEOLAR
HABERLER
WRC 5 Mario Party 10
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hounds: The Last Hope Alkan Adakaner 1 / 10 oy
KÜNYE
Hounds: The Last Hope
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız