Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gangster Town: Vice District

Gangster Town: Vice District, bir şehirde özgürce hareket etmenizi sağlayan üçüncü şahıs GTA tarzı bir aksiyon oyunudur. Göreviniz, suç dünyasının en tepesine çıkmaktır. Ve bunu yapmak için her türden farklı görevi tamamlamanız gerekecek.
 
Gangster Town: Vice District'teki kontroller tür için tipiktir. Ekranın sol tarafında, hareket etmek için sanal kumanda çubuğuna sahip olacaksınız, sağda ise işlem tuşlarına sahip olacaksınız. Atlayabilir, arabalara girip çıkabilir ve elbette silahları ateşleyebilirsiniz. Ayrıca karakter menüsünden yeni silahlar ve mühimmat satın alabiliyorsunuz.
 
Tıpkı GTA destanında ve diğer benzer sandbox oyunlarında olduğu gibi, hikayede ilerlemek için görevleri tamamlayabilseniz bile, gerçek eğlence şehrin etrafını kasıp kavuruyor. Gördüğünüz herhangi bir arabayı çalabilir ve istediğiniz herhangi bir seyirciye saldırabilirsiniz. Ve elbette, polise karşı savaşabilir ve tüm yıldızları almaya çalışabilirsiniz.
 
Gangster Town: Vice District, özellikle Vice City'de GTA destanında bulunan oyun deneyimine benzer bir oyun deneyimi sunan gerçekten eğlenceli bir sandbox oyunudur. Düzinelerce farklı silah ve araçla, her görevi istediğiniz gibi tamamlayabileceksiniz.

aksiyon macera
Dome of Doom Army Toys Town
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Gangster Town: Vice District 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Gangster Town: Vice District
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız