Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostbusters: The Video Game Remastered

Herkes tarafından sevilen ve eleştirmenlerden tam not alan Ghostbusters video oyunu geri döndü ve Epic Games mağazası için yenilendi!
 
Proton çantanızı bir kez daha takın ve New York'u kurtarma mücadelesi verirken orijinal ekibin sesi ve tasvirlerinin yer aldığı macerada Ghostbusters'a katılın!
 
Özgün Ghostbusters Deneyimi - Oyun, orijinal filmlerin yazarları Dan Aykroyd ve Harold Ramis tarafından kaleme alınmış özgün hikâyede Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ve Ernie Hudson gibi oyuncuların sesleri ve oyun içi tasvirlerini içerir.
 
Benzersiz Oynanış - Geniş çapta yok edilebilir ortamlarda yükseltilebilir silahlarla benzersiz bir hayalet avı deneyimini yaşayın. Büyük ölçekli bölüm sonu canavarı savaşlarıyla ekibinizin cesaretini sınayın.
 
Hikâye Mücadelesi - Oyuncu, New York'ta savaşıp hayaletleri (hem çok sevilen hem de yepyeni hayaletler) yakalarken benzersiz bir hikâyeyi oynayın.

Ghostbusters: The Video Game Ghostbusters: The Video Game Remastered Mad Dog Games Saber Interactive
HABERLER
Call of Duty: Modern Warfare Transient
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ghostbusters: The Video Game Remastered 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ghostbusters: The Video Game Remastered ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız