Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Detective Masters

Detective Masters, birden fazla suçu denemek ve çözmek için akıllı bir dedektif rolünü üstlendiğiniz sıradan bir oyundur. Bunu yapmak için, her bir sorunu çözmek için ihtiyacınız olan ipuçlarını bulana kadar sahnelerin her birini araştıracaksınız.
 
Detective Masters'da, çeşitli davaların kaderini tayin eden bir sonucu olmuştur. Her suça ışık tutmak için geldiğiniz yer burasıdır. Her seviyede, cevaplanmamış tüm soruları çözebilmek için takip etmeniz gereken bir dizi yönerge verilecektir.
 
Oyun, çizgi roman tarzı 2D görsellere sahip olduğundan tüm karakterleri tanımlamak çok zor olmayacak. Bazı bulmacalar sırasında belirli kanıtları bulmak son derece önemli olacak ve diğerlerinde şüphelileri sorgulamanız gerekecek. Her iki seçenekte de, dedektiflik becerilerinizi kanıtlarken ilerlemek istiyorsanız, farklı durumlara yakından dikkat etmek çok önemli olacaktır.
 
Detective Masters, çekici bir estetiğe ve bir araştırmacı rolünü üstlendiğiniz ilginç hikayelere sahiptir. Her suçun ardındaki suçlunun kim olduğunu bulmak için kanıt bulmak, katili anons edene kadar oyunlar boyunca keyif alacağınız bir süreçtir.

bulmaca macera platform
Exion Off-Road Racing Baby Tablet
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Detective Masters 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Detective Masters
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız