Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Army Toys Town

Army Toys Town, sizi Toy Story'nin daha karanlık ve daha şiddetli bir versiyonuna taşıyan eğlenceli, aksiyon dolu bir sandbox. Karizmatik bir oyuncak asker olarak oynayın, görevleri yerine getirirken devasa şehri keşfedin ve bu kaba oyuncak topluluğunda kendinize bir isim yapmaya çalışın.
 
Army Toys Town'daki kontroller, türdeki diğer oyunlarla pratikte aynıdır. Temel olarak ekranın solundaki joystick ile senaryo etrafında hareket edebilir veya sağdaki parmağınızı sürükleyerek kameranızı değiştirebilirsiniz. HUB butonları ile ise ateş edebilir, karşılaştığınız nesnelerle etkileşime girebilir ve arabalara atlayabilirsiniz.
 
Her iyi sandbox'ta olduğu gibi, Army Toys Town'da araba kullanmak, görevlere organik ve tatmin edici bir şekilde örülen oyunun önemli bir unsurudur.
 
Bu oyunda görevler arasında daha fazla anlatı dizisi olmamasına rağmen, Army Toys Town benzersiz bir ortamda eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir deneyim sunmayı başarıyor.

strateji taktik
Gangster Town: Vice District Highrise
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Army Toys Town 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Army Toys Town
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız